Szekszárdon holnap nő vagy pár akikhez lehetne csatlakozni? Csak heteró alapon!
Fantasztikus volt Megapark Tesco GloryHole . Takarítónő leszopott!
Csúcsidőben alig voltak egyébként a tescoba vásárlók.
Nagyon hóvége van már, nincs pénz?
Kebabos kis török srác is azt mondja elég gatya már a tesco. Bent rengeteg megszünt üzletrész.
Minden esetre takarítónő leszopott és nyelte mindet!
Csúcsidőben alig voltak egyébként a tescoba vásárlók.
Nagyon hóvége van már, nincs pénz?
Kebabos kis török srác is azt mondja elég gatya már a tesco. Bent rengeteg megszünt üzletrész.
Minden esetre takarítónő leszopott és nyelte mindet!
Reptér valaki?
Reptér valaki?
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok , csütörtök este kalandoznék , passziv vagyok használható, te diktálsz én végre hajtom
Sziasztok, párokat keresünk felfedezni egy bepárásodott kisbusz adta lehetőségek felfedezéséhez. Szóló urakat most nem keresünk! Privátban írjatok! Pussz,: T&F
Sziasztok! Ma nagyon szeretnék csatlakozni párhoz, akár kukkolóként akár aktívan is. 17:30 körül reptéren leszek de Budapesten bárhol megoldhatjuk. Privàtban írjatok, ha egy megbízható korrekt kulturált taxist szeretnétek buzik NE!
16 óra magasságában reptéren vagy a környéken farkat vernék, szopnék, de közös masztiban is benne vagyok.
Reptéri kifutón van valaki most?
Biatorbagyon szopnák ma délután. Kamionomban. Magyar pasi vagyok. Privát keress. Jöhetsz is velem az utra.
Hali. Ma este valaki József krt? Hely megoldott!
Sziasztok!
Ajkán valaki?
Ajkán valaki?
Reptéren lesz esetleg félóra múlva, igényes kiváncsi hetero vagy bisex pasi?
Jó magam hasonló, jó méretekkel
Jó magam hasonló, jó méretekkel
Hello
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Valaki ?
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Valaki ?
13:00-16:30ig keresek aktívat Sóskút Öreghegyre
Sziasztok! 30 éves kreol bőrű igényes megjelenésű pasiként keresem hölgyek, párok társaságát. Rugalmas vagyol utazni tudok. Sajnos eddig nem volt ezen az oldalon siker élményem de reméllem ami késik nem múlik. Szép napot mindenkinek!
Mai nap Sóskút Öreghegyre aktívat keresek
Ma reggel 7 vagy du 15 körül. Ecser -Fót M0 utvonal környékén szopnék , szopatnék kocsiban vagy nálad
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.