Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Holdvilágnál tali egy erdő szélén...

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

tegnap 15:19  #55344
Itakeit Itakeit
Sziasztok.
Mai napra keresek kanos aktív perverz pasikat.
26 éves macis srác vagyok. Nagyhegyesen vagyok megtalálható
tegnap 14:55  #55343
cincogi cincogi
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
tegnap 14:38  #55342
Kiváncsipasi_40 Kiváncsipasi_40
Sziasztok! Nőt, feleséget keresek, akivel most a szép időben összefuthatnék, egy autós kalandra... igényes 40es vok.
Székesfehérvár 50 km es körzete. Írj privátban. Párok is!
tegnap 14:16  #55341
Zotyesz85 Zotyesz85
Szigetszentmiklos, ha ürítenél egy jót viszonzás nélkül akkor írj
tegnap 13:56  #55340
Tomika44 Tomika44
Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
tegnap 13:18  #55339
Curiousdirtycouple2739 Curiousdirtycouple2739
Sziasztok! Szarvas környékén autós kalandra pàr van esetleg?
tegnap 12:29  #55338
sexbarát sexbarát
Sziasztok.Kalandozék kényeztetnék ebben a szép időben.valaki?
tegnap 10:47  #55337
Gloryyfan Gloryyfan
Hello..valaki esetleg a délutáni órákban békási gloryban vevő lenne egy kalandra? Aktív vagyok!
tegnap 10:43  #55336
Lonely89 Lonely89
4.kerulet kornyeken kalandoznek
tegnap 10:27  #55335
Dave069 Dave069
Valakit Győrben leszopni? Helyem van.
tegnap 10:23  #55334
spandexman spandexman
Vakaki most szopatna pesten autoban, szabadban, lakáson stb...
tegnap 10:11  #55333
Titkos Név Titkos Név
Szerintem ma is kinézek a Fóti Auchan parkolóba, este fél hét - háromnegyed hét körül.
tegnap 10:03  #55332
sexbarát sexbarát
Sziasztok.Hölgy partnerem kényeztetném,(egyedűlálló nő-barátnő-feleség) wink Valaki kalandozna ebben a szép időben?
tegnap 10:03  #55331
Titkos találkozó 2023 Titkos találkozó 2023
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma vasarnsp délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
tegnap 08:31  #55330
Gyurko01 Gyurko01
Hölgyekkek párokkal ismerkednék budapest és vonzáskórzetében
tegnap 08:25  #55329
Fiatalpasi02 Fiatalpasi02 VIP
Ma készül pár kimenni reptérhez?
tegnap 07:46  #55328
Gábor535 Gábor535
Sziasztok. Aktuális még? smile
(Ez egy válasz Lazakalandok üzenetére (tegnap 00:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 00:57
Hali. Most ! Párommal kukkolnánk egy fiatalabb férfi farokverését . Kocsiban , mi az első üléséről néznénk ahogy te a hátsó ülésen játszol magaddal. Buvóhelyen is lehetséges . Párom lehet az én cerkámat verné közben!
tegnap 07:36  #55327
zollo322 zollo322
200E busszal
(Ez egy válasz PepeHot üzenetére (tegnap 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:04
sziasztok. -a repterhez hogy talalok el ? segitsetek legyszi
tegnap 07:04  #55326
PepeHot PepeHot
sziasztok. -a repterhez hogy talalok el ? segitsetek legyszi
tegnap 05:59  #55325
Bejci1980 Bejci1980
Sziasztok.

Tolna vármegyében Hölgy,Pár aki,akik kalandoznának ma?
/ 2769