nagyon jó izgalmas
A nők többségének nagyon érzékeny a melle és szeretik, ha kényeztetik. Igaz, orgazmusa még senkinek nem lett tőle, de nagyon tetszett nekik. Azt már nem sokan díjazták mikor az arcukba ment az adag, de a cicikre szerették kapni.
Imádom...nagyon izgat
Én szívesen kipróbálnám....
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2009. 12. 22. kedd 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 22. kedd 00:00
Finom lehet,márcsak képzeletben is,pláne élőben.Nekem a páromnak hatalmas,kívánatos mellei vannak,így adott lenne egy jó mellszex,de nem elég nyitott,én mindig azt mondom türelem és összejön...
Én is
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 23. szombat 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1138642)
2016. 01. 23. szombat 08:05
Nagyon jó dolog,szeretek így elélvezni
Egyetértek veletek
(Ez egy válasz ti-mi üzenetére (2009. 12. 14. hétfő 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 14. hétfő 08:55
A nőknek is nagyon fincsi tud lenni a mellszex! Én nagyon érzékeny cicis nő vagyok, ha párommal így kényeztetjük egymást, az ....nagyon... A fokozása, mikor közben egy másik nő játszik a cickóimmal
Imádom
Társammal én csináltam először. Ilyenben nem volt még része. Csodás nagy mellei vannak nagyon izgató közé tenni a farkam és közte mozgatni élvezésig. Meglepődött mikor az arcára élveztem! De tetszett neki hogy élvezek! Előszokott fordulni, pont tegnap Ő mondta hogy legyen mert látja az engem nagyon izgat.
Értem én hogy mi pasik miért élvezzük, na de nők miért?
Nagyon jó dolog,szeretek így elélvezni
egy csodás 50 es teltkarcsú nővel remek dolog
nagyon jó a mell sex az elő játék fontos szerepe
Ha elég gyengéd vagy szerintem minden nőnek nagyon bejön...
Kár, hogy kevés az olyan nő, aki igazán élvezi és szereti a mellszexet. Pedig egy formás cicivel nagyon fel lehet húzni egy pasit. Vagy csak én nem találtam még ilyen lányt?
elég régóta hanyagolják ezt a témát, pedig szerintem elég sokan csinálhatják, és még többen álmodoznak róla. nálunk ez hozzá tartozik a szexhez, és nagyon tudjuk elvezni mind a ketten.
Az én páromnak is szép nagy mellei vannak, és néha közéjük teszem a farkam. Imádok a mellei közt elélvezni, és ha van egy kis szerencsém akkor az arcára is megy belőle
Finom lehet,márcsak képzeletben is,pláne élőben.Nekem a páromnak hatalmas,kívánatos mellei vannak,így adott lenne egy jó mellszex,de nem elég nyitott,én mindig azt mondom türelem és összejön...
(Ez egy válasz ti-mi üzenetére (2009. 12. 14. hétfő 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 14. hétfő 08:55
A nőknek is nagyon fincsi tud lenni a mellszex! Én nagyon érzékeny cicis nő vagyok, ha párommal így kényeztetjük egymást, az ....nagyon... A fokozása, mikor közben egy másik nő játszik a cickóimmal
Én imádom a páromat és kényeztetni is de azt nagyon élvezem mikor a mellemre,hasamra élvez.Eleinte gátlásos volt de most már hozzá tartozik a szeretkezéshez és őrülten felizgulok tőle,imádom az ízét ez valami csodálatos dolog.
Ti hogy vagytok vele??
Ti hogy vagytok vele??
Én nagyon szeretem csinálni barátnőmmel, igaz ehhez hozzátartozik, hogy leginkább gyengéden harabdálni, csokolgatni és simogatni szoktam. Ahogy észrevettem (nem kellett hozzá nagy ész) nagyon kellemes érzéseket váltott ki a páromból, és hamarabb el is jutott a csúcsra.
És ő is bavallotta, hogy imádja, ha játszogatom szerelmeskedés közben a cicijével!
És ő is bavallotta, hogy imádja, ha játszogatom szerelmeskedés közben a cicijével!