Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Holdvilágnál tali egy erdő szélén...

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 01:28  #55364
Szexestina Szexestina
Sziasztok, ma estére keresek fiatal nagy farku pasit. 5 perces pasik kiméljenek. Senkit nem kéresztetek el a párjátol.
tegnap 23:42  #55363
Kandúrka93 Kandúrka93
Budapest, autómban!
33 éves magyar etnikumú férfi!
tegnap 22:43  #55362
Titkos Név Titkos Név
Ahogy írtam, ma is kinéztem a Fóti Auchan parkolóba. Annak ellenére, hogy senki nem jelzett vissza. A 15-20 percig "köröző" autók (nem tudom miért) pont azt az időt veszik el, ami alatt... Szóval, ha kimegyek: Megmutatom a "kínálatot" . Ha gondolod odajössz és élvezhetsz. Orálisan/análisan. De mivel nincs sok időm (lsd.adatlapom) , nem tudok órákat várni, hogy elszànd magad. Egyébként az elmúlt időszakban csak azért megyek ki, hogy a "kukkolóknak" legyen egy jó estéje. smile
tegnap 21:58  #55361
Ypovi Ypovi
Nekik van idejük várni! Mi is válogatunk.
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (tegnap 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:57
De nem mindenki így csinálja.A vàlogatós párok várjak a sűlt galambot.s a herceget a fehér lovon,de hát az Ritka.
tegnap 21:47  #55360
V1kt0r V1kt0r
Had legyek a riherongyod! Ma este/éjjel a XVII. kerületben fejném a faszt a szabadban, egy félreeső helyen, szexis női ruhában, combfixben, tűsarkú, hosszú szárú csizmában, szilikon mellekkel, szopómaszkban! Elétek térdelek, álljatok körbe, használjátok a számat és sorban, egymás után pumpáljátok tele csordultig. Lenyelem az egészet. Nem vagyok nő! Fontos, hogy az ápoltság adott és elvárt, a kellemetlen szagokra nagyon érzékeny vagyok, ezért legyetek kellemes illatúak, mindenhol! Jelentkezzen, akit érdekel! Ingyenes, szabadtéri program!

XVII. ker. Csékút utca végénél, a patakparton.
tegnap 21:09  #55359
Srác0018 Srác0018
Reptérre ott lehet bemenni ahol épp építkezés van ? Vagy az másik hely ? Hova szoktak járni ?
tegnap 21:02  #55358
KisKalandor KisKalandor
Pároknak mindkét részről kapható vagyok
tegnap 20:57  #55357
Sanyamrl Sanyamrl
De nem mindenki így csinálja.A vàlogatós párok várjak a sűlt galambot.s a herceget a fehér lovon,de hát az Ritka.
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (tegnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:46
A nagyon kevés szabadidőnket nem fecséreljük el a hülyeségre. Ha megyünk mi csináljuk is a partyt!!!
tegnap 19:21  #55356
Sperminface Sperminface
Reptérnél most nagyfarkú aktív pasi??
tegnap 19:11  #55355
csepel_bipasi csepel_bipasi
Ma este valaki csepel környékén közös faszverésre?
tegnap 19:10  #55354
gabonya gabonya
Ma este Bp?
tegnap 18:33  #55353
Zamii Zamii
Timár utca holnap reggel valki ?
tegnap 18:26  #55352
Zamii Zamii
U
tegnap 18:24  #55351
Kalandma42 Kalandma42
Győr környékén ma este 21 óra körül nő vagy pár autós kalandra?
tegnap 17:46  #55350
Ypovi Ypovi
A nagyon kevés szabadidőnket nem fecséreljük el a hülyeségre. Ha megyünk mi csináljuk is a partyt!!!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (tegnap 05:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:49
De még mennyire rendszeresen.Tí jók vagytok . Nem mint a kocsikázó pàrok meg pasik
tegnap 17:40  #55349
Golden-srac Golden-srac
Szépvölgyi parkolóban vagy a reptérnèl lenne kedve fiatal párnak velünk ismerkedni? Akár ma este is jó lehet még. smile
tegnap 17:39  #55348
stman stman
sziasztok, 11. ker. kondorosi út végénél / árasztó-part környékén hölggyel randiznék estefelé
tegnap 17:37  #55347
Sanyamrl Sanyamrl
Esetleg a 16.kerületben olyan pàr aki Dogging vagy Bukkake party k bá jártas . Mátyásföldi reptér mellett lakom.Beszállnék 3. nak .Jártas vagyok az ilyesmi be
tegnap 17:09  #55346
Gloryholefanatikus Gloryholefanatikus
Heló!
Van-e a Nyírségben, aki szeretne cumizni, részt venne autós kalandban, esetleg hölgy v. pár akihez be lehet szállni?
tegnap 16:26  #55345
Fisherman991 Fisherman991
Sziasztok!
Hétfőn napközben valaki tervez reptéri látogatást? smile
/ 2769