Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2010. 02. 23. kedd 13:44  #247
Lencsy Lencsy
Mint korábban mondottam ..szerintem a szüzességben semmi kínos nincs ..hisz egyszer mindannyian voltunk szüzek smile Na jó ..azért azt hozzáteszem ,hogy egy 30 -35 éves emberkének kimondani azt hogy "bocsi szűz vagyok " valóban kellemetlen lehet ..Mondjuk az sem mindegy hogy az adott partner ezt hogy kezeli ..mert ha jól kiröhög akkor már tényleg kínos..viszont akkor az illető egy jó nagy bunkó! smile Ez a szerény véleményem ! smile
(Ez egy válasz Tolvajtempo üzenetére (2010. 02. 20. szombat 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 20. szombat 16:38
Lányoktól kérdezem, hogy nektek kínos volt arról beszélni, hogy szűzek voltatok/vgytok??
2010. 02. 20. szombat 16:38  #246
Tolvajtempo Tolvajtempo
Lányoktól kérdezem, hogy nektek kínos volt arról beszélni, hogy szűzek voltatok/vgytok??
2009. 12. 05. szombat 23:11  #245
dzivka dzivka
szerintem ha felnot vagy tenyleg nem erdemes ha nem akarsz pedofillenni,u.is ma mar nehez szuz nagykoru lanyt talalni.
2009. 11. 12. csütörtök 17:15  #244
wep wep
Én már 3 szűz lánnyal voltam, de szerintem csodálatos dolog. Igaz hogy sokkal több odafigyelés és türelem kell egy szűz lányhoz, de pont ez a jó benne, és ha jól csinálod semmi gond nincs.
2009. 09. 29. kedd 16:52  #243
Törölt felhasználó (64845)
Ez a topic cím tiszta rohely.
Ha senki nem kezd szuz novel akkor minden no szuz marad................a pasik meg majd otthon verik a farkukat vagy egymást....szoval igen homicicák lesznek.........
vagy esetleg ha a nok az uborkával megoldják az elsot akkor már nem lesznek szuzek.............mondjuk lehet hogy jobban járnának mintha egy barom állatt ajtostul rontana be...........Tisztelet a kivételnek...........
vigyor2
2009. 09. 26. szombat 21:10  #242
dzivka dzivka
miert ne en szeretnem kiprobalni milyen lehet,
2009. 09. 17. csütörtök 22:52  #241
Ihsan Ihsan
Somamix, Lencsy!

Köszönöm a hozzászólást.
Valóban az izgalom az oka a dolognak.
Meg érdekes, hogy mióta együtt vagyunk, a szexuális étvágyam is csökkent, úgy tűnik.
Valószínűleg valami teljesítménykényszert érzek, ami nyomaszt.
2009. 09. 16. szerda 08:07  #240
pedersoli pedersoli
Köszi. Egyébként egyik haverom most jött össze egy álomszép csajjal, aki valóban érintetlen volt még és 20 éves. Irigylem érte. Tehát, GG-t látogató csajok! Bizonyítsátok be, hogy nincs igaza dako84-nek.
2009. 09. 15. kedd 14:08  #239
Törölt felhasználó (69371)
ha tudnád itt mennyi ilyen csaj van... nyes
ha régi fórumos lennél tudhatnád az itteni nők átlagéletkora 30-35 év (elnézést ha zokon veszik) és a legtöbbje gyermekes családanya!
ráadásul a mai fiatal csajok (ha nem bűnrondák), már 16 évesen tutti nem szűzek, fiatalabbak meg úgysem jönnek erre az oldalra! de sok sikert!
(Ez egy válasz pedersoli üzenetére (2009. 09. 15. kedd 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 15. kedd 13:58
Ha olvassa ezt a topicot szűz csaj, aki szeretné, hogy az első alkalom valóban emlékezetes legyen, írjon! Nyugis hely van, minden adott az akcióhoz. Akár fotózás és videózás is megoldható. sz.pedro@freemail.hu
2009. 09. 15. kedd 13:58  #238
pedersoli pedersoli
Ha olvassa ezt a topicot szűz csaj, aki szeretné, hogy az első alkalom valóban emlékezetes legyen, írjon! Nyugis hely van, minden adott az akcióhoz. Akár fotózás és videózás is megoldható. sz.pedro@freemail.hu
2009. 09. 15. kedd 13:06  #237
pedersoli pedersoli
Én szívesen vagyok/lennék szűz csajjal. Fantasztikus dolog tudni azt, hogy tőled függ minden. A legtöbb lány élete végéig emlékszik az első aktusra. Ha türelmes, figyelmes vagy még ötven év múlva is te fogsz eszébe jutni.
2009. 09. 14. hétfő 15:20  #236
somamix somamix
Ez így van, gumi nélkül nagyobb az esélyed, illetve könnyebb lesz, a fogamzásgátló nem egy drága dolog ráadásul hasznos is, mert rendszerezi a menstruációt csajoknál, jah.
Ezután úgy egymásba fogtok habarodni, hogy csak na smile !
2009. 09. 14. hétfő 15:16  #235
Lencsy Lencsy
Irasson a "kislány " fogamzásgátló tablettát és szeretkezzetek gumi nélkül smile
Ha egészségesek vagytok és egyikötök sem jár félre akkor nincs szükség a gumira!
A pasik sem egyformák ..van akit zavar a gumi én is utálom pedig Nő vagyok smile
(Ez egy válasz Ihsan üzenetére (2009. 09. 14. hétfő 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 14. hétfő 12:25
Nekem a barátnőm is szűz meg én is
Ő már nagyon szeretné, ha megtörténne, persze én is.
Már 1-2 hónapja pettingelünk, de amikor a lényegi dolgokra került a sor, felhuztam a gumit alkalmatlanná váltam

nemtom jó helyre dobtam-e fel ezt a kérdést, de nem tudom, mitcsináljak

nem tudtok segiteni?
2009. 09. 14. hétfő 15:14  #234
somamix somamix
Ihsan: esetleg annyit tudok mondani, hogy mire számítsál magaddal szemben, és a lánynak, jhogy milyen lesz az első behatolás. Te 10 másodpercen belül el fogsz élvezni, bocs,,, de ez így lesz. Az lehet a gondod, amiért nem áll fel, hogy izgulsz nagyon és emiatt van ez a dolog. Felszabadultan próbáld meg, persze ilyenkor ez nehéz, de ez a gyógyír! A lánynak nagyon lassan kell behatolnod, mert fájni fog egy kicsit neki, de ez ne zavarjom, mert már már ő is szeretné gondolom. A vérzésről gondolom már tudatában vagy, egy pár alkalom és el fog múlni a lánynak. Egy pár hónap és úgy belejöttök, hogy a csajod mindíg azt akarja majd, aztán majd egyre bátrabbak lesztek, ha jobban megismeritek egymás testét, kinek mi a jó.

Ennyit tudtam írni, remélem segítettem!

Jah
2009. 09. 14. hétfő 15:12  #233
Lencsy Lencsy
Még jó ,hogy figyeltél ..mert a kérdése nem ez volt !!! vigyor1
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2009. 09. 14. hétfő 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 14. hétfő 13:52
Ilyen esetekre ott az első éjszaka jogának a gyakorlata, vagy a montenegrói esküvőkoma. Mindkettőnek az a lényege, hogy a király, mondjuk, és a montenegrói koma is szűzteleníti a menyasszonyt, majd átadja használatra az ifjú férjnek. Szívesen segítek, ha gondolod.
2009. 09. 14. hétfő 13:52  #232
kandurmarci kandurmarci VIP
Ilyen esetekre ott az első éjszaka jogának a gyakorlata, vagy a montenegrói esküvőkoma. Mindkettőnek az a lényege, hogy a király, mondjuk, és a montenegrói koma is szűzteleníti a menyasszonyt, majd átadja használatra az ifjú férjnek. Szívesen segítek, ha gondolod.
(Ez egy válasz Ihsan üzenetére (2009. 09. 14. hétfő 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 14. hétfő 12:25
Már 1-2 hónapja pettingelünk, de amikor a lényegi dolgokra került a sor, felhuztam a gumit alkalmatlanná váltam

nem tudtok segiteni?
2009. 09. 14. hétfő 12:25  #231
Ihsan Ihsan

nem tudtok segiteni?
2009. 09. 14. hétfő 09:52  #230
Lencsy Lencsy
Dehát fiukák ..egyszer minden lány volt szűz! Ha mindenki így gondolkodna akkor azok is maradnánk szomoru1
Egy dologban azonban egyetértek veletek ..az a lány aki elvesztette a szüzességét sokkal jobban ragaszkodik ahhoz a fiúhoz akivel először megtörtént! Sokszor már szinte "levakarhatatlanul" ragaszkodik és ez ijesztő lehet !
2009. 09. 13. vasárnap 21:43  #229
somamix somamix
A szűz lányokkal nagyon ovatosan és érzékenyen kell bánni, az a legjobb ha már Ő akarja nagyon az egészet, és akkor nem lesz annyira hátt.... fájdalmas, mert egy kicsit az minden lánynak először, én már voltam ilyen helyzetben.

Én szűz csajjal azért nem akarok mégg egyszer kezdeni, mert az első szerelem nagyon ritkán lesz tartós, az csak nagy szerelem lesz, max 3 év. Persze van kivétel mint mindenhol.
2008. 10. 02. csütörtök 16:21  #228
pedersoli pedersoli
Én szívesen lennék együtt szűz csajjal, szívesen átadnám neki a tapasztalataimat, sőt büszke lennék rá, hogy széppé tettem élete egyik legfontosabb eseményét.
/ 15