Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Holdvilágnál tali egy erdő szélén...

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 00:08  #37169
Errekimondottan Errekimondottan
Üdvözletem
Kint vagyok Fenyvesliget erdős részénél. Tali lett volna de a másik fél eltűnt. Kicsit időzök itt hátha valakinek megfelelne egy késő esti gimnasztika az autóban. Azaz kiverném a farkad és az adatlapom jelentkezik .
tegnap 23:05  #37168
Errekimondottan Errekimondottan
Én már jelentkezek is
(Ez egy válasz ss69cum üzenetére (tegnap 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:59
Közelebb lennék én is jelentkeztem volna...
Lehet valami meglepit szervez neked a jelentkezővel. wink
tegnap 22:59  #37167
ss69cum ss69cum
Közelebb lennék én is jelentkeztem volna...
Lehet valami meglepit szervez neked a jelentkezővel. wink
(Ez egy válasz SweetD üzenetére (tegnap 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:44
Olyat azért nem szerveznék be neki mert az durva lenne. Nem is menne bele. Kishercegem nem jött még vissza , nem tudom rosszalkodik-e már vagy sem. Őt ismervén kitalál valami mást. Messzire nem mehetett mert vezetni jelenleg nem tud. Így vagy a haverja érte-jött és viszkiznek valahol vagy a kerekerdő közepén várja a frissen borotvált megváltóját ami 15-20 centi között mozog és fotogén nyes
tegnap 22:44  #37166
SweetD SweetD
Olyat azért nem szerveznék be neki mert az durva lenne. Nem is menne bele. Kishercegem nem jött még vissza , nem tudom rosszalkodik-e már vagy sem. Őt ismervén kitalál valami mást. Messzire nem mehetett mert vezetni jelenleg nem tud. Így vagy a haverja érte-jött és viszkiznek valahol vagy a kerekerdő közepén várja a frissen borotvált megváltóját ami 15-20 centi között mozog és fotogén nyes
(Ez egy válasz ss69cum üzenetére (tegnap 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:37
Legközelebb rosszat csinál, akkor ne vibri legyen a büntetés, hanem az egyik jelentkező. crazya
tegnap 22:10  #37165
TomekSantos123 TomekSantos123
Budapesten ma hölgynek kocsiban esetleg lenne kedve?
tegnap 21:46  #37164
NicoolésTom NicoolésTom
Dunaharasztin kamionomban szopnák most. Privát keress
tegnap 20:37  #37163
Cris7gg Cris7gg
Reptérnél pár vagy hölgy?
tegnap 20:37  #37162
ss69cum ss69cum
Legközelebb rosszat csinál, akkor ne vibri legyen a büntetés, hanem az egyik jelentkező. crazya
(Ez egy válasz SweetD üzenetére (tegnap 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:32
Az majd a végén derül ki. Elszaladtam most fél órára és már Ő szűri magától a jelentkezőket . Rafinált egy pali
tegnap 20:32  #37161
SweetD SweetD
Az majd a végén derül ki. Elszaladtam most fél órára és már Ő szűri magától a jelentkezőket . Rafinált egy pali
(Ez egy válasz ss69cum üzenetére (tegnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:40
Jó játéknak tűnik. smile
tegnap 19:40  #37160
ss69cum ss69cum
Jó játéknak tűnik. smile
(Ez egy válasz SweetD üzenetére (tegnap 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:18
Sziasztok . Sweet vagyok és páromnak kitaláltam mára egy jó kis büntetést mert a sexképemet megmutatta a barátjának. Gondoltam megbocsáttok neki HA . HA már ilyen nagy a barátság akkor legyen ,Túl a barátságon.
Autóban egy férfi farkát ki kell vernie és kérek róla egy képet ahogy fogja a faszt. Csak a farkinca látszana rajta meg a keze. Természetesen ezek után majd itthon a puncimat is ki kell nyalnia de a hab a tortán , hogy a kis vibrimet majd bedugom a fenekébe , hogy élvezze a barátságot. A képet ahogy veri a farkincát majd megmutatom a barátjának ha nem dugja elég mélyre azt a vibrit vigyor2 . Természetesen ez egy kis szexjáték is kettőnk között nem vagyok ilyen szigorú. Az esti partnerét ÉN választanám ki a jelentkezők közül . Már ha lesz. Én szeretem a fiatalabb fiúkat dehát nem rólam van szó így most 30- 120 éves korig keresek neki. Az a srác akinek kiverte a farkát , jutalmul majd kap tőlem pár puncis képet vagy valami hasonló finomságot. Párom szeret játszani de nem bi . De bevállal az izgalmak végett pár dolgot ezért ne legyetek túl szigorúak vele. Cserébe, sármos , laza és szerintem jófej is. Ezért mentem hozzá. Privátba lehet jelentkezni és aki szimpi azzal utána máshol folytatjuk , megmutatom azért neki mire számítson.
Azt mondta utálja a vodkát de inni fog . Álszent mert már csináltunk hasonlót. Lehet mégis szereti a vodkát ?
tegnap 19:22  #37159
gabonya gabonya
Reptér most? Megy a kőrözés mindenfele... valami más? circling
tegnap 19:18  #37158
SweetD SweetD
Sziasztok . Sweet vagyok és páromnak kitaláltam mára egy jó kis büntetést mert a sexképemet megmutatta a barátjának. Gondoltam megbocsáttok neki HA . HA már ilyen nagy a barátság akkor legyen ,Túl a barátságon.
Autóban egy férfi farkát ki kell vernie és kérek róla egy képet ahogy fogja a faszt. Csak a farkinca látszana rajta meg a keze. Természetesen ezek után majd itthon a puncimat is ki kell nyalnia de a hab a tortán , hogy a kis vibrimet majd bedugom a fenekébe , hogy élvezze a barátságot. A képet ahogy veri a farkincát majd megmutatom a barátjának ha nem dugja elég mélyre azt a vibrit vigyor2 . Természetesen ez egy kis szexjáték is kettőnk között nem vagyok ilyen szigorú. Az esti partnerét ÉN választanám ki a jelentkezők közül . Már ha lesz. Én szeretem a fiatalabb fiúkat dehát nem rólam van szó így most 30- 120 éves korig keresek neki. Az a srác akinek kiverte a farkát , jutalmul majd kap tőlem pár puncis képet vagy valami hasonló finomságot. Párom szeret játszani de nem bi . De bevállal az izgalmak végett pár dolgot ezért ne legyetek túl szigorúak vele. Cserébe, sármos , laza és szerintem jófej is. Ezért mentem hozzá. Privátba lehet jelentkezni és aki szimpi azzal utána máshol folytatjuk , megmutatom azért neki mire számítson.
Azt mondta utálja a vodkát de inni fog . Álszent mert már csináltunk hasonlót. Lehet mégis szereti a vodkát ?
tegnap 19:09  #37157
Libertynus Libertynus
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
tegnap 18:07  #37156
Joe_27 Joe_27
Reptéren XL keres XL-t smile
tegnap 17:28  #37155
enjoy_boy enjoy_boy
Április 2. Szerda délután autós kalandra keresek fiút vagy pàrt.
Miskolc és környéke.
tegnap 16:49  #37154
Csababa Csababa
Békéscsaba és környéke? Valaki?
tegnap 16:41  #37153
Kokkolhato Kokkolhato
Sehol senki?
(Ez egy válasz Kokkolhato üzenetére (tegnap 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:21
Most valakinek van kedve kiverni autóban? Délpesten vagyok a bevásárló központok környékén.
tegnap 16:40  #37152
debcocksucker debcocksucker
Debrecenben cumiznék masztiznék akár kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
tegnap 16:16  #37151
Repteren Repteren
M3 ma este kamionba? Csak fiatal!
tegnap 15:54  #37150
Tomika44 Tomika44
Sziasztok! Győrben kaland? Hölgy,pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Írjatok
/ 1859