Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem megdugatni akar (szerintem), de rettenetesen felhúzza, ha flörtölök más pasikkal...

Az eddigi hozzászólások

2011. 09. 02. péntek 23:18  #355
Törölt felhasználó (814784)
Hát érdemes volt kivárni.Ugyanaz a lazaság a szövegben, mint a képeken. Olyan finom mondatok, szinte érzelmes mefogalmazásban, és akkor bumm -"kőkemény farkát erősen megszívtam" azutrán mintha mi se történt volna, folytatod csak ugy hogy mintha a barátnődnek mesélnél, és akkor megint, bumm"-élvezésig nyalta a vágytól duzzadó csiklóm." meg " majd szétszakadt a pinám." És azután megint a baszás az ágyban, kimondva mindent, Szóval, ami hiányzott a képsorozatből, azt megkaptuk szövegbe. Jó volt olvasni, jó volt nézni, és ha már lehet itt nyiltan és kendőzetlenül beszálni, / oppá Freudi elírás, sajnos beszállni nem lehet, csak beszélni / hát Boszika, én is szétkurnálqk, leszopatnám magam Veled, szétnyalnám a pinádat boldogan. Irj még nekünk. Mutasad magad. Nagyon várjuk. De ne felejtsd az igéreteidezt. Egy kis kurválkodást még jólenne látni, vagy hallani.
Van itt annyi kamu duma a többi lapon is, ne zavarjon ez téged,csak hozd ezt a mai formád, és itt fogunk lógni napestig, hogy lássunk, haljunk. Én biztosan. Nekem az egész GG.-n Te vagy a sztár.
2011. 09. 02. péntek 19:49  #354
Törölt felhasználó (816950)
Kedves Boszika.Ezt vártam már napok óta, és hát tulajdonképpen erre is számítottam. Ugye amikor belesűgtad az éterbe, hogy volt ott más is , hát gondoltam, hogy nem kersztrejtvényfejtés, sőt azt is sejtettem, hogy baszás lessz a vége, de igy elmesélve minden várakozásom felülmulta. Ez a bedugom , de nem baszom, számbaveszem, de nem szopop, széthúzom, de nem nyalom, ez valami egészen különleges dolog lehetett, és igy olvasva is olyan bizsergető, olyan elnyujtott orgazmus élményt ad, hát még annak aki átélte. És közben kattogot a masina, hol Te, hol a férjed izgalmi állapota szerint tártad szét, zártad össze, toltad ki, vagy takartad el.Az a helyzet, hogy komment nélkül is csodás élmény volt nézni a képeket, de igy " elmagyarázva" , és ujranézve, mindeggyik mögé odaképzelve a storit, oitt szopta meg a farkát, itt húzta szét utánna,itt vagy tiszta lucsok, mert pont leszáltál róla, szóval jó hogy fekete-fehér, mert ha még színes is lenne,márr nem tudnám követni. Csodás a sorozat,izgató a történet, de a kettő együtt maga a kéj. Ezt nagyon komolyan mondom, mert én már többször elélveztem a képeidet nézve, de most anélkül, hogy átmentem volna, emlékeivel a fejembe, olvasva a történetet magamhoz kellett nyuljak, ééshát megtörtént és ujra nagyon jó volt. Köszönöm nektek, és kérlek folytassátoik itt vagyunk. Azok is akik csak a galériába írnak, és azok is akik csak olvasnak. Köszi és visszavárunk.
2011. 09. 02. péntek 16:18  #353
stikli67 stikli67
Gratulálok!
Élmény volt olvasni is.Ezek szerint nem csak a képek sikerültek jól.
Köszi hogy megosztottad! worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 02. péntek 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (812316) VIP
2011. 09. 02. péntek 15:51
Amint a hatodik kép készült, kattintott, letette a telefont (hiszen telefonos képek) mögém állt, leguggolt és nem bírta ki, én sem mondhattam nemet, élvezésig nyalta a vágytól duzzadó csiklóm... Közölte, Ő most nem kér semmit, a végén majd a sorozaton kívül is megkapja azt, amire vágyik. Próbáltuk "profiként" folytatni, kitartottam magam a széken, minden izmom majd szét szakadt, a pinám pedig egyre inkább lüktetett. A kilencedik kép nem az, aminek látszik, hanem pontosan AZ... Nem bírtam magammal, magamhoz kellett nyúljak, a Párom nedvtől csillogó farka nagyon inspirált, könyörögtem utána, de ismét megjegyezte: Nem, ezt meg kell csinálnunk, ha teljesen kielégülsz, vajon hogyan veszel fel új pózokat?
Újra pár beállítás, persze nem mind került az albumba, kérte forduljak hasra és pucsítsak. Ismét nem láthattam, de halkan letette a telót, kiderült Ő sem bírja tovább, tehát ott a földön hátulról belémrakta, már nagyon kívántam, nem bántam, lassan ütemesen mozogni kezdett, erősen megmarkolta a melleimet, feltérdeltem és ezt nem nevezném szeretkezésnek, negyedóráig őrülten keféltünk, itt a pózok nem számítottak. A hátamra fordított, bár kényelmetlen volt, miután már kétszer sikítottam, kihúzta és kérte vegyem szájba. Örömmel tettem, pár másodperc múlva, már tele voltam az édes spermájával... Neki ismét egy cigaretta következett...
A 13-14-esen muszály volt "lekapnia" a pihegésem. Amint a dohány elhamvadt felötlött, hogy a melleimet is imádja, ezért ezt is meg kell örökítenie, mindeközben apró csókokkal halmozta el, simogatta, néha finoman megmarkolászta. Mondanom sem kell, hogy én már tocsogtam, Ő ismét ágaskodott, de egy igazi pucsitós, szétkúrtat még mindenképp, akart készíteni. Tehát ez az utolsó kép...
Az utómunkálatok?
Mielőtt feltöltöttük volna a képeket, ölbe vett, bevitt az ágyra, óvatosan letett, elkezdett először finoman, majd egyre vadabbul nyalni, közben nagyon finoman a melleimet simogatta. Élveztem egyet és akkor ő következett. Neki van egy olyan tulajdonsága, hogy spriccelés nélkül is élvez, de állva is marad, így hát szájba vettem, nyögött, a teste elernyedt, tudtam, hogy megvolt, majd a hátára feküdt, elkezdtem vadul lovagolni rajta, a mellét és az izmos vállát markoltam, Ő a csipőmet fogva húzott egyre mélyebben az ölébe, néha lassítottam, meg sem moccantam, csak ráhajoltam a testére, hozzányomtam a mellem, megcsókoltam a nyakát, a fülét, a vállát, ezt Ő is viszonozta. Párszor közben újra bevadultam, lovagoltam, majd ismét lassítottam. Eljött a pillanat, amikor már reszkettünk az igazi nagy beteljesülésért, egyszerre élveztünk, én enyhén spricceltem, Ő pedig teletöltötte a remegő lukamat. Elaléltan feküdtünk egymás mellett, átbeszéltük a képkészítést, 10-15 perc múlva, - dehát ilyenkor az idő repül - elkezdtük a képfeltöltést, a végeredményt láthatjátok.
Ez volt hát a történet, lehet csak egy kis bolondnak, talán másnak is szánom. A priviket látva, ha nem is az utcán, de kikezdtem más pasikkal, és ez izgatja a Párom. Engem is...
2011. 09. 02. péntek 15:51  #352
Amint a hatodik kép készült, kattintott, letette a telefont (hiszen telefonos képek) mögém állt, leguggolt és nem bírta ki, én sem mondhattam nemet, élvezésig nyalta a vágytól duzzadó csiklóm... Közölte, Ő most nem kér semmit, a végén majd a sorozaton kívül is megkapja azt, amire vágyik. Próbáltuk "profiként" folytatni, kitartottam magam a széken, minden izmom majd szét szakadt, a pinám pedig egyre inkább lüktetett. A kilencedik kép nem az, aminek látszik, hanem pontosan AZ... Nem bírtam magammal, magamhoz kellett nyúljak, a Párom nedvtől csillogó farka nagyon inspirált, könyörögtem utána, de ismét megjegyezte: Nem, ezt meg kell csinálnunk, ha teljesen kielégülsz, vajon hogyan veszel fel új pózokat?
Újra pár beállítás, persze nem mind került az albumba, kérte forduljak hasra és pucsítsak. Ismét nem láthattam, de halkan letette a telót, kiderült Ő sem bírja tovább, tehát ott a földön hátulról belémrakta, már nagyon kívántam, nem bántam, lassan ütemesen mozogni kezdett, erősen megmarkolta a melleimet, feltérdeltem és ezt nem nevezném szeretkezésnek, negyedóráig őrülten keféltünk, itt a pózok nem számítottak. A hátamra fordított, bár kényelmetlen volt, miután már kétszer sikítottam, kihúzta és kérte vegyem szájba. Örömmel tettem, pár másodperc múlva, már tele voltam az édes spermájával... Neki ismét egy cigaretta következett...
A 13-14-esen muszály volt "lekapnia" a pihegésem. Amint a dohány elhamvadt felötlött, hogy a melleimet is imádja, ezért ezt is meg kell örökítenie, mindeközben apró csókokkal halmozta el, simogatta, néha finoman megmarkolászta. Mondanom sem kell, hogy én már tocsogtam, Ő ismét ágaskodott, de egy igazi pucsitós, szétkúrtat még mindenképp, akart készíteni. Tehát ez az utolsó kép...
Az utómunkálatok?
Mielőtt feltöltöttük volna a képeket, ölbe vett, bevitt az ágyra, óvatosan letett, elkezdett először finoman, majd egyre vadabbul nyalni, közben nagyon finoman a melleimet simogatta. Élveztem egyet és akkor ő következett. Neki van egy olyan tulajdonsága, hogy spriccelés nélkül is élvez, de állva is marad, így hát szájba vettem, nyögött, a teste elernyedt, tudtam, hogy megvolt, majd a hátára feküdt, elkezdtem vadul lovagolni rajta, a mellét és az izmos vállát markoltam, Ő a csipőmet fogva húzott egyre mélyebben az ölébe, néha lassítottam, meg sem moccantam, csak ráhajoltam a testére, hozzányomtam a mellem, megcsókoltam a nyakát, a fülét, a vállát, ezt Ő is viszonozta. Párszor közben újra bevadultam, lovagoltam, majd ismét lassítottam. Eljött a pillanat, amikor már reszkettünk az igazi nagy beteljesülésért, egyszerre élveztünk, én enyhén spricceltem, Ő pedig teletöltötte a remegő lukamat. Elaléltan feküdtünk egymás mellett, átbeszéltük a képkészítést, 10-15 perc múlva, - dehát ilyenkor az idő repül - elkezdtük a képfeltöltést, a végeredményt láthatjátok.
Ez volt hát a történet, lehet csak egy kis bolondnak, talán másnak is szánom. A priviket látva, ha nem is az utcán, de kikezdtem más pasikkal, és ez izgatja a Párom. Engem is...
2011. 09. 02. péntek 15:49  #351
Régóta gondolkodtunk egy új sorozaton, de nem volt ötletünk... Én éppen a fürdőből jöttem kifelé, Párom a kedvenc foteljában ült a szokásos öltözetében: farmer, fekete ing, nyakkendő... Meglátott a szétnyitott köntösben, letette a napilapot, magához hívott, felállt a fotelből, lefejtette rólam a köntöst, magához ölelt, szenvedélyesen megcsókolt. Elkezdtem bizseregni, finoman megsimította a puncim, amely már kissé gyöngyözött és a fülembe súgta, van egy ötletem a fotózáshoz...
Csókolóztunk, gyengéden simogattuk egymást, én teljesen pőrén, majd szép lassan Róla is lekerült először a nyakkendő, majd az ing és a nadrág is... Kissé izgatni akartam, habár a dudorodó alsóján már éreztem nem kell tovább, pajkosan ellöktem magamtól, elcsukló hangon mondtam Neki: Most a fotókra koncetráljunk, gyere alakítsuk ki a helyszínt. Mindketten remegtünk az izgalomtól, de a célt meg akartuk valósítani...
Én ruha nélkül, lucskosan, a Párom álló fasszal, de kissé átrendeztük a szobát, a Férjem ötlete nyomán egy kis "műtermet" próbáltunk kialakítani. Talán a képeken átsüt, lehet sikerült, lehet nem. Amint végeztünk az átrendezéssel a Párom nem bírta tovább, megsimogatta a csiklóm, pár másodpercre feltette az ujját, közölte: Most abbahagyom, nem erről szól, folytathatjuk? Válaszként letérdeltem, számba vettem a kőkemény farkát, erősen megszívtam, Ő rászorította a fejemet, de erőszakkal toltam el magamtól, és most én néztem Rá kérdőn: Ez most nem erről szól, folytathatjuk?
Előttem már volt dolga kurvákkal, kisietett, behozta az első magassarkút, amely a kezébe akadt, mondta kezdjük így a fotózást, hiszen az út szélén a ruha mindig lekerül, de a cipő fennmarad. Ezt láthatjátok az első pár képen is. Megkapta amit kért, a kedvesét fotózta, aki kissé ribanc, mégis feleség. Ha a harmadik képet nézitek én háttal álltam, Ő instruált, nem tudhattam, hogy az alsója közben lekerült, suttogta, láb kissé szét, látta a combomon szinte már folyik a nedv, közben mögém lépett, megfogta a derekam, és óvatosan becsúsztatta, csak annyit közölt, hogy most nem élvezünk, de érezni szeretne, és fenntartani az izgalmat és erotikát...
Kitalált új beállításokat, levettem a cipőm, mondtam így nem tovább, hiszen a párod vagyok, nem a kurvád... Ok, és itt jött egy újabb gondolat, legyünk "művésziek", vonjunk be egy széket, kihívó pózokat és ha így alakult miért nem lehetne fekete-fehér? Előkerült a szék, mindketten meztelen, de igazi fotósként próbált viselkedni, így hát leült, rágyújtott egy cigarettára és a további pózokon kezdett gondolkodni, meredt fasszal, jobb kezében cigi, gondoltam nem tétlenkedem, beleültem az ölébe azon a bizonyos széken, éreztük egymás testét, nem mozogtam, hiszen nem erre ment ki a játék, magához szorított és vadul csókolozni kezdtünk, ekkor már pattanásig feszültek a hormonok és az idegek, néha ütemesen összeszorítottam a hüvelyem, de nem, még nem mozdultam és nem élveztünk. Közben körvonalazódtak az újabb gondolatok... Folyt.
2011. 09. 02. péntek 15:24  #350
Peter_xx Peter_xx
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 02. péntek 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 02. péntek 14:06
Kedves Olvasók!
Annak ellenére, hogy "átb@sztak" megpróbálom fenntartani a fórumot, és talán nem csak egy ember kíváncsi az utolsó sorozatom történetére (lehet aki kérte őrült), de kitűztem egy célt, egy utat, ezt megpróbálom végigvinni. Kicsit megdöglött, kicsit elfordult, lehet nem leszek annyira prózai és erotikus, mint várnátok, de ha másért nem a közös fotózásunk emlékére itt megosztom. Most nem játszottunk, nem voltam "kurva", a Párom tusolás után meglátott és megszületett az ötlet...
Nakivagyokén, lehet csak a Te bolondos elmédnek, de hamarosan bepötyögöm a történetet, addig is ha valaki Mást is érdekelne, nembánom, ha felteszi a kezét...
2011. 09. 02. péntek 14:06  #349
Kedves Olvasók!
Annak ellenére, hogy "átb@sztak" megpróbálom fenntartani a fórumot, és talán nem csak egy ember kíváncsi az utolsó sorozatom történetére (lehet aki kérte őrült), de kitűztem egy célt, egy utat, ezt megpróbálom végigvinni. Kicsit megdöglött, kicsit elfordult, lehet nem leszek annyira prózai és erotikus, mint várnátok, de ha másért nem a közös fotózásunk emlékére itt megosztom. Most nem játszottunk, nem voltam "kurva", a Párom tusolás után meglátott és megszületett az ötlet...
Nakivagyokén, lehet csak a Te bolondos elmédnek, de hamarosan bepötyögöm a történetet, addig is ha valaki Mást is érdekelne, nembánom, ha felteszi a kezét...
2011. 09. 02. péntek 13:14  #348
varanus74 varanus74
sziasztok. msn: varanus74@windowslive.com
2011. 09. 02. péntek 09:14  #347
Törölt felhasználó (801425)
Nem vagy te 12babu közeli rokona? Helyesírásotok, stílusotok nagyon hasonló gun
2011. 09. 02. péntek 09:14  #346
Törölt felhasználó (817938)
Kettő nap-ötven ájult csodálód a galériában. Ez talán megnyugtat, és visszatérsz hozzánk, hogy ne csak lássunk, halljunk is.. De mi az, hogy " amatőr" Ennél profibbat itt még nem láttam.
2011. 09. 02. péntek 07:28  #345
Törölt felhasználó (438761)
Ez nem semmi! Te nagyon sötét lehetsz! violent
2011. 09. 02. péntek 07:24  #344
Törölt felhasználó (438761)
Bocsi,rossz helyre kűldtem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 01. csütörtök 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 01. csütörtök 23:41
Kedeves Boszika. Nekem irásom van róla, amit az alább olvasható levéllel bizonyíthatok is hogy lesó beszámoló a fotózás közben történtekről, sőt az "utómunkálatokró"l is, és hát az igéret szép szó. Tehát?
2011. 09. 01. csütörtök 23:41  #343
Kedeves Boszika. Nekem irásom van róla, amit az alább olvasható levéllel bizonyíthatok is hogy lesó beszámoló a fotózás közben történtekről, sőt az "utómunkálatokró"l is, és hát az igéret szép szó. Tehát?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 31. szerda 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 31. szerda 11:50
Próbálok sorrendben írni Mindenkinek, ne haragudjatok nem szeretnék 4-5-öt egymás után posztolni...

Drága Látogató!
Köszönöm kedves soraid, jól látod a koncepció hasonló volt, nem véletlenül választottuk a fekete-fehéret, bár még mi sem tudtuk volna így megfogalmazni a lényegét. A soraid érzékiek, de úgy érzem az "alantas" gondolataid, inkább pajzának lehettek...

Megzak Kant!
Köszönöm Neked is, örülök, hogy tetszik.

Nakivagyoken!
Egy véletlen egybeesésről van szó... Volt egy ötletünk, megvalósítottuk. Citromot nem megbántani akartam, hiszen mint már sokszor említettem, én itt nem főszereplő vagyok... Ha ennyire kiváncsiak vagytok rá, délután talán lesz egy kis időm, nem csak az utómunkákat, de a fotózás közbeni részt is leírom, talán tetszeni fog, vagy bárkit is felizgat. Nekünk jó volt.
Végezetül...

Kedves Citrom74!
Én is türelmetlenül várom a történeted folytatását, mi történt az autóban? Viszont a tegnap feltett kérdéseimre is jól esett volna a válaszod... És ha tovább tetézhetném, akkor megkérdezném azt is, hogy miért alszotok külön szobában és ha nem tudsz élvezni, annak oka van. Miért nem ülsz le beszélgetni a Férjeddel egy finom pohár bor mellett? Kérlek, ne hagyd itt a fórumot, nekünk is, és mint láthatod, sok más olvasónak is örömet okoztál...
Várunk vissza!
2011. 09. 01. csütörtök 02:01  #342
És azok a gyönyörű versek Boszikához. / 08-17-18) azok meg majd biztos híresek lesznek mi? Majd jön egy angyal(fi)az meg azt mondja, hogy Ő meg a senki lánya. Tiszta őrület, mi van itt.
2011. 09. 01. csütörtök 00:31  #341
Akkor tünjön el a látogató, meg a doktor senki, de a Citrom maradkon és mesélje tovább a történeteit. Tudjuk ki í rta a Lady l.-t, Nem. És azt se ki volt Traven. Férfi? Nő? mindeggy. Élvezni akarom az irásaida és elélvezni a történeteidret. Végre megszabadulunk a nagyokosoktól, és itt marad nekünk az aranyos ribanc, Citrom.
2011. 08. 31. szerda 23:14  #340
Törölt felhasználó (433079) VIP
" Mundus vult decipi, ergo decipiatur " A világ azt akarja, hogy becsapják, tehát becsapatik. Más fordításban," Ha a világ azt akarja, hogy becsapják, hát csapassék be." És mivel a latinban érdekes módon a becsapásra és a megcsalásra még csak eggy szó volt, ezt a két ma már nagyon különböző tartalmú fogalmat úgy is fordíthatjuk, " ha a világ azt akarja, hogy megcsalják, hát csaljuk meg "
Én ezen a fórumon űgy éreztem, hogy sokan vágynak izgalmas történetekre, Boszika dicsőitésére, és Boszika alázására, más nők történeteinek, talán merészebb kalandjainak megismerésére, bátortalan kezdők első lépéseinek kommentálására, néhány biztató közlésre, nálatok szerencsétlenebb az erotikába belefulladt sorsok megismerésére, szóval úgy éreztem, hogy szeretnétek , ha becsapnának Benneteket, sőt talán azt is , ha megcsalnának, hogy a csalfa képzelet szárnyán tovább szárnyalhasson gondolatotok és én ezért becsaptalak, azokat akik hittek nekem, és megcsaltam azokat akik bíztak bennem. Ma a lapot olvasva rájöttem, hogy ez egy gonosz jászma volt, ismeretlen barátaimmal, támogatóimmal szemben, és megbocsájthatatlan a fórum elindítójával és éltető elemével Boszikával szemben aki viszont nem becsapni, nem megcsalni, hanem őszintén játszani, élvezetet és gyönyört adni, minden fórumozonak, és adott igy annak is aki becsapta, megcsalta. Bocsánatotr kérek mindenkitől.
Látogatő10 , Doktor Senki, Citrom 74. Folytassátok, jó lessz.,
2011. 08. 31. szerda 15:51  #339
Howl Howl
Kedves Citrom,

Nem nagyon olvasom ezt a rovatot a fórumban, mert szerény meglátásom szerint aránytalanul nagy a személyeskedő és oktalanul irigykedő hozzászólás, ráadásul igencsak belterjes az itt kommentelők társasága, de hát lelkük rajta, engem nem zavar. Ami engem érdekel, azt megtalálom máshol...Viszont elolvastam a te történeted, és valami egészen elképesztő milyen minőségben árad belőle az a fajta erotika, amit szerintem a többség enne a témának a kapcsán keres, vagy vágyik smile Csak gratulálni tudok! Őszintén irigylem a párodat, de egészséges keretek között maradva csak a legjobbakat kívánom Nektek, magunknak meg további sztorikat és élménybeszámolókat! Köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 31. szerda 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (814856)
2011. 08. 31. szerda 00:06
Kedves Látogatók ! Most sikerült végre géphez jussak, kicsit elhúzódott ma a búcsúzkodásunk a férjemtől. Külön szobában alszunk, és hát az „eset „óta szinte minden este megdug, persze sok mese kíséretében amik egyre durvábbak., Úgy érzem különös öröm neki baszás közben felhozni a történteket közben folyamatosan fasszopó kurvázni, ribancozni, újra és újra elmeséltetni, hogy „szóval hogyan markolásztad” stb. De jót élvez és én ennek örülök. Nekem sajnos ritkán jön össze, de tegnap irás közben összejött úgyhogy így se rossz. . Szóval, gondoltam megírom a folytatást, hiszen izgalmas is volt, meg bíztattatok is, de hát amikor megláttam Boszika fotósorozatát, rájöttem, hogy kár ide minden szó, itt Ő a nyerő, leírhatnám az Ezeregyéjszaka meséit a Káma Sutrával azt se olvasná senki, ha Boszika képeit nézheti,úgyhogy visszavonulok. Azt gondolom abban az állapotban, amibe beírása alapján Látogató, és talán más is most van, felesleges minden szó. Akik esetleg az én történetemre akartak ma éjjel élvezni, azok ezen a lapon már Boszika segítségével rég túl vannak rajta, ha jól értem valaki már többször is, úgyhogy elbúcsúzom mindenkitől. Jó éjszakát
2011. 08. 31. szerda 15:07  #338
Törölt felhasználó (37025)
Kedves Boszika69!
Köszi a válaszodat,nyílván igazad van smile Tény hogy nekem egészen odáig nem voltak ilyen jellegü gondolataim,azóta viszont egyre többet fantáziálok a dologról,mert iszonyuan felizgat.Tudom,hogy a párommal kéne beszéljek erről,de valószínűleg furcsán nézne rám smile Elég régóta együtt vagyunk,sejtem a reakcioját,de hát végülis magamban sem tarthatom a dolgot smile
Üdv smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 31. szerda 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 31. szerda 14:57
Kedves Lacee7!
Ha engem akarsz hallani, akkor véleményem szerint a szexualitásban minden normális, amely mindkét fél számára örömet okoz. Ha van időd és türelmed, olvass vissza az én általam leírt, ill. Citrommal megesett történetekhez. Úgy gondolom ez mind normális és izgató, bár Mindenkinek tudnia kell meghúzni a saját kapcsolata határait. Mindenképp beszélj a Pároddal. Tudod, néma gyereknek...
Üdv, Boszika
2011. 08. 31. szerda 14:57  #337
Kedves Lacee7!
Ha engem akarsz hallani, akkor véleményem szerint a szexualitásban minden normális, amely mindkét fél számára örömet okoz. Ha van időd és türelmed, olvass vissza az én általam leírt, ill. Citrommal megesett történetekhez. Úgy gondolom ez mind normális és izgató, bár Mindenkinek tudnia kell meghúzni a saját kapcsolata határait. Mindenképp beszélj a Pároddal. Tudod, néma gyereknek...
Üdv, Boszika
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 31. szerda 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 31. szerda 14:39
Ha a józan észre hallgatok azt kell mondjam,hogy ez nem normális dolog.
Viszont történt egyszer hogy a párommal olyan helyre mentünk velness ezni,ahol megengedett volt a mesztelenkedés.Előre nem tudtuk,ez a helyszinen derült ki,amikor megláttuk a pucér emberkéket.Különösebben nem zavartattam magam miatta,mi ruhában voltunk.A lényeg hogy a párom,beült a jakuziba,két pucér pasi mellé,akiknek erre felállt a szerszámjuk.Soha nem éreztem még ilyet,rögtön átszaladt az agyamon,hogy milyen lenne nézni a páromat az idegenekkel.Kicsit perverznek éreztem magam,mégis nagyon izgatott a dolog.

Szóval nem értettem magamat sem,és most se nagyon értem.Lehet beszélnem kéne erről a párommal?
Ti mit gondoltok?
2011. 08. 31. szerda 14:39  #336
Ha a józan észre hallgatok azt kell mondjam,hogy ez nem normális dolog.
Viszont történt egyszer hogy a párommal olyan helyre mentünk velness ezni,ahol megengedett volt a mesztelenkedés.Előre nem tudtuk,ez a helyszinen derült ki,amikor megláttuk a pucér emberkéket.Különösebben nem zavartattam magam miatta,mi ruhában voltunk.A lényeg hogy a párom,beült a jakuziba,két pucér pasi mellé,akiknek erre felállt a szerszámjuk.Soha nem éreztem még ilyet,rögtön átszaladt az agyamon,hogy milyen lenne nézni a páromat az idegenekkel.Kicsit perverznek éreztem magam,mégis nagyon izgatott a dolog.

Szóval nem értettem magamat sem,és most se nagyon értem.Lehet beszélnem kéne erről a párommal?
Ti mit gondoltok?
/ 27