Nem akarok tippeket adni, hogy hol lehet férfi tangát venni, de én a pasimnak mindig találok. Csak emben jár, kivétel otthon, ahol mindig meztelenek vagyunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 11. péntek 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (15416)
2008. 01. 11. péntek 20:13
ma sem könnyű megvenni, de már több az üzlet, ez tény
Nem tudja vki, hol lehet Bp-n MAnstore, Olaf Benz vagy Bruno Bannani alsókat kapni?
nem neked ment, a lusert időközben kimoderálták, és ezért a félreértésed, mert nem látod már az előzményt!
az utóbbi időben egyre több szó esett a médiákban és az írott(Interneten) sajtóban is az egészséges ffi. alsók viseléséről.
milyen tipusúak, ill. melyik fajta alsók az egészséges viseletek, és melyek azok, amik káros hatásúak a férfiasságunkra? - teszik fel a kérdést a hozzá értő szakembereknek.
kiderült, hogy a hagyományos (a 70-80-as években voltak elfogadottabbak a férfiak körében) 100%-os pamut anyagú alsónadrágok egészség megőrzőbbek a potencia megőrzése, és egyéb a nemi szervet érintő dolgokra, mint az általunk annyira előnybe részesített boxer alsók, vagy a teljesen NEM ajánlott szűk (ugyan a férfiasságot kihangsúlyozó és erotikus) alsónadrágok és tangákkal szemben!
( a boxer alsókat csak alvásra ajánlják a szakemberek!)
Pepco férfi pamut alsó
Rendkívül jó minőségű termék. Fiatalos, sportos férfiaknak ajánlják, akik olyan termék viselését részesítik előnyben, amelynek az anyagösszetétele egész napos viselésnél is kellemes érzést biztosít, és akik a hagyományos szabású alsót részesítik előnyben.
Méretezése: M - XXL
milyen tipusúak, ill. melyik fajta alsók az egészséges viseletek, és melyek azok, amik káros hatásúak a férfiasságunkra? - teszik fel a kérdést a hozzá értő szakembereknek.
kiderült, hogy a hagyományos (a 70-80-as években voltak elfogadottabbak a férfiak körében) 100%-os pamut anyagú alsónadrágok egészség megőrzőbbek a potencia megőrzése, és egyéb a nemi szervet érintő dolgokra, mint az általunk annyira előnybe részesített boxer alsók, vagy a teljesen NEM ajánlott szűk (ugyan a férfiasságot kihangsúlyozó és erotikus) alsónadrágok és tangákkal szemben!
( a boxer alsókat csak alvásra ajánlják a szakemberek!)
Pepco férfi pamut alsó
Rendkívül jó minőségű termék. Fiatalos, sportos férfiaknak ajánlják, akik olyan termék viselését részesítik előnyben, amelynek az anyagösszetétele egész napos viselésnél is kellemes érzést biztosít, és akik a hagyományos szabású alsót részesítik előnyben.
Méretezése: M - XXL
ma sem könnyű megvenni, de már több az üzlet, ez tény
A női tanga egy férfin elég buzisnak tünik, de vannak jó minőségö férfi tangák is.
Az én barátom csakis tangát hord és állítom, hogy nem buzi.Ahogy hazaér, leszedem róla. Otthon csakis pucéran.
Buta ös korlátozott vagy.
Van egy 5o éves barátom, azt is mondhatnám, hogy szex partner. Csak tangát visel. Jól áll neki. Nem csak a tanga. Szóval nem buzi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 30. vasárnap 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (109783)
2007. 12. 30. vasárnap 17:09
Nemmindig a szépfiuk hordanak tangát. Szerintem akik kipróbálták már kortól és kinézettől függeltenül azok megértik miért hord egy fiú tangát.
Nemmindig a szépfiuk hordanak tangát. Szerintem akik kipróbálták már kortól és kinézettől függeltenül azok megértik miért hord egy fiú tangát.
csak a szépfiúk hordanak tangát. de a szépfiúk buzik is talán. így nekem nem kell ilyen. nekem jó a jól bevált laza alsó............
férfinek tanga, ahhhhhhhhhhhhhh
csakis boxer
csakis boxer
szerintem a tanga a ferfiaknak is jol all, en szeretem ezt a paromon
Egyetértek veled. Az én barátnőmnek is tetszik a tanga. Én már csak tangát hordok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (141068)
2007. 12. 04. kedd 09:21
Nekem is tetszik a férfi tanga, de jobb nélküle.Minek az a kis rongy darab.
Nekem is tetszik a férfi tanga, de jobb nélküle.Minek az a kis rongy darab.
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem is bejött a tanga. Már csak ezt hordom.
nekem van de nem nagyon szeretem hasznalni zavar
Az én barátaim is állították, hogy nem jó. Aztán mondtam nekik, hogy én szeretem leszedni róluk, jó lenne ha megszoknák. Egy hét múlva már nem nyafogtak, aztán úgy megkedvelték, hogy nem vesznek fel mást.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (141068)
2007. 11. 29. csütörtök 19:47
Hány éves vagy? Ha tang8t viselsz, n8lam nyerő is lehetsz.
Próbáljátok ki és majd megtudjátok miért nem ajánlatos!
Hány éves vagy? Ha tang8t viselsz, n8lam nyerő is lehetsz.
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 11. 28. szerda 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 12:38
A tanga a legjobb férfi alsónemü. Akinek még nem volt ne nyilatkozzon.