Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2017. 03. 25. szombat 06:33  #96
Törölt felhasználó (1579062) VIP
Szia!Figyu, nem akarok okoskodni, de tedd rendbe magatokat, mert elszalad az élet....Beszélj a pároddal, tisztázzátok,ki mit szeretne, mert így mindkettőtöknek rossz lesz!Vagy lépni kell, ha bármelyik oldal beleunt...
Kemény beszélgetésre készülj, de meg kell tenned!
Szomorú, de ez az igazság....mindannyiunknak egy élete van....
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2017. 03. 14. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 14. kedd 12:38
Szerintem nagyon. Van ugyan feleségem, de a szex egyre ritkább pedig elvileg gyereket akarunk.. jó lenne ha lenne valaki akivel testi lelki kapcsolat lehetne akár ugy h neki is van valakije, de ez reménytelennek tűnik. Egy barát akivel bármiről beszélh ért ek, ès akivel hatalmas szeretkezésekbe is átcsaphat a dolog, vagy nèha csak kielégítjük egymást..
Csak a mesèben van ilyen lány??
2017. 03. 23. csütörtök 15:13  #95
Törölt felhasználó (1639622)
Nehéz találni már 60 évesen...
2017. 03. 14. kedd 12:38  #94
Marton25 Marton25
Szerintem nagyon. Van ugyan feleségem, de a szex egyre ritkább pedig elvileg gyereket akarunk.. jó lenne ha lenne valaki akivel testi lelki kapcsolat lehetne akár ugy h neki is van valakije, de ez reménytelennek tűnik. Egy barát akivel bármiről beszélh ért ek, ès akivel hatalmas szeretkezésekbe is átcsaphat a dolog, vagy nèha csak kielégítjük egymást..
Csak a mesèben van ilyen lány??
2016. 05. 13. péntek 00:54  #93
g-dur g-dur
A világ mindnyájunkat meggyötör valamilyen módon, de magunknak is könnyen árthatunk. Ha követed a sorsodat, jó esélyed van rá, hogy megismerd az igaz boldogságot. Ha viszont elrejtőzöl előle, sohasem leszel elégedett az életeddel.
2015. 09. 23. szerda 18:28  #92
Törölt felhasználó (938738)
Üdv smile

Próbálnék válaszolni a kérdésre smile Nem olvastam a többi kommentet, lehet már írták ezt is:
Többnyire a rossz hozzáállással, illetve a hibás gondolati háttérrel vannak a bajok. Ha alapvetően úgy állunk a dologhoz, hogy kizárólag anyagias, illetve felszínes lányok vannak, akkor jó eséllyel velük is fogunk találkozni. Az ember egy évben kb. 3-4 alkalommal találkozik olyan lánnyal, akivel hosszútávú kapcsolatba tudna kezdeni úgy, hogy szinte semmilyen erőt nem fektet belé. A kialakult sztereotípiák miatt azonban még ezeket az alkalmakat is többnyire elúsztatjuk.
Azt tekintve, hogy ez miért van, bonyolult pszichológiai elemzésekbe merülhetünk arról, hogy a mai férfiak, és nők apa-minta nélkül nőttek fel. A mostani fiatal srácoknak, és lányoknak pedig már tippjük sincs, hogy néz ki egy férfi, így hát nem csoda, hogy különböző híres emberek szokásait veszik fel, kezdve a hajtarajtól, bezárva a bokáig letolt farmerig, és fülbevalókig. Egyszerűen nem tudják, hogy adott életszakaszban hogyan is kellene viselkedniük. Régen ezeket a mintákat a mesékben is igyekeztek tovább örökíteni (pld. csillagszemű juhász), sajnos mára azonban már senki nem érti ezeknek a szimbolikáját. Nem csoda, hogy átlagban a legkelendőbb férfiak mind 40-esek, és hogy a férfi sokszor 10-15 ével idősebb a nőnél ... Még az egyházak is nőiesek, "anyaiasak" a női erényeket, illetve fő feminim vonásokat hirdetve, mint pld. az empátia... van egy jó könyv, ami erről ír, ha valakit érdekel, privátban megosztom vele a címét... így nem reklámozom. Mindenesetre, ha a férfiak nem viselkednek férfi módjára, a lányoknak pedig semmilyen előzetes mintájuk nincs róla, így ők a hitelesebb karakterek felé fordulnak. Legyen egy fiú bármennyire is jó indulatú, kedves ember, ha nem képes felvenni a versenyt egy utcai huligán varázsával. Igazából még ha férfias is vagy, a szó eredeti értelmében, mert te a neveltetésed hatására hozzájutottál az atyai szeretet komponenseihez is, akkor sem lesz már sikered, mert attól még a lányból hiányzik a felismeréshez kellő információ, és fordítva. Hiába tudja a nő mit keres, ha nem találja... Ezt még lehetne húzni meg magyarázni, de szerintem nagy vonalakban kifejtettem.. az egyik alapproblémát... persze még van sok, amiknek okozata pld. ez az iszonyúan nagy kangörcs is, ami árad az oldalról... de már így is lehet rossz szemmel néznek itt rám...
úgyhogy köszönöm, hogy végigolvastad! Persze várom az ellenvéleményt, és szívesen bocsátkozom vitába is, ameddig az megfelelő hangnemben megy smile jöhet a kő...
2015. 04. 04. szombat 17:10  #91
gabcse300 gabcse300
folyt...megbecsülés...stb manapság ez nem erény,sőt ha valaki ilyen nem hiszik el neki,hogy tényleg ilyen,esélyt sem adnak neki,hogy bebizonyítsa,mert sokan ezek mögé bújva hazudnak....magyarán nem a belső,hanem a külső számít és a pénz a nőknek!Én már feladtam a keresést,mert eddig csak pofára esés volt!
(Ez egy válasz gabcse300 üzenetére (2015. 04. 04. szombat 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 04. szombat 17:00
Nehéz társat találni sajnos,mert manapság meg főleg az anyagiasságról szól minden és a nők természetesen azokat a pasikat is keresik,a másik meg,hogy a mércét is az emberek túl nagyra teszik,nagy az elvárás a másikkal szemben,mondhatni a Tökéletest keresi mindenki ,de olyan nem létezik!Hiába vagyok és hiába az őszinteség,szeretet,becsület,hűség,figyelmesség,megbecs
2015. 04. 04. szombat 17:00  #90
gabcse300 gabcse300
Nehéz társat találni sajnos,mert manapság meg főleg az anyagiasságról szól minden és a nők természetesen azokat a pasikat is keresik,a másik meg,hogy a mércét is az emberek túl nagyra teszik,nagy az elvárás a másikkal szemben,mondhatni a Tökéletest keresi mindenki ,de olyan nem létezik!Hiába vagyok és hiába az őszinteség,szeretet,becsület,hűség,figyelmesség,megbecs
2014. 11. 13. csütörtök 17:33  #89
Törölt felhasználó (919843)
Ne aggódjatok. Ezen az oldalon ahogy a többin is csak a 100% magamutogatás állmodozás megy. Semmi más.
2014. 11. 13. csütörtök 12:40  #88
Törölt felhasználó (872128)
Sziasztok...
Engedjétek meg hogy megosszam veletek az én megtörtént eseményemet hátha tudtok bele csemegézni és sikeretek lesz.
Jelenleg a harmadik férjemmel élek boldog házasságban. Akivel egy napilapban ismerkedtem meg sms formájában. a mások férjemmel úgy szintén vele 13 évet éltünk de jött a kísértés és lelépett ...
Szerintem ne adjátok fel mert mindenkinek jár egy társ akivel mindent meg beszélhet. Vannak olyan hölgyek akik nem a pénzre utaznak.. Szerintem többet ér hogy milyenek vagytok belülről ... tudtok e igazán szeretni és valóságosan olyan párt kerestek amit lelketekből szeretnétek... Ezt csak azért kérdezem nem e olyan hibákat követtek el mint esetleg a külsőségek.. ha látok egy lány akkor uh én ezzel nem jelenek meg mert kövér. vagy úristen milyen a ruhája.Mert felmerülhet az a verzió hogy olyan lányok hölgyek társaságát keresitek akik túl nőnek rajtatok...Kívánom nektek hogy hamar találjátok meg a párotokat mert szeretni jó ... úgy ahogy van olyannak amilyen... magdi&zolti
2014. 10. 23. csütörtök 15:44  #87
Törölt felhasználó (162472)
nehéz társat találni, nekem nem megy Túl anyagiasak a nők, az egyszerű szimpátián alapuló kapcsolatok nem működnek
2014. 05. 28. szerda 00:01  #86
Törölt felhasználó (850920)
Ne aggodj en is ebben a szituacioban vagyok.... Tobb kapcsolatom volt mar nem itteni de sajnos a csladi hatterem es az anyagiak hianya nem volt vonzo sok lanynak... Sajnos nem tudom ket kezzel szorni a penzt... Valahol jo is mert igy megmaradtam embernek... Mai vilag penz penz penz.... kinel hogy mit hogy lehet hogy jol eljunk cimszo....
Nem tudok talalni egy normalis lany,not sem.... Pedig sok ismerosom baratom mondja hogy nem vagyok csunya meg jo ember vagyok de hat.... nekik van kapcsolatuk igy mar mashogy all az ember az ilyen dolgokhoz....
Sokszor voltam en is itt hogy irtam vkinek azota is naponta tobbszor fent van de se valasz se semmi... Buliba nem jarok mert vicc ami diszkoba stb helyen megy ott nem lehet ismerkedni max egyejszakas kaland de hat se energiam se penzem allandoan jarni hatha osszejon valami... Szoval meg tudlak erteni.... Irtam embereknek ismerkedossen vagy nyersen de semmi valasz.... Mar en sem tudom hol tudnek normalis holgyet keresni....

Udv
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 06. szerda 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (744015)
2011. 07. 06. szerda 22:56
Itt osztanám meg gondolataimat, mert talán valaki magyarázatot tud adni nekem. Meg igazából ha bárkit kérdezek akármiről, hallgat mint a sír. Mint ha meg sem "hallották" volna, amit írtam. Elvégre mégis csak könnyebb meg sem hallani a másikat, mint válaszolni egy feltett kérdésre, vagy levélre. Sajnos úgy veszem észre, hogy itt ilyen a "morál", a többség csak várja a hercegét a fehér lovon, kommunikálni már nem akar. (nyilván nem hosszas beszélgetésre és chit-chatre gondolok itt)

Eddig elfogadtam, hogy itt (és máshol is) ez van. (megszoksz, vagy megszöksz alapon) Vagyis azt elfogadom valamilyen szinten, ha írok valakinek és ő nem válaszol, akkor az egy "nemleges válasz" felém. Ezzel igazából eddig nem is volt bajom. Habár szerintem ha kérdeznek valakit, arra illik válaszolni.
(leveleim mind normális hangvitelű és megadom a kellő tiszteletet is. és olyanoknak egyáltalán nem írok, akik világosan leírják, hogy szóló fiút nem keresnek. ezért sem értem.)

Viszont az, hogy bármit kérdezek (nem szex téma, hanem ártatlan dolgok, érdeklődés valami iránt, stb) és arra sem válaszol senki, na itt már kezdek értetlenül állni a dolog előtt. (csak hogy finoman fejezzem ki magam.) Na ez miért van hölgyeim és uraim? Igen, uraim is, mert pár srácnak is írtam, hogy megérdeklődjek 1-2 dolgot, (nem szex téma) meg volt akit kérdőre vontam egy állítása miatt, de ő sem válaszolt. Szép.

Nincs "idő" a válaszra? Vagy mi? (ja és most nem arra gondolok, ha valaki hetekig nem jelentkezik be, hanem azokra, akik naponta itt vannak, tehát van alkalma a válasz linkre klikkelni és 3-4 szót begépelni, hogy bocs, de nem, vagy akármi.)

Szóval ez a viselkedés mostanában egyre jobban zavar. Persze nagyon nagyon kevesen azért vannak, akik normálisak és válaszolnak.

Nem hiszem, hogy napi szinte olyan sok levelet kapnak a hölgyek és párok, hogy ne lehetne a normális levelekre és közeledésekre egy tömör választ adni. A bunkókat és akik az ország másik feléből írogatnak, azokat lehet későbbre tenni, vagy egyáltalán válasz nélkül hagyni. Vagy egyesek a bemutatkozásukban ezt le is írják, hogy ezeknek és ezeknek nem válaszolnak. Ez tiszta dolog és követendő lenne.

Na mindegy. Csak úgy éreztem, hogy ki kell ezt írnom magamból. Mindenesetre érdekelne a véleményetek erről a dologról. (jöhet privátban is) Másnak is vannak hasonló tapasztalatai? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen még itt is? Tehát ara vagyok kíváncsi, hogy nektek sem írnak vissza, és nem válaszolnak semmire?

Ha eme fórum bejegyzésre sem lesznek reagálások, akkor végkép ledobom az ékszíjat. shakehead
2014. 05. 27. kedd 12:55  #85
Lady in Black Lady in Black
Csak nem minden nő anyagias , remélhetőleg , mert az elég baj ha a pénz az érték és nem a férfi személye. Egy kedves férfinél nagyobb ajándék nincs.
(Ez egy válasz xyjani üzenetére (2014. 05. 18. vasárnap 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 18. vasárnap 17:06
Nehéz is társat találni, ha nem jut arra sem egy kis pénz, hogy megfelelő helyre menjek vagy kicsit is kedveskedjek értelmes ajándékokkal a hölgyeknek. Persze az is igaz, hogy én sem töröm már nagyon magam.
2014. 05. 18. vasárnap 17:06  #84
xyjani xyjani
Nehéz is társat találni, ha nem jut arra sem egy kis pénz, hogy megfelelő helyre menjek vagy kicsit is kedveskedjek értelmes ajándékokkal a hölgyeknek. Persze az is igaz, hogy én sem töröm már nagyon magam.
2014. 04. 12. szombat 18:07  #83
gabcse300 gabcse300
Sziasztok!
Igen nehéz Társat találni,de még szexkapcsolatot is,mert mindenkinek túl nagy az elvárása a másikkal szemben!Én a Társkeresésről is lemondtam már,mert mindazon nőkkel akikkel dolgom volt életem során egyik sem volt őszinte,mindegyiket csak az érdek hajtotta az önzőség,vagy hogy bosszút álljon az előző kapcsolataiban ért sérelmek miatt!Igazából nem értem,hogy miért kell önzőnek lenni és miért kell a másikat kihasználni,ha egyszer mindent megtesz a másikért és lesi minden kívánságát!Aki jó az nem kell,aki őszinte,hűséges,megértő és családot szeretne,kitartva mindenben,minden téren mellette.....stb, csak az kell az a jó a nőnek aki megveti,aki matcsó,rongyként bánik vele,megalázza,megcsalja,megveri,kihasználja......stb ,ja és ezek után a nő véleménye az,hogy minden pasi egyforma szemétláda!
2011. 09. 17. szombat 11:48  #82
krisz1982 krisz1982
ez nem igy van sok idöseb nö sokal vonzob mit egy huszéves
(Ez egy válasz napsugar üzenetére (2009. 03. 17. kedd 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 17. kedd 10:31
Szia Karcsi. En egy no vagyok a 40-es koosztalybol. Azt gondoltam a fiatalok konnyebben talanak tarsat mert szepek es csinosak legtobben. En is akartam mar tarsat keresni de barhogy probaltam nem sikerult. Mostmar kezdek beletorodni hogy a sors akarja hogy en maganyos legyek nem vagyok csunya nem vagyok elhizva. Ha keresek azert nincs ha nem keresek azert nincs. Mar nem tudom mit tegyek. Bele kell torodnom. Sajnos.
2011. 07. 07. csütörtök 13:17  #81
Az, hogy nem ér annyit, ezzel részben egyet értek. Vagyis nem fogok e-miatt szomorkodni túl hosszasan, és nem hagyom, hogy tönkre tegyem magam miatta. Bár nehéz. Meg mint mondtam, inkább azzal van a bajom, hogy nem akarnak kommunikálni. Olyasmi kérdésre nem válaszolnak, hogy pl mennyi az idő?, stb. Nyilván nem konkrétan erre gondolok, csak hogy ilyen alap, ártatlan kérdésekre sem.

És itt van a furcsaság, hogy szerintem a többség igazából normális személyesen(!?), csak itt a neten nem érdekli őket ez az egész. Csak magukkal foglalkoznak. A többi le van tojva. Engem pl megkörnyékeznek melegek is, de szerintem mindnek válaszoltam, hogy bocs, de nem érdekel a dolog. De én mégis úgy érzem jól magam, ha válaszolok.

Az mondjuk meglep, hogy te is hasonlóan jártál. Azt hittem csak fiúknak ilyen nehéz itt. Elvégre túlkínálat van belőlünk. Én úgy gondoltam, hogy nőként ez sokkal könnyebb, hiszen csak válogatni kell a jelentkezőkből. smile

Másik fura történetem:
Eddig nekem egyszer volt csak találkám egy párral, nem volt semmi, csak beszélgetés, bár nem annak indult, csak vendégeik voltak és hát így nem volt jó az alkalom. Szóval ott voltam vagy 2-3 órát, aztán eljöttem, mert az egyik vendégük csak nem akart elmenni. A furcsaság innentől kezdődik. Elköszönés után nem válaszolnak se levélre se msn-re. Többször próbáltam, semmi. Levegőnek néznek. Mert az, hogy személyesen nincs bátorságuk elmondani, hogy mégsem én lennék a megfelelő partner, ez okés. De hogy neten sem képesek ezt megmondani, az már megint csak sok volt nekem. Azóta "bujkálnak" előlem. Mellesleg 15 Km-ert gyalogoltam aznap. (2x7.5)

A kamusokat meg már nem is említem, vagy csak akik szórakoznak, de nem gondolják komolyan, vagy akik el sem jönnek a találkára.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 07. csütörtök 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028) VIP
2011. 07. 07. csütörtök 11:08
kedves Zsima!
én nagyon szívesen válaszolok, de tudod, az a baj ezzel, h én válaszolni szoktam a levelekre... még, ha nemet írok, akkor is.
szóval, valószínűleg, most is olyanok fognak válaszolni, akik amúgy is veszik a fáradtságot.
ne érezd magad szerencsétlennek, mert sajnos az emberek ilyenek. ami "nem kell nekik", arra nem akarnak "időt pocsékolni". úgy vannak vele: minek válaszolni?!
én is jártam így, nem egyszer, nem kétszer (partnerkeresőben is és beszélgetés kezdeményezésnél is).
csak azt tudom javasolni, h úgy fogd fel, h aki nem képes válaszolni, az nem is ér annyit, h ezen agyalj.
regisztrált tag vagyok 2006. óta, de 1 kezemen meg tudom számolni, h hány olyan barátot találtam itt, akivel elbeszélgetünk, megosztunk egymással dolgokat (anélkül, h szex lett volna köztünk)...
ha mindig falba ütközöl, valszeg rossz irányba nézel... tessék a mércén állítani, mert tudom, h van itt jópár értelmes nő, pár, pasi is, csak keresni kell! wink
2011. 07. 07. csütörtök 11:08  #80
Törölt felhasználó (33028) VIP
kedves Zsima!
én nagyon szívesen válaszolok, de tudod, az a baj ezzel, h én válaszolni szoktam a levelekre... még, ha nemet írok, akkor is.
szóval, valószínűleg, most is olyanok fognak válaszolni, akik amúgy is veszik a fáradtságot.
ne érezd magad szerencsétlennek, mert sajnos az emberek ilyenek. ami "nem kell nekik", arra nem akarnak "időt pocsékolni". úgy vannak vele: minek válaszolni?!
én is jártam így, nem egyszer, nem kétszer (partnerkeresőben is és beszélgetés kezdeményezésnél is).
csak azt tudom javasolni, h úgy fogd fel, h aki nem képes válaszolni, az nem is ér annyit, h ezen agyalj.
regisztrált tag vagyok 2006. óta, de 1 kezemen meg tudom számolni, h hány olyan barátot találtam itt, akivel elbeszélgetünk, megosztunk egymással dolgokat (anélkül, h szex lett volna köztünk)...
ha mindig falba ütközöl, valszeg rossz irányba nézel... tessék a mércén állítani, mert tudom, h van itt jópár értelmes nő, pár, pasi is, csak keresni kell! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 06. szerda 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 06. szerda 22:56
Itt osztanám meg gondolataimat, mert talán valaki magyarázatot tud adni nekem. Meg igazából ha bárkit kérdezek akármiről, hallgat mint a sír. Mint ha meg sem "hallották" volna, amit írtam. Elvégre mégis csak könnyebb meg sem hallani a másikat, mint válaszolni egy feltett kérdésre, vagy levélre. Sajnos úgy veszem észre, hogy itt ilyen a "morál", a többség csak várja a hercegét a fehér lovon, kommunikálni már nem akar. (nyilván nem hosszas beszélgetésre és chit-chatre gondolok itt)

Eddig elfogadtam, hogy itt (és máshol is) ez van. (megszoksz, vagy megszöksz alapon) Vagyis azt elfogadom valamilyen szinten, ha írok valakinek és ő nem válaszol, akkor az egy "nemleges válasz" felém. Ezzel igazából eddig nem is volt bajom. Habár szerintem ha kérdeznek valakit, arra illik válaszolni.
(leveleim mind normális hangvitelű és megadom a kellő tiszteletet is. és olyanoknak egyáltalán nem írok, akik világosan leírják, hogy szóló fiút nem keresnek. ezért sem értem.)

Viszont az, hogy bármit kérdezek (nem szex téma, hanem ártatlan dolgok, érdeklődés valami iránt, stb) és arra sem válaszol senki, na itt már kezdek értetlenül állni a dolog előtt. (csak hogy finoman fejezzem ki magam.) Na ez miért van hölgyeim és uraim? Igen, uraim is, mert pár srácnak is írtam, hogy megérdeklődjek 1-2 dolgot, (nem szex téma) meg volt akit kérdőre vontam egy állítása miatt, de ő sem válaszolt. Szép.

Nincs "idő" a válaszra? Vagy mi? (ja és most nem arra gondolok, ha valaki hetekig nem jelentkezik be, hanem azokra, akik naponta itt vannak, tehát van alkalma a válasz linkre klikkelni és 3-4 szót begépelni, hogy bocs, de nem, vagy akármi.)

Szóval ez a viselkedés mostanában egyre jobban zavar. Persze nagyon nagyon kevesen azért vannak, akik normálisak és válaszolnak.

Nem hiszem, hogy napi szinte olyan sok levelet kapnak a hölgyek és párok, hogy ne lehetne a normális levelekre és közeledésekre egy tömör választ adni. A bunkókat és akik az ország másik feléből írogatnak, azokat lehet későbbre tenni, vagy egyáltalán válasz nélkül hagyni. Vagy egyesek a bemutatkozásukban ezt le is írják, hogy ezeknek és ezeknek nem válaszolnak. Ez tiszta dolog és követendő lenne.

Na mindegy. Csak úgy éreztem, hogy ki kell ezt írnom magamból. Mindenesetre érdekelne a véleményetek erről a dologról. (jöhet privátban is) Másnak is vannak hasonló tapasztalatai? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen még itt is? Tehát ara vagyok kíváncsi, hogy nektek sem írnak vissza, és nem válaszolnak semmire?

Ha eme fórum bejegyzésre sem lesznek reagálások, akkor végkép ledobom az ékszíjat. shakehead
2011. 07. 06. szerda 22:56  #79

2010. 04. 09. péntek 13:14  #78
Törölt felhasználó (743502)
április 18-án reggel indulok Erdélybe Budapeströl és 21-én jövök vissza ha van kedve egy csinos hölgynek velem jönni, a költségeket én állom

belső levélben várom a választ
2010. 04. 07. szerda 18:14  #77
malex1415 malex1415
hát alkalmi társat könnyű...de h megtaláld azt aki mellett jól érzed magad az már igencsak macerás téma szerintem
/ 11