lidocain kenöcs
A csúcs előtt megállni egy kicsit, s aztán mehet estétöl reggelig.
sziasztok.Tudom nem idevág de nem találtam alkalmasabbat per pill...
kérdésem...már 1 éve nem voltam nővel most viszont kilátásba lenne...Ahogy láttam a mostani óvszerkinálatot Lifestyle-ban eléggé megváltozott.Régen a sötétzöldet használtam.Na msot már van rózsaszín,meg mittomén milyen színek.Ezek azért maradtak szval a régi zöld pont ugyanaz?Mert most nézegettem olvasgattam,de már olyan szöveg van rajtta hogy sokkal könnyebben feljön meg mittomén...szval nagy reklámszöveg és maradt a régi csak új a köntös,vagy lecserléték az egészet,és mondjuk nem azt kapom mint egy éve.Fontos lenne és (sürgős is:)))
kérdésem...már 1 éve nem voltam nővel most viszont kilátásba lenne...Ahogy láttam a mostani óvszerkinálatot Lifestyle-ban eléggé megváltozott.Régen a sötétzöldet használtam.Na msot már van rózsaszín,meg mittomén milyen színek.Ezek azért maradtak szval a régi zöld pont ugyanaz?Mert most nézegettem olvasgattam,de már olyan szöveg van rajtta hogy sokkal könnyebben feljön meg mittomén...szval nagy reklámszöveg és maradt a régi csak új a köntös,vagy lecserléték az egészet,és mondjuk nem azt kapom mint egy éve.Fontos lenne és (sürgős is:)))
Kössz a biztatást.
jajjjj.....
ha annyira érzéketlennek akarod tudni akkor ússzál cápák közé.. valamelyik csak vacog... (Ez egy válasz nappal üzenetére (2006. 02. 25. szombat 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
ha annyira érzéketlennek akarod tudni akkor ússzál cápák közé.. valamelyik csak vacog... (Ez egy válasz nappal üzenetére (2006. 02. 25. szombat 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Gumi nélkül érzékenyebb lennék?
hehh tippem nincs:) gyakorlás... talán...
hát az impotencia hatásos lenne... de azzal inkább nem próbálkozok
nekem az a tuti módszer ha nem szeretem a csajt,csak ott baszakszik a faszomon
erre 1 példa volt csak,remélem több má nem lesz.
Akit meg szeretek,az képes mjadnem attól elmenni ha meglát... igy aztán nem oly nagy gáz ha gyorsan elmegyek,ha ő is tul van már rajta... utána már csak bónusz... aztán legfeljebb kezdjük ujra...
nekem az a tuti módszer ha nem szeretem a csajt,csak ott baszakszik a faszomon
erre 1 példa volt csak,remélem több má nem lesz.
Akit meg szeretek,az képes mjadnem attól elmenni ha meglát... igy aztán nem oly nagy gáz ha gyorsan elmegyek,ha ő is tul van már rajta... utána már csak bónusz... aztán legfeljebb kezdjük ujra...
Meg keveset tudtam gyakorolni eddig.
Nehezen fejlődöm
:-(
Valszeg semennyivel. Gyakorlás barátom, gyakorlás. Esetleg Lidocain spray, de az is inkább tudatilag...
(Ez egy válasz nappal üzenetére (2006. 02. 25. szombat 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 25. szombat 18:35
Én nagyon béna vagyok!
Miket lehet kapni a sexshopokban konkrétan?
Tényleg használ? Mennyivel bírnám tovább?
És gumival együtt is használható?
Vagy egyszerre több gumi tennék magamra az nem segítene?
Vagy egyszerre több gumi tennék magamra az nem segítene?
Én nagyon béna vagyok!
Ha részegen próbál az ember sexelni annak az nagy hátránya, hogy az ember azt hiszi, hogy fergeteges nyújtott az ágyban, de más nap jön a szörnyű felismerés, hogy téved
Egyébként, hogy valami értelmeset is mondjak nekem nem okozott problémát sose, ha kicsit berugva sexeltem, bár egy fél liter töménytől azért már alaposan meg szoktam fáradni
Egyébként, hogy valami értelmeset is mondjak nekem nem okozott problémát sose, ha kicsit berugva sexeltem, bár egy fél liter töménytől azért már alaposan meg szoktam fáradni
5-deci konyak,és pár sör,és az életben nem élvez el az ember,sajna tapasztalatból tudom,mamár csak coca colaval veszem be a viagrát,azt is egy fél dobozzal,de csak otthon
Az a jó punci, amelyik nedvesedik, hogy jól csússzon, de a nedv eléggé viszkózus, hogy ne folyjon és intenzívebb legyen az érzete. Könnyen nyílik, de rugalmas és forró az érzete, ha benne vagy. Valamint erős spontán összehúzódásokat érezni benne az orgazmus előtt, közben, után.
A többi is nagyon jó, de ilyen a non plus ultra.
Az ejakulatio praecox nem igazán a puncin múlik, hiszen aki hajlamos rá már sokszor a gondolatra elélvez, hogy szeretkezni fog.
A többi is nagyon jó, de ilyen a non plus ultra.
Az ejakulatio praecox nem igazán a puncin múlik, hiszen aki hajlamos rá már sokszor a gondolatra elélvez, hogy szeretkezni fog.
...én meg már nem is írok semmit, mert úgy se hinnétek el...
Most itt az a nagy kérdés,hogy két órahosszáról kell három órahosszára hosszabbitani, vagy két percről két órahosszára hosszabbitani,mert van egy kis nézetbeli különbség/szerintem/