Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 04. 25. péntek 08:13  #78
senkialfonz01 senkialfonz01
Mivel a formás női mellekre kattanok és imádom őket kényeztetni teljesen egyetértek minden soroddal. Abban is, hogy a férfi mellbimbója is igen érzékeny, nagyon szeretem, ha a hölgy kényezteti, attól pedig a mennybe megyek, ha gyengéden harapdálja is.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 13:15
Mellszex és Én!

Bár nemi életem elég normális időben kezdtem, a második partneremnél a mellszex felmerült, és azóta is fennáll.
A Jóisten nem kis méretekkel áldott meg, de nem vagyok extrém!
A hsz.-eket végigolvasva, és más helyszínről, valóságban is beszélve az emberekkel, azt látom, hogy "mellszex" címén nagyon sokan azt látják, hogy két viszonylag termetesebb duda közé a farok, és spricc!
Oltári tévedés!
Elő- és utójátékban, és az aktusban is, vagy újabb fordulót kifacsarva, nálam a mellszexbe beletarozik, hogy a mellem, az izgatott, és duzzadt bimbóim végighúzom minden porcikáján...... A gerince mentén, a fülénél, a nyaka tövén, és végig a falloszán is. És bizony a férfi mellbimbóján is, mert nagyon érzékeny szerkezet.
És igen, ő is játszon a mellemmel, a bimbóimmal, szinte pöccenek, és egy sajátos orgazmust élek át általa.... wink
2008. 04. 13. vasárnap 17:26  #77
andrew87 andrew87
Teljesen igazad van.
Kb ez a mellszex.
És a méret nem annyira fontos.
Kisebb cicivel is lehet csodát művelni, tapasztalat. nyes
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 13:15
Mellszex és Én!

Bár nemi életem elég normális időben kezdtem, a második partneremnél a mellszex felmerült, és azóta is fennáll.
A hsz.-eket végigolvasva, és más helyszínről, valóságban is beszélve az emberekkel, azt látom, hogy "mellszex" címén nagyon sokan azt látják, hogy két viszonylag termetesebb duda közé a farok, és spricc!
Oltári tévedés!
Elő- és utójátékban, és az aktusban is, vagy újabb fordulót kifacsarva, nálam a mellszexbe beletarozik, hogy a mellem, az izgatott, és duzzadt bimbóim végighúzom minden porcikáján...... A gerince mentén, a fülénél, a nyaka tövén, és végig a falloszán is. És bizony a férfi mellbimbóján is, mert nagyon érzékeny szerkezet.
És igen, ő is játszon a mellemmel, a bimbóimmal, szinte pöccenek, és egy sajátos orgazmust élek át általa.... wink
2008. 04. 13. vasárnap 13:15  #76
zelli zelli
Mellszex és Én!

Oltári tévedés!
2007. 09. 23. vasárnap 13:31  #75
kandurmarci kandurmarci VIP
Szerintem nemcsak az a mellszex, amikor beteszed a szerszámodat a nő mellei közé, hanem amikor a nő a mellbimbójával végigsímogatja a tested, a tojásokat és a fenekedet is. Óriási élmény tud lenni.
2007. 09. 23. vasárnap 11:29  #74
Krok486 Krok486
Igen, a méretek itt sem számítanak igazán. Bár nálunk nincsen ilyen méretbeli gond, szerintem ha kisebb a cici, azt is lehet ellensúlyozni a lelkesedéssel.
(Ez egy válasz sevenx üzenetére (2007. 09. 21. péntek 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 21. péntek 22:47
Nekem bejön, de megfelelő helyen kezelve, kiegészítőként. Az egyik legjobb élményem volt, amikor az előző barátnőmmel csináltuk, mert Ő szerényebb (kifejezetten szerény) méretekkel rendelkezett. De mégis olyan aranyos volt ahogyan csinálta. Talán a szándéka és persze az összjáték jobban lázba hozott, mint maga a mellszex.
2007. 09. 22. szombat 21:25  #73
Törölt felhasználó (37025)
A szándék,és a hozzáállás mindig nagyon fontos,irigyellek... smile
(Ez egy válasz sevenx üzenetére (2007. 09. 21. péntek 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 21. péntek 22:47
Nekem bejön, de megfelelő helyen kezelve, kiegészítőként. Az egyik legjobb élményem volt, amikor az előző barátnőmmel csináltuk, mert Ő szerényebb (kifejezetten szerény) méretekkel rendelkezett. De mégis olyan aranyos volt ahogyan csinálta. Talán a szándéka és persze az összjáték jobban lázba hozott, mint maga a mellszex.
2007. 09. 21. péntek 22:47  #72
sevenx sevenx
2007. 09. 21. péntek 22:09  #71
Guest575 Guest575
Én sem úgy gondoltam, hogy a szeretkezés csakis ebböl álljon, de változatosság fenntartása érdekében, mindenképp jó dolognak tartom.
Föleg ha a hölyg partner adottságai adottak smile )))
2007. 09. 06. csütörtök 14:52  #70
Krok486 Krok486
Legfeljebb kiegészítőnek tudom elképzelni, de úgy, hogy csak ebből álljon az egész, ahhoz kevés...
2007. 09. 05. szerda 17:11  #69
underwordl underwordl VIP
Az egyik legjóbb dolog a világon, a feleségem nagyon szereti. worship
2007. 08. 24. péntek 09:12  #68
Törölt felhasználó (53426)
Most sajnos a méretek miatt lehetetlen.De volt barátnőm akivel rendszeresen csináltam,és ,hogy őszinte legyek hiányzik! Kombinálta egy kis orális szex-szel,ezért volz biztosan annyira jó.
2007. 08. 18. szombat 17:15  #67
Guest575 Guest575
Párat találtam még hirtelen. smile

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Sok-sok élvezetes órát mindazoknak, akik szívesen töltik ilyen játékkal a szabadidejüket! smile
2007. 08. 18. szombat 17:07  #66
Guest575 Guest575
Mivel én is szeretem a testiség ezen fejeztetét, ezért gondoltam becsatolok pár képet a gyüjeteményemböl. Bár igaz, hogy az "adottságok" itt sem olyan óriásiak, de talán amíg nem találok jobbat, talán megfelelnek smile

Imádom, mikor a barátnöm is hajlandó erre a kis játékra. Azthiszem nem csoda nyes Természetesen cserébe mindent elkövetek, hogy megfelelöen megháláljam neki smile
2007. 08. 17. péntek 23:54  #65
uraby uraby
Láttam már itt a videók között amatőr mellszex felvételt, de mégtöbbet szeretnék látni..úgyhogy aki tehetni, az küldjön!
2007. 08. 17. péntek 23:47  #64
uraby uraby
azér michell wilde melleit szivesen a magamévá tenném... smile
2007. 08. 17. péntek 23:45  #63
uraby uraby
sziasztok!!!a volt barátnőm kicsit duci volt, nagy mellekkel. szerette a mellszexet, és én meg imádtam őt jól mellbepakolni..pláne a végén mikor jól összespriccelhettem... smile esetleg van lány aki szeretne ilyet??? smile smile
2007. 08. 05. vasárnap 13:50  #62
sanyisanyi74 sanyisanyi74
Természetesen minnél nagyobb annál jobb,gondoljátok?szerintem a kis cicivel is lehet csodát művelni csak jó legyen a partner technikája.És ezt tapasztalatból irom
2007. 07. 12. csütörtök 20:32  #61
Adnohvtx Adnohvtx
én szeretem és nagyon izgat is. elég gyakran élvezkedik a párom a melleim között. Szerencsére smile )
2007. 07. 12. csütörtök 20:22  #60
Atteragic Atteragic
nagyon, nagyon szeretem!!!
2007. 02. 18. vasárnap 12:01  #59
solyka solyka VIP
nekem be jön!
/ 5