Még a reptéren vagyok, érdemes várnom párt? Privatban légyszi
Most este a szepvolgyire jön fel kalandozni hölgy v pár ?
Reptérre mennék ki csajommal ma este…
Nem dohányzó,nagy farku srácot keresnénk.
Írj privát
Nem dohányzó,nagy farku srácot keresnénk.
Írj privát
Alsónémedi és környékéről valaki??
Hello. Kecskemèt környèkèn ismerkednèk.
Holnap délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 13 óráig rá érek.
Kecskeméten keresek nőt akinek a melleit gyúrhatnám a kocsiban, mást nem kérek!
Pest megye és környékén szívesen találkoznék párral, hölggyel. Esetleg valaki akinek lenne kedve hozzá?
Sülysáp-Mende-Gyömrő mostanában?..
Sziasztok! Ma este 19-20 óra körül újra a fóti Auchan parkolóban leszek. Hölgy, vagy pár társaságot keresek, mint mindig... Privát üzenetben keressetek!
Biatorbágy környékén valaki aki szopatna??
Este 6 körül kinézek az orosi körforgóhoz
Sziasztok holnap 12 óra körül az M0 körük leszek kamionnal esetleg elmegyek Alacskai pihenőig hőlgyet esetleg párt a hőlgy örömére kényeztetnék írjatok és egyeztessünk
Nagy méretü ma késö délután?
Valaki mostanában Pécel Nagytarcsa környékén? Nálam van feleségem használt bugyija ráverhetjük!
Valaki most a repternel aki kalandoni akar???
Pécsen benne vagyok ilyenekben!
Valai tudna segíteni keresek egy srácot
Vagyaid.hun Zzoli79 volt a neve hátha valaki ismeri vagy fent van máshol is előre is köszi
Vagyaid.hun Zzoli79 volt a neve hátha valaki ismeri vagy fent van máshol is előre is köszi
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
MOST reptér mögött valaki?