Igen titkos, diszkrét párok vannak többségében ez igaz, de olyanok többnyire, akik nyitottak a swingerre. Persze sosem lehet általánosítani! Ilyen is van, olyan is. Mi titkos párként nyitottak vagyunk......
Ezen a héten szerdán megnéztük a Labirintust, szép a hely, de rajtunk kívül 2 pár volt és több szóló fiú. Átmentünk a Paradisébe, meg sem tudtam számolni a párokat. Akció dús, hatalmas hangulat volt.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 11. 25. kedd 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezen a héten szerdán megnéztük a Labirintust, szép a hely, de rajtunk kívül 2 pár volt és több szóló fiú. Átmentünk a Paradisébe, meg sem tudtam számolni a párokat. Akció dús, hatalmas hangulat volt.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 11. 25. kedd 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 25. kedd 20:56
Nekem az az érzésem, hogy az ilyen nappali bulikat elsősorban "titkos", "diszkrét" párok keresik "búvóhely órákra" jelleggel és nem vagyok biztos benne, hogy különösebben nyitottak lennének másokra. De könnyen lehet, hogy tévedek.
A hónap kérdése: Ha azon a pénteken a DL-ben 10-en voltak, a Labiritusban meg 5-en, akkor hol a f***ban voltak aznap az emberek?
Kedves Cukik! Igaz, hogy lassan egy hét telt el a bejegyzésemre fűzött válaszod óta, de reagálok. A nevezett pénteken törzsvendég barátaink szerint még tízen sem voltak! Minket nem fűz semmilyen érdek, hogy bármelyik club hírnevét csorbítsuk vagy növeljük, a puszta tapasztalatainkat írtuk le egy kedves érdeklődőnek aki most ismerkedik a swinger világával. Hidd el, mi is sajnáljuk, sok izgalmas péntek esténk volt a Dreamland-ben, mikor 80-100 fő is volt. És igen, nekünk tökéletes csütörtökönként a Fouryou, szerencsére ott nem csak a bevétel a fontos - nagyon fontos!- hanem a vendégek összetétele is. Elgogadom, hogy te úgy gondolod , mi meg így tapasztaltuk.
Milyen árak?
(Ez egy válasz muffy20 üzenetére (2025. 11. 27. csütörtök 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap este a Labirintus és a Tik-Tak közül melyik klubbot érdemes meglátogatni párként?
Helló csak az erdekel hogy az árak nem változtak?
OK, jó tudni.
(Ez egy válasz HotCoupleBp üzenetére (2025. 11. 27. csütörtök 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 27. csütörtök 11:59
Nekünk is az a tapasztalatunk, hogy a nappali bulikon nagyon sok a keveredés. Ha valaki titkos úton jár, de nem swinger, akkor az inkább kivesz szobát.
OK, megvan!
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2025. 11. 27. csütörtök 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Ez a klub hol van? Pesten?
(Ez egy válasz Curvy Wife üzenetére (2025. 10. 31. péntek 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap nappalin nagyon jó társaság verődött össze a Paradiseban. Szinte senkit nem ismertünk és mégis azonnal megvolt a kontakt. A törzsvendégek tök jó atmoszférát varázsoltak. Ami a legjobban tetszett a helyben, hogy voltak emberi kapcsolatok.
és nagyon sokan is voltunk délelőtthöz képest. Volt minimum vagy 10-15 pár, szóló csajok. Talán még egy pár szóló srácot elbírtak volna a csajok
De a létszám csak hab volt a tortán.
és nagyon sokan is voltunk délelőtthöz képest. Volt minimum vagy 10-15 pár, szóló csajok. Talán még egy pár szóló srácot elbírtak volna a csajok
De a létszám csak hab volt a tortán.
Nekünk is az a tapasztalatunk, hogy a nappali bulikon nagyon sok a keveredés. Ha valaki titkos úton jár, de nem swinger, akkor az inkább kivesz szobát.
Nekem az az érzésem, hogy az ilyen nappali bulikat elsősorban "titkos", "diszkrét" párok keresik "búvóhely órákra" jelleggel és nem vagyok biztos benne, hogy különösebben nyitottak lennének másokra. De könnyen lehet, hogy tévedek.
Ne hidd! Persze olyan párok is vannak, de nem ők a jellemzőbbek. A Labirintusban még nem jártam nappalin, de a P4U- ba rendszeresen. Sokkal akciódúsabb bulik vannak a nappalin, mint a többin.
Hamarosan szerintem mi is megnézzük ezt a Labirintus, de most szombat még itt helyben A Három Majmot.
Hamarosan szerintem mi is megnézzük ezt a Labirintus, de most szombat még itt helyben A Három Majomot.
(Ez egy válasz mrcpn2 üzenetére (2025. 11. 24. hétfő 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 24. hétfő 10:18
Labirintus: (szombat) A hely kialakítás teljesen jó. Sok a helység a méretei rendben vannak. Zárható szobák is vannak talán, 3. Társalgó is van jól elhelyezve. A BDSM részhez közel van, de hát mindentől nem lehet távol. A zuhanyzó jó és tiszta vagy hat férőhelyes. Wc szintenként van, teljesen jó. A kajáról nem tudunk nyilatkozni, mert az kimaradt, de nem is azért mentünk. Állítólag most nem voltunk túl sokan ez kevésnek számít szerintem 60an biztosan voltunk. Szóló pasik: csak néhány volt a viselkedésük tök ok volt. Síkosító sajnos nincs. BDSM rész nagyon jó, jó a mester is. Negatívat nem tudok egyelőre írni, bár egy alkalomról beszélünk, de első benyomásnak tök ok.
(Ez egy válasz nyulipaar üzenetére (2025. 11. 24. hétfő 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 24. hétfő 19:44
Volt valaki már a szerdai nappali Labirintus buliban?
Tervez valaki most szerdára?
Kösz, hogy írtál a klubról.
(Ez egy válasz mrcpn2 üzenetére (2025. 11. 24. hétfő 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Labirintus: (szombat) A hely kialakítás teljesen jó. Sok a helység a méretei rendben vannak. Zárható szobák is vannak talán, 3. Társalgó is van jól elhelyezve. A BDSM részhez közel van, de hát mindentől nem lehet távol. A zuhanyzó jó és tiszta vagy hat férőhelyes. Wc szintenként van, teljesen jó. A kajáról nem tudunk nyilatkozni, mert az kimaradt, de nem is azért mentünk. Állítólag most nem voltunk túl sokan ez kevésnek számít szerintem 60an biztosan voltunk. Szóló pasik: csak néhány volt a viselkedésük tök ok volt. Síkosító sajnos nincs. BDSM rész nagyon jó, jó a mester is. Negatívat nem tudok egyelőre írni, bár egy alkalomról beszélünk, de első benyomásnak tök ok.
Szia és volt párcsere nálatok ? Vagy valakit bevetettek?
Fotó alapján nagyon szerencsés az illető. Szuper alakú párod. ( a hölgy tag (Ez egy válasz mrcpn2 üzenetére (2025. 11. 24. hétfő 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Fotó alapján nagyon szerencsés az illető. Szuper alakú párod. ( a hölgy tag (Ez egy válasz mrcpn2 üzenetére (2025. 11. 24. hétfő 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szóló fiúként pont ez a kérdés foglalkoztat engem is. Holnap a környéken járok, elgondolkodtam, hogy benézzek.
Ugyanakkor nem tudom milyen a közösség, van-e igény fiatalos szóló fiúra... (Ez egy válasz nyulipaar üzenetére (2025. 11. 24. hétfő 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóló fiúként pont ez a kérdés foglalkoztat engem is. Holnap a környéken járok, elgondolkodtam, hogy benézzek.
Ugyanakkor nem tudom milyen a közösség, van-e igény fiatalos szóló fiúra... (Ez egy válasz nyulipaar üzenetére (2025. 11. 24. hétfő 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 24. hétfő 19:44
Köszi a beszámolót