Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
2-3 körül szopás-szopatás Bp 23ker-Kiskunlacháza vonalon valaki/valakik?
Szegeden keresek fiús kalandot!
Sziasztok!
Ismét keresnénk péntek estére vagy szombatra szabadtéren velünk játszadozó partnereinket.
Amik izgatnak minket az a kukkolás hölgy tagunk simizése akár farokkal is.
Mostnában az is izgat minket hogy mi szexelünk a hölgy tagunk fellül valaki pedig hátulról simizi a punciját gumiban.
Sok minden izgat minket semmi jónak nem vagyunk elrontója.
Várjuk az új ötleteket amiket akár ki is próbálhatjuk.
Szeretjük a spermás játékokat.
Olyanra is keresünk hogy bugyiban puncit maszírozz és élvezz is oda.
Nem beszélgetünk kép és adatlap nélküliekkel.
Csak akkor irj ha akkor érsz rá amikorra keresünk és el os tudsz jönni.
Mi szeretünk pezsgözni közben remélem ez titeket nem zavar.
Jelentkezni privátban lehet ha nem írunk vissza valószínüleg elfogyott a napi írható levelünk.
Ismét keresnénk péntek estére vagy szombatra szabadtéren velünk játszadozó partnereinket.
Amik izgatnak minket az a kukkolás hölgy tagunk simizése akár farokkal is.
Mostnában az is izgat minket hogy mi szexelünk a hölgy tagunk fellül valaki pedig hátulról simizi a punciját gumiban.
Sok minden izgat minket semmi jónak nem vagyunk elrontója.
Várjuk az új ötleteket amiket akár ki is próbálhatjuk.
Szeretjük a spermás játékokat.
Olyanra is keresünk hogy bugyiban puncit maszírozz és élvezz is oda.
Nem beszélgetünk kép és adatlap nélküliekkel.
Csak akkor irj ha akkor érsz rá amikorra keresünk és el os tudsz jönni.
Mi szeretünk pezsgözni közben remélem ez titeket nem zavar.
Jelentkezni privátban lehet ha nem írunk vissza valószínüleg elfogyott a napi írható levelünk.
Sziasztok
Pár vagy hölgy aki szeretne kalandozni a mai nap?
Utazni tudok,ígényes,odaadó,diszkrét fiatal pasi vagyok
30F
Pár vagy hölgy aki szeretne kalandozni a mai nap?
Utazni tudok,ígényes,odaadó,diszkrét fiatal pasi vagyok
30F
Sziasztok!
Üllő-Ócs -Sorooksár vonalon keresném partnerem ma reggel!
Üllő-Ócs -Sorooksár vonalon keresném partnerem ma reggel!
Csepelen veretném passzíval autódban
Lehet, de az igazi pasik 40 felett vannak
(Ez egy válasz szilvia8383 üzenetére (2026. 09. 29. kedd 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz szilvia8383 üzenetére (2026. 09. 29. kedd 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma délután 2-3 körül lesz pár a Kondorosi végénél a Dunaparton?
A Kozma utcában romnyi!
De igen!
(Ez egy válasz Acsjozsi141 üzenetére (2026. 09. 29. kedd 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Miskolcon cumiznék
Ma este valaki Bp?
Szegeden keresek párommal férfit!!
Sziasztok. A reptér végénél melyik részre kell menni? Többször is voltam már kint. Mindig sokan voltak, de szerintem mindenki csak a repülőket nézegette. Honnan lehet tudni, hogy ki van ott az izgalmak miatt?
Sziasztok. A reptér végénél melyik részre kell menni? Többször is voltam már kint. Mindig sokan voltak, de szerintem mindenki csak a repülőket nézegette. Honnan lehet tudni, hogy ki van ott az izgalmak miatt?
Sziasztok!
Akár itt is, lakóhely is közel lenne, de sajnos keresett korosztályon már túl vagyok. De ha ez nem zavar, egy találkozón kiderül mennyire vagyunk szinpatikusak egymásnak. (Ez egy válasz szilvia8383 üzenetére (2026. 09. 29. kedd 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Akár itt is, lakóhely is közel lenne, de sajnos keresett korosztályon már túl vagyok. De ha ez nem zavar, egy találkozón kiderül mennyire vagyunk szinpatikusak egymásnak. (Ez egy válasz szilvia8383 üzenetére (2026. 09. 29. kedd 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Swarzmüller mögött poros parkolóban hölgy pár?
Szépvölgyin van valaki?
Pestről megyek Miskolcra.Útközben szívesen leszopnák valakit.