A tanga a legjobb férfi alsónemü. Akinek még nem volt ne nyilatkozzon.
Ajándékozzak neked egy tangát?
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2007. 11. 14. szerda 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 14. szerda 14:48
Végre egy csajszi, akinek tetszik a férfi tanga!Kár, hogy nem ismerlek.
Próbáld kei a cukortangát!!
(Ez egy válasz Macifu üzenetére (2007. 11. 21. szerda 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem nem annyira kényelmes de, a nőm kedvéért felveszem,,
Szeretem a férfi tangát. Főleg ha fogammal tudom szétkapcsolni. Nekem nincs, mert bugyi nélkül járok, igaz, ha nagyon hideg van,csak azért veszem fel, hohy ne fázzak.
Mi bajotok a tangával? Én otthon mindig neztelen vagyok,ha fel kell öltöznöm tangát veszek magamra.Nagyon kényelmes.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 10. 02. kedd 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 02. kedd 11:59
ja, hogy ne offoljak: nem veszek fölt tangát,mert kicsi,idegesít(biztos... még nem próbáltam) de ritkán hordok boxert is, mert folyton/soxor föláll a faszom és elég feltűnő tud lenni, nem akarom drága energiáimat arra pazarolni,hogy a szexéhes cicababákat és a cukifiúkat vakarásszam le magamról
Végre egy csajszi, akinek tetszik a férfi tanga!Kár, hogy nem ismerlek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (142623)
2007. 11. 05. hétfő 12:50
Vegyél megfelelő méretet. Mi majdnem mindig meztelenek vagyunk, de néha kell, hogy fürdőruhát viseljünk, ezért vettünk egy pár női és férfi tangát, a kedvesemnek is tetszik. Szerintem már csak zangában fog járni.
Vegyél megfelelő méretet. Mi majdnem mindig meztelenek vagyunk, de néha kell, hogy fürdőruhát viseljünk, ezért vettünk egy pár női és férfi tangát, a kedvesemnek is tetszik. Szerintem már csak zangában fog járni.
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 09. 12. szerda 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 12. szerda 14:14
semmi;Engem nemérdekel,h. ki milyen alsót vesz fel,ill. nem is használ;az az ő egyéni "érzése",h. zavarja-e,ha a fenekébe belevág az alsónemű
A barátomnak vettem egy tangát, kiváncsi voltam felveszi-e. Kicsit morgott, aztán megszerette. Azóta már ő is vett párat és azt viseli. Jól áll rajta, nekem is tetszik.
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 13:19
Én is elmúltam 40, de csak tangát hordok. Egyátalán nem szorít, de nem mindegy hogy milyen anyagból gyártották.Kimondottan kényelmes.
Én is elmúltam 40, de csak tangát hordok. Egyátalán nem szorít, de nem mindegy hogy milyen anyagból gyártották.Kimondottan kényelmes.
(Ez egy válasz azazel üzenetére (2007. 10. 02. kedd 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 02. kedd 08:14
38éves férfi vagyok és nincs is más alsóm, csak tangám. Igen is a női sokkal kényelmesebb, mert teljesen más anyagból készítik, egy lehelletnyi semmi... Szinte nem is érezni, hogy van az emberen valami. Nem szorít, mert rugalmas. A boxer is a fenékbe mászik, de az rendkívül kényelmetlen. A feleségemnek pl azonnal megtetszett, amikor ezeket kezdtem hordani.
Sziasztok!
Lenne két féfri tanga fazonú fürdőnadrágom, ami egyébként alsónadrágként is viselhető.
Teljesen original csomagolásban, még próba erejéig sem voltak használva.
A www.oboy.com-ról rendeltem őket és bár hiába L-est kértem, ők m-est küldtek. (Itt hívnám fel a figyelmeteket, hogy vigyázzatok a bolttal!)
Amikor vissza akartam küldeni méret cserére, akkor tudatosodott bennem, hogy a csomagküldési díj(amit persze nekem kell állnom) majdnem többe jön ki, mintha újra megrendelem. :(
Így megrendeltem mégegyszer, remélve, hogy ezeket el tudom adni és így kevesebbet bukok.
3000 ft/db -ért szeretném eladni.
Ha valakit érdekel, mailben keresen meg. thong22 kukac freemail.hu
Köszi!
Róluk van szó:
Lenne két féfri tanga fazonú fürdőnadrágom, ami egyébként alsónadrágként is viselhető.
Teljesen original csomagolásban, még próba erejéig sem voltak használva.
A www.oboy.com-ról rendeltem őket és bár hiába L-est kértem, ők m-est küldtek. (Itt hívnám fel a figyelmeteket, hogy vigyázzatok a bolttal!)
Amikor vissza akartam küldeni méret cserére, akkor tudatosodott bennem, hogy a csomagküldési díj(amit persze nekem kell állnom) majdnem többe jön ki, mintha újra megrendelem. :(
Így megrendeltem mégegyszer, remélve, hogy ezeket el tudom adni és így kevesebbet bukok.
3000 ft/db -ért szeretném eladni.
Ha valakit érdekel, mailben keresen meg. thong22 kukac freemail.hu
Köszi!
Róluk van szó:
a boxer majdnem állandóan...
a koceka has meg kb. 20 évvel ezelőtt... (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 10. 02. kedd 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
a koceka has meg kb. 20 évvel ezelőtt... (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 10. 02. kedd 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
ja, hogy ne offoljak: nem veszek fölt tangát,mert kicsi,idegesít(biztos... még nem próbáltam) de ritkán hordok boxert is, mert folyton/soxor föláll a faszom és elég feltűnő tud lenni, nem akarom drága energiáimat arra pazarolni,hogy a szexéhes cicababákat és a cukifiúkat vakarásszam le magamról
az mikor volt???
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 24. péntek 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 22:01
mindegy hogy néz ki egy ffi, akkor is egy tanga rajta buzis!
nálam a boxi, akkor is nyerő volt, amikor 70 kg voltam kocka hassal...
nálam a boxi, akkor is nyerő volt, amikor 70 kg voltam kocka hassal...
38éves férfi vagyok és nincs is más alsóm, csak tangám. Igen is a női sokkal kényelmesebb, mert teljesen más anyagból készítik, egy lehelletnyi semmi... Szinte nem is érezni, hogy van az emberen valami. Nem szorít, mert rugalmas. A boxer is a fenékbe mászik, de az rendkívül kényelmetlen. A feleségemnek pl azonnal megtetszett, amikor ezeket kezdtem hordani.
nekem van - a barátnőmtőlm kaptam. És bizony hordom is.
semmi;Engem nemérdekel,h. ki milyen alsót vesz fel,ill. nem is használ;az az ő egyéni "érzése",h. zavarja-e,ha a fenekébe belevág az alsónemű
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 09. 12. szerda 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Na és ebben mi a rossz?
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 10. hétfő 21:28
ezzel tökéletesen 1et értek;
ha + nagyon akar tangát hordani,akkor carol01kitétele ajánlott
ha + nagyon akar tangát hordani,akkor carol01kitétele ajánlott
Szerintem, ha vkinek ez tetszik, ez kényelmes neki... viselje... Nem láttam még olyant, amelyikben kényelmesen elfér a szerszámom...