Hétfőn délelőtt Kecskemét v.környéken van valaki aki orálisan kielégítene.írj megyek
Sziasztok! 25 vagy 26-a este Debrecenbe a Nagyerdőre női ruhában ki mennék! 42 éves bi uni pasi vagyok! Minden jóba benne vagyok! Írj privátban és egyeztetünk!
Sziasztok. Ma napkozben keresek Budapesten illetve kozvetlen közelében hölgyet vagy párt, aki szivesen ismerkedne autóban, szabadban, búvohelyen esetleg a saját lakásában is fogadna. Privátban keressetek.
Sziasztok!
Egy kicsit extrém..vannak olyan lányok/párok akik ki használnák a nagy dobozos autóm tereit?
FuckMaster útnak indul!
Üzenetben várom a jelentkezőket!
Egy kicsit extrém..vannak olyan lányok/párok akik ki használnák a nagy dobozos autóm tereit?
FuckMaster útnak indul!
Üzenetben várom a jelentkezőket!
Pápa és Veszprém között valaki?
Hajdúszoboszlón járok, van esetleg innen valaki? Esetleg a környékről? Debrecen, Nyíregyháza?
Épp akartam kérdezni, hogy nincs-e valakinek jóféle kúrós képe a háttérben landoló Ruszlánnal?
(Ez egy válasz bttm99 üzenetére (tegnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz bttm99 üzenetére (tegnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:23
Reptér infó: Ma és holnap délután újra jön az Antonov. 14 és 17 óra között várható. Sok lesz a civil, gyerekes család kint. És valszeg a rendőrség is ki fog menni. Kérlek, mindet csak ésszel vagy ha lehet inkább ma-holnap semmit se
hello Bp 9 ker környéke?
Sziasztok! Szombaton este 9 utan a reptéren leszek! Aktív férfiakat keresnêk! Ha úgy érzed írj bátran! Egyeztessünk! Imádom ha mindenhol gecis lehetek!
Azért a rendőrség nem valószínű, csak azért mert sok ember kijár oda, vagy mert egy ilyen gép jön....
A legtöbb akció amúgy is estefelé vagy este történik ott. (Ez egy válasz bttm99 üzenetére (tegnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
A legtöbb akció amúgy is estefelé vagy este történik ott. (Ez egy válasz bttm99 üzenetére (tegnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:23
Reptér infó: Ma és holnap délután újra jön az Antonov. 14 és 17 óra között várható. Sok lesz a civil, gyerekes család kint. És valszeg a rendőrség is ki fog menni. Kérlek, mindet csak ésszel vagy ha lehet inkább ma-holnap semmit se
Hello! Valaki XI kerben?
Hello! Valaki XI kerben?
Bp17 ker. parltak part korny??
Sziasztok!
Holnap Budapesten leszek. Ha valaki egy kis huncutkodással dobná fel amúgy is forró napot, írjon egy üzenetet. Sportos, massszírozni szerető pasi vagyok jó fantáziával.
Holnap Budapesten leszek. Ha valaki egy kis huncutkodással dobná fel amúgy is forró napot, írjon egy üzenetet. Sportos, massszírozni szerető pasi vagyok jó fantáziával.
Hétfő délelőtt rá érő aktív pasit srácot ketesek aki jönne vagx jár Monor Gomba fele hely ban 14 óráig rá érek.
Bp. 17 ker körny?? ECSER? ~~~ Reptér kifutó vége.... sehol senki?...
Sziasztok ma este Tát 117 es út mellett ? Sétálgatni fogok csajosban
Budaörs es kornyeke ? 11ker?
Sziasztok! Balaton déli part, kabriózás, fotózás, szex, kaland?
Lányok, párok.
Lányok, párok.
De jó lenne ma este a Csepel sziget, vagy környékén, hölgyel vagy párral.
Autós kaland is érdekelne.
Autós kaland is érdekelne.