[IMG]http://image54.webshots.com/154/2/72/98/2718272980084507786dVQqvr_ph.jpg[/IMG ]
Apropó, a barátnődét ki mossa???
Mint már írtam, az egész testhigiénia kérdése.
Nem szokott rajta lenni a nagy buszkeréknyom.
egyébként a boxered nem szokott "becsúszni"?
Na mindegy, ez van!!!
Mint már írtam, az egész testhigiénia kérdése.
Nem szokott rajta lenni a nagy buszkeréknyom.
egyébként a boxered nem szokott "becsúszni"?
Na mindegy, ez van!!!
tök király hogy beVág a szőrős segLYukába
ugye miylen sexy:)
boáááf:)
ugye miylen sexy:)
boáááf:)
ez hol férfi tanga?
bár nem mintha kiváncsilenék rá.
férfi hordjon feckét vagy boxert.
de ne legyen nevetség tárgya.
egy striptizen munka ruha de az életben nevetség.
ez egyéni soc véleményem.
bár nem mintha kiváncsilenék rá.
férfi hordjon feckét vagy boxert.
de ne legyen nevetség tárgya.
egy striptizen munka ruha de az életben nevetség.
ez egyéni soc véleményem.
Ha kiváltottad,akkor szólj nekem kérlek szépen!
Szétnyalnám azt a gyönyörű seggét!
Na jó akkor most erre had ne mondjak semmit,milyen 75%-ról beszélsz,szerintem igy akartad irni 0,75%,igy már jobban hangzik,és privát véleményem,és nem bátok senkit,de ha egy férfi tangát hord ez egyszerűen csak buzi,csak körbeirkálja,és köriti magaát,na cső!
szerintem a férfiak 75% hordot már tangát ki bulibol ki mert kényelmes én 10éve hordok,mert kényelmes és nem vagyokmeleg,akor a nöi boxert hordo nök micsodák.
Kedves Akellla, "Egy vérből vlók vagyunk, te meg én!" Hisz üzentem Csillel, nem emlékszel?
Plágium esete meg egyáltalán nem forog fennen, csak épp a téma hasonlatos: egyikben hiányzik az a bizonyos fehérnemű, a másikban meg épp az játssza a főszerepet!
Plágium esete meg egyáltalán nem forog fennen, csak épp a téma hasonlatos: egyikben hiányzik az a bizonyos fehérnemű, a másikban meg épp az játssza a főszerepet!
OKÉ!
Akkor tisztázzuk a dolgokat! Kedves uraim, félreértettetek, Nem vagyok meleg, 4 éve élek boldog HETERÓ párkapcsolatban.
Az első tangámat meg a volt páromtól kaptam, aki szintén NŐ nemű volt.
JA! És Mr REPARATUR a "milyen" szót ly-nal írják.
Köszönöm: Sziasztok
Akkor tisztázzuk a dolgokat! Kedves uraim, félreértettetek, Nem vagyok meleg, 4 éve élek boldog HETERÓ párkapcsolatban.
Az első tangámat meg a volt páromtól kaptam, aki szintén NŐ nemű volt.
JA! És Mr REPARATUR a "milyen" szót ly-nal írják.
Köszönöm: Sziasztok
"Katicika #4 | 2005.02.27
A gatya, az gatya, a bugyi viszont soha nem "butyi", de hát tényleg nem ez a lényeg, kedves Lion[VIP], hanem az, hogy ezen a kis csalogányon miért nem lelhető fel az emlegetett ruhadarabnak mégcsak a foszlánya sem. Nos, én már előbb láttam ezt a klipet, és kérdésemre, hogy miért grasszál a kiscsaj pucér altesttel, ezt a szakszerű magyarázatot kaptam egy eléggé ismert muzikológustól:
-Hát figyúzz jól! A Kylie csaj egyedi, utánozhatatlan hangját köszönheti eme most említett körülménynek, ugyanis szeméremajkai speciálisan kiképzettek, a Minogue kisasszony énekesnői karrierjének alárendeltek. Finom, bíborszínű "lebenyei" nagyon finom rezgéseket bocsátanak ki éneklés közben, és mivel a csiklója burka rezonanciadobozként viselkedik, felerősíti ezeket a rezgéseket, hogy kiváló énekhangként segítségére legyenek az énekesnőnek művészi kiteljesedésében. Namármost, ha bugyi szorítaná le a csinos, énekes szeméremajkakat, nem beszélve a "rezonanciadoboz"-ról, hát katasztrófa lenne az énekes szingliben furcsa fejhangú produkciójából. S hogy mennyire így van, mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy egyes koncerteken az énekesnő csak szeméremajkainak gazdag adottságaira támaszkodott, kis szájacsk......"
KATTANJ, BARBI
Tisztelt Tress Úr! Ki nem nézi a tangás lányokat?? Azért tetszik ez a meleg szöveg ebben a hidegben,de nem az esetem a tanga,de azért jól előadtad magad=magadat adtad,szóval én maradok a gatyákvál,és a hagyományosnál,lehetőleg a fehérnél,és a feketénél,már ha viszünk bele szint is a dologba-üdv!
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek a férfi tangáról!
Rólam: Én egy 25 éves srác vagyok és nem értem a tangás pasikkal szembeni ellenszenvet.
Én kb 5 éve hordok tangát és nem érzem magam melegnek és semmi kivetni valót nem látok benne, Kényelmes, diszkrét. Már csak tangát hordok és nem is igazán szeretnék váltani. Számomra a boxer kényelmetlen, mert bevág elől, a hagyományos meg nagyon áttűnik a nadrág alól. Először egy kicsit fura volt tangát felvenni, de hamar megszoktam. És attól sem kell félni, hogy márványcsíkos lesz. Szerintem ez tökéletesen a testi higiéniától függ.
Nem hiszem, hogy a lányok ezreinél is problémát okozna ez.
különben sok helyen lehet kapni: a C&A-ban kb 1200-2500 Ft-ig anyagától függően. A NewYorkerben is vettem már kb 1500-3000 Ft-ig, az AranyPókban pedig 1500-3500 ft-ig. De a legjobb bolt messzemenőleg az Oktogon és a Nyugati közötti Boy férfifehérnemű bolt. itt a legnagyobb a választék, igaz itt borsosabbak az árak: 2500-6000 Ft-ig és ami még lényeges, lehet kapni tanga fürdőnadrágot is 4500-7000 Ft-ig.
Aki elitéli a tangás pasikat, annak azt javaslom, hogy vegyen egy olcsóbb darabot kipróbálásra és ha ettől másabbnak érzi magát, vagy úgy érzi, hogy ettől elkezdett vonzódni a pasikhoz, az maradjon meg a boxernél.
Emlékezzünk vissza, hogy micsoda felháborodást keltett a középkorosztályúak körében annó, mikor megjelentek a női tangás bikinik. És megszoktuk, sőt szeretjük. Véleményem szerint ezt is meg lehetne szokni.
Én már strandon is tangát hordok, igaz még negyon ritka és éppen ezért megnézik az embert. De ezt is meg lehet szokni. A haverjaim is megszokták már a látványt.
Ja és Uraim, önök, akik megszólják a tangás pasikat - had kérdezzem már meg - , miért nem a hölgyeket lesik??? Hmmm???
Érdekelne a véleményetek a férfi tangáról!
Rólam: Én egy 25 éves srác vagyok és nem értem a tangás pasikkal szembeni ellenszenvet.
Én kb 5 éve hordok tangát és nem érzem magam melegnek és semmi kivetni valót nem látok benne, Kényelmes, diszkrét. Már csak tangát hordok és nem is igazán szeretnék váltani. Számomra a boxer kényelmetlen, mert bevág elől, a hagyományos meg nagyon áttűnik a nadrág alól. Először egy kicsit fura volt tangát felvenni, de hamar megszoktam. És attól sem kell félni, hogy márványcsíkos lesz. Szerintem ez tökéletesen a testi higiéniától függ.
Nem hiszem, hogy a lányok ezreinél is problémát okozna ez.
különben sok helyen lehet kapni: a C&A-ban kb 1200-2500 Ft-ig anyagától függően. A NewYorkerben is vettem már kb 1500-3000 Ft-ig, az AranyPókban pedig 1500-3500 ft-ig. De a legjobb bolt messzemenőleg az Oktogon és a Nyugati közötti Boy férfifehérnemű bolt. itt a legnagyobb a választék, igaz itt borsosabbak az árak: 2500-6000 Ft-ig és ami még lényeges, lehet kapni tanga fürdőnadrágot is 4500-7000 Ft-ig.
Aki elitéli a tangás pasikat, annak azt javaslom, hogy vegyen egy olcsóbb darabot kipróbálásra és ha ettől másabbnak érzi magát, vagy úgy érzi, hogy ettől elkezdett vonzódni a pasikhoz, az maradjon meg a boxernél.
Emlékezzünk vissza, hogy micsoda felháborodást keltett a középkorosztályúak körében annó, mikor megjelentek a női tangás bikinik. És megszoktuk, sőt szeretjük. Véleményem szerint ezt is meg lehetne szokni.
Én már strandon is tangát hordok, igaz még negyon ritka és éppen ezért megnézik az embert. De ezt is meg lehet szokni. A haverjaim is megszokták már a látványt.
Ja és Uraim, önök, akik megszólják a tangás pasikat - had kérdezzem már meg - , miért nem a hölgyeket lesik??? Hmmm???