Kecskeméten keresek átlagos nőt, normál alap szexre.Semmi elkorcsosult dolog!
M0-Reptér környékén esetleg....
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (tegnap 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Turul környékén mostanában?
Turul környékén mostanában?
Sziasztok!
Győrben ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Győrben ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Bicske környékén valaki?
Bicske környékén valaki?
Sziasztok este 20 óra után ki megyünk a feleséggemmel a szépvölgyire !!! Kizárolagosan nagy farkú pasit keresünk !!!!
Szia Dunaújváros Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel 17 5 a méretem helyes igényes vagyok. Labsex a kedvenc em. Érdekel használt harisnya lábbeli zokni. Kivernem rá
Most valaki a reptérnél szopna?
Szia, szerintem egyre rosszabb.
(Ez egy válasz lollypoppsi üzenetére (tegnap 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:16
Csak érdeklődés, mert jó ideje nem voltunk "nézelődni" a reptér közelében, az utóbbi kb.egy évben mi a tapasztalat, vannak értékelhető események, mert anno a színvonal nagyot esett. Vagy ugyan az van esetleg rosszabb?
Párként vagy szollo pasi kent
(Ez egy válasz parpar2936 üzenetére (tegnap 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Valaki hellyel rendelkező egy kozos maszti gyál, vecses kornyeken
Valaki hellyel rendelkező egy kozos maszti gyál, vecses kornyeken
Sziasztok hétfői napokra a délelőtti órákban keresném a fejőnőmet! Írj privát autóban megoldjuk. Feltétel igényes légy!
Ózd-környéke.
Ózd-környéke.
Párt néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
sziasztok MA estére keresek Párokat vagy lányokat. autos vagy akár panzió de akár nálatok is találkozhatunk. amit keresek olyan kiváncsi hölgyeket akik kiváncsiak hogy milyen kiverni más pasi farkát a férj jelenlétében,de ha mást is szeretnétek lehet róla szó,akár csak egy izgalmas beszélgetés ,masszázs,orál ,simogatás vagy akár 3as szex is . Nógrád és Pest megye várom az uzenetek privátban.
Reptéri kifutó valaki regel 8:30kor
Csak érdeklődés, mert jó ideje nem voltunk "nézelődni" a reptér közelében, az utóbbi kb.egy évben mi a tapasztalat, vannak értékelhető események, mert anno a színvonal nagyot esett. Vagy ugyan az van esetleg rosszabb?
Népliget el mostanság megszopatnal valaki?
Van vki Albertirsa Dánszentmiklós közelében pasi kocsival?
Szopatnék most 3 ker, hely van.