Ma 17. Kerület és környekén ködös autós kaland?
Frissen csupaszon valaki valamire 16 ker-kistarcsa vagy környéke?
Szabolcs megyéből van itt pár vagy hölgy, aki benne lenne egy autos kalandba?
Ma delkoruli órákban a 13 , 4. Kerületben kalandoznek hölggyel v párral.
Sziasztok. Hölgyek esetleg párok akik szeretnének a mai nap a reptére látogatni írjanak én kint leszek. Ha esetleg nemtudod megoldani a kijutast szívesen segítek benne.
Sziasztok! Van itt diszkrét, vastagf, idősebb kamionos aki gyakran jár az M1en.?? Privátban keress!
Reptérnél?
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Szép jó reggelt! Ma, napközbeni, késő délutáni találkára keresek EGY szimpatikus párt, vagy EGY szimpatikus nőt.
Kilátogató fotós csapat állította a fát ,aranyos dolog szerintem . Facebookon a csoportban láttam.
(Ez egy válasz tutiisti üzenetére (2025. 12. 09. kedd 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 09. kedd 19:54
Reptéren valaki felállított egy világító karácsonyfát, rendesen jól néz ki! Jöhetne egy pár romantikázni előtte.
Ma 17. Kerület és környekén ködös autós kaland?
6:30 után reptérnél szopatnák vagy közös maszti
Ujpesten kalandoznék
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
Egész éjszakás bulizgatasra keresek unatkozó hölgyet. Mindent lehet de semmi sem kötelező!
Az komoly! Hol melyik részén kb? Keriteseknel? Vagy a kis köhidtol balra?
(Ez egy válasz tutiisti üzenetére (2025. 12. 09. kedd 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 09. kedd 19:54
Reptéren valaki felállított egy világító karácsonyfát, rendesen jól néz ki! Jöhetne egy pár romantikázni előtte.
Sziasztok valaki most 20ker?
Van autóm, utazás nem gond!!!
Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!! Imádok nyalni minden lyukat! Nyalnak ájulásig!!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb???
Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!! Imádok nyalni minden lyukat! Nyalnak ájulásig!!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb???
Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Csepelen szopnék, szopatnék