Én egy ideje már teljesen rákaptam a szép, igényes, sportos fazonú férfi tangákra. Először csak a fiú partneremmel való együttléteinken vettem fel, de a mostani csajom is izgatónak találja szerencsére... vagy legalábbis engem izgatónak talál benne
De persze azért az eléggé vitathatatlan tény, hogy nem minden fiúnak, férfinek áll feltétlenül jól... szerintem azért kell hozzá egy kellően kisportolt, formás fenék, láb... és elöl pedig egy lapos, izmos has is, különben sajnos inkább komikus látszatot kelt...
De persze azért az eléggé vitathatatlan tény, hogy nem minden fiúnak, férfinek áll feltétlenül jól... szerintem azért kell hozzá egy kellően kisportolt, formás fenék, láb... és elöl pedig egy lapos, izmos has is, különben sajnos inkább komikus látszatot kelt...
Én először kíváncsiságból próbáltam ki a férfi változatot aminek olyan a kialakítása, hogy beleférjek. Érdekelt, hogy milyen érzés lehet viselni. Meglepődtem, hogy milyen kellemes és izgató. Izgalmas nyáron úgy menni mondjuk boltba, hogy van egy kis titkom. Azóta vásároltam többet is. A vaterán lehet venni színeseket is, nagyon jók a téli szürke időben megszínesítik a pillanatot. A páromnak is tetszik, izgatónak találja. Nyáron szoktam benne napozni is de csak megbújva a kertben.
Kicsit ellaposodott ez a topik is. Sok érdekes hozzászólás van. Mi a helyzet 2019-ben?
Ém csak ezt a fazont hordom és ha olyan helyen vagyok a fürdőnadrágom is ilyen tipusú.
Ém csak ezt a fazont hordom és ha olyan helyen vagyok a fürdőnadrágom is ilyen tipusú.
A férfi tanga ebben a melegben abszolút jó megoldás. Sokan felveszik a gatyát alsónadrág nélkul, aztán pisilés után csodálkoznak, hogy megjelennek a foltok. A tanga erre is jó.
kipróbálnám... tudtok javasolni jót és izgató darabokat?
Nem tömöm ki semmivel,csak simán felveszem,vagy az asszony adja rám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 25. szombat 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (981392)
2015. 04. 25. szombat 18:20
Ma kaptam az élettársamtól 1 fekete szatén tangát,melltartóval. Este felpróbálom.
Annyit áruljál már el,hogy a melltartót -amikor viseled - valamivel kitömöd-e? Fontosak a részletek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 25. szombat 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 25. szombat 18:20
Ma kaptam az élettársamtól 1 fekete szatén tangát,melltartóval. Este felpróbálom.
Én gyakran hordok tangát a ruhám alatt. Még ha nem is látják rajtam, de felizgat a tudat hogy ilyesmit viselek.
Szia.
Ebayen találsz, csak a méretre nagyon kell figyelni. (Ez egy válasz oscar02 üzenetére (2015. 04. 14. kedd 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Ebayen találsz, csak a méretre nagyon kell figyelni. (Ez egy válasz oscar02 üzenetére (2015. 04. 14. kedd 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 14. kedd 10:27
Helló mindenkinek! Tud valaki olyan helyet ahol selyem vagy fényesanyagú tangát lehet venni? Valamikor régen láttam talán a jófogáson de azóta sehol! Előre is köszönöm!
Helló mindenkinek! Tud valaki olyan helyet ahol selyem vagy fényesanyagú tangát lehet venni? Valamikor régen láttam talán a jófogáson de azóta sehol! Előre is köszönöm!
Kíváncsi lennék egy csaj véleményére is, hogy nekik mi izgató és tetszik benne..stb
elöször engem is a párom beszélt rá hogy , tangát huzzak. azota sokat van rajtam imádom és ö is imádja.
Tegnap úgy sétáltunk a párommal,hogy a ruha alatt tanga melltartó volt rajtam. Hát nem volt egyszerű
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 10. péntek 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 10. péntek 23:11
Én nyilvánosan nem merném felvenni,csak itthon
Mi szoktunk keresni egy stéget és ott szoktam levenni a rövidnaCit.. Ha szoktak arra jönni vagy úszkálni néha beparázom, de párom azt mondta őt nem zavarja, ha látnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 10. péntek 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 10. péntek 23:11
Nagyon engem sem kell győzködni...a strand szezont várom már nagyon, hogy a fűrdőtangát felvehessem
Engem már nem kell rábeszélni, mert csak tangát hordok. Strandra is gondolkodom rajta, be kéne szereznem egy fürdő tangát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 09. csütörtök 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (815877)
2015. 04. 09. csütörtök 15:34
én is imádok tangát viselni. nagyon jo érzés.néha rá beszél a párom hogy abba menjek vele vásárolni.szeretem ha rajtam van
én is imádok tangát viselni. nagyon jo érzés.néha rá beszél a párom hogy abba menjek vele vásárolni.szeretem ha rajtam van
Imádom ha egy férfin tanga van. Eddig mindegyik barátomat rábeszéltem. Nekik is tetszett.