Mi is ott leszünk!!!
(Ez egy válasz Summer45 üzenetére (2026. 04. 18. szombat 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 18. szombat 10:15
Mi is beállunk a sorba! Milyen izgi lenne egy 8-10 fős dogging,bukakke party hátúl!
Sziasztok! Autós kalandra keresünk ma pàrt! Kinek lenne kedve?
Ha ma szopnál mint egy gép akkor írj! Bp. 19 ker 10 ker környéke.
Intelligens, önmagára és környezetére igényes férfiként szívesen csatlakoznék egy szimpatikus párhoz vagy hölgyhöz hetero alapon!
Sub Hölgyet keresek aki imád alázatosan szopni és jól meg lehet szopatni !
Intelligens, önmagára és környezetére igényes férfiként szívesen csatlakoznék egy szimpatikus párhoz vagy hölgyhöz hetero alapon!
Holnap (vasárnap) kora reggel Szekszárdon ápolt nagyméretű biszex férfit keresek masztira orálra van valaki aki talizna ? Írj privit!
54 éves Férfi idősebb vagy fiatalabb Hölggyel vagy Párral kalandozna ma Dél Pesten autóban !
Hello. Pár irást ha visszanézel itt akkor olvashatod hogy történik! De amugy semmi extra ha normális kultúrált és azért igényes férfi pasi vagy akkor a szép szóval valószinü nem lesz gond meglátod! De ha nemet kapsz akkor el kell fogadni!
(Ez egy válasz sz_istvan847 üzenetére (2026. 04. 18. szombat 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 18. szombat 14:19
Sziasztok. A reptérrel kapcsokatban lenne két kerdésem.
1. Maganyos pasiként érdemes e kimenni? Vannak e ott olyan csajok, vagy párok, akik barátkoznának velem?
2. Többször voltam már, mindig volt ott jópár kocsi, de szerintem csak a repülőket nézegették. Honnan lehet tudni hogy ki van ott az erotika miatt? Nem mehetek oda minden kocsihoz.
1. Maganyos pasiként érdemes e kimenni? Vannak e ott olyan csajok, vagy párok, akik barátkoznának velem?
2. Többször voltam már, mindig volt ott jópár kocsi, de szerintem csak a repülőket nézegették. Honnan lehet tudni hogy ki van ott az erotika miatt? Nem mehetek oda minden kocsihoz.
Nem,jöhetnek csak fiúk is, de csak ápolt,kultúrált megjelenésűek...
(Ez egy válasz extrém travi üzenetére (2026. 04. 18. szombat 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesten vagy környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Es gondolom csak pároknak szerveztek..
(Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (2026. 04. 18. szombat 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 18. szombat 10:42
Akkor kezdjétek el!!! Első ötlet , jövő hét péntek 20.00.....óra ?????
Budán szabadban most valaki?
Sziasztok Hatvan és környékén ismerkednék ,autóm van utazás nem probléma !
Sziasztok. A reptérrel kapcsokatban lenne két kerdésem.
Van itt Szabolcsi pár?
Kamionos vagy kíváncsi hetero pasi Kecskemét ?
Holnap reggel, délelőtt szopatna valaki? Kocsival tudok menni.
Nemsokára indulok Jászberényből Budapestre autóval.Útközben megállnék valahol egy kis orális játékra,kis kitérőt tudok tenni, visszafelé este 10 után ugyanezen az útvonalon.
Sziasztok.Valaki kalandozna ebben a szép időben?