Szombat dêlután/estére keresek ápolt,normális nem duci fiatal vagy középkorú srácot/pasit kölcsönös szopásra,akár hosszú távra is Budapest vagy környékén.Helyem nincs csak kocsi.
sziasztok
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas farokkal
helyem van,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas farokkal
helyem van,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Szia!
A szépvölgyin merre lehet megállni kocsival? Vagy a 3. ker környékén? Ha van csendes hely lenne egy partnerem aki benne lenne, hogy kukkoljanak bennünket (Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (2022. 01. 04. kedd 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
A szépvölgyin merre lehet megállni kocsival? Vagy a 3. ker környékén? Ha van csendes hely lenne egy partnerem aki benne lenne, hogy kukkoljanak bennünket (Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (2022. 01. 04. kedd 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 04. kedd 15:15
Sziasztok. Szívesen kukkolnék a szépvölgyin párokat. Érdemes oda menni?
kecskemét környékén ma éjjel szopnék a sötétben a nőmmel közösen. elvihettek minket kocsival. az se baj ha többen jöttök egyutt 3-mal szerintem még elbirunk
Szia.merre?? Mikor este??
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2022. 01. 04. kedd 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Autos biszex sokat utazó partnert keresek, M5 Bp Szeged között, kamionos pasi is érdekel!
Ha van itt ilyen privatban ha lehet?!
Diszkréció adott, es elvart!
Ha van itt ilyen privatban ha lehet?!
Diszkréció adott, es elvart!
405ös úton ki jár gyakran??
Sziasztok. Van valaki itt a szépvölgyin?
Ma este autózgatok Bp, vagy valamerre? Élvezkedjünk
Sziasztok. Szívesen kukkolnék a szépvölgyin párokat. Érdemes oda menni?
Ma délután Csepelen szopnék, szopatnék
Kamionost keresek Gyöngyös környékén
Ma délután keresek partnert egymás előtti masztira, kukkolasra az M3 vonala mentén Polgártól Budapestig.
Főleg fiatalabb srácok, párok illetve bármilyen korú hölgyek érdekelnek.
Írj privit.
Főleg fiatalabb srácok, párok illetve bármilyen korú hölgyek érdekelnek.
Írj privit.
Ma 3 óra körül jön lány v pár a Szépvölgyi re? Ki szeretne kényeztetést? V Kukkolas?
Ma délután Csepelen szopatnék, szólnék.
mi kint vagyunk jön vki esetleg?
1 óra körül valaki lesz kint a Szépvölgyin? Mi megyünk!
Bármit megtennék neked. Ha úgy gondolod írj rám!
(Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 01. 04. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 04. kedd 08:43
Holnap vagy a holnapután estéjére keresek partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Értsétek már meg!Az általam kért kép nélkül ahogy azt leírtam az adatlapomba ,ne is írjatok!Töltsétek fel és engedélyezétek számomra!! Persze ha van olyan itt aki mer találkozni is és nem kamu,meg íródeák!
Holnap vagy a holnapután estéjére keresek partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Értsétek már meg!Az általam kért kép nélkül ahogy azt leírtam az adatlapomba ,ne is írjatok!Töltsétek fel és engedélyezétek számomra!! Persze ha van olyan itt aki mer találkozni is és nem kamu,meg íródeák!
Hali!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 04. kedd 04:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4184042)
2022. 01. 04. kedd 04:57
Hali!
Mostanában szopatna valaki Budapesten? Lehet kölcsönös is...
Mostanában szopatna valaki Budapesten? Lehet kölcsönös is...