"Első alkalomra": Club Paradise, - tematikus party rendezvény! (Infók a honlapukon.)
(Ez egy válasz Tornado98 üzenetére (tegnap 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:24
Nagyon régóta fantáziálok, hogy elmegyek egy swinger klubba. Ami mégis visszatart, hogy szóló pasiként mennék. Sokan párcserét keresnek, nem szóló pasit. Vagy ezt rosszul látom? Szóló hölgyek is szoktak lenni? Külsőmmel hála isten nincs baj és a szerszám is harcra kész
melyik helyet ajánlanátok első alkalomra ahol mindig sokan vannak? Előre is köszi a válaszokat és szép napot nektek!
melyik helyet ajánlanátok első alkalomra ahol mindig sokan vannak? Előre is köszi a válaszokat és szép napot nektek!
Nagyon régóta fantáziálok, hogy elmegyek egy swinger klubba. Ami mégis visszatart, hogy szóló pasiként mennék. Sokan párcserét keresnek, nem szóló pasit. Vagy ezt rosszul látom? Szóló hölgyek is szoktak lenni? Külsőmmel hála isten nincs baj és a szerszám is harcra kész
Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat, - a rám vonatkozó elismerő szavakat pedig külön köszönöm!
Gyertek máskor is!
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyertek máskor is!
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 16. vasárnap 22:10
Először voltunk a Paradise-ban, és szuperjól éreztük magunkat szombat este! Bár sajnos igen kevesen öltöttek ókori öltözéket magukra, pedig izgató és vonzó a téma. Majd következőleg...
Nagyon jó volt az előadásod! Tetszett a közönség lelkesedése is.
A három úrnak köszönet a gyengéd cirógatásért, simogatásért, amiben feleségemet részesítették, míg ő ajkaival engem, a gladiátort kényeztetett. Máskor majd talán bátrabbak leszünk mi is, és így ők is... Vagy fordítva...
Egészen biztosan menni fogunk még valamelyik tematikus partira.
A három úrnak köszönet a gyengéd cirógatásért, simogatásért, amiben feleségemet részesítették, míg ő ajkaival engem, a gladiátort kényeztetett. Máskor majd talán bátrabbak leszünk mi is, és így ők is... Vagy fordítva...
Egészen biztosan menni fogunk még valamelyik tematikus partira.
Sziasztok! Swinger For You-ban minden péntek este ruhás ismerkedős party van, ott olyankor nem kötelező levetkőzni. Nem csak párok vannak, szóló nők és férfiak is, viszont a zárható szoba opció lehet.
(Ez egy válasz Sensual Couple üzenetére (tegnap 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:12
Sziasztok! Szeged és Budapest vonalon van olyan hely ahol először ruhában megy az ismerkedés, táncolás csak párok között, aztán ha megvan a szimpátia, egy szobában folytatódnak a dolgok? Jelige: félénk feleség szeretne feloldódni.
Hát nehéz lesz ilyet talán… egy szép fehérnemű is nagyon jól öltöztet
(Ez egy válasz Sensual Couple üzenetére (tegnap 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:12
Sziasztok! Szeged és Budapest vonalon van olyan hely ahol először ruhában megy az ismerkedés, táncolás csak párok között, aztán ha megvan a szimpátia, egy szobában folytatódnak a dolgok? Jelige: félénk feleség szeretne feloldódni.
Először voltunk a Paradise-ban, és szuperjól éreztük magunkat szombat este! Bár sajnos igen kevesen öltöttek ókori öltözéket magukra, pedig izgató és vonzó a téma. Majd következőleg...
Egészen biztosan menni fogunk még valamelyik tematikus partira. (Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2026. 08. 15. szombat 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Egészen biztosan menni fogunk még valamelyik tematikus partira. (Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2026. 08. 15. szombat 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 15. szombat 12:11
Nyilván szubjektív a véleményem (csakúgy, mint bárki másé), de szerintem nagyon jók, főleg az un. tematikus estek, - ma pont egy ilyen esemény lesz!
(Táncos előadás,+ erotic show, stb.)
Nyilván szubjektív a véleményem (csakúgy, mint bárki másé), de szerintem nagyon jók, főleg az un. tematikus estek, - ma pont egy ilyen esemény lesz!
(Ez egy válasz miegypar50 üzenetére (2026. 08. 15. szombat 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz miegypar50 üzenetére (2026. 08. 15. szombat 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 15. szombat 10:09
Club Paradise szombat esti partyjairól vélemény? privátban szívesen fogadunk tanácsot!
Club Paradise szombat esti partyjairól vélemény? privátban szívesen fogadunk tanácsot!
A Gitárba ismét jó buli volt!Köszönjük
Szia! Swinger For You is nyitva lesz este 8-tól. Swinger és Gangbang...
(Ez egy válasz TamViv üzenetére (2026. 08. 11. kedd 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, mi!
(Ez egy válasz Adam09 üzenetére (2026. 08. 09. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 09. vasárnap 16:21
Csütörtökön megyünk feleségemmel, életünkben először swinger klubba, swinger for you gangbang bulijára. Valószínűleg péntek délutáni programra is bejelentkezünk majd. Esetleg van itt valaki aki várhatóan ott lesz?
Club Paradise exkluzív nappali party!
(Ez egy válasz TamViv üzenetére (2026. 08. 11. kedd 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Augusztus 20.-án tud valaki bulit valahol ?
Most szombaton lesz tematikus party. Tudom ajánlani!
(Ez egy válasz cucswing üzenetére (2026. 08. 11. kedd 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönjük szépen! Októberben ellátogatunk oda.
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 10. hétfő 09:34
Akkor kár, hogy későn olvastátok, mert múlt szombaton volt...
De ahogy mondani szokták: ami késik, nem múlik, - a Club Paradise honlapján tájékozódhattok a következő hasonló eseményről. (Csak ajánlani tudom az un. "tematikus party-t is!)
De ahogy mondani szokták: ami késik, nem múlik, - a Club Paradise honlapján tájékozódhattok a következő hasonló eseményről. (Csak ajánlani tudom az un. "tematikus party-t is!)
Én leginkább Glorycafeba szoktam járni. Tudom az nem egy klasszikus értelembe vett swingerklub, de igazából nem látom értelmét, hogy rendes helyre menjek mivel, ha valakinek meg is tetszene az apróságom úgyis csak csalódást okoznék neki. Gloryban pedig egy-egy gangbang bulin belefér, hogy előveszem megfogja a hölgy és már spriccelek is, talán mégörül is, hogy nem húzom az idejét
Akkor kár, hogy későn olvastátok, mert múlt szombaton volt...
(Ez egy válasz cucswing üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz cucswing üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 10. hétfő 08:08
Ez lehet nekünk való lenne! Mi tapasztalt pár vagyunk,de klubban még nem voltunk
"Életünkben először swinger klubba (...) gangbang buliba"....
Mit mondjak, kemény kezdés. Elsőre.... Bevállalós entrée.
Ráadásul, rögtön másnap jescso raz...
(Ez egy válasz Adam09 üzenetére (2026. 08. 09. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit mondjak, kemény kezdés. Elsőre.... Bevállalós entrée.
Ráadásul, rögtön másnap jescso raz...
2026. 08. 09. vasárnap 16:21
Csütörtökön megyünk feleségemmel, életünkben először swinger klubba, swinger for you gangbang bulijára. Valószínűleg péntek délutáni programra is bejelentkezünk majd. Esetleg van itt valaki aki várhatóan ott lesz?
Ez lehet nekünk való lenne! Mi tapasztalt pár vagyunk,de klubban még nem voltunk
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2026. 08. 05. szerda 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 05. szerda 20:23
Teljesen kezdőknek a Club Paradise szervez kifejezetten a clubot ismertető, és egyúttal társasági ismerkedő estét!
A soron következő ilyen rendezvény háziasszonya most egészen véletlenül pont én leszek
, úgyhogy jó szívvel ajánlom a club meglátogatását! (Infók a honlapon!!)
A soron következő ilyen rendezvény háziasszonya most egészen véletlenül pont én leszek
, úgyhogy jó szívvel ajánlom a club meglátogatását! (Infók a honlapon!!)