ajajjjjj hogy mi van ma este.... ááá de szégyenlem magam... na majd holnap elmesélem
Tegnap este... hm... fürdés egy nagy kád forró vízben... halovány emlékek hogy vmi baromság volt a tévében... egy egy hatalmasat aludtam...
De ma este egy kerti party.. hogy ne fázzak már hűtöm a jágert
De ma este egy kerti party.. hogy ne fázzak már hűtöm a jágert
Hogy mi volt tegnap este?
Semmi! De az mindent elsöprő!
Semmi! De az mindent elsöprő!
De még kividulhat! Még a napból, majdnem 7 óra van hátra.
szeretném ha nem neked lenne igazad ,habár egy barátom azt mondta 10év után ha az asszony fenekét megfogod olyan mintha a sajátodat fognád meg
azt hiszem nálunk hagyma lesz még a hurrikán itt van felettünk..
Jó lesz ha valami "dublőr" után nézzek
Jó lesz ha valami "dublőr" után nézzek
Mi volt tegnap este? - De vajon mi lesz ma este? Előre is nézni kell!
Sziasztok!
Én tegnap este plakáltolni voltam mert h.végén nyilik a disco..........utánna meg alukáltam sajna egyedűl !
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Én tegnap este plakáltolni voltam mert h.végén nyilik a disco..........utánna meg alukáltam sajna egyedűl !
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Lehet, hogy mégis el kellett volna tegnap este indulnunk és jó lett volna egy "kispolski" is .
Ma jobban ébredtünk volna mind a ketten. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 03. szerda 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma jobban ébredtünk volna mind a ketten. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 03. szerda 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 03. szerda 10:37
Na most engem mardos a sárga irigység...
Mostanában nem nagyon volt jó éjszakám vagy jó reggelem... de amint lesz beszámolok róla
Kuklukszklán: Innentől tök mind1 hogy kapcsolatban élsz vagy sem.12 év után.....
Mostanában nem nagyon volt jó éjszakám vagy jó reggelem... de amint lesz beszámolok róla
Kuklukszklán: Innentől tök mind1 hogy kapcsolatban élsz vagy sem.12 év után.....
Na most engem mardos a sárga irigység...
remélem a párok között nem csak a megszokott sex van
Sziasztok!
Tegnap este aludtam.......de okt30/ chat buli volt ami nagyon király volt......utánna sok szex.....okt31.-én is meg nov1-én is sok sok szex........nyami nyami :)))))))))))))))))
by by
puszzzzzzzzzzzzzzz
Tegnap este aludtam.......de okt30/ chat buli volt ami nagyon király volt......utánna sok szex.....okt31.-én is meg nov1-én is sok sok szex........nyami nyami :)))))))))))))))))
by by
puszzzzzzzzzzzzzzz
Párok között nap mint nap..
tegnap este... semmi csak a szokásos fürdés, tv, alvás....
tegnap este... semmi csak a szokásos fürdés, tv, alvás....
Bevoltam készülve,meg baszva és reggelig egy kricsniben ittunk a haverokkal:)) Az asszonyok meg otthon durciztak:DDD
Hát... én széttáncoltam a lábam...
Így leírva ez sírva röhögős volt, de átélni biztos rossz lehetett.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 10. 31. vasárnap 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 31. vasárnap 11:21
Akkor ezer bocsi
Na hogy nálunk mi volt tegn. éjszaka?? Ne tudd meg... összecsomagoltam az uramat....és mehet vissza a feladónak
Na hogy nálunk mi volt tegn. éjszaka?? Ne tudd meg... összecsomagoltam az uramat....és mehet vissza a feladónak
nállunk sima francia óra volt aztán alvás
Szia nem is olyan rég irtam neked egy pár sort válaszolva a nyitott házaságra!Miért külted vissza már nem volta régi?Nem hozott tüzbe vagy csak egyszerüen nem kivántad!Vagy teljessen szar volt?
Akkor ezer bocsi