Több nap kihagyás esetén mindenki hamarabb megy el. Tehát gyakrabban kell sexelni. Haverom a sex előtti masztira esküszik. Mondjuk nem él párkapcsolatban. Meg a viagrára.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 22. szerda 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 22. szerda 14:35
"Én is az orális kezdés híve vagyok, és sok sikosító, mert ha a férfiak farka nem eléggé csúszik a lukban, akkor jobban dörzsöli a punci fala. Ettől hamar készek. "
Lehet h. ma szőkén ébredtem megint.... minek a sikosító?? Vagy csak Én vagyok ilyen szerencsés(tlen) h. már ha csak Rá gondolok az illetőre nedvesedem?
Lehet h. ma szőkén ébredtem megint.... minek a sikosító?? Vagy csak Én vagyok ilyen szerencsés(tlen) h. már ha csak Rá gondolok az illetőre nedvesedem?
"Én is az orális kezdés híve vagyok, és sok sikosító, mert ha a férfiak farka nem eléggé csúszik a lukban, akkor jobban dörzsöli a punci fala. Ettől hamar készek. "
Nekem csak egy gondom van. A barátnőm elég ritkán kívánja a szexet ezért aztán ha rá kerül a sor persze hogy hamar eldördül az ember. Bezzeg ha belejön és kielégíti étvágyam hosszan akkor aztán ....
Van egy tutti tipem mindenkinek, hogyan kell addig húzni az aktust, ameddig csak akarjátok!
Szóltok nekem és addig kefélek, ameddig nem szóltok, hogy elég lesz...
Szóltok nekem és addig kefélek, ameddig nem szóltok, hogy elég lesz...
Na látod ez a nagy igazság.. és sajnos ezzel a helyzettel nem tud mit kezdeni a Kedvesem... nem tudja mely életet válassza.. pedig abban a korban van amire Te is hivatkoztál...És valószínű még egy ilyen lehetősége (mint Én) nem lesz több az életében...
dehogy irigykedem... mivel nincs farkam nincs ilyen problémám... csak aki(k) viseli(k) azzal... de ez csak egy állapot... és már olvad a Duna jege...
Van erre a problemára gyógyszer,meg vannak különböző érzéstelenitők,amiket szexshoppokban lehet kapni,nem nagy cucc,ha bekened vele a fütyit,akkor azt sem érzed,hogy van e egyáltalán,némi kis tömény alkohol is jó úgy mellékesen lazitónak,van erre rengeteg módszer!
Már bocsi, de ha Neked az orgazmus belső kényszer.. akkor értem a Marok Marcsa miért hű társad...
55-60-év körüli hőlgyekkel kell gyakorolni,tutti,hogy nem élveztek el soha,igy a siker garantált,majd ezután visszatérhettek a 20-on éves lányokhoz!
Meglehetősen sok gyakorlás.!!
Bizonyos szinten már megy a gerjedelmek tudatos irányítása. Ez azért jó, mert mire igazán megtanulod, pont ellenkező irányba kell bevetni, de úgy is működik.
Bizonyos szinten már megy a gerjedelmek tudatos irányítása. Ez azért jó, mert mire igazán megtanulod, pont ellenkező irányba kell bevetni, de úgy is működik.
áááá dehogy a vanília fagyi és a jáger bekészítve...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 02. 20. hétfő 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 20. hétfő 17:10
Én meg már azt hittem, hogy segítő (jobb) kezet nyújtottál valaki problémájára
Én meg már azt hittem, hogy segítő (jobb) kezet nyújtottál valaki problémájára
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 20. hétfő 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 20. hétfő 11:26
hát ez naggggyon jóóóó
De hogy miként lehet hosszabbítani az aktust.. hm.. ez érdekes téma... (és sokan nem ismerik el h. problémája van)
Először is elengedhetetlen az olyan partner az aktushoz akit szívvel-lélekkel szeretsz és mindkettőtök kielégülésére válik...
Mert ha csak az a lényeg h. egyikőtöknek jó legyen az gáz.
Ahogy roollyy is írta: kevesebb mozgás... közben "kiszállhatsz" ténykedhettek egymáson tovább más módon... De a végkifejletet csakis a Férfi agyalapi mirigye időzítheti...
Ha viszont súlyosabb a helyzet akkor nem szégyen a szexuálpszichológus tanácsát kérni...
De hogy miként lehet hosszabbítani az aktust.. hm.. ez érdekes téma... (és sokan nem ismerik el h. problémája van)
Először is elengedhetetlen az olyan partner az aktushoz akit szívvel-lélekkel szeretsz és mindkettőtök kielégülésére válik...
Ahogy roollyy is írta: kevesebb mozgás... közben "kiszállhatsz" ténykedhettek egymáson tovább más módon... De a végkifejletet csakis a Férfi agyalapi mirigye időzítheti...
Ha viszont súlyosabb a helyzet akkor nem szégyen a szexuálpszichológus tanácsát kérni...
Jajjjj már Apa!
Tudod Te azt.. jobban mint Én...
Tudod Te azt.. jobban mint Én...
hát ez naggggyon jóóóó
ezt lenyúlnám ha nem haragszol! :) nagyon jó! kapok egy szerzői nevet vagy mehet igy akellla névvel? :D jogdíjat nem fizetek! :D
Gyakoroljatok sokat,és sokszor,az csodákat tesz,van kenőcs,amivel bekened a f@rkadat,és zsibbaszt,és kicsit érzéktelenné teszi,az nagyon jó,én is próbáltam már,de régebben,és főleg új nőnél!
Ne mozogjatok közben!
(Ez egy válasz wowwow21 üzenetére (2006. 02. 19. vasárnap 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 19. vasárnap 23:41
A téma magáért beszél. Az előjáték és utójáték meghosszabítása nem a témához tartozik. Itt csak a már elkezdett dolgokról van szó. Magyarul amikor a fasz már a punciban van. Ezekre kérnék tippeket.
A téma magáért beszél. Az előjáték és utójáték meghosszabítása nem a témához tartozik. Itt csak a már elkezdett dolgokról van szó. Magyarul amikor a fasz már a punciban van. Ezekre kérnék tippeket.