Sziasztok! Veszprèm, vagy a megyèből keresek, lányokat, nőket, igènyes nagymamàkat! Irj privàtot!
Hatvan, Dunakeszi vonalon esetleg valaki?
Ez a reptéri bujkálás keringés elég gyerekes. Bárkivel szivesen kommunikálok de heteroként. Van aki valóban oda is jön ha ígéri?
Változatos, hogy mikkel trollkodnak itt emberek, ez az egyik tipikus forma mert ugye sok pasi keres párt ahova beszállna, és erre nyilván ráérzett ez a sok hulladék idióta, és "hihi-höhö" iszonyat nagy tettet tud végrehajtani, kamuzik és eltűnik. Micsoda élet nem? Azért ez már valaki. Online térben ennyit el tudott érni. Gondold el milyen élete lehet. De van itt hitegető troll, pont nem ér rá a kedves felesége, majd jövő héten, majd iksz nap múlva. Félelmetes belegondolni, hogy ezek a való életben is mekkora aljas férgek lehetnek mert ehhez egy hatalmas adag rosszindulat is kell. Remélem tényleg van KARMA.
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2026. 09. 09. szerda 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 09. szerda 10:35
Többen is írták már, hogy kamusok, de ennek megállapításához még írni sem kell nekik.
Nézzétek meg a nicknév adatlapját! Augusztus 9-én regisztrált, 21-ig semmi. Aztán bő két hét alatt 41 hsz-t írt (már ez a minta önmagában elég gyanús), szinte kizárólag arról, hogy fiúkat keresnek a csajnak, a végén már rendre arra panaszkodva, hogy a kamusok miatt ez szinte lehetetlen.
Persze, rengeteg a kamus, ez tény, de 20-30 % nem az. 41 ilyen levélgenerátornak tekinthető beírásra alsó hangon kapott 500 levelet. Ha ennek csak az 1/5 része nem kamus, még akkor is volt 100 komoly jelentkező. Ha azt állítja, hogy ő mindig elkerüli ezeket, az ekkora mennyiségnél már nyilvánvalóan hazugság.
Nézzétek meg a nicknév adatlapját! Augusztus 9-én regisztrált, 21-ig semmi. Aztán bő két hét alatt 41 hsz-t írt (már ez a minta önmagában elég gyanús), szinte kizárólag arról, hogy fiúkat keresnek a csajnak, a végén már rendre arra panaszkodva, hogy a kamusok miatt ez szinte lehetetlen.
Persze, rengeteg a kamus, ez tény, de 20-30 % nem az. 41 ilyen levélgenerátornak tekinthető beírásra alsó hangon kapott 500 levelet. Ha ennek csak az 1/5 része nem kamus, még akkor is volt 100 komoly jelentkező. Ha azt állítja, hogy ő mindig elkerüli ezeket, az ekkora mennyiségnél már nyilvánvalóan hazugság.
Most értünk ide a reptérre!
(Ez egy válasz Morcos1990 üzenetére (2026. 09. 09. szerda 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Morcos1990 üzenetére (2026. 09. 09. szerda 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem szopna le valaki viszonzas nélkül?
Többen is írták már, hogy kamusok, de ennek megállapításához még írni sem kell nekik.
Persze, rengeteg a kamus, ez tény, de 20-30 % nem az. 41 ilyen levélgenerátornak tekinthető beírásra alsó hangon kapott 500 levelet. Ha ennek csak az 1/5 része nem kamus, még akkor is volt 100 komoly jelentkező. Ha azt állítja, hogy ő mindig elkerüli ezeket, az ekkora mennyiségnél már nyilvánvalóan hazugság. (Ez egy válasz győrisrác2 üzenetére (2026. 09. 09. szerda 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze, rengeteg a kamus, ez tény, de 20-30 % nem az. 41 ilyen levélgenerátornak tekinthető beírásra alsó hangon kapott 500 levelet. Ha ennek csak az 1/5 része nem kamus, még akkor is volt 100 komoly jelentkező. Ha azt állítja, hogy ő mindig elkerüli ezeket, az ekkora mennyiségnél már nyilvánvalóan hazugság. (Ez egy válasz győrisrác2 üzenetére (2026. 09. 09. szerda 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 09. szerda 08:59
Sziasztok mi beszéltünk mikor átmentünk más formátumba eltüntetek
Most valaki reptéren?
Kiszűrni nyilván csak a szemmel is látható betegségeket lehet, de nagyon egyszerű a megoldás: fel kell húzni a gumit, és máris minimálisra csökkentetted a kockázatokat.
(Ez egy válasz Cegledpar üzenetére (2026. 09. 08. kedd 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 08. kedd 22:52
Sziasztok.
Megfordult a fejemben,de lehet csak nekem.
Ti nem féltek hogy elkaptok valamit?
Hogy szűritek ki?
Hogy szűritek ki?
Esztergom környékén cumiznék. Nyelem ha akarod
Sziasztok mi beszéltünk mikor átmentünk más formátumba eltüntetek
(Ez egy válasz szilvia8383 üzenetére (2026. 09. 08. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ESZTERGOMBAN,autómban átlagos alkatú Nő BOROTVÁLT PINÁCSKÁJÁT NYALNÁM
ÉLVEZÉSIG,viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű msszőr pasi vagyk...PUSSZ...
ÉLVEZÉSIG,viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű msszőr pasi vagyk...PUSSZ...
Az adatlapd heterót ír...
(Ez egy válasz Jófarkúsrác34 üzenetére (2026. 09. 08. kedd 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 08. kedd 19:38
Ma este 22.30kor reptèren baszatom magam. Anon ezüst kombi toyota
Ovszer...
(Ez egy válasz Cegledpar üzenetére (2026. 09. 08. kedd 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 08. kedd 22:52
Sziasztok.
Hogy szűritek ki?
Hogy szűritek ki?
Vecsés környékén valaki most
Sziasztok.
Hogy szűritek ki?
Hogy szűritek ki?
Hétvégente ráérünk!
Párokat vagy nőket keresünk
Akár csak kukkolásra!
De lehet több is..majd kiderül
Párokat vagy nőket keresünk
Akár csak kukkolásra!
De lehet több is..majd kiderül
Reptéren dugna valaki?
En meg irtam vissza se irtok
(Ez egy válasz pasi73 üzenetére (2026. 09. 08. kedd 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este 22.30kor reptèren baszatom magam. Anon ezüst kombi toyota