Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2011. 06. 12. vasárnap 21:23  #15
Törölt felhasználó (807344)
Nem tudom mi köze a pénznek a tárkereséshez. Régen nem volt internet, telefon, tv sem. Mégis megtalálták egymást és azóta is élnek boldogan
2011. 06. 12. vasárnap 21:11  #14
Zsuzsa Zsuzsa
Azért kiváncsi lennék,hogy egy anyagi problémával küszködő,hogyan oldja meg a tárkeresést...gyalog indul utnak mindkettő,és középen találkoznak,majd leülnek egy fa alá beszélgetni,egyebeket csinálniDe a férfinak a gondoktol nincs kedve egyebekhez....A nagy beszélgetésben megéheznek.Elindulnak bogyokat szedni,gyökereket ásni..Aztán a legközelebbi randevu ujra ott.))))
2011. 06. 12. vasárnap 21:02  #13
kyttyke kyttyke
A probélmák megoldásában mutatkozik meg igazán a szerelem!
2011. 06. 12. vasárnap 21:01  #12
kyttyke kyttyke
Kedves Burkus!arról még nem hallottál,hogy egészségben-betegségben,jóban-rosszban,szegénységben-gaz- dagságban is összetartani?A kalakult vitákat lehet és tudni kell kezelni,főleg ha él a szerelem!!!!!
2011. 06. 12. vasárnap 19:21  #11
kyttyke kyttyke
Olyanról még nem hallottál,hogy jóban-rosszban,gazdagságban-szegénységben,betegségben-eg
2011. 06. 12. vasárnap 12:16  #10
Törölt felhasználó (787327)
A penznek mindenhol van szerepe manapsag. Ahogy mondani szokas a penz nem boldogit de a hianya boldogtalanna tesz. Befolyasolja a jovot minden teren hacsak nem a tarsadalomtol eltero modon elokrol beszelunk mint pl zart vallasi kozosegek.
Tekintsuk a hazassagnal mert szamomra akik elettarsi vagy mas olyan kapcsolatban elnek, amibol egyszeru kihatralni, azok eleve nem gondoljak komolyan a dolgot igy eleve hendikeppel indulnak a tarsas jovo fele
Hazassagban elok eseten, ahova en is tartozom, legjobb megoldasnak a kozos kasszat tartom, mindket fel hozzaferesevel, amibol kifizetesre kerul a rezsi a napi megelhetes megvasarlasra kerul minden ami szukseges, es a hovegi maradekot megbeszeljuk mire szandekozzuk elverni/megsporolni szukosebb idokre. Hiszen ki tudja megmondani ki mennyi energiat hasznalt vagy mennyit evett?
2011. 06. 12. vasárnap 11:53  #9
Törölt felhasználó (7453)
Erről csak annyit,hogy ha napi megélhetési problémáid vannak a házat a bank viszi a fejed felöl akkor egyre ingerültebbek vagytok többet vitáztok és ez előbb utóbb a szerelem rovására fog menni.Ebben nincs semmi érdek!
2011. 06. 11. szombat 08:24  #8
kyttyke kyttyke
Egyébként is jólétben könnyű összetartani,(főleg ha ezért bármelyik fél elnéz minden félrelépést is)a szerelmet a mocskosnagy fekáliában való összetartozás mutatja.Akinél a pénz hozza vagy tartja össze a szerelmet az nem is szerelmes!!!!!
2011. 06. 11. szombat 08:20  #7
kyttyke kyttyke
Zsuzsa hozzászólásához csak annyit,hogy ha a pénz nélkül kiszáll a szerelem az ablakon,az sose volt szerelem.Nem hiszem,hogy a pénznek kell összetartani a szerelmet.Inkább a szerelemnek kell összetartani,a pénznek ehhez semmi köze.
2011. 06. 10. péntek 21:46  #6
Törölt felhasználó (761336)
Sziasztok!
A helyzet az,h sose álltunk túl jól anyagilag..az utóbbi időben tényleg mélyponton vagyunk.De ezért soha nem csaltam meg a páromat,pedig volt egy pár pasi,akinél állt a pénz.Szerintem elfogadható ok inkább,ha kihül egy kapcsolat,minthogy nincs pénz.A furcsa az,hogy a gazdag pasik nője elnézi h megcsalják,mert nem adja oda a jólétet,az autót,a lakást..nekem is csapta a szelet olyan pasi aki menő vállalkozó volt.A nőjének nem az számitott,h a pasija minden hétvégén bulizni csajozni jár nélküle,hanem amikor megtudta h csóró csajjal kezdett...rögtön vérszemet kapott és cirkuszolt,nehogy már másnak is jusson egy vacsi vagy egy ital nyes
Na ez a durva..De mostanság szerintem ritka az igazi szerelem.Az érdek nélküli.Olyat is ismertem aki csak azért volt a bnőjével,mert a papa gazdag volt.Persze a srácnak is volt pénze,de nem igaz szerelem volt...mertha az lett vna nem kezelgette vna a kiscsaj anyját is smile Hát ennyi...egy tuti.Ma már a pasik is olyan anyagiasak mint a nők.
2011. 06. 10. péntek 21:35  #5
Fögenyó Fögenyó
Jó téma, bár inkább a nappaliba való.
Csak a saját példánkat tudom elmondani, de ez "hepiend"
Egy időben a párom többet keresett, flusztrált is egy kicsit legbelül, de nem volt gond, jól megéltünk. Most lakáshitel, mocskosnagy fekália, de a kapcsolatunkat nagyon megerősítette a sok gond.
2011. 06. 10. péntek 20:53  #4
bella83 bella83 VIP
Nálunk soha nem volt téma a pénz, mármint mind a ketten dolgozunk, a bevásárlást egyszer én, egyszer a párom fizeti, az étteremben szintúgy, nagyobb kiadásokat mindig felezünk (műszaki dolgok például), nyaralást szintén, ha összeházasodunk, akkor meg amúgy is közös kasszát nyitunk, amellett, hogy mindenkinek meglesz a saját fizetése

Az azért már biztos, hogy egy férfit nagyon is tud bántani, ha egy nő többet keres, mint ő és ez hosszú távon biztos nem tesz jót a kapcsolatnak....
2011. 06. 10. péntek 20:18  #3
Törölt felhasználó (7453)
Kemény szavak,de igaz!
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 06. 10. péntek 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 10. péntek 19:06
Ha a szegénység bekopog az ajton,a szerelem kiszáll az ablakon.
2011. 06. 10. péntek 19:06  #2
Zsuzsa Zsuzsa
Ha a szegénység bekopog az ajton,a szerelem kiszáll az ablakon.
2011. 06. 10. péntek 17:54  #1
Denipapa Denipapa
Kinek mennyire számít a pénz a párkapcsolatban?
Mennyi kell ahhoz, hogy megéljünk?
Ha kevés, akkor az milyen buktatókhoz, vitákhoz vezet, vezethet?
Nők, hogy állnak hozzá?
Férfiak, hogy állnak hozzá?

Egy nő tud e egy olyan férfit szeretni, elfogadni, akinek nincsenek milliói, de eléldegél és fordítva, egy férfi tud e nőt úgy szeretni, hogy nem keres annyit mint ő, vagy ha többet keres, akkor miként tudja elfogadni, hogy a párja többet visz haza?
/ 7