Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

ma 10:21  #6758
karpat57 karpat57
Mindkettő jó! Mindegyik más! Menjetek el és tapasztaljátok meg!
(Ez egy válasz Nikolettalaci üzenetére (tegnap 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:10
Szentkirály az jó hely vagy Glory café jó hely ki mit tud akarunk menni hová érdemes menni
tegnap 20:10  #6757
Nikolettalaci Nikolettalaci
Szentkirály az jó hely vagy Glory café jó hely ki mit tud akarunk menni hová érdemes menni
tegnap 09:24  #6756
Sosemleszvége Sosemleszvége
SwingerCity
(Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2025. 12. 15. hétfő 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 15. hétfő 18:16
Hey, valamikor láttam egy honlapot ahol egész jól listázva volt az összes swinger buli, mi mikor lesz és a részletek.
Nem tudja valaki mi volt ez a honlap?
2025. 12. 17. szerda 22:37  #6755
Onkyoo12 Onkyoo12
Sokat beszélgettünk erről már párommal és tényleg nem értjük hogyan szúrják el olyan sokan. Vagy somfordálnak mint valami pincsi kutyák, hogy hátha megsajnálja valaki őket, vagy pedig túlnyomják a nyomulást.
Légy kedves, nyitott, őszinte, ismerd az erősségeidet. Az adatlapodat nézve nem lennél az első választásunk, de ha bárpultnál megnevettetnél minket nagyon röviden és amikor fent vagyunk odajönnél, hogy nagyon szívesen nyalnád kicsit páromat... belegondolva, valszeg történne valami.
(megjegyzés, nagyon kevés pasi akar nyalni vagy más módon kényeztetni, legtöbben egyből dugásra mennek. Ezt azért nem mindenki szereti)
És még egy megjegyzés az erősségekről: Sajnos már többször megtörtént, hogy pasik próbálkoztak, úgy voltunk egye-fene és nem állt fel nekik. Legutolsó alkalommal közeledett három pasi, mert érezték, hogy lehet esélyük és ténylegesen meg kellett kérdeznem, hogy kinek kemény a farka. Az egyik egyből el is ment, a másik jött, hogy neki nem áll, de ha talán szopják kicsit... szerencsére a harmadik mondta, hogy neki áll, vele volt is akció.

Egy ilyen buliban tényleg nem magas a léc, ha félig-meddig jó pasi vagy és van egy kemény farkad, nagyon bénának kell lenned, hogy ne legyen akció.
(Ez egy válasz 55ősPasi üzenetére (2025. 12. 17. szerda 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 17. szerda 19:19
Hú ez nagyon sok információt adó irás!
Mèg nem voltam klubban de szeretnék menni!
Köszi a infót
2025. 12. 17. szerda 20:49  #6754
Babettbitch Babettbitch
Egyértelműen a Club Paradise!

Minden hónapban van "Kezdők éjszakája" parti (a következő ilyen 2026. 01. 10.-én lesz), de a mostani dec. 31.-i szilveszteri partival sem tudsz mellényúlni, mivel nagyon befogadó, barátságos közeg uralkodik a klubban. Ráadásul szilveszterkor műsoros est lesz.
(Ez egy válasz CzZsolt üzenetére (2025. 12. 17. szerda 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 17. szerda 17:31
Sziasztok! Még nem voltam ilyen klubban de érdekelne, "zöldfülüként" hová érdemes menni Budapesten?
2025. 12. 17. szerda 19:19  #6753
55ősPasi 55ősPasi
Hú ez nagyon sok információt adó irás!
Mèg nem voltam klubban de szeretnék menni!
Köszi a infót
(Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2025. 12. 17. szerda 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 17. szerda 16:11
valahogy lemaradt. Szóval ha szeretsz beszélni, akkor pont az ellenkezőjét tanácsolom, swingerben a kevesebb beszéd néha jobb. Néha a pasik túlzásba viszik és túl sok mindent mondanak amire az ember nem kíváncsi. A klubnak van egy titkos, pikáns hangulata ahol olyan dolgokat is meg lehet beszélni, amit máshol nem és nem akarsz olyan dolgokról beszélni amit máshol is beszélsz. Nem azért megy oda valaki, hogy barátokat szerezzen, nagyon sokan nem akarnak hobbiról, munkáról, családról hallani (vagyis mi biztos nem, főleg nem az elején). Beszélj szexről, tapasztalatokról, vágyakról, legjobb élményekről, udvarolj a legdurvább szinten, hiszen mindenki azért van ott, mert dugni akar, nem kell finomkodni. Nincs rosszabb, mikor valaki be akar próbálkozni, adsz neki egy esélyt, próbálsz szex és privát témákról beszélni, de csak munkáról, volt feleségről, gyerekről, és arról hallasz, hogy mi nem jó.
Igazából egy idegen párnál ha bepróbálkozol, csak annyit akarnak tudni rólad, hogy jófej vagy, esetleg vicces, uralod a helyzetet és hogy nagyon gerjedsz rájuk, annyira, hogy úgy érzik veled jó lesz eltölteni 1-2 órát.
2025. 12. 17. szerda 19:18  #6752
Onkyoo12 Onkyoo12
Én kezdőknek mindig a TikTakkot ajánlom
(Ez egy válasz CzZsolt üzenetére (2025. 12. 17. szerda 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 17. szerda 17:31
Sziasztok! Még nem voltam ilyen klubban de érdekelne, "zöldfülüként" hová érdemes menni Budapesten?
2025. 12. 17. szerda 17:31  #6751
CzZsolt CzZsolt
2025. 12. 17. szerda 17:14  #6750
Onkyoo12 Onkyoo12
Meglepődnél hány "tapasztalt" játékos nincs ezzel tisztában. Gondolom azért mert így is úgy is akad majd valaki ezért sosem tanultak meg igazán udvarolni
(Ez egy válasz Kevin_27 üzenetére (2025. 12. 17. szerda 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 17. szerda 16:17
Értettem, hogy hogyan érted a dolgot. nyes Voltam már hasonló helyzetben párral. Tudom mi ilyenkor a módi. smile Természetesen nem beszélnék ilyen témákról. Csak arról ami ahhoz kell, hogy összejöjjön a dolog wink
2025. 12. 17. szerda 16:36  #6749
Talalka45 Talalka45
Hètfőn rengetegen vannak, sokan nem is fèrnek be a szainába mert már ott kell előtte állni, mielőtt indul a "dzeánsz"

Sok akció nem lesz, arra ne számíts. Pultnál beszélgető hölgyek egy pohár bor vagy koktèl mellett. Persze nem akar ak semmit csak kiszakadni otthonról meg panaszkodni.
(Ez egy válasz fürgerókalábak0408 üzenetére (2025. 12. 16. kedd 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 16. kedd 14:04
Sziasztok, mi jövőhét hétfőn tervezünk menni a for you-ba szaunázni. Volt már már innen valaki hétfőn? Milyen korosztály és csapat szokott lenni?
2025. 12. 17. szerda 16:17  #6748
Kevin_27 Kevin_27
Értettem, hogy hogyan érted a dolgot. nyes Voltam már hasonló helyzetben párral. Tudom mi ilyenkor a módi. smile Természetesen nem beszélnék ilyen témákról. Csak arról ami ahhoz kell, hogy összejöjjön a dolog wink
(Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2025. 12. 17. szerda 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 17. szerda 16:11
valahogy lemaradt. Szóval ha szeretsz beszélni, akkor pont az ellenkezőjét tanácsolom, swingerben a kevesebb beszéd néha jobb. Néha a pasik túlzásba viszik és túl sok mindent mondanak amire az ember nem kíváncsi. A klubnak van egy titkos, pikáns hangulata ahol olyan dolgokat is meg lehet beszélni, amit máshol nem és nem akarsz olyan dolgokról beszélni amit máshol is beszélsz. Nem azért megy oda valaki, hogy barátokat szerezzen, nagyon sokan nem akarnak hobbiról, munkáról, családról hallani (vagyis mi biztos nem, főleg nem az elején). Beszélj szexről, tapasztalatokról, vágyakról, legjobb élményekről, udvarolj a legdurvább szinten, hiszen mindenki azért van ott, mert dugni akar, nem kell finomkodni. Nincs rosszabb, mikor valaki be akar próbálkozni, adsz neki egy esélyt, próbálsz szex és privát témákról beszélni, de csak munkáról, volt feleségről, gyerekről, és arról hallasz, hogy mi nem jó.
Igazából egy idegen párnál ha bepróbálkozol, csak annyit akarnak tudni rólad, hogy jófej vagy, esetleg vicces, uralod a helyzetet és hogy nagyon gerjedsz rájuk, annyira, hogy úgy érzik veled jó lesz eltölteni 1-2 órát.
2025. 12. 17. szerda 16:11  #6747
Onkyoo12 Onkyoo12
(Ez egy válasz Kevin_27 üzenetére (2025. 12. 17. szerda 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 17. szerda 09:50
Rendben, köszi a tippet. A beszéddel nem lesz baj szerintem, azt IS szeretem csinálni.
2025. 12. 17. szerda 13:06  #6746
Onkyoo12 Onkyoo12
(Ez egy válasz Kevin_27 üzenetére (2025. 12. 17. szerda 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 17. szerda 09:50
Rendben, köszi a tippet. A beszéddel nem lesz baj szerintem, azt IS szeretem csinálni.
2025. 12. 17. szerda 11:59  #6745
Bettasoft Bettasoft VIP
Mi a P4U clubot ajánljuk maximálisat. Havonta egyszer igyekszünk eljutni klubba, ilyen esetekben őket választjuk. Prioritás a tematikus estek! Nagyon színvonalas lett az újranyitás óta! A tematikus partikon fellépők, Dj szokott lenni, plusz mindig az esthez passzoló dekoráció! A hely pazar! Mi ajánljuk!
2025. 12. 17. szerda 09:50  #6744
Kevin_27 Kevin_27
(Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2025. 12. 16. kedd 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 16. kedd 20:36
Biztos jó lesz, nekem az a tapasztalatom hogy ha jól nézel ki és nincs problémád felállítani, akkor szinte biztos lesz akció. Csak légy minimálisan rámenős és kommunikálj. Sokan azzal szúrják el, hogy csak ott somforgálnak, de egy szó nem jön ki a szájukon, pedig csak annyit kell jelezned, hogy érdekelt vagy és hogy szexinek találod őket. Általában ez elég.
Mi Dec 27-én tervezünk menni, remélhetőleg összejön
2025. 12. 16. kedd 20:36  #6743
Onkyoo12 Onkyoo12
Biztos jó lesz, nekem az a tapasztalatom hogy ha jól nézel ki és nincs problémád felállítani, akkor szinte biztos lesz akció. Csak légy minimálisan rámenős és kommunikálj. Sokan azzal szúrják el, hogy csak ott somforgálnak, de egy szó nem jön ki a szájukon, pedig csak annyit kell jelezned, hogy érdekelt vagy és hogy szexinek találod őket. Általában ez elég.
Mi Dec 27-én tervezünk menni, remélhetőleg összejön
(Ez egy válasz Kevin_27 üzenetére (2025. 12. 16. kedd 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 16. kedd 13:30
Én szombaton készülök menni a TT-be 20-án Solo pasiként. Kíváncsi leszek, hogy hogyan fog sikerülni a party. De azért fűzök hozzà azért jó renébyeket így fiatal sportos srácként.
2025. 12. 16. kedd 20:33  #6742
Onkyoo12 Onkyoo12
2025. 12. 16. kedd 19:41  #6741
twostrokeguy twostrokeguy
Egyszer voltam egy partneremmel még tavaly nyáron (amikor az utcán is 40 fok volt). A szaunában rajtunk meg a szaunamesteren kívül volt még egy fickó, a jaccuziban rajtunk kívül volt még egy nő meg talán 3 pasi. A pultnál üldögélt 2-3 pasi még (emlékeim szerint) meg talán az asztaloknál is voltak még - nem emlékszem. Szerintem egy rossz hétfőt fogtunk ki, nem volt nagy élmény.
(Ez egy válasz fürgerókalábak0408 üzenetére (2025. 12. 16. kedd 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, mi jövőhét hétfőn tervezünk menni a for you-ba szaunázni. Volt már már innen valaki hétfőn? Milyen korosztály és csapat szokott lenni?
2025. 12. 16. kedd 14:30  #6740
Kevin_27 Kevin_27
Ez engem is érdekelne! Én vevő vagyok rá!
2025. 12. 16. kedd 14:04  #6739
fürgerókalábak0408 fürgerókalábak0408
/ 338