Holnap estére keresek valódi partnert! Aki találkozni is tud! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Olvasd el amit az adatlapomba írtam! Ha van valódi férfi is és nem kamus férfiak! Képnélküliek ne is írjanak!
Holnap estére keresek valódi partnert! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Olvasd el amit az adatlapomba írtam! Ha van valódi férfi is és nem kamus férfiak! Képnélküliek ne is írjanak!
Sziasztok! Kinek lenne esetleg ma jó Budapesten?
Sziasztok!
Érdekelne ki hogyan szokta megbaszatni -keféltetni a feleségét , barátnőjét 3.-ik féllel autóban.
Részletek érdekelnek,hátsó ülésen? Anyós ülésen? Meséljetek róla privát üzenetben. Izgalmas számomra ez.
És benne lennék párral egy autós kalandba, szívesen szopatnám feleséged a hátsó ülésen.
Írjatok .
Érdekelne ki hogyan szokta megbaszatni -keféltetni a feleségét , barátnőjét 3.-ik féllel autóban.
Részletek érdekelnek,hátsó ülésen? Anyós ülésen? Meséljetek róla privát üzenetben. Izgalmas számomra ez.
És benne lennék párral egy autós kalandba, szívesen szopatnám feleséged a hátsó ülésen.
Írjatok .
Most Budapesten hasonló jófarkú pasi aki szopatna?
Közös hoki, kölcsönös orál is érdekel.
Most X. kerületben vagyok, de bárhová tudok menni.
Közös hoki, kölcsönös orál is érdekel.
Most X. kerületben vagyok, de bárhová tudok menni.
Frissítettem a bemutatkozást. Holnap este 8 után Dunakeszin a Buy Way parkolóban leszek. C&A előtt. Ha szeretnéd hogy számba vegyem a farkad gyere el és próbáld ki, hogy jól esik-e. Nem probléma, ha "véletlenül" elmész, amikor a számban vagy. Sőt... Ha jól esett, és szeretnéd, máskor is szívesen megteszem. Szerintem jobb a számba, mint zsebkendőbe...
Ma estére autós kaland ? Pár vagyunk . Lehetőleg párt keresnènk !
Holnap kora reggel 7 körül valaki m3 autópálya kisbagi pihenő? Sszód felé lévő oldalon. Kényeztetnélek de lehet kölcsönös is! Csak fiúk
Ma este szèpvölgyi parkolóban?
Most valaki Budaörs?
Vasárnap estére keresek valódi partnert! Nem kispöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal szenvedőket ! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Ha van valódi férfi is itt és nem kamu férfi! Képnélküliek ne is írjanak!
Ma kb 20 oratol szopatnek Aszodon automban.
33 eves,macis aktiv vagyok.
33 eves,macis aktiv vagyok.
Sziasztok m44 gödény halmi pihenő vagy szarvasi pihenőben este 10 körül valaki valami izgire?
Szombaton? BP?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2022. 01. 20. csütörtök 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 20. csütörtök 17:36
Árasztó út pár, hölgy? Minden megoldás érdekel, nagy autóval vagyok, lehet átszállni

Árasztó út pár, hölgy? Minden megoldás érdekel, nagy autóval vagyok, lehet átszállni

19 órától Soprpn Sárvár Veszprém siófok vonalon leszophattok vagy kiveritek
Ma este valaki reptér?
Zalaegerszeg es környékén vki? Kenyeztetnék...
Sziasztok. Most jön valaki a szépvölgyire?
A mai nap valaki?