Tegnap végre kettesben tudtunk lenni a feleségemmel. Gyerekek leadva a nagyszülőkhöz, számunkra pedig kezdődött a szombat este. Moziba készültünk, előtte azért egy hatalmasat dugunk, mert nem nem bírtam volna ki hogy hazaérkezésig várni kelljen. Hatalmasat élveztünk. Éjjel hazaérve nem sokat tétováztunk, máris egymásnak estünk, lovagló pozíció, hátulról, csikló izgatás....stb. Őrület volt, ilyen hangosan még nem hallottam őt orgazmust átélni. Nagyon kivoltunk már éhezve egy igazán gátlástalan szexre. Persze mikor a gyerekek itthon vannak, akkor is dugunk, de nagyon csendesen,halkan kell csinálni, nehogy kiszűrődjönek a hangok. Őrült éjszakánk volt.
Nem pont este történt. Megkértem hogy csatlakozzon a fürdőszobában. Zuhanyozni kezdtünk. Szappanozni kezdtem a hátát, közben a hóna alatt átnyúltam és a melleit is finoman kellemesen szappanozni kezdtem. Persze érezte hogy mást is szeretnék. Kissé feloldalasan fordult hogy máshoz is odaferjek, közben megtalálta az ágaskodó farkam. Kértem csak akkor folytassa ha már érzi közeledik számára a vég. Újra rafogot a kőkemény farkamra. Pillanatok alatt sikerült befejezni a mosakodast .
Nem pont este történt. Megkértem hogy csatlakozzon a fürdőszobában. Zuhanyozni kezdtünk. Szappanozni kezdtem a hátát, közben a hóna alatt átnyúltam és a melleit is finoman kellemesen szappanozni kezdtem. Persze érezte hogy mást is szeretnék. Kissé feloldalasan fordult hogy máshoz is odaferjek, közben megtalálta az ágaskodó farkam. Kértem csak akkor folytassa ha már érzi közeledik számára a vég. Újra rafogot a kőkemény farkamra. Pillanatok alatt sikerült befejezni a mosakodast .
Kicsi valentinozás, egy hatalmas szexxel. Kézzel kezdtük, volt egy kis orál, majd egy lovas vágta
Szombat este szerepjátékoztunk kb 3 órán át . Iszonyú jó vol.Nyalás ,szopatás végén hatalmas élvezés!
egy laza masszázs, szeretkeztünk több pózban… a 3. orgazmusa után pedig szólt, hogy feküdjek a hátamra, mert szeretne leszopni
Tegnap este az történt, ami már időtlen idők óta történik minden nap, a nagy SEMMI.
Mivel megvan a párombak ezért este csak leszopot
Reggel visszon kérte ugy dugjam a száját mit a punciját szoktam.
Reggel visszon kérte ugy dugjam a száját mit a punciját szoktam.
A női fenék szüzessége megadta magát
Izgató este lehetett. Én is gyakran kérek talpmasszázst, és sokszor nálunk is hasonlóan végződik az este.
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2024. 01. 08. hétfő 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 08. hétfő 11:23
Láb masszánzst kért tőlem a párom de mivel imádom a szép lábait így egyből állt is a farkam!
Jó krémes lábai közé raktam és úgy kényeztetett egy darabig , közben a punciját símogattam. Aztán befúrtam az arcom a nedves puncijába hosszasan nyaltam közben észre vettem hogy a popsiját nagyon tekeri az ujjam felé! Finoman elkezdtem újazni a popsiját! Hatalmas élvezéssel zárúlt ez a fejezet! Majd oldalára fordult jelezve hogy tegyem be neki a farkam addigra már nagyon feszültem! Betoltam neki finoman. Egy ütemes tempós menet végén hatalmasat spricceltem a puncija mélyére ! Percekig csurgott belőle. Isteni látvány volt a csupasz alteste így spermásan!
Jó krémes lábai közé raktam és úgy kényeztetett egy darabig , közben a punciját símogattam. Aztán befúrtam az arcom a nedves puncijába hosszasan nyaltam közben észre vettem hogy a popsiját nagyon tekeri az ujjam felé! Finoman elkezdtem újazni a popsiját! Hatalmas élvezéssel zárúlt ez a fejezet! Majd oldalára fordult jelezve hogy tegyem be neki a farkam addigra már nagyon feszültem! Betoltam neki finoman. Egy ütemes tempós menet végén hatalmasat spricceltem a puncija mélyére ! Percekig csurgott belőle. Isteni látvány volt a csupasz alteste így spermásan!
Így jár az, aki a kijáraton akar bemenni
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2024. 01. 08. hétfő 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 08. hétfő 14:38
Barátunk elmesélte milyen szex baleset érte. Feleségével anális szex közben a szőlőmag megsértette a bőrt a farkán.
Barátunk elmesélte milyen szex baleset érte. Feleségével anális szex közben a szőlőmag megsértette a bőrt a farkán.
Láb masszánzst kért tőlem a párom de mivel imádom a szép lábait így egyből állt is a farkam!
Űdv.ez az igazi. készültek fotók is?
(Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2024. 01. 08. hétfő 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 08. hétfő 07:17
Megdugott a párom a felcsatolhatossal utána már nedves puncijat kényeztettem elvezesig és hatalmas szeretkezéssel zártuk az estét!
Megdugott a párom a felcsatolhatossal utána már nedves puncijat kényeztettem elvezesig és hatalmas szeretkezéssel zártuk az estét!
Lovaglást kutyapóz követte.
Egy kb 20 évvel ezelőtt elkezdett de akkor a bátorság hiánya miatt be nem teljesült hármas a tegnap este megtörtént. Egy gyerekkori barátnőnkkel éreztük jól egymást mindenki örömére. Nagyszerű élmény volt.
Hajnali hazaérkezés pár üveg pezsgő után, egy szexorgia, ahol a pezsgősüveg is szerepet kapott a puncimban
Egy kellemes szex amitől a szomszédunk kutyája elkezdet ugatni.
Hajnali ébredés buli után,feleségem punciját élvezésig nyaltam aztán dugtunk egy hatalmasat ő 4szer is elélvezett mire én a végén megdugtam a száját és torokra élveztem egy kurvanagyot….