Fót környékén hölgy vagy pár most este?
Reptérnél kocsikazó pàrok vannak.Csak nézelődnek.Járkálnak,Válogatnak S a végén hazamennek..Kivétel a Povi ék .A jó szőke Nő... Nagyon jó
Ma akkor senki reptér?
Reptérhez tervez valaki kinézni?
Reptérnél pár?
Reptérnél valaki?
Sziasztok. És sikerült ismerkednetek? )
(Ez egy válasz Többesbenjobb 7664 üzenetére (tegnap 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél kaland?
Sziasztok!
Héten napközben kalandoznék igényes értelmes diszkrét párral !
Diszkréció adott és elvárt! Ha jönnétek napközben van helyem ! De szívesen utazok is , ésszerű távolságon belül!
Héten napközben kalandoznék igényes értelmes diszkrét párral !
Diszkréció adott és elvárt! Ha jönnétek napközben van helyem ! De szívesen utazok is , ésszerű távolságon belül!
Csak az igazat írtam
(Ez egy válasz Kittibaby üzenetére (tegnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Kittibaby üzenetére (tegnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem veletek még nem találkoztam ott de ami késik nem múlik
Amúgy én azzal a párral sem találkoztam meg szerintem de ha arrol a párról beszéltek akik fehér kombival járnak fel szivni es inni akor igen (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (tegnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy én azzal a párral sem találkoztam meg szerintem de ha arrol a párról beszéltek akik fehér kombival járnak fel szivni es inni akor igen (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (tegnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:00
Mi is sokat nosztalgiázunk a régi szépvölgyiröl...de sajna nagyon szétb.....ták...többek között van itt a beszélgetésbe olyan pár,akik ha megjelennek valahol,ott érdekes módon mindig vita van...n.tudnak viselkedni és itt a fórumon is mindig beleállnak abba aki elmondja a véleményét vagy ilyesmi. Persze vannak pasik,akik töketlenek,és ingyen punciért rendszeresen ágyon dicsérik,de mi többek között miattuk sokkal ritkábban járunk ezekre a helyekre...most persze jön majd a számonkérés,de előre mondom,nem fogok ebbe magyarázkodni,akinek nem inge......
Mostmár nincs hideg!!! De mi nappal még világosban megyünk ki!
Pontosan Kitty-ékkel fagytunk már meg a reptéren! (Ez egy válasz Koch 1981 üzenetére (tegnap 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Pontosan Kitty-ékkel fagytunk már meg a reptéren! (Ez egy válasz Koch 1981 üzenetére (tegnap 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:40
Áaaácsi mi pár vagyunk !!!! Veletek is egyeztettünk mi kint voltunk de ti nem azt mondtátok hideg van !!! El mondom még egyszer mi pár vagyunk !!@
Sorry, de Koch kezdte! Ő(K) minősotettek : "tuskók" és a "hányinger" szavakkal.
(Ez egy válasz Kalipoo üzenetére (tegnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:49
Ne haragudj de hogy mersz ilyet írni mi ismerjük öket igen ha valaki nem vállaszol az annyit is ér !!! Fuuu mi történik itt régen ilyen itt nem volt !!! Egy választ mindenki érdemel !!!
Reptérnél kaland?
Nem vitatkozni jöttünk ide !!! Csak egy választ vártunk volna !!! Semmi mást !!! És ha több emberrel is taliztatok akkor mi kérünk elnézést!!! De semmi választ semmi jelzést nem láttunk az oldalon se privátba !!
Pont eröl beszélünk mi is !!!!! A lényeg mi pár vagyunk és sokat párral és sok szóló pasival taliztunk !!! Ha hiszed ha nem !!! Ja és léci azt is raktam ki amit fel tettél és amire válaszoltam!!!
Köszi
(Ez egy válasz muffy20 üzenetére (tegnap 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:58
Én is hozzá szólnék annyit hogy a reptér tele van buzikkal a szép völgyre alig járnak és ha véletlen kiszállsz bármelyik helyen szalad mindenki pedig attól hogy nem egymást keressük egy szóváltást megér
Az elmúlt napokban voltam mind a két helyen többször is sajnos ez van mindenhol kivéve ez a két pár ypovi es kittiék voltak komunikativak
Az elmúlt napokban voltam mind a két helyen többször is sajnos ez van mindenhol kivéve ez a két pár ypovi es kittiék voltak komunikativak
Mi is sokat nosztalgiázunk a régi szépvölgyiröl...de sajna nagyon szétb.....ták...többek között van itt a beszélgetésbe olyan pár,akik ha megjelennek valahol,ott érdekes módon mindig vita van...n.tudnak viselkedni és itt a fórumon is mindig beleállnak abba aki elmondja a véleményét vagy ilyesmi. Persze vannak pasik,akik töketlenek,és ingyen punciért rendszeresen ágyon dicsérik,de mi többek között miattuk sokkal ritkábban járunk ezekre a helyekre...most persze jön majd a számonkérés,de előre mondom,nem fogok ebbe magyarázkodni,akinek nem inge......
(Ez egy válasz Leone üzenetére (tegnap 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:53
Igen ez tényleg nem volt divat mi ismerjük egymást
mi voltunk 3as ba is veletek !!! De tényleg vissza sírjak a régi szépvölgyit !!!
mi voltunk 3as ba is veletek !!! De tényleg vissza sírjak a régi szépvölgyit !!!
ha party van akkor party van ,.Üdv Y Povi
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (tegnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:59
Mi személyesen ismerjük őket. Nagyon is dekoratív pár ( nem "hányinger"
.
Kaptak minimum 50 levelet. Lehetetlen, hogy mindre válaszolni.
Apropó ti szóló pasik, nincs kedvetek néha párként jönni? Ti mindig csak kapni szeretnétek? Adni?
Egyébként világosan leírták, hogy aki szóba jöhet annak privátban írnak.
Nem értjük a sértődöttséget! Megnyugtatták ők olyanok mint mi ha buliznak ott valóban buli van.
.Kaptak minimum 50 levelet. Lehetetlen, hogy mindre válaszolni.
Apropó ti szóló pasik, nincs kedvetek néha párként jönni? Ti mindig csak kapni szeretnétek? Adni?
Egyébként világosan leírták, hogy aki szóba jöhet annak privátban írnak.
Nem értjük a sértődöttséget! Megnyugtatták ők olyanok mint mi ha buliznak ott valóban buli van.