Nálunk is ő beszélt rá...és tetszik neki, ha abban vagyok, mint pl most is. Ebayről rendelt nekem egyet nemrég, de sajnos kicsi lett....
(Ez egy válasz gold7 üzenetére (2015. 04. 08. szerda 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 08. szerda 22:53
Aha, nagy kedvence, ő beszélt rá annak idején, hogy igazán kipróbálhatnám a kedvéért. Kipróbáltam, és nekem is rögtön megtetszett, magam is meglepődtem rajta, hogy mennyire jó, és izgató érzés, ahogy az ánuszom izgatja a hátsó pántja. Azóta csak tangát hordok, semmi mást. Múltkor az ebayen találtam nagyon szuper nejlon tangákat, ami szinte átlátszó, és teljesen nejlon, olyan érzés, mintha nejlonharisnyából lenne. Kényelmes, nagyon szellős, és jó keskeny a középső pántja is, amit nagyon szeretek, mert járás közben nagyon izgató ahogy bevág. Nyári tangának nagyon jó lesz, mert szellős.
Aha, nagy kedvence, ő beszélt rá annak idején, hogy igazán kipróbálhatnám a kedvéért. Kipróbáltam, és nekem is rögtön megtetszett, magam is meglepődtem rajta, hogy mennyire jó, és izgató érzés, ahogy az ánuszom izgatja a hátsó pántja. Azóta csak tangát hordok, semmi mást. Múltkor az ebayen találtam nagyon szuper nejlon tangákat, ami szinte átlátszó, és teljesen nejlon, olyan érzés, mintha nejlonharisnyából lenne. Kényelmes, nagyon szellős, és jó keskeny a középső pántja is, amit nagyon szeretek, mert járás közben nagyon izgató ahogy bevág. Nyári tangának nagyon jó lesz, mert szellős.
(Ez egy válasz manócskáék üzenetére (2015. 04. 08. szerda 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 08. szerda 22:46
Csajod küldd el turiba, hátha kincseket tér haza....
Párodnak is tetszik ha az van rajtad?
Párodnak is tetszik ha az van rajtad?
Csajod küldd el turiba, hátha kincseket tér haza....
Párodnak is tetszik ha az van rajtad? (Ez egy válasz gold7 üzenetére (2015. 04. 08. szerda 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Párodnak is tetszik ha az van rajtad? (Ez egy válasz gold7 üzenetére (2015. 04. 08. szerda 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 08. szerda 22:43
Köszi, nekem is kellene már pár darab, és valami lelőhelyet keresek.
Köszi, nekem is kellene már pár darab, és valami lelőhelyet keresek.
(Ez egy válasz manócskáék üzenetére (2015. 04. 08. szerda 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 08. szerda 22:35
Az igazat megvallva...bnőm jár turiba, legtöbb onnan van. Nagyon jó minőségűek, és jó fazonok....
Az igazat megvallva...bnőm jár turiba, legtöbb onnan van. Nagyon jó minőségűek, és jó fazonok....
(Ez egy válasz gold7 üzenetére (2015. 04. 08. szerda 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 08. szerda 22:27
És hol veszitek a férfi tangákat? Meg hol vettétek a fürdő tangát? Egy linket tudsz mutatni róla/róluk? Nekem is tetszene.
És hol veszitek a férfi tangákat? Meg hol vettétek a fürdő tangát? Egy linket tudsz mutatni róla/róluk? Nekem is tetszene.
(Ez egy válasz manócskáék üzenetére (2015. 04. 08. szerda 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 08. szerda 22:16
Fűrdőnadrág alá szoktam felhúzni és szoktunk keresni kicsit távolabb egy stég és ott le szoktam venni a nadrágot. Tavaly éppen későn vettük észre, odaúsztak páran a stégről ugrálni, de akkor már mindegy volt, párom mondta, maradjak csak, űljek.
Fűrdőnadrág alá szoktam felhúzni és szoktunk keresni kicsit távolabb egy stég és ott le szoktam venni a nadrágot. Tavaly éppen későn vettük észre, odaúsztak páran a stégről ugrálni, de akkor már mindegy volt, párom mondta, maradjak csak, űljek.
(Ez egy válasz gold7 üzenetére (2015. 04. 08. szerda 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 08. szerda 22:06
A fürdőtangádban milyen volt a fogadtatás a fürdőzők részéről? Nagyon megnéznek benne? Vagy semmi különös?
Én szoktam nagy ritkán szolizni, meg inkább napozni tangában, nekem tetszik ha a fenekemen meglátszik a tanga helye, meg barátnőmnek is nagyon bejön a látvány. De közel sem vagyok csokibarna, csak hogy éppen ne legyek fehér sem. Az ékszereket én sem szeretem, viszont mindig tangát hordok, és szeretem a feszülős skinny csőfarmerokat, amik a seggemre is totál ráfeszülnek ugyanúgy mint a csajok popsijára. Szeretem ha bevág hátul a nadrág, és ez csak akkor látványos, ha tanga van alatta.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 08. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (866441)
2015. 04. 08. szerda 08:08
Sziasztok!
Láttam már strandokon,különböző klubokban hasonlót,csoki barnára szolizott test,ormótlan nyak és karlánc,több gyűrű az ujjakon "férfi popsiba" vágó tangabugyi,szerintem nagyon kiábrándító látvány egy nő számára.
Láttam már strandokon,különböző klubokban hasonlót,csoki barnára szolizott test,ormótlan nyak és karlánc,több gyűrű az ujjakon "férfi popsiba" vágó tangabugyi,szerintem nagyon kiábrándító látvány egy nő számára.
A fürdőtangádban milyen volt a fogadtatás a fürdőzők részéről? Nagyon megnéznek benne? Vagy semmi különös?
(Ez egy válasz manócskáék üzenetére (2015. 04. 08. szerda 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 08. szerda 07:46
Férfi is van, de vegyes, mert van köztük női is.
Páromnak nagyon tetszenek....és nekem is.
Van egy fürdő tanga is, amit balcsin használtam már.....
Van egy fürdő tanga is, amit balcsin használtam már.....
én is használom szinte minden hol, de csak tangát más fehérnemüt nem. Siman be megyek a női részlegre és keresek egy nekem való tangát. Másban nem is tudok járni. De itthon a tangára veszek még fel egy cica nadrágot is. persze utcára nem megyek úgy csak nagyon ritkán vagy este.
Szia
Nem vagyok csoki barna, nem járok tangában szolizni, csupán szeretem viselni. Nálunk a bnőm kérésére húztam fel először, de aztán nekem is megtetszett és most már, nem mondom hogy mindig, de hordom őket, ha megyünk valahova, vagy csak itthon, pont úgy, mint egy normál alsóneműt. Nem vagyok túlcsicsázva karláncokkal, gyűrűkkel....sőőt...
Egy farmer alatt viselt szolid tanga sem tetszene egy pasin? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 08. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem vagyok csoki barna, nem járok tangában szolizni, csupán szeretem viselni. Nálunk a bnőm kérésére húztam fel először, de aztán nekem is megtetszett és most már, nem mondom hogy mindig, de hordom őket, ha megyünk valahova, vagy csak itthon, pont úgy, mint egy normál alsóneműt. Nem vagyok túlcsicsázva karláncokkal, gyűrűkkel....sőőt...
Egy farmer alatt viselt szolid tanga sem tetszene egy pasin? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 08. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (866441)
2015. 04. 08. szerda 08:08
Sziasztok!
Sziasztok!
Férfi is van, de vegyes, mert van köztük női is.
Van egy fürdő tanga is, amit balcsin használtam már..... (Ez egy válasz gold7 üzenetére (2015. 04. 07. kedd 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Van egy fürdő tanga is, amit balcsin használtam már..... (Ez egy válasz gold7 üzenetére (2015. 04. 07. kedd 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Neked milyen tangáid vannak? Férfi tanga? Hol veszitek őket?
(Ez egy válasz manócskáék üzenetére (2015. 04. 04. szombat 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 04. szombat 23:29
Nekem is van sok és mind bnőm vette. Tetszik neki és én is jól érzem magam benne....még izgi is
imádok tangába járni
Én is nőit viselek melltartóval eggyütt
köszi
még jo is áll,huuuu
(Ez egy válasz MANO28 üzenetére (2015. 04. 05. vasárnap 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 05. vasárnap 07:28
Helló én is fel vettem a párom tangáját van is kép meg lehet nézni !
Helló én is fel vettem a párom tangáját van is kép meg lehet nézni !
Nekem is van sok és mind bnőm vette. Tetszik neki és én is jól érzem magam benne....még izgi is