Nem autóban vagy szabadban keres.
(Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 01. 24. hétfő 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 24. hétfő 12:31
Ma estére keresek valódi partnert,mert már csak a mai nap alkalmas erre a célra! Aki találkozni is tud és mer is! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket keresek! Kép nélküliek ne írjanak!! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Olvasd el amit az adatlapomba írtam! Ha van valódi férfi is ,és nem kamus ,ígérgető férfi! Üzeneteket privibe!
Ma estére keresek valódi partnert,mert már csak a mai nap alkalmas erre a célra! Aki találkozni is tud és mer is! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket keresek! Kép nélküliek ne írjanak!! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Olvasd el amit az adatlapomba írtam! Ha van valódi férfi is ,és nem kamus ,ígérgető férfi! Üzeneteket privibe!
Szombathelyről indulok most Bp felé. Útközben autós kaland érdekelne, párt kukkolnék, estleg masztiznék
Kaposvár és környékén jár valaki? Esetleg kamionnal? Lakókocsival? Lakóautóval vagy bármilyen járművel ahol használna kedvére 1-2 órát. Bevállalós bi passziv srác vagyok :P
Sziasztok- ma napközben kalandoznék Tapolca- Ajka- Nagykanizsa környékén-ápolt, igényes,borotvált pasi vagyok
Autós kalandot kereső párok lányokat keresek Debrecen környékéről. Üdv ,normális pasi
Hölgyet keresek Zala és Vas megyében! Jóképű, nagy farkú, intelligens úrként! Sok szabadidővel rendelkezem, diszkrét, baráti kapcsolatban gondolkodom!
Ma, esetleg autós kaland? Bp, Pest megye?
Az orszag kozepso reszen keresek diszkret biszex pasit akivel alkalmankent titokban lehetne egymas fius vagyait kielegiteni!
Ha erdekel privatban irj!
Ha erdekel privatban irj!
Egerben autos kukkolás izgat valakit?
Sziasztok
Valaki Albertirsa kornyeken?
Valaki Albertirsa kornyeken?
Sziasztok!
Lenne kedve valakinek ma egy szép formás farkat érzékien, hosszan, orálisan kényeztetni? Viszonzom is ha, szeretnéd smile
Lenne kedve valakinek ma egy szép formás farkat érzékien, hosszan, orálisan kényeztetni? Viszonzom is ha, szeretnéd smile
Sziasztok!Jövő hét valamelyik napján,Sarudon a Tisza tónál tervezek egy kis túrázást a tavon,jégen.Ehhez keresek,nőt,párt akinek volna kedve csatlakozni,korizás,túrázás,autós szex.
Szeged-Bp M5 vonalán hölgy egy kis autós kalandra?
Ma d'un 3-5 óra között jön fel hölgy v pár a szepvolgyire ? Kukkolas kényeztetés?
Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma pár?Érden eldúgott helyen autós tali.
30 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek
Ma pár?Érden eldúgott helyen autós tali.
30 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek
Sziasztok! Szopnék! Ha akarod felveheted teloddal ahogy szoplak, akár magadnak, akár felteheted ide is
Sziasztok. Nyelnék sok fincsi spermát. Dugható a fenekem. Imádok a szabadban, kocsiban, nyilvános helyeken meztelenkedni és szexelni pasikkal.
Sziasztok! Aktív/uni, helyes-férfias srácot/pasit keresek! Hely van! Nyíregyháza-Debrecen?!