Mi is sokat nosztalgiázunk a régi szépvölgyiröl...de sajna nagyon szétb.....ták...többek között van itt a beszélgetésbe olyan pár,akik ha megjelennek valahol,ott érdekes módon mindig vita van...n.tudnak viselkedni és itt a fórumon is mindig beleállnak abba aki elmondja a véleményét vagy ilyesmi. Persze vannak pasik,akik töketlenek,és ingyen punciért rendszeresen ágyon dicsérik,de mi többek között miattuk sokkal ritkábban járunk ezekre a helyekre...most persze jön majd a számonkérés,de előre mondom,nem fogok ebbe magyarázkodni,akinek nem inge......
(Ez egy válasz Leone üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 31. vasárnap 20:53
Igen ez tényleg nem volt divat mi ismerjük egymást
mi voltunk 3as ba is veletek !!! De tényleg vissza sírjak a régi szépvölgyit !!!
mi voltunk 3as ba is veletek !!! De tényleg vissza sírjak a régi szépvölgyit !!!
ha party van akkor party van ,.Üdv Y Povi
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 31. vasárnap 19:59
Mi személyesen ismerjük őket. Nagyon is dekoratív pár ( nem "hányinger"
.
Kaptak minimum 50 levelet. Lehetetlen, hogy mindre válaszolni.
Apropó ti szóló pasik, nincs kedvetek néha párként jönni? Ti mindig csak kapni szeretnétek? Adni?
Egyébként világosan leírták, hogy aki szóba jöhet annak privátban írnak.
Nem értjük a sértődöttséget! Megnyugtatták ők olyanok mint mi ha buliznak ott valóban buli van.
.Kaptak minimum 50 levelet. Lehetetlen, hogy mindre válaszolni.
Apropó ti szóló pasik, nincs kedvetek néha párként jönni? Ti mindig csak kapni szeretnétek? Adni?
Nem értjük a sértődöttséget! Megnyugtatták ők olyanok mint mi ha buliznak ott valóban buli van.
Én is hozzá szólnék annyit hogy a reptér tele van buzikkal a szép völgyre alig járnak és ha véletlen kiszállsz bármelyik helyen szalad mindenki pedig attól hogy nem egymást keressük egy szóváltást megér
Az elmúlt napokban voltam mind a két helyen többször is sajnos ez van mindenhol kivéve ez a két pár ypovi es kittiék voltak komunikativak
Az elmúlt napokban voltam mind a két helyen többször is sajnos ez van mindenhol kivéve ez a két pár ypovi es kittiék voltak komunikativak
-“ Szia Laci v 174 75 45 ápolt igényes !! Mikor mennél a reptérre ??”
Ezt a te leveledből másoltam ki.Evből nem az derül ki számomra,hogy pár lennétek…. (Ez egy válasz Koch 1981 üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt a te leveledből másoltam ki.Evből nem az derül ki számomra,hogy pár lennétek…. (Ez egy válasz Koch 1981 üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Napközbeni kalandra keresek párokat , hölgyet de sok mindenre nyitott vagyok!
Pároknak helyem is van!
Napközbeni kalandra keresek párokat , hölgyet de sok mindenre nyitott vagyok!
Pároknak helyem is van!
Igen ez tényleg nem volt divat mi ismerjük egymást
Sziasztok!
Budapest vagy reptér környékén kaland ma este?
Budapest vagy reptér környékén kaland ma este?
Igen pont ezt mondjuk mi is !!!
Hát igen a szépvölgyin ilyen nem volt régen !!!
Ne haragudj de hogy mersz ilyet írni mi ismerjük öket igen ha valaki nem vállaszol az annyit is ér !!! Fuuu mi történik itt régen ilyen itt nem volt !!! Egy választ mindenki érdemel !!!
(Ez egy válasz Kittibaby üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 31. vasárnap 20:42
Akkor most leírom neked,hogy meg is értsd!TE pont NEM kellettél!!! Az ilyen gyökér szar embereket kerüljük,amilyen te is vagy! Ha nem találsz nőt magadnak,tudnám ajánlani a rosszályok.hu t,ha mélyen a zsebedbe nyúlsz,talán valami lepukkant kurva kesztyűbe ki is veri neked…talán…csak ne szólalj meg… inkább kussolj közben.De ez csak egy jótanács.Pontosan azért írtam ki,mit es hogyan,hogy olyan pasik közül válasszak,akik nekem megfelelnek.Akik kaptam választ,és el is jöttek,azok mind egytől egyik tudtak viselkedni,kedvesek voltak,és hálásak az élményért! Azt kapták,amire vártak,sőt még azon is túl!Sajnos az ilyen szarfaszúak miatt baszódik el pl.a reptéri alkalmak mint te.Ypovi ék valóban ismernek minket,ezúton is köszönöm nekik,hogy kiállnak mellettünk,ismerik a mi szokásainkat,tudják milyenek vagyunk!
Akkor most leírom neked,hogy meg is értsd!TE pont NEM kellettél!!! Az ilyen gyökér szar embereket kerüljük,amilyen te is vagy! Ha nem találsz nőt magadnak,tudnám ajánlani a rosszályok.hu t,ha mélyen a zsebedbe nyúlsz,talán valami lepukkant kurva kesztyűbe ki is veri neked…talán…csak ne szólalj meg… inkább kussolj közben.De ez csak egy jótanács.Pontosan azért írtam ki,mit es hogyan,hogy olyan pasik közül válasszak,akik nekem megfelelnek.Akik kaptam választ,és el is jöttek,azok mind egytől egyik tudtak viselkedni,kedvesek voltak,és hálásak az élményért! Azt kapták,amire vártak,sőt még azon is túl!Sajnos az ilyen szarfaszúak miatt baszódik el pl.a reptéri alkalmak mint te.Ypovi ék valóban ismernek minket,ezúton is köszönöm nekik,hogy kiállnak mellettünk,ismerik a mi szokásainkat,tudják milyenek vagyunk!
(Ez egy válasz Koch 1981 üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 31. vasárnap 17:16
Egygyre gustustalanabb ez az oldal ezzel a sok kamus idiótaval !!! Legyen benned annyi h vissza írj h igen vagy nem !! És nem azt írd h nézelődök meg írógatók bazd meg .... egy egy 18 karikás oldal ide az jönn aki baszni vagy szoptatni akar !! Beszélgetni máshol kell !!
Áaaácsi mi pár vagyunk !!!! Veletek is egyeztettünk mi kint voltunk de ti nem azt mondtátok hideg van !!! El mondom még egyszer mi pár vagyunk !!@
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 31. vasárnap 19:59
.
.
Nem értjük a sértődöttséget! Megnyugtatták ők olyanok mint mi ha buliznak ott valóban buli van. (Ez egy válasz Koch 1981 üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem értjük a sértődöttséget! Megnyugtatták ők olyanok mint mi ha buliznak ott valóban buli van. (Ez egy válasz Koch 1981 üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 31. vasárnap 18:48
Szerintem meg igen alap intelligencia h válaszolok h igen vagy nem !!! Ezek igazi tüskok !!! Ilyenekktöl mentsen meg a jó isten !!! Hányinger már bocsi !!!
Akkor nem is baj hogy nem mentem le
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 31. vasárnap 18:36
Ezt nagyon nem jól látod! Ők biztos NEM KAMUK!
EZT TESTKÖZELBŐL ÁLLÍTJUK!!!!
EZT TESTKÖZELBŐL ÁLLÍTJUK!!!!
Piliscsaba volt laktanyánál találkoznék ma hölggyel vagy párral!
Írj ha érdekel!
Írj ha érdekel!
Ma este nem lesz valami party ebbe a szép időben?
Nekem 2 óra körül éjjel a reptérnél lenne szabadidőm....
Nekem 2 óra körül éjjel a reptérnél lenne szabadidőm....
Sziasztok. Keszthely környékén kabriós kalandra lányok, hölgyek
)
)
Kint vagyunk a reptérnél 2pár,
Hétvégente ráérünk (3an vagyunk) keresünk párt vagy nőt lehetőleg Pest megyében
18 éves lány, 31-31 pasi
18 éves lány, 31-31 pasi
Szerintünk szóból ért az ember