Írtam PMet
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (tegnap 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:03
Sziasztok, lenne esetleg olyan igény hogy valakivel közösen autóban párom melleire elveznénk?
Szia.
Komárom felé jártok valamikor , szívesen csatlakozom. (Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (tegnap 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Komárom felé jártok valamikor , szívesen csatlakozom. (Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (tegnap 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:03
Sziasztok, lenne esetleg olyan igény hogy valakivel közösen autóban párom melleire elveznénk?
Szívesen benne lennék csak kár hogy mesze vagyok tőletek
Van kedve valakinek ma felvenni a 17 kerületbe ?
Dugni lehet
Dugni lehet
Valaki Dél Pest környékén d.e ?
Szombat délután Miskolcon 17:00 körül urat kényeztetnék nála vagy autóba
Mostanában szopatna valaki autójában?
Az asszony el aludt és arra gondoltam hogy élveznék egy nagyot! Izgatna ha valaki ide jönne be szalnek a kocsiba álló farokkal és szótlanul valaki spirccelesig játszana a farkammal és rá élveznék! Aztán mindenki megy a dolgára! Dunaplaza kornyeke
Valaki szopatna mist gyal vecses bp kornyeken?
Valakit Győrben leszopni? Helyem van.
Valaki Bp xi, Csepel környéke?
Ma jön valaki a Szépvölgyire?
Szívesen masztiznék egyet…
Szívesen masztiznék egyet…
Valaki akar szopatni?
Kecskemét és környéke, szopnèk diszkréten
Tatabányán leszek holnap este 6 körül, autóban fogok huncutkodni, hölgy esetleg ha megnézné annak nagyon örülnék :P írj privátban
Mostanában valaki Budaörsi Premier környékén autós kaland?
XI ker mostanában ?
Már jó párszor beirt ide hogy ott van kint a reptér-nél! Majd ha valaki tuti-ra megirja hogy látta öt ott és valóban ö az na akkor hihetö! De addig nagy kamuzó! Sajnos ó is mint sok más mások az oldalról ennyire buták hogy nem veszik észre mennyire le lehet vágni hogy amit beir ide az csak kamu szöveg! És hogy mire jó éz részükröl? Nekik ez egy beteges hozzáállás ennyi!
(Ez egy válasz Sosmogyoro108 üzenetére (2026. 01. 08. csütörtök 04:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Sosmogyoro108 üzenetére (2026. 01. 08. csütörtök 04:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 08. csütörtök 04:08
Azt írta “ kint vagyunk a reptérnél” mikor megírtam, hogy lófaszt van kint hisz be se lehet menni, akkor gyorsan módosított, hogy valami lakókocsiba voltak máshol. Hazudik folyamatosan csak nem tudom ennek mi értelme.
Beteg a faszi.
Beteg a faszi.