Tatabányán leszek holnap este 6 körül, autóban fogok huncutkodni, hölgy esetleg ha megnézné annak nagyon örülnék :P írj privátban
Mostanában valaki Budaörsi Premier környékén autós kaland?
XI ker mostanában ?
Már jó párszor beirt ide hogy ott van kint a reptér-nél! Majd ha valaki tuti-ra megirja hogy látta öt ott és valóban ö az na akkor hihetö! De addig nagy kamuzó! Sajnos ó is mint sok más mások az oldalról ennyire buták hogy nem veszik észre mennyire le lehet vágni hogy amit beir ide az csak kamu szöveg! És hogy mire jó éz részükröl? Nekik ez egy beteges hozzáállás ennyi!
(Ez egy válasz Sosmogyoro108 üzenetére (2026. 01. 08. csütörtök 04:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Sosmogyoro108 üzenetére (2026. 01. 08. csütörtök 04:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 08. csütörtök 04:08
Azt írta “ kint vagyunk a reptérnél” mikor megírtam, hogy lófaszt van kint hisz be se lehet menni, akkor gyorsan módosított, hogy valami lakókocsiba voltak máshol. Hazudik folyamatosan csak nem tudom ennek mi értelme.
Beteg a faszi.
Beteg a faszi.
Sajnos így van.
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2026. 01. 08. csütörtök 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
sokan kamuznak itt sajnos
2026. 01. 08. csütörtök 04:08
Azt írta “ kint vagyunk a reptérnél” mikor megírtam, hogy lófaszt van kint hisz be se lehet menni, akkor gyorsan módosított, hogy valami lakókocsiba voltak máshol. Hazudik folyamatosan csak nem tudom ennek mi értelme.
Beteg a faszi.
Beteg a faszi.
Sziasztok! Autós tali mátrafüred - parád vonalon?
Beteg a faszi. (Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 01. 07. szerda 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Beteg a faszi. (Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 01. 07. szerda 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello, valaki mondana kicsit több infót privátban a reptérről? Sosem voltam, kimennék de azt sem tudom pontosan hova kell, illetve milyen lehetőség van ott. Köszi aki segít.
Ujpesten kalandoznék, autos is oke
Holnap egész nap 11 kerben keresek kalandot.
csütörtökre keresek 16:30-19 között publicra pasit, lépcsőházba
Szegeden keresek.férfit ma estére !!
16 ker most valaki?
Kinek lenne kedve ma este szopatni?
sziasztok autós kalandra keresek hölgyet vagy párt cuckoldra, Kisbér és környéke.
Hello.
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi?
Van helyem ma éjszaka Kecskeméten.
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi?
Van helyem ma éjszaka Kecskeméten.
Nagyfarkú aktív pasit keresek.
Autós kalandra keresek valakit. Írj és megbeszéljük ki mit szeretne. Benne vagyok mindenben.
Héten autos kaland fényesnél Tatán?