(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 01. szombat 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4651880)
2022. 01. 01. szombat 20:10
Szada közelében keresünk egy férfit . Max 45- ig
Szada közelében keresünk egy férfit . Max 45- ig
pécs környékén vki(k)?
Most valaki a Ferihegy és környékéről? Autós kalandra?
Sziasztok ma este kukkolnek vagy beszalnek valakikhez Miskolcon!Autostalalka is erdekel!!Denes vagyok 43 eves! dezse34@gmail.com az emailom!
Szada felé valaki ?( sportos 40- es férfi )
Albertirsa felé pasi?
Buék Mindenkinek
Asszonyok lányok párok Gödöllőn és környéken ?42 éves sportos igényes kan spriccelne rátok vagy rád .privi
Sziasztok!
III. Kerben a Zöld vasút összekötönél mostanában kocsimba szopnék egy jót, de ha úgy vagy szopatnék is. Írj privátba.
III. Kerben a Zöld vasút összekötönél mostanában kocsimba szopnék egy jót, de ha úgy vagy szopatnék is. Írj privátba.
I-II-XII kerületekben keresem mélytorkú faroknyelőmet az új év első ürítésére, akár szabadban vagy eldugott helyen
Vasárnap-Szerda késő este vagy Hétfő-Csütörtök kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzivál pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Miskolcon egy kis kocsikázáshoz lenne kedve valakinek?
Albertirsa Dánszentmiklós?pasi?erre?
Hétvégén napkozben szopatnek autóban meretem 18/7
M4. Gerje pihenő Bp felölöli oldalnál meg állnék ma ki jár arra?
Sziasztok. Esetleg25-45közti vékony,normál testalkatu hölgy győr környékén ? Kocsin kívűl helyem is van. Fogadni is tudok.
Sziasztok. Ma délelőtti egy kisbuszos kaland Ráckevén, vagy környékén? Most megyek mostani!
Ma pár a Tisza tónál autós kalandra egy magas sportos nagy méretű pasival?Poroszló,Sarud,Tiszanána.
Most XI. ker... Öböl utcában vagyok. Hasonló jófarkút szopnék!