Imádom a tangát. 5 éve rendszeresen viselem, nyárom mini tangában járok. Kurva jó. A strandon meg a legjobb. Nem vagyok buzi, de jó viseletnek tartom.Kurva jó.
semmikep sem vennék fel tangát,az a csajoknak valo!lehet h ha hordanám egy heig,megszoknám,de valahogy nem akarom kiprobálni,maradok a boxernál!
Én biztos, hogy nem vennék fel tangát, azt inkább meghagyom a csajoknak. Legalább nekik még jól is áll.
2éve csak tangában járok.Nyáron csupány pár néhgyzetcentiméterben. A barátnom imádja. Nekem is nagyon tetszik. Sokkal szabadabnak érzem magam.
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2006. 12. 22. péntek 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 14:50
En is szeretem a tangát.Peig sosem voltam buzi.Kellemes viselet.
En is szeretem a tangát.Peig sosem voltam buzi.Kellemes viselet.
éles kritikák, ércelődések, mindenki véleményében látok igazságot (is). Talán sokan kicsit ódzkodnak e "új divattal" szembe...
Miért buzis? A csajoknak tetszik. A buzik meg azért nem veszik fel mert buzis. :)
undorítóóóóó
kössz tom de engem irritál ez a sok töklámpa
fúúú ba***a meg...
áááá soha nem venném fel!
talán részegen.... iszonyat részegen
boxer a király!!!
áááá soha nem venném fel!
talán részegen.... iszonyat részegen
boxer a király!!!
A TANGA YOOO.A HOMOKOSOKNAK...HAHAHHAHAHHA;;;;;;;;;;;HAHAHAHAHHAHA........HAHAHAHAHHAHAHHAA............HAHAHHAHA HAHAH
ennyi hülye homokzsákot!
a férfi tanga undoritó:)
"A világ legbuzisabb cucca." Már miért? A világ legbuzisabb cucca az, ha a farkadat egy férfi szája takarja el. De egy ruha...
Megsúgnám, hogy manapság már a boxer nem divat :)
ami a témát illeti. Biztosan vannak olyanok akiknek ez tetszik, van akinek nem. Gondolom a nőknek bejön a dolog, bár a magam részéről nem vennék fel ilyent.
Ami viszont azt illeti. Miért is buzis a tanga? Mert szerintem a buzik nem feltétlenül hordanak tangát, vagy éppenséggel van hogy pont heterok veszik fel. Akkor most milyen is ? (Ez egy válasz orre üzenetére (2006. 12. 15. péntek 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ami a témát illeti. Biztosan vannak olyanok akiknek ez tetszik, van akinek nem. Gondolom a nőknek bejön a dolog, bár a magam részéről nem vennék fel ilyent.
Ami viszont azt illeti. Miért is buzis a tanga? Mert szerintem a buzik nem feltétlenül hordanak tangát, vagy éppenséggel van hogy pont heterok veszik fel. Akkor most milyen is ? (Ez egy válasz orre üzenetére (2006. 12. 15. péntek 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 15. péntek 18:08
Akinek tetszik az hordja. De akkor már jobb a boxer. A legjobb a semmi.
Nem tolonganak olyan sokan.
akar velem baszni valaki?
sexi nagyon. szerintem jól állna a pasikon
Akinek tetszik az hordja. De akkor már jobb a boxer. A legjobb a semmi.
A világ legbuzisabb cucca.