Három éve tangát viselek és nem vagyok meleg. Kellemes viselet, a kedvesemnek is tetszik.De azért a férfi tanga tényleg ne legyen csipkés
Három éve tangát viselek és nem vagyok meleg. Kellemes viselet, a kedvesemnek is tetszik.
NE hordjon egy férfi tangát! Az biztos, hogy ha szexre kerül a sor és meglátom a tangát, hazáig szaladok.
én nem tartom buzisnak a férfi tangát, hordja az akinek tetszik, szereti, illetve jól érzi magát benne, akinek meg nem teccik az ne foglalkozzon vele, továbbra is hordjon boxert, vagy fecskét,vagy amit szeret :)
Sok helyen olvasom hogy aki férfi tangát hord az buzi...pffff
Talán minden homoszexuális tangát hord? ezt bebizonyitotta valaki ? le van irva valahova is ?
Nem hiszem...én ilyenről nem hallottam...
Most akkor felteszem a kérdést :D
Ha valaki boxert hord és homoszexuális akkor mindenki aki boxert hord az homokos...ppfff na kb igy hangzik az ha valaki azt mondja, hogy aki férfi tangát hord az buzi...
Én sztem nem kellene ennyire beskatulyázni senki...mindenki hordjon olyan fehérneműt amilyet szeretne legyen hetero, homo, biszexuális az illető :)
Sok helyen olvasom hogy aki férfi tangát hord az buzi...pffff
Talán minden homoszexuális tangát hord? ezt bebizonyitotta valaki ? le van irva valahova is ?
Nem hiszem...én ilyenről nem hallottam...
Most akkor felteszem a kérdést :D
Ha valaki boxert hord és homoszexuális akkor mindenki aki boxert hord az homokos...ppfff na kb igy hangzik az ha valaki azt mondja, hogy aki férfi tangát hord az buzi...
Én sztem nem kellene ennyire beskatulyázni senki...mindenki hordjon olyan fehérneműt amilyet szeretne legyen hetero, homo, biszexuális az illető :)
A tanga csak jó női seggen áll meg
Ne haragudjatok srácok, de nem lógnak ki néha a heréitek???? Még sosem láttam férfi tangát, meg férfin sem láttam ilyen szerkót! Nekem a boxer sokkal jobban tetszik egy pasin, főleg amikor a csávó felizgul!!
A tangával nincs baj, sőt izgató tud lenni! De ezek a csipkések.....fúúúú! Ha férfi, akkor hordjon igazi ffi tangát, mert csipkésbe kissé buzis a dolog.
Ne hülyéskedj. En igazi förfi tangáról beszélek, nem csipkés fehérneműről.
ne hulyeskedj!
Ez nem ferfi tanga! Vagy igen?
Kotlar Te is ilyet hordol? (Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 05. 18. csütörtök 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nem ferfi tanga! Vagy igen?
Kotlar Te is ilyet hordol? (Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 05. 18. csütörtök 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudom mia baj a tangával. Én is hordom évek óta foleg nyáron. Vannak igazi férfi tangák. Kellemes viselet. Jó napozáshoz fürdéshez is. Nem vagyok meleg, és a barátnőmnek is tetszik. Ne állítsd, hogy rossz, ha nem próbáltad.
Igazadvan.Kiszaladnák a világból!
De elrettentésnek jó! Én már meg is ijedtem!
Naaaa! Azért a férfi tanga az legyen férfi tanga!
Ez már túlzás! (Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 05. 18. csütörtök 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez már túlzás! (Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 05. 18. csütörtök 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ezeket csak "elrettentés" végett nyomtam be mert szerintem is szörnyen gusztustalan,én is a boxert favorizálom
vá basszus, ránézek, és érzem, ahogy kiszorítja a leendő gyerekeimet a helyükről, és helyben kivégzi őket tarkólövéssel . . .
Juj, hat ez erdekes.Ez most noi bugyi ferfin, vagy ferfi bugyi?:-DD...Inkabb en is a boxerra szavazok.
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 05. 18. csütörtök 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ez jobb?????!!!!!?????
BRRR RRRRRRRRRRRRR......
BRRR RRRRRRRRRRRRR......
Én vettem magamnak eggyet.Egyszer volt rajtam,jól vissza tolta az aranyerem.Inkább boxer
Az olyan jó amikor tingi-lingizik.
Az olyan jó amikor tingi-lingizik.
Viselkedjél barátom..ennyire azért nincs szólásszabadság.Vedd ezt első figyelmeztetésnek..Másodiknál tiltalak. Nem kell összeronditani az összes topicot a hülyeségeiddel