Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

2011. 12. 01. csütörtök 15:20  #123
Nanuq Nanuq
Volt ahol be akarták vezetni ezt a karperec dolgot ( TikTak de Maci még várt hogy mi lesz vele máshol...) de épp ekkor bevezeték a tatai Elitben. Hogy milyen lett az eredménye arról nincs sajnos információm.

Ricsi - mert gondolom nem a "Marcsi" irt most...ezt a polós dolgot nem értem. Hova mit irtál, mikor előre és mikor hátra? Nm kardinális a kérdés.
Viszont az hogy ha csak a pasikon van rajta hogy ők párként mit akarnak, - mert ugye rajtuk van poló -, abból még a hölgyek nem tudják hogy tudatni hogy mi is az ami nekik bejön. Szóval ezen még "dolgoznod kell" smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 01. csütörtök 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
2011. 12. 01. csütörtök 05:47
Én azon gondolkodtam, hogy egy fehér polót feliratozok és azt fogjuk viselni, amikor swingelni megyünk és így mindenkinek egyértelműek leszünk. Még kis fényerőnél is látni lehet, hogy mi a pálya velünk. Ugyanis nekem is kellemetlen elhárítani az érdeklödőket.

PL: BISZEX, hátulra pedig: NYALNÉK= lány beszállót keresünk
GANGBANG hátulra: SZOPNÉK= sok fiút szeretnénk
SWINGER hátul: PÁRCSERE= párral szeretnénk

Egyébként az esetek 95%-ban párcserés szex miatt mennek oda párok (mi). Maga a swinger szó is erre utal.
2011. 12. 01. csütörtök 05:47  #122
Törölt felhasználó (797483)
Én azon gondolkodtam, hogy egy fehér polót feliratozok és azt fogjuk viselni, amikor swingelni megyünk és így mindenkinek egyértelműek leszünk. Még kis fényerőnél is látni lehet, hogy mi a pálya velünk. Ugyanis nekem is kellemetlen elhárítani az érdeklödőket.

PL: BISZEX, hátulra pedig: NYALNÉK= lány beszállót keresünk
GANGBANG hátulra: SZOPNÉK= sok fiút szeretnénk
SWINGER hátul: PÁRCSERE= párral szeretnénk

Egyébként az esetek 95%-ban párcserés szex miatt mennek oda párok (mi). Maga a swinger szó is erre utal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 30. szerda 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2011. 11. 30. szerda 15:31
Véleményezd kérlek az ötletem!

Szerintem azoknak a pároknak, akik nem kívánnak mások felé nyitni rendszeresíteni kellene egy nyakba valót, ami ezt egyértelművé teszi. Hasonlóan ahhoz, amikor egy teret lánccal le lehet zárni, jelezve, hogy az ott lévők nem kívánják mások társaságát, segítségét. nyes
Ezt a nyakbavalót aztán ki is lehetne függeszteni esetleg a szexterekhez, jelezve, hogy ott más csak nézelődhet.... smile
Őket, akik ezt használnák nem zavarná a kutya sem, mert egyértelmű lenne a jelzés, így megszűnne az a panasz, hogy zaklatják őket pedig nem szerették volna. A többiek számára pedig egyértelmű jelzés, hogy maguknak való társaság, fölösleges rájuk időt pazarolni.

Aki viszont nem hord ilyen nyakbavalót az ne rinyáljon, ha udvariasan bepróbálkoznak!
2011. 11. 30. szerda 20:33  #121
Tudtommal amiért fizetsz az nem a szex, hanem azok a szolgáltatások, amelyek lehetővé teszik számodra a szvingelést. Senki nem vállalhat garanciát arra, hogy ez neked sikerül!

Ha szexért fizetsz, és így biztos lehetsz benne, hogy megkapod, amiért mentél, azt prostitúciónak hívják, ami szervezett formában bűncselekménynek számít.

Egyezzünk meg abban, hogy egy swinger klubban a nem a szex kerül pénzbe! Márpedig amikor igénybe veszed a szolgáltatásokat akkor jogos, hogy fizess érte! Jogos lehet, hogy egy szolgáltatás nem érte meg az árát, de ez nincs és nem is lehet összefüggésben a "sikereiddel"!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 30. szerda 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (295546)
2011. 11. 30. szerda 19:15
Szia!

Tudod nagyon jól, hogy nem kajázni, inni mennek oda az emberek.....
2011. 11. 30. szerda 19:15  #120
Törölt felhasználó (295546)
Szia!

Tudod nagyon jól, hogy nem kajázni, inni mennek oda az emberek.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 30. szerda 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 30. szerda 15:23
nem örültem neki hogy elment nem kevés pénzem, úgymond a semmire,

Ne haragudj, de ez a mondat megütötte a szememet! Hogyan gondolod, hogy semmire ment el a pénzed? Nem engedtek be a klubba? Nem adtak enni-inni? Nem fűtöttek Rád? Nem volt ott semmilyen kiszolgálás?

Szerintem ez van benne a szolgáltatásban, amit pénzért veszel meg! Az ismerkedés vagy bármi, ami szexszel kapcsolatos az már kizárólag a Te dolgod, és senki nem is vállalhat rá garanciát!
2011. 11. 30. szerda 16:41  #119
Én csak arra gondoltam, hogy azt jelezhetné egy pár, hogy nem nyitott! Nincs értelme bezárkózott embereket akár észre is venni egy ilyen helyen. Ez a nyaklánc láthatatlanná tenné őket. Viszont joggal várhatnák el, hogy tényleg ne is próbálkozzon be náluk senki.
Ez azért nagyon sok félreértést eloszlatna!

Egyébként ennek az egész swinger dolognak csak akkor van bármi értelme, ha az ember az egoját maga mögött hagyva az érzékeire tud figyelni! Ha valaki folyamatosan azzal van elfoglalva, hogy ugyan ki háborítja a birtoktárgyát az nem sokat kaphat egy ilyen helyen. smile
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2011. 11. 30. szerda 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 30. szerda 16:07
Nem rossz gondolat, sőt hallottam róla, hogy ilyen karszalagos megoldást akartak (lehet hogy volt is) színekkel definiálva, hogy ki az aki párban van, ki az aki szóló.
Ugyanis nagyon sokszor a "kedves" párok vinnyognak, hogy túl sok a szóló pasi, pedig nem is így van hanem épp külön vannak a párjuktól.
Nem vagyunk egyformák, hála istennek, de ezt a sok picsogó, vinnyogó, sznob párokat néha elküldeném melegebb éghajlatra (és itt most nagyon nőiesen fogalmaztam nyes )
2011. 11. 30. szerda 16:07  #118
Jade_ Jade_
Nem rossz gondolat, sőt hallottam róla, hogy ilyen karszalagos megoldást akartak (lehet hogy volt is) színekkel definiálva, hogy ki az aki párban van, ki az aki szóló.
Ugyanis nagyon sokszor a "kedves" párok vinnyognak, hogy túl sok a szóló pasi, pedig nem is így van hanem épp külön vannak a párjuktól.
Nem vagyunk egyformák, hála istennek, de ezt a sok picsogó, vinnyogó, sznob párokat néha elküldeném melegebb éghajlatra (és itt most nagyon nőiesen fogalmaztam nyes )
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 30. szerda 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 30. szerda 15:31

Szerintem azoknak a pároknak, akik nem kívánnak mások felé nyitni rendszeresíteni kellene egy nyakba valót, ami ezt egyértelművé teszi. Hasonlóan ahhoz, amikor egy teret lánccal le lehet zárni, jelezve, hogy az ott lévők nem kívánják mások társaságát, segítségét. nyes
Ezt a nyakbavalót aztán ki is lehetne függeszteni esetleg a szexterekhez, jelezve, hogy ott más csak nézelődhet.... smile
Őket, akik ezt használnák nem zavarná a kutya sem, mert egyértelmű lenne a jelzés, így megszűnne az a panasz, hogy zaklatják őket pedig nem szerették volna. A többiek számára pedig egyértelmű jelzés, hogy maguknak való társaság, fölösleges rájuk időt pazarolni.

Aki viszont nem hord ilyen nyakbavalót az ne rinyáljon, ha udvariasan bepróbálkoznak!
2011. 11. 30. szerda 15:31  #117

(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2011. 11. 29. kedd 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 29. kedd 20:22
Sok mindent már nem lehet hozzáfűzni, mert Nanuq mindent kifejtett ebben a témában, de én épp ezért nem szeretem a páros napokat, pedig én is a párommal járok le.
A párok többsége görcsösen, netalán fanyalogva járkál fel alá egész éjjel, ha megfogják a lány fenekét az kikéri magának, vagy várják a zárt szobát, vagy még1 lányt bevennének, nade pasit az sose!!!
Ilyenkor nem értem minek mennek pl. pénteki napokon le ahol inkább páros nap van, vagy egyáltalán minek járnak le? Nem vagyok a zárt szoba híve, felőlem akár nem is kell de van igény rá, hát legyen. Nekem csak az nem tetszik, amikor amúgyis szűkös a hely és állandóan fenntartják. Ebből folyton vita van, ahogy olvastam a múlt héten is volt egy az egyik klub üzenőfalán.
És hogy melyik klubot ajánlaná az ember? Elég sokszor leírták már itt is, mindig az igénynek megfelelőt. Mi az első klubot a netet böngészve, képek és hozzászólások alapján és nem csalódtunk, de lehet hogy szerencsénk volt.
2011. 11. 30. szerda 15:23  #116
nem örültem neki hogy elment nem kevés pénzem, úgymond a semmire,

Ne haragudj, de ez a mondat megütötte a szememet! Hogyan gondolod, hogy semmire ment el a pénzed? Nem engedtek be a klubba? Nem adtak enni-inni? Nem fűtöttek Rád? Nem volt ott semmilyen kiszolgálás?

Szerintem ez van benne a szolgáltatásban, amit pénzért veszel meg! Az ismerkedés vagy bármi, ami szexszel kapcsolatos az már kizárólag a Te dolgod, és senki nem is vállalhat rá garanciát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 29. kedd 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94779)
2011. 11. 29. kedd 20:52
Én szintén az első szerencsés alkalomról tudok beszámolni ami pár hónapja történt meg velünk egy budaörsi Sw-klubban.De valószínű hogy akkor szerencsénk is volt-amint itt azt említette már az egyik hozzá szóló, szerencse is kell hozzá.Mi két férfi egy nő "csapat" vagyunk és ebben a felállásban is látogattunk le a klubba.Első alkalommal nagyon jól sikerült minden, megismerkedtünk egyszerre két párral is akik nagyon kedvesek voltak és nagyon jól is éreztük egymást.
Második alkalommal viszont-szintén hármasban mentünk le-semmi.Kialakult társaságok, baráti négyesek minden felé, semmi nyitottság, valahogy az egész este nem volt az igazi.
De erre azt mondom hogy ilyen is van...ez benne van a pakliban....persze nem örültem neki hogy elment nem kevés pénzem, úgymond a semmire, de hát ez ilyen....nem lehet mindig szuper minden.Sok mindennek össze kell jönnie ahhoz, hogy jó legyen az ember estéje.
Pont akkor azoknak a pároknak, lányoknak kell éppen ott lennie, éppen olyan hangulatban, persze a szimpátia sem mellékes ugye...szóval eléggé összetett dolog ez úgy gondolom, most nem jártunk/jártam szerencsével...legközelebb egy másik alkalommal, vagy egy másik klubban lehet hogy jobban járunk...persze kicsit csalódott voltam.
2011. 11. 30. szerda 14:16  #115
gabeszka456 gabeszka456
Sziasztok.
Szeretnék a hétvégén rendezni egy swinger bulit Bükkábrányban.
Nem tudom lenne akit érdekelne??
2011. 11. 29. kedd 20:52  #114
Törölt felhasználó (94779)
Én szintén az első szerencsés alkalomról tudok beszámolni ami pár hónapja történt meg velünk egy budaörsi Sw-klubban.De valószínű hogy akkor szerencsénk is volt-amint itt azt említette már az egyik hozzá szóló, szerencse is kell hozzá.Mi két férfi egy nő "csapat" vagyunk és ebben a felállásban is látogattunk le a klubba.Első alkalommal nagyon jól sikerült minden, megismerkedtünk egyszerre két párral is akik nagyon kedvesek voltak és nagyon jól is éreztük egymást.
Második alkalommal viszont-szintén hármasban mentünk le-semmi.Kialakult társaságok, baráti négyesek minden felé, semmi nyitottság, valahogy az egész este nem volt az igazi.
De erre azt mondom hogy ilyen is van...ez benne van a pakliban....persze nem örültem neki hogy elment nem kevés pénzem, úgymond a semmire, de hát ez ilyen....nem lehet mindig szuper minden.Sok mindennek össze kell jönnie ahhoz, hogy jó legyen az ember estéje.
Pont akkor azoknak a pároknak, lányoknak kell éppen ott lennie, éppen olyan hangulatban, persze a szimpátia sem mellékes ugye...szóval eléggé összetett dolog ez úgy gondolom, most nem jártunk/jártam szerencsével...legközelebb egy másik alkalommal, vagy egy másik klubban lehet hogy jobban járunk...persze kicsit csalódott voltam.
2011. 11. 29. kedd 20:22  #113
Jade_ Jade_
Sok mindent már nem lehet hozzáfűzni, mert Nanuq mindent kifejtett ebben a témában, de én épp ezért nem szeretem a páros napokat, pedig én is a párommal járok le.
A párok többsége görcsösen, netalán fanyalogva járkál fel alá egész éjjel, ha megfogják a lány fenekét az kikéri magának, vagy várják a zárt szobát, vagy még1 lányt bevennének, nade pasit az sose!!!
Ilyenkor nem értem minek mennek pl. pénteki napokon le ahol inkább páros nap van, vagy egyáltalán minek járnak le? Nem vagyok a zárt szoba híve, felőlem akár nem is kell de van igény rá, hát legyen. Nekem csak az nem tetszik, amikor amúgyis szűkös a hely és állandóan fenntartják. Ebből folyton vita van, ahogy olvastam a múlt héten is volt egy az egyik klub üzenőfalán.
És hogy melyik klubot ajánlaná az ember? Elég sokszor leírták már itt is, mindig az igénynek megfelelőt. Mi az első klubot a netet böngészve, képek és hozzászólások alapján és nem csalódtunk, de lehet hogy szerencsénk volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 26. szombat 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 26. szombat 17:30
Azontúl, hogy teljesen természetesnek tartom az itt kifejtett vélemények igazságát abban a tekintetben, hogy a swingerbe lemenő pároknak egyáltalán nem kötelező mások felé nyitniuk, sőt egyáltalán nem kell nyitni senkinek semmilyen irányban, de fölvetődik bennem a kérdés, hogy ha valaki lemegy egy swingerklubba miért is nem akar nyitni?
Mi értelme van lemenni valakinek a párjával és ott kizárólag kettesben lenni?
Ráadásul láttam olyat is, hogy a lányon látszott, hogy nagyon is benne lenne néhány hülyeségben a csávója meg szinte semmit nem csinált egész este csak őrizte. smile A srác saját elmondása szerint nem vágyik véletlen se más lányra...

Szerintetek ennek mi értelme van?

Félre ne értsetek nem azt mondom, hogy bárkinek nyitnia kellene a nemi kicsapongás irányába, de a swinger épp az ösztönökről és az érzékek megéléséről szól korlátozások nélkül. Mit kaphat egy ilyen helyen az előbb említett pár, ha csak egymást vigyázzák, a frusztráción kívül?
2011. 11. 29. kedd 20:18  #112
kiskrisz13 kiskrisz13
Köszönöm!!!
(Ez egy válasz tibika2 üzenetére (2011. 11. 28. hétfő 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 28. hétfő 16:31
Szia Kiskrisz! Bármelyik klubba elmehetsz - sokféle stílust stb. tapasztalhatsz. Mi már többszőr voltunk több helyen, nekünk a budaőrsi Hóvirág utcai klub jött be, de nagyon! Pl. ez azért is való kezdőknek (is), mert időnként csinálnak nappali nyilt napot, amikor olyanokat várnak, akik először ismerkednek. Megmutatnak mindent, elbeszélgetnek veletek - kötelezettségek nélkül lehet kérdezni mindent. Ha megkérdeztél minket, én azt javaslom, nyugodtan menjetek el valamelyik este, - és tudod - semmi sem kötelező... DE!!! Feltétlenül mondd el, hogy először vagytok sw-ben és segítsen benneteket. Ma már tudom, hogy a tulajnő a swingermagazin újság szerkesztője és nagyon jól csinálja a klubját, segítőkész és mindent tud a "szakmáról".! Tudod, ez is olyan, mint az első randi... Ha jól "vezetnek be", akkor megmaradtok swingerezni, ha nem, akkor elmegy a kedved a próbálkozástól, mert abból ítélsz, amit akkor tapasztaltál, s nem is próbálkozol máskor, vagy máshol...
Szerintem a swinger is olyan, mint a nászéjszaka, - jobb csinálni, mint elmesélni smile - de nem mindegy, milyen az első élmény!
2011. 11. 29. kedd 17:25  #111
tibika2 tibika2
Kedves Nanuq! Természetesen, - ahogy írtam - sok más klub is van és mi is meglátogattuk szinte mindet - igen a szentendreit is. Persze, hogy mindenhol segítenek. Szerintem nem baj, ha tudják, hogy újak vagytok - kell a "friss hús" és méginkább, hogy a régiek befogadják, segítsék a talán még bátortalan kezdőket. Így volna jó azt hiszem. Az, hogy most ő a tulaj, vagy nem, az szinte mindegy, - a lényeg, hogy most az ő vezetése alatt igen jól érezzük magunkat, mert a helyet ő varázsolta be... és bizony nem mindegy, hogy milyen "lakókkal".
Kiskrisz azt kérte, hogy mondjunk valamit a klubbokról. Én ezt tapasztaltam, s jószándékkal, segítőleg írtam. Nem akarok negatív dolgokat írni, de bizony voltak helyek, ahonnan el is jöttünk, mert (lehet, hogy csak akkor) nem éreztük jól magunkat a hely minősége, stb. miatt. Tény, izlések és pofonok. De nem szeretek fanyalodni, inkább keresek olyat ahol jól érezzük magunkat. A Hóvirág utcában még nem csalódtunk, ezért mertem ajánlani kérésre. Mások máshol érzik jól magukat - ahogy leírnak itt több helyet is -, szívük joga.
A szentendrei klub nem a bi-napok miatt ment tönkre, hanem szerintem azért, mert egy akkora házat nem lehet fenntartani annyi emberrel, amennyien jártak -- holott nem jártak kevesen, de oda többen fértek volna el és a minőség tényleg európai szintvonalú volt italjaival, ételeivel és minőségi berendezésével - gondolom a bérleti díjjával együtt. Ott a kb 800 négyzetméteren "elveszett" annyi ember, mint a kisebbekben a mostani vendéglétszám. Kockázatos dolog a mai világban ilyen vállakozásba kezdeni - nem ők az egyetlen, aki befuccsolt. Örülni kéne azoknak, akik vannak és segíteni, hogy fennmaradhassanak a legjobbak. Az, hogy kéthetente van BI-nap, az (szerintem) csöppet sem zavarja azokat, akik a hét más napjain akarnak menni. A fürőkbe is egyik nap nők, a másikban férfiak mennek... Aki nem akar azon a napon menni az nem megy akkor. Ettől még nem mehet tönkre semmi. Van rá egy jogos igény, akkor meg kell lépni... Ez egy + szolgáltatás, ami nem zavarhat másokat... Kis írásomban is leírtam, hogy a legjobb, ha a swingeresek is swingereznek a klubbok között, mert a változatosság gyönyörködtet smile
Ugye, így béke van smile wave
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2011. 11. 29. kedd 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 29. kedd 11:28
tibika2: Jó dolgokat írsz de azért a legjobb tudásom szerint egy pár dolgot megosztanék én is. Az említett klub mellett más klubokban is van lehetőség arra, hogy mindenféle elkötelezettség nélkül megnézze az oda látogató érdeklődő a klubot. Körbe visznek, beszélgethetsz kötetlenül úgy a klubot vezetőkkel, mint a többi érdeklődővel.
Másrészt a hölgy, akit említesz a swingervilág egy régi darabja. Tény hogy sokat tud erről a dologról de nem tulajdonosa a helynek! "Csak" most ő vezeti.Van "előéete", ami nem ide tartozik, de ha jól éreztétek magatokat, az a lényeg.
Itt jegyezném meg, hogy az ha valakit körbevisznek olyankor, ha már él a klub és többen vannak már ott bizonyos szempontból nem szerencsés azért. Arra gondolok hogy aik már ott vannak és nem először, azoknak akit így körbevisznek egyfajta új áldozat, hiszen a vak is látja hogy azért kísérnek, mert új vagy. Van előnye, de nem feltétlen előny, ha tudják hogy kezdő vagy.
És mint a életben itt is igaz, hogy egy próba nem lehet próba kell pár alkalom hogy eldönthesse valaki hogy adott klub, vagy épp maga a swinger elfogadható, érdekes -e számára.
Az említett klub pedig most azzal emelkedett ki, mint a szegedi, miszerint vannak biszex napok. Viszont épp ez volt az az igény, ami egy igen szép helyet tönkretett Szentendrén...
2011. 11. 29. kedd 16:29  #110
Amit írsz rendben is van, hiszen semmi nem kötelező!

A probléma ott van, ha valaki rendszeresen jár, nem tudom miért, de azt véletlenül sem tudja elképzelni, hogy a párját érintse valaki. Persze, ha ez kölcsönös akkor még talán nincs is olyan nagy baj, de ha az egyik már nyitna a másik meg őrzi az gáz. Nyitni kívánó fél már mondja a merevebbnek, hogy nem bánom drágám, ha kipróbálod valakivel. Az erre kapott, "én csak veled szeretném drágám", már sokszor inkább kiábrándító a nyitni kívánó félnek...
Ez konkrét tapasztalatom. Szóval a kérdésem az, hogy mi a fenének jár le egy ilyen csávó a swingerbe, minek kínozza a párját ezzel, ha nem enged? Inkább ismerné be, hogy nem neki való a dolog!

A másik, hogy szerintem a swingerezés nem is páros műfaj. vigyor2 Igazából azokat látom nagyon jól érezni magukat, akik ha párban is jöttek le, tudnak egyedül vadászni, sodródni. smile Annál nagyobb örömmel találják meg egymást időnként...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 28. hétfő 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (764681)
2011. 11. 28. hétfő 16:13
Az sok mindenen múlik, hogy egy nő kivel képes szexuális kapcsolatot létesíteni. Hangulaton, felhozatalon, akármin. Mi nem zárkóztunk el karakteresen a nyitástól, de őszintén megmondva nem sok olyan illető volt épp akkor ott, akivel ezt el tudtuk volna képzelni. Máskülönben pedig számunkra az, hogy mások lopva vagy épp nyíltan nézik azt, hogy szeretkezünk, az izgalmasabbnak tűnik annál, mintsemhogy bevegyünk egy ismeretlent magunk közé. Lehet, hogy meg fog ez változni majd, de jelenleg izgat minket a majdhogynem nyilvános szex, de nincs késztetésünk a nyitásra. Nem is őrizzük egymást egyáltalán. Lehet, hogy ha szembe találkoznánk miszter nagyon szimpatikussal, akkor történne nyitás. de ilyen eddig nem következett be.
Addig pedig marad ez a fajta fíling
2011. 11. 29. kedd 11:28  #109
Nanuq Nanuq
tibika2: Jó dolgokat írsz de azért a legjobb tudásom szerint egy pár dolgot megosztanék én is. Az említett klub mellett más klubokban is van lehetőség arra, hogy mindenféle elkötelezettség nélkül megnézze az oda látogató érdeklődő a klubot. Körbe visznek, beszélgethetsz kötetlenül úgy a klubot vezetőkkel, mint a többi érdeklődővel.
Másrészt a hölgy, akit említesz a swingervilág egy régi darabja. Tény hogy sokat tud erről a dologról de nem tulajdonosa a helynek! "Csak" most ő vezeti.Van "előéete", ami nem ide tartozik, de ha jól éreztétek magatokat, az a lényeg.
Itt jegyezném meg, hogy az ha valakit körbevisznek olyankor, ha már él a klub és többen vannak már ott bizonyos szempontból nem szerencsés azért. Arra gondolok hogy aik már ott vannak és nem először, azoknak akit így körbevisznek egyfajta új áldozat, hiszen a vak is látja hogy azért kísérnek, mert új vagy. Van előnye, de nem feltétlen előny, ha tudják hogy kezdő vagy.
És mint a életben itt is igaz, hogy egy próba nem lehet próba kell pár alkalom hogy eldönthesse valaki hogy adott klub, vagy épp maga a swinger elfogadható, érdekes -e számára.
Az említett klub pedig most azzal emelkedett ki, mint a szegedi, miszerint vannak biszex napok. Viszont épp ez volt az az igény, ami egy igen szép helyet tönkretett Szentendrén...
(Ez egy válasz tibika2 üzenetére (2011. 11. 28. hétfő 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 28. hétfő 16:31
Szia Kiskrisz! Bármelyik klubba elmehetsz - sokféle stílust stb. tapasztalhatsz. Mi már többszőr voltunk több helyen, nekünk a budaőrsi Hóvirág utcai klub jött be, de nagyon! Pl. ez azért is való kezdőknek (is), mert időnként csinálnak nappali nyilt napot, amikor olyanokat várnak, akik először ismerkednek. Megmutatnak mindent, elbeszélgetnek veletek - kötelezettségek nélkül lehet kérdezni mindent. Ha megkérdeztél minket, én azt javaslom, nyugodtan menjetek el valamelyik este, - és tudod - semmi sem kötelező... DE!!! Feltétlenül mondd el, hogy először vagytok sw-ben és segítsen benneteket. Ma már tudom, hogy a tulajnő a swingermagazin újság szerkesztője és nagyon jól csinálja a klubját, segítőkész és mindent tud a "szakmáról".! Tudod, ez is olyan, mint az első randi... Ha jól "vezetnek be", akkor megmaradtok swingerezni, ha nem, akkor elmegy a kedved a próbálkozástól, mert abból ítélsz, amit akkor tapasztaltál, s nem is próbálkozol máskor, vagy máshol...
Szerintem a swinger is olyan, mint a nászéjszaka, - jobb csinálni, mint elmesélni smile - de nem mindegy, milyen az első élmény!
2011. 11. 28. hétfő 16:31  #108
tibika2 tibika2
(Ez egy válasz kiskrisz13 üzenetére (2011. 11. 22. kedd 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 22. kedd 19:35
Sziasztok,
Kérdésem lenne hova érdemes menni első alkalommal melyik klubba? Ciki e ha csak ismerkedünk a hellyel és az élménnyel és nem vonunk be másokat? Van e valakinek valamilyen hasznos tanácsa teljesen kezdőknek?

Köszönöm szépen.
2011. 11. 28. hétfő 16:13  #107
Törölt felhasználó (764681)
Az sok mindenen múlik, hogy egy nő kivel képes szexuális kapcsolatot létesíteni. Hangulaton, felhozatalon, akármin. Mi nem zárkóztunk el karakteresen a nyitástól, de őszintén megmondva nem sok olyan illető volt épp akkor ott, akivel ezt el tudtuk volna képzelni. Máskülönben pedig számunkra az, hogy mások lopva vagy épp nyíltan nézik azt, hogy szeretkezünk, az izgalmasabbnak tűnik annál, mintsemhogy bevegyünk egy ismeretlent magunk közé. Lehet, hogy meg fog ez változni majd, de jelenleg izgat minket a majdhogynem nyilvános szex, de nincs késztetésünk a nyitásra. Nem is őrizzük egymást egyáltalán. Lehet, hogy ha szembe találkoznánk miszter nagyon szimpatikussal, akkor történne nyitás. de ilyen eddig nem következett be.
Addig pedig marad ez a fajta fíling
2011. 11. 27. vasárnap 10:40  #106
Egyetértek Veled nagy vonalakban, de a konkrét párnál a srác volt sokkal merevebb, pedig ő erőlködött valójában, hogy jöjjenek le egy ilyen helyre és már nem is az első lakalommal voltak, hanem ötödjére-hatodjára.
A lány persze belement, a férjem-uram szabályrendszerébe, de látszott rajta, hogy nagyon kipróbálná... ...a srác pedig nyilván önbizalom hiány miatt, vagy simán birtoklásból, vagy gyávaságból nem mert belevágni semmibe, pedig bizonyára vágyik valamire hiszen már többedszerre jött le.

Nekem úgy tűnik, hogy ez a swingerezés némiképp analóg a az ókori bacchanáliák intézményével. Iszonyúan föl tudja tölteni az embert, de csak akkor, ha képes alárendelni magát az érzékeinek és maga mögött tudja hagyni az egoját. Ehhez az életérzéshez nagyon nem mennek az egymást vigyázó párok és kizárólag szexstrigulákat húzogató zárt társaságok. Nem tudom ők mit tudnak ebből valójában nyerni? Természetesen miután senkit nem zavarnak és nyilván ők is hozzájárulnak az egész rendszer fönntartásához én tőlem elférnek.
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2011. 11. 26. szombat 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 26. szombat 19:38
A swingert, főleg kezdetben mindenki másképp éli meg, aki már, vagy akik már voltak.
Tény, hogy vannak akik csak nézelődni mennek le, esetleg félrevonulva egy pici erotika becseppen az életükbe ott. Ezek közt lehet olyan akinek ez új, nem kell élből a mélyvízbe ugrani szerintem.
És vanak olyanok akiket "himbivaly" említ, ahol a pár egyik felén látszik hogy csak "kell" alapon van ott, nem érzi jól magát. Ez igazi kudarcra ítélt szituáció.
Visszakanyarodva a kérdésre, hogy mit kaphat egy ilyen pár? Vitát, félreértéseket, rossz emléket. Ezért írtam régebben hogy stabil, egymást és saját magukat ismerő párnak érdemes csak klubba menni. És aki szeretkezni akar ilyen helyen az gondolja át a fogalmakat mimdenképp!
2011. 11. 26. szombat 19:38  #105
Nanuq Nanuq
A swingert, főleg kezdetben mindenki másképp éli meg, aki már, vagy akik már voltak.
Tény, hogy vannak akik csak nézelődni mennek le, esetleg félrevonulva egy pici erotika becseppen az életükbe ott. Ezek közt lehet olyan akinek ez új, nem kell élből a mélyvízbe ugrani szerintem.
És vanak olyanok akiket "himbivaly" említ, ahol a pár egyik felén látszik hogy csak "kell" alapon van ott, nem érzi jól magát. Ez igazi kudarcra ítélt szituáció.
Visszakanyarodva a kérdésre, hogy mit kaphat egy ilyen pár? Vitát, félreértéseket, rossz emléket. Ezért írtam régebben hogy stabil, egymást és saját magukat ismerő párnak érdemes csak klubba menni. És aki szeretkezni akar ilyen helyen az gondolja át a fogalmakat mimdenképp!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 26. szombat 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 26. szombat 17:30
Azontúl, hogy teljesen természetesnek tartom az itt kifejtett vélemények igazságát abban a tekintetben, hogy a swingerbe lemenő pároknak egyáltalán nem kötelező mások felé nyitniuk, sőt egyáltalán nem kell nyitni senkinek semmilyen irányban, de fölvetődik bennem a kérdés, hogy ha valaki lemegy egy swingerklubba miért is nem akar nyitni?
Ráadásul láttam olyat is, hogy a lányon látszott, hogy nagyon is benne lenne néhány hülyeségben a csávója meg szinte semmit nem csinált egész este csak őrizte. smile A srác saját elmondása szerint nem vágyik véletlen se más lányra...

Félre ne értsetek nem azt mondom, hogy bárkinek nyitnia kellene a nemi kicsapongás irányába, de a swinger épp az ösztönökről és az érzékek megéléséről szól korlátozások nélkül. Mit kaphat egy ilyen helyen az előbb említett pár, ha csak egymást vigyázzák, a frusztráción kívül?
2011. 11. 26. szombat 17:30  #104

/ 311