Sziasztok!
Ma este 7korul lesz kint pár a reptérnel? Ha igen szívesen taliznank egy kellemes lazításrá.
Ma este 7korul lesz kint pár a reptérnel? Ha igen szívesen taliznank egy kellemes lazításrá.
Holnap, parok...? 12h...BP-51ut...BP ...Baja, auto kaland, outdoor soft...bevezetés nélkül, diszkréten, spontán módon,
Most reptéren nem szopna le valaki viszonzas nélkül?
Ma Szekszárd Csörge tónál hátul a kiserdőnél 18:00 körül biszex férfi egy kis kalandra masztira orálra ? Ha érdekel valakit tali ott !
Sziasztok tolna Bács Fejér Baranya Somogy megye taliznek sok minden érdekel szexben írj privát 17es vastag méret. Imádom kiverni női lábra
Melegben a vízpart vonzóbb mint a reptéri por!
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2026. 05. 10. vasárnap 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 10. vasárnap 11:21
Lesz ma kint hatalmas duging party a 20-25 fokba ? Vagy meleg van az a baj most? Egész Télen erre vár egy ország!
Mi tegnap ott voltunk! Ma? Jó nagy hülye volt aki kitalálta a hétfői munkanapot!
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 05. 10. vasárnap 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 10. vasárnap 13:34
Tegnap is volt a reptér-nél Xpoviék is ott voltak ha visszaolvasol itt lejjebb meg Sanyamrl is ott volt.
BUDAPEST most 19,17 , 16 ker?
Sziasztok Budapesten Corvin negyed közelében nem akar valaki szopatni egyet ?
23 éves vagyok atlagos alkatú.
Nem vágyok beszélgetésre , csak ürìts egyet és megyünk dolgunkra
23 éves vagyok atlagos alkatú.
Nem vágyok beszélgetésre , csak ürìts egyet és megyünk dolgunkra
Sziasztok.Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség) Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környéke.
Komárom-Esztergom megye Dunaparton ma férfi 35 éves korig lenne egy kis kalandra?
Sziasztok! Most délután keres valaki egy kis kalandot Bp-en vagy a környékén? Hölgyek, párok, aktív pasik?
Tegnap is volt a reptér-nél Xpoviék is ott voltak ha visszaolvasol itt lejjebb meg Sanyamrl is ott volt.
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2026. 05. 10. vasárnap 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 10. vasárnap 11:21
Lesz ma kint hatalmas duging party a 20-25 fokba ? Vagy meleg van az a baj most? Egész Télen erre vár egy ország!
Sziasztok ! Kukkolnék párokat szex közben beszállás nélkül is akár ! Csak néző is lehetek ! De esetleg be is segíthetek , kézzel, szájjal is / tapizás , petting is ok / mind a két fel részére is ha úgy van partnerfüggő / csak a közelből ha lehet / olvass adatlapot !!! Csak olyanok írjanak akit ez így izgat ! No homo ! Pár = férfi +nő !! Fiatalokat is szívesen nézek szex / aktus / közben! Itt a jó idő / szabadban vagy autós szex is esetleg ?! Masztizó hölgyet is néznék akit ez így izgat írjon ! Hosszútávra akár …… diszkrét és megbízható
wave vagyok ! Puszi -Pacsi finom ! ]csak privátba írj
wave vagyok ! Puszi -Pacsi finom ! ]csak privátba írj
Reptérnél leszek 2 körül hetero pasi vagyok valaki lesz arra akor?
Heves megyében valami jó farkú pali nem akar szopatni?
Esetleg hölgy mostanában kalandozna valamerre?
(Ez egy válasz sexbarát üzenetére (2026. 05. 10. vasárnap 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 10. vasárnap 11:20
Sziasztok.Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség) Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környéke.
Szabadtéri játékhoz keresünk 40 alatti igényes srácokat, az ország középső részéből,akiknek viberük is van.
Autóban és bárhol masztizó hölgynek besegítenék, akár nyelvvel is!
Igényes, 40es, ápolt és diszkrét pasiként keresek a mai napra autós, szabadtéri kalandra nőt vagy párt..Székesfehérvár és 50 kmes körzetében..