Sziasztok. Ezt én is meg tudom erősitteni! Csinos nagyon szexin találkoztam én is a reptérnél velük.
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 03. 29. vasárnap 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Tanusitjuk. Kb a klub tagság óta ismerjük őket.
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 03. 29. vasárnap 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönjük Sándor a bókot. K. 10 éve klubtagok vagyunk.
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 03. 28. szombat 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 28. szombat 20:57
Minden pár jó pár.de a legjobb Xpovi.Szőke ,szemrevaló és nem szégyenlősek.Üdv.a klubban
Fejér Megyén bellül valaki közös maszti?
Privátba írj!
Privátba írj!
Reptéren mostanság pár?
Kazincbarcika miskolc tiszaújváros vonalon hölgy,pár kukkolás holnap délelött?
Sziasztok ma este egy autoserotikara a Vekeritonal valaki vagy valakik?
Keszthely Sopron között kalandoznék ma este!
Ápolt 40es pasi vagyok!
Szép borortvált puncit nyalnék!
Ápolt 40es pasi vagyok!
Szép borortvált puncit nyalnék!
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok! Érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok! Érezzük jól magunkat!
Sziasztok!
Ma esti kaland Budapest/Reptér és környékén?
Ma esti kaland Budapest/Reptér és környékén?
Mostanaban 4.kerulet kornyeken kalandoznek
Sziasztok! Autós szexhez keresek partnert, Kecskemét és környékén.
Ma este szopnék igényes, normális pasit. Tata-Komárom környékén. Akár kíváncsi heterot is. Diszkréció adott és elvárt.
Ma estére keresek nagyfarkú aktív pasit pest vagy reptérnél. Bukkake-ra főleg
Sziasztok kiskunhalas sostonal autos kaland?
Volt itt valahol egy régebbi beírás az etikettel, hogy mit jelent a felkapcsol helyzetjelző, a felkapcsolt belső világítás, a leengedett ablak, a nyitott ajtó. Akik tényleg kijárnak kocsival bárhova, azoknak javaslom visszakeresni, hogy ne érjék őket meglepetések.
Lehet ezt civilizáltan csinálni, a többségnek sikerül is, de a lentieket elolvasva és a reptéri történéseket látva, ráfér mindenkire egy kis ismétlés (tisztelet a kivételnek).
Lehet ezt civilizáltan csinálni, a többségnek sikerül is, de a lentieket elolvasva és a reptéri történéseket látva, ráfér mindenkire egy kis ismétlés (tisztelet a kivételnek).
Sziasztok nagykanizsa környèkèn cssaj vagy pár esetleg?
Valaki most Vecsésen , közös mászni-szopás autóban ??
Ha kicsit visszaolvasnál, értenéd… meg lett kérdezve ( autó típus), h innen vannak-e, amire az volt a válasz, h csak párt vagy lányt keresnek. Majd másnap sérelmezi, hogy a pasik elmentek mellettük.
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2026. 03. 28. szombat 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 28. szombat 21:24
Mert szerinted a reptéren akciózás közben rájuk van írva az itteni felhasználónevük? Vagy holografikusan kivetítik az autójukra az adatlapjuk szövegét?
Vagy hogy gondoltad?
Vagy hogy gondoltad?
Valaki most Vecsésen ,közös mászni-szopás, autóban ?