Swinger4you.
Mondjuk nyilván nem egy aquapark, de jacuzzi van (kb. 5-6 fő fér el benne), ld. weboldaluk. (Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (ma 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondjuk nyilván nem egy aquapark, de jacuzzi van (kb. 5-6 fő fér el benne), ld. weboldaluk. (Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (ma 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:27
Sziasztok! Szerintetek melyik klubban a legjobb a wellness részleg? (jacuzzi és szauna) Első klublátogatást tervezzük és úgy gondoljuk, hogy mivel szeretjük a wellnesst, így kellemes élmény lehetne egy gabalyodásmentes terepszemle némi jacuzzis lazítással vegyítve, ahol azért legalábbis egymással tudunk mókázni is... Szóval fentiek szempontjából érdekelne tapasztaltak véleménye, hogy mi az ideális helyszín.
Egyik se. Röviden.
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (ma 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:27
Sziasztok! Szerintetek melyik klubban a legjobb a wellness részleg? (jacuzzi és szauna) Első klublátogatást tervezzük és úgy gondoljuk, hogy mivel szeretjük a wellnesst, így kellemes élmény lehetne egy gabalyodásmentes terepszemle némi jacuzzis lazítással vegyítve, ahol azért legalábbis egymással tudunk mókázni is... Szóval fentiek szempontjából érdekelne tapasztaltak véleménye, hogy mi az ideális helyszín.
Csak másodkézből van tapasztalatom (érdekes módon két nő is mesélt erről): van egy "főszereplő" nő, a férfiak meg sorban állnak nála. A nő igazgat, "rendez", hogy ki honnan jöhet. Néha persze szünetet tart. Olyat nem láttak, hogy bárkit is visszautasított volna. Az említett két nő közül az egyik egy pasival volt és csak nézelődött, a másik egyedül és "rámozdult a lepattanóra".
(Ez egy válasz Hapsi87 üzenetére (2025. 01. 14. kedd 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 14. kedd 10:18
Sziasztok! A swingerforyou csütörtöki programjáról mik a tapasztalatok?
Koszos, igénytelen hely, gyakran ugyanilyen emberekkel. A pasik jó része meleg, a maradék meg csárdában vonul a párok után.
(Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (2025. 01. 15. szerda 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm szépen!
(Ez egy válasz Sexi Milf üzenetére (2025. 01. 15. szerda 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 15. szerda 13:39
Szia! Szerintünk nagyon jó, elég sokan is szoktak lenni. Kellemes kis hely, normális társasággal.
Én még sosem voltam párom sem viszont érdekel minket esetleg valaki zala megyében tud jót?
Glory cafe szex mozi van valakinek tapasztalata jó hely
Szia! Szerintünk nagyon jó, elég sokan is szoktak lenni. Kellemes kis hely, normális társasággal.
(Ez egy válasz Hapsi87 üzenetére (2025. 01. 14. kedd 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
arra én is kiváncsi lennék kérlek irj priviben
(Ez egy válasz Bisex6 üzenetére (2025. 01. 15. szerda 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Erre kivancsi vagyok
Hol történt?
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2025. 01. 07. kedd 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 07. kedd 22:41
Véletlenül odakeveredtünk Nagyon jót mulattunk De hogy a ,,hölgy" berongyolt hányni forgatás közben hangoztatva hogy a töltöttkápöszta visszajött és közeben ideje sem lett volna fogat mosni .... A félelmetes az hogy ezzel senki nem törődött Se a stáb se a civilek Amikor egy civil hölgy is hozzáfogott csókolózni a hányóssal hát..... Ami durva még hogy hiába van kiírva a tiltott telefon szinte minden második ember nyomkodta Soha többet Az igénytelenség csúcsa
Tudok is benne segíteni!
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem vegyél be valami serkentőt az át segít,
(Ez egy válasz Kelet-Európa üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 13. hétfő 19:42
Sziasztok!
A véleményetekre vagyok kíváncsi.
Eddig 7 alkalommal voltam valamilyen swinger estén (klub látogatások, és néhány privát parti)
Az összes alkalom kudarc volt, nem állt föl, nem mertem kezdeményezni, egy "párválasztos" játékban senkinek nem voltam szimpatikus.
Nem tudom ezek után biztosan, hogy mit gondoljak a swingerről?
Ti folytatnátok, adva még neki pár esélyt, vagy elengednétek, és tovább lépnétek?
36 éves, férfi vagyok.
Szívesen veszem mások hasonló tapasztalatatát is.
Köszi előre is
Eddig 7 alkalommal voltam valamilyen swinger estén (klub látogatások, és néhány privát parti)
Az összes alkalom kudarc volt, nem állt föl, nem mertem kezdeményezni, egy "párválasztos" játékban senkinek nem voltam szimpatikus.
Ti folytatnátok, adva még neki pár esélyt, vagy elengednétek, és tovább lépnétek?
36 éves, férfi vagyok.
Köszi előre is
Kifejtened?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 07. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4768041)
2025. 01. 07. kedd 14:09
Tipikus SW4YOU-s válasz!
Nos ne tarts bunkónak, nem rólad beszélek csak s mi tapasztslataink.
Bele futottunk pár érdes szóló pasiba. Sajnos akadnak olyanok akik nem kezdeményeznek, jönnek moziznak rángatják a farkukat, sajnos azt hiszik hogy ez elegendő és lecsap rá egy pár vagy hölgy. Bocsánat de azt várják hogy szájuk a repüljön a sült galamb. Ez nem így van. Tenni kell érte, mégis te vagy a szóló… senki nem fogy jótékonysági szexben részesíteni. Ha meg a férfiasság a sem működik… meg kell próbálni akkor legalább olyan gabalyodásokba résztvenni ahol tudsz simogatni, aztán elválik. De ehhez is bátrabbnak kell lenned. Így viszont olyan mértékbe veszted az önbizalmad, hogy nem csoda ha nem áll fel. (Ez egy válasz Kelet-Európa üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Bele futottunk pár érdes szóló pasiba. Sajnos akadnak olyanok akik nem kezdeményeznek, jönnek moziznak rángatják a farkukat, sajnos azt hiszik hogy ez elegendő és lecsap rá egy pár vagy hölgy. Bocsánat de azt várják hogy szájuk a repüljön a sült galamb. Ez nem így van. Tenni kell érte, mégis te vagy a szóló… senki nem fogy jótékonysági szexben részesíteni. Ha meg a férfiasság a sem működik… meg kell próbálni akkor legalább olyan gabalyodásokba résztvenni ahol tudsz simogatni, aztán elválik. De ehhez is bátrabbnak kell lenned. Így viszont olyan mértékbe veszted az önbizalmad, hogy nem csoda ha nem áll fel. (Ez egy válasz Kelet-Európa üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 13. hétfő 19:42
Sziasztok!
36 éves, férfi vagyok.
Köszi előre is
36 éves, férfi vagyok.
Köszi előre is
A Paradise teljes átalakításon, ráncfelvarráson megy át (beleértve az üzemeltetőket is), ezért januárban biztosan zárva. Majd ParadiseForYou néven (újra)nyitás február első felében.
(Ez egy válasz Happypair1 üzenetére (2024. 12. 11. szerda 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 11. szerda 07:03
Sziasztok! Szigetszentmiklósi club paradise-ről tudtok vvalamit? Működik még? Esetleg telefon számot tud adni hozzá valaki?
Sziasztok!
36 éves, férfi vagyok.
Köszi előre is
36 éves, férfi vagyok.
Köszi előre is
Mi nevettünk mert nem akartunk semmit csak benéztünk Így egy kicsit szürreális volt Nagyjából mint egy Kusturica film
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2025. 01. 08. szerda 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)