Köszönöm szépen
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 02. 14. hétfő 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 14. hétfő 15:47
Honusz! Sok boldogságot és ami számodra lényeges nagyon jó egészséget kívánok
Honusz! Sok boldogságot és ami számodra lényeges nagyon jó egészséget kívánok
(Ez egy válasz Honusz üzenetére (2005. 02. 13. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
volt gazdagon
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 02. 13. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Apolt meg lett volna boven!!!
(Ez egy válasz wchris üzenetére (2005. 02. 13. vasárnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 13. vasárnap 21:32
szia Ery!
Valahogy csak megoldottuk volna.
Néha el is kellet volna egy kis segítség.
szia Ery!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 13. vasárnap 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 13. vasárnap 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 02. 13. vasárnap 21:30
Örülök, hogy sikerült a bulitok, de jobb, hogy nem mentem el. 2 ápolónő sok lett volna. Szerencsére most már találtam munkát, így naponta beöltözhetek kedvenc jelmezembe. Puszi.
Örülök, hogy sikerült a bulitok, de jobb, hogy nem mentem el. 2 ápolónő sok lett volna. Szerencsére most már találtam munkát, így naponta beöltözhetek kedvenc jelmezembe. Puszi.
Én boldog vagyok mert ma van szülinapom, kellemes napom volt ma
Kedves Chuck!
Csatlakozom Wchrishez... a buli tényleg fergeteges volt. Köszi mégegyszer
Csatlakozom Wchrishez... a buli tényleg fergeteges volt. Köszi mégegyszer
Drága Nővérke!
Most már nekem is rémlik valami... (Ez egy válasz wchris üzenetére (2005. 02. 13. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Most már nekem is rémlik valami... (Ez egy válasz wchris üzenetére (2005. 02. 13. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 13. vasárnap 15:17
Szia Királylány!
A jelmezem ötletét egy chat-társunk adta, külön köszönet neki érte.
SZERETNÉK MINDEN KEDVES PÁRT MEGHÍVNI, SZOMBAT ESTÉRE AZ EAGLE SWINGERS CLUB ISMERKEDÉSI PARTIJÁRA!
A GOLDENGATE LÁTÓGATÓINAK A BELÉPÉS INGYENES AMENNYIBEN ELŐTTE SMSBEN VAGY EMAILBEN REGISZTÁLTÁK NICJEIKET!
VÁRUNK MINDENKIT SZERETETTEL!
tel: 06 30 9993838
email:eagle.residence@axelero.hu
EAGLE SWINGERS CLUB
A GOLDENGATE LÁTÓGATÓINAK A BELÉPÉS INGYENES AMENNYIBEN ELŐTTE SMSBEN VAGY EMAILBEN REGISZTÁLTÁK NICJEIKET!
VÁRUNK MINDENKIT SZERETETTEL!
tel: 06 30 9993838
email:eagle.residence@axelero.hu
EAGLE SWINGERS CLUB
Tegnap este egy nagyon fergeteges rock 'n' roll esten voltunk. Itt végre a zenészek is jók voltak, nem úgy, mint a bulin a d.j.
Chuck köszönjük!
Chuck köszönjük!
Szia Királylány!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 13. vasárnap 02:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 13. vasárnap 02:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2757)
2005. 02. 13. vasárnap 02:52
Nya... Én ma vagyis tegnap... vagyis nem tudom mikor... is jót buliztam... Éljen a rock&roll!!!
Asszem elkezdtem zülleni... vagy csak folytatom?!
Nagy valószínűséggel igazad van, én is erre vezettem vissza, köszi
Igen kulonben ez a tajszolas Swajcineger nyelven van. Ezt hasznalja a Californiai szenator is.
Kulonben ennek van egy masik vallfaja is amit a Nyalamami Kukinuku torzs hasznal. puszi (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 13. vasárnap 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Kulonben ennek van egy masik vallfaja is amit a Nyalamami Kukinuku torzs hasznal. puszi (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 13. vasárnap 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 02. 13. vasárnap 12:59
Tenap este új kifejezést tanultam egy svájci fiatalembertől, aki szobám vibráló csöndjét izzította ezzel az érdekesen hangzó suttogással, hogy:Ch'ha di ga"rn ,(ezt később ő írta így le), és ami, magyarázata szerint svájci-német nyelven annyit tesz, hogy: Ich liebe Dich( ez "rendes"-németül van),...hát ennyit a tegnap estéről...
Legjobb tudomásom szerint normál németül ez úgy hangzana, hogy "Ich habe dich gern" (Kedvellek)
Tenap este új kifejezést tanultam egy svájci fiatalembertől, aki szobám vibráló csöndjét izzította ezzel az érdekesen hangzó suttogással, hogy:Ch'ha di ga"rn ,(ezt később ő írta így le), és ami, magyarázata szerint svájci-német nyelven annyit tesz, hogy: Ich liebe Dich( ez "rendes"-németül van),...hát ennyit a tegnap estéről...
Moncyka!
Még több boldogságot kívánok, szülinapod alkalmából!
Pusza!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 02. 12. szombat 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Még több boldogságot kívánok, szülinapod alkalmából!
Pusza!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 02. 12. szombat 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 12. szombat 11:50
Megérkeztem vidékről.... nemcsak az elmúlt 2 este, de a reggel, a napközben is csúcs szuper volt.. sikerült jóóóól +ünnepelni a szülinapomat..
Tegnap este a páncél ami az utakon volt kicsit keresztülhúzta a programomat, de csak 70 %-osan
Nya... Én ma vagyis tegnap... vagyis nem tudom mikor... is jót buliztam... Éljen a rock&roll!!!
Én most készülödök mert holnap lesz szülinapom.