Kedves freya:) Én azt gondolom hogy az emlékekből nem lehet élni .Ha nem érzed jól magad a bö
őrődbe nyiss újra ablakot a világra és járj nyitott szemmel. Te még üde és illatos virág vagy és valahol valaki vár rád csak még nem találkoztatok.Adj magadnak egy új esélyt .Mit veszítenél egy új kapcsolattal? Ez csak az én véleményem volt és nem biztos hogy igazam van.Pussz :Bonba
őrődbe nyiss újra ablakot a világra és járj nyitott szemmel. Te még üde és illatos virág vagy és valahol valaki vár rád csak még nem találkoztatok.Adj magadnak egy új esélyt .Mit veszítenél egy új kapcsolattal? Ez csak az én véleményem volt és nem biztos hogy igazam van.Pussz :Bonba
Szioka Audrey:):):).A 332-es hozzászolásod bearanyozta a napomat :) nagyon tetszik.Pussz Bonba
tegnap este?A szokásos:semmi amit már kezdek nagyon unni..Az a helyzet,ami edig volt,az nem volt jó,de sajnos rá kell jönnöm,hogy az még rosszabb,ami most van..Mit csináljak??Mennék is(bár nincs hová)meg maradnék is..elvégre is lassan három év,az háromév...
tegnap rossz napom volt de azért elvoltam a tévével meg kajálással!!!!
Nemcsak tegnap este....szombat este is . Lehet, hogy nekem sem apácának kellene öltözni a buliba???
Nekem is ma hajnalig tartott a tegnap este,
csak én az újrainstallált gépem újrainstallálásával ütöttel el az időt
"vele édeskettesben"...
Pusza!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 02. 07. hétfő 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
csak én az újrainstallált gépem újrainstallálásával ütöttel el az időt
"vele édeskettesben"...
Pusza!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 02. 07. hétfő 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 07. hétfő 09:15
tegnap este ma hajnal 2-ig tartott.. elmúlt 5 óra mire alvási stádiumba kerültem.. most elvégeztem a teendőimet és irány az ágy... van mit kipihenjek tegnapról
próbáltam visszatérni földközelbe
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 02. 07. hétfő 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Es mi tortent 2-5-ig?
2005. 02. 07. hétfő 09:15
tegnap este ma hajnal 2-ig tartott.. elmúlt 5 óra mire alvási stádiumba kerültem.. most elvégeztem a teendőimet és irány az ágy... van mit kipihenjek tegnapról
Csülök Csárdában vacsi.. amúgy nem esett Párkány útba, csak a híd alatt mentük el, Komáromnak jöttünk haza... de amúgy szép város Egom 16 éve nem voltam ott..
(Ez egy válasz calippo1 üzenetére (2005. 02. 06. vasárnap 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap este?úgy volt,hogy elmegyünk a barátnőmmel"sörözni".Aztán felhív,hogy mégse,mer beteg.Pedig már beleéltem magam,hogy utánna....na mind 1.most is itt alszik,és nem hiszi el,hogy a forralt bor,meg a páros izzadás jót tenne...
Moncy ! merre jártál kis városunkban? Párkány is útba esett?
Esztergomi kirándulás megfűszerezve sok minden széppel és jóval..
Egy királylánynak minimum ezüstje van Nem is beszélve a korona ékszerekről...
Sajnos a költözés nem megoldható... Még egy idegen fogkefét sem tűrök meg a lakásomban
Ha sikerül lebeszélned rólam a ruhát, akkor akár napokon át is (Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 02. 05. szombat 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos a költözés nem megoldható... Még egy idegen fogkefét sem tűrök meg a lakásomban
Ha sikerül lebeszélned rólam a ruhát, akkor akár napokon át is (Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 02. 05. szombat 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 05. szombat 11:33
Hmmm, van ezüstöd? :))) Akkor hozzád költözöm :)))))
Jó nem bánom a vörösbort, sőt az ablakpucolást se, de azért megölelgethetlek ruha nélkül hosszasan? :)))))))))))))))))))))))))))
Jó nem bánom a vörösbort, sőt az ablakpucolást se, de azért megölelgethetlek ruha nélkül hosszasan? :)))))))))))))))))))))))))))
Nagyon rossz napom volt mert összevesztem vkivel és rosszul éreztem magam utánn!!!
Hmmm, van ezüstöd? :))) Akkor hozzád költözöm :)))))
Jó nem bánom a vörösbort, sőt az ablakpucolást se, de azért megölelgethetlek ruha nélkül hosszasan? :))))))))))))))))))))))))))) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 04. péntek 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó nem bánom a vörösbort, sőt az ablakpucolást se, de azért megölelgethetlek ruha nélkül hosszasan? :))))))))))))))))))))))))))) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 04. péntek 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2757)
2005. 02. 04. péntek 23:21
Azt látom,hogy telhetetlen vagy
A vörösborhoz ragaszkodom
A fényezésről majd akkor tárgyalunk, ha az ablakmosás már tökéletesen megy
Fényezni meg inkább az ezüstöt kéne
Fényezni meg inkább az ezüstöt kéne
Elkészült az Análerotikus-hidromasszázs honlapja.
Saját fóruma is van, és egységes szerkezetben mindent megtaláltok
rajta. Ha bármilyen kérdésetek, ötletetek van, bátran írjátok meg,
mindenre válaszolunk, és osszátok meg az ezzel kapcsolatos
élményeiteket, esetleg kudarcotokat.
http://hidrom.uw.hu
Saját fóruma is van, és egységes szerkezetben mindent megtaláltok
rajta. Ha bármilyen kérdésetek, ötletetek van, bátran írjátok meg,
mindenre válaszolunk, és osszátok meg az ezzel kapcsolatos
élményeiteket, esetleg kudarcotokat.
http://hidrom.uw.hu
Azt látom,hogy telhetetlen vagy
Fényezni meg inkább az ezüstöt kéne (Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 02. 04. péntek 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Fényezni meg inkább az ezüstöt kéne (Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 02. 04. péntek 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 04. péntek 17:30
Igen, telhetetlen vagyok Lehet vörösbor is, ha úgy szereetnéd Ablakmosás? Vállalom, de utána ne kritizáld Sőt fényezést is vállalok benned
Igen, telhetetlen vagyok Lehet vörösbor is, ha úgy szereetnéd Ablakmosás? Vállalom, de utána ne kritizáld Sőt fényezést is vállalok benned
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 03. csütörtök 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2757)
2005. 02. 03. csütörtök 23:41
A cica nem elég? Nem vagy te telhetetlen egy kicsit?
Egyébként szívesen kipróbálnálak... Az ablakmosás hogy megy?
A jágert meg utálom... Nem lehetne inkább valami zamatos száraz vörös bor?
Egyébként szívesen kipróbálnálak... Az ablakmosás hogy megy?
A jágert meg utálom... Nem lehetne inkább valami zamatos száraz vörös bor?
kellemetlen, de mégis kellemes...kicsit bizonytala vagy nem?