Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem megdugatni akar (szerintem), de rettenetesen felhúzza, ha flörtölök más pasikkal...

Az eddigi hozzászólások

2011. 08. 31. szerda 11:50  #335
Törölt felhasználó (812316) VIP
Próbálok sorrendben írni Mindenkinek, ne haragudjatok nem szeretnék 4-5-öt egymás után posztolni...

Drága Látogató!
Köszönöm kedves soraid, jól látod a koncepció hasonló volt, nem véletlenül választottuk a fekete-fehéret, bár még mi sem tudtuk volna így megfogalmazni a lényegét. A soraid érzékiek, de úgy érzem az "alantas" gondolataid, inkább pajzának lehettek...

Megzak Kant!
Köszönöm Neked is, örülök, hogy tetszik.

Nakivagyoken!
Egy véletlen egybeesésről van szó... Volt egy ötletünk, megvalósítottuk. Citromot nem megbántani akartam, hiszen mint már sokszor említettem, én itt nem főszereplő vagyok... Ha ennyire kiváncsiak vagytok rá, délután talán lesz egy kis időm, nem csak az utómunkákat, de a fotózás közbeni részt is leírom, talán tetszeni fog, vagy bárkit is felizgat. Nekünk jó volt.
Végezetül...

Kedves Citrom74!
Én is türelmetlenül várom a történeted folytatását, mi történt az autóban? Viszont a tegnap feltett kérdéseimre is jól esett volna a válaszod... És ha tovább tetézhetném, akkor megkérdezném azt is, hogy miért alszotok külön szobában és ha nem tudsz élvezni, annak oka van. Miért nem ülsz le beszélgetni a Férjeddel egy finom pohár bor mellett? Kérlek, ne hagyd itt a fórumot, nekünk is, és mint láthatod, sok más olvasónak is örömet okoztál...
Várunk vissza!
2011. 08. 31. szerda 06:02  #334
Törölt felhasználó (51908)
Citrom biztos vagy benne?És ha valaki csak miattad kattint ide?....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 31. szerda 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (814856)
2011. 08. 31. szerda 00:06
Kedves Látogatók ! Most sikerült végre géphez jussak, kicsit elhúzódott ma a búcsúzkodásunk a férjemtől. Külön szobában alszunk, és hát az „eset „óta szinte minden este megdug, persze sok mese kíséretében amik egyre durvábbak., Úgy érzem különös öröm neki baszás közben felhozni a történteket közben folyamatosan fasszopó kurvázni, ribancozni, újra és újra elmeséltetni, hogy „szóval hogyan markolásztad” stb. De jót élvez és én ennek örülök. Nekem sajnos ritkán jön össze, de tegnap irás közben összejött úgyhogy így se rossz. . Szóval, gondoltam megírom a folytatást, hiszen izgalmas is volt, meg bíztattatok is, de hát amikor megláttam Boszika fotósorozatát, rájöttem, hogy kár ide minden szó, itt Ő a nyerő, leírhatnám az Ezeregyéjszaka meséit a Káma Sutrával azt se olvasná senki, ha Boszika képeit nézheti,úgyhogy visszavonulok. Azt gondolom abban az állapotban, amibe beírása alapján Látogató, és talán más is most van, felesleges minden szó. Akik esetleg az én történetemre akartak ma éjjel élvezni, azok ezen a lapon már Boszika segítségével rég túl vannak rajta, ha jól értem valaki már többször is, úgyhogy elbúcsúzom mindenkitől. Jó éjszakát
2011. 08. 31. szerda 00:06  #333
Kedves Látogatók ! Most sikerült végre géphez jussak, kicsit elhúzódott ma a búcsúzkodásunk a férjemtől. Külön szobában alszunk, és hát az „eset „óta szinte minden este megdug, persze sok mese kíséretében amik egyre durvábbak., Úgy érzem különös öröm neki baszás közben felhozni a történteket közben folyamatosan fasszopó kurvázni, ribancozni, újra és újra elmeséltetni, hogy „szóval hogyan markolásztad” stb. De jót élvez és én ennek örülök. Nekem sajnos ritkán jön össze, de tegnap irás közben összejött úgyhogy így se rossz. . Szóval, gondoltam megírom a folytatást, hiszen izgalmas is volt, meg bíztattatok is, de hát amikor megláttam Boszika fotósorozatát, rájöttem, hogy kár ide minden szó, itt Ő a nyerő, leírhatnám az Ezeregyéjszaka meséit a Káma Sutrával azt se olvasná senki, ha Boszika képeit nézheti,úgyhogy visszavonulok. Azt gondolom abban az állapotban, amibe beírása alapján Látogató, és talán más is most van, felesleges minden szó. Akik esetleg az én történetemre akartak ma éjjel élvezni, azok ezen a lapon már Boszika segítségével rég túl vannak rajta, ha jól értem valaki már többször is, úgyhogy elbúcsúzom mindenkitől. Jó éjszakát
2011. 08. 30. kedd 23:26  #332
Törölt felhasználó (816950)
Hát tényleg megéreztem, hogy Citrom elég hatásos belépőjét nem hagyod válasz nélkül. Azt mondod a fotózással és feltöltéssel voltál elfoglalva. Nem lehet, hogy volt ott más is. Mert, ha nem, már megbocsáss, vagy önkioldóval Te készítetted a képeket, vagy, ha más,hát lehetett ott más "feltöltés" is. Az véletlenül nem izgatja a párod, ha másokat izgatsz ? Mert, ha igen akkor elmesélhetnéd, az " utómunkákat" Engem izgatna.
2011. 08. 30. kedd 23:17  #331
Törölt felhasználó (814784)
Hát én ugyanazt éreztem, de ezt így nem tudtam volna leírni. Valószínű ezért vagyok mindíg a második. De az élvezet ugyanaz lehetett. Hálás vagyok Nektek
2011. 08. 30. kedd 23:12  #330
Törölt felhasználó (433079) VIP
Drága Boszika! Csodás az új sorozat, visszafogott és merész, érzéki és felkavaró, szolid és kihívó, titkoló és kitárulkozó angyali és ördögi, asszonyi és kurvás, szóval benne van mind az a kettősség, ami Rád annyira jellemző. Úgy tudsz kitárulkozni, hogy közben elutasítod a közeledést, és úgy vagy visszafogott, hogy közben hívogatsz. Ezt erősíti a fekete-fehér, hiszen a szürkék ezernyi árnyalatából áll össze az ezerszínű , és ezerarcú tested gyönyörű és feledhetetlen látványa, melyhez feleslegesek a színek, hiszen az Te vagy, .
A egyes kettes,hármas-négyes „ hát ilyen vagyok meztelen, tessék nézzetek” után a hatos hetes nyolcas hívogató pózai, mintha csak azt mondanák „ na gyere, itt vagyok hogy szeretnéd, hátulról, vagy feküdjek le, húzzam fel a lábam?” után a kilences-tízes, takargató, elfedő mozdulatai azt üzenik „ várj, még nem adom, még simogass egy kicsit”, és azután a tizenegyes merész homorításában elindítod a lavinát, a tizenkettesben felkínálod a gyönyörű feneked, a tizenhármasban a csípőd, a tizennégy, tizenöt ,tizenhatban a telt és mégis lányosan kerek melleidet, hogy azután a tizenhetesben a teljes odaadás és várakozás a felkínálkozás és befogadásra várás elmondhatatlan erotikája egy képben a már-már szétnyíló pinád, és a megmarkolásra váró feneked látványa feltegye a koronát a történetre, amit képben elmeséltél, és mely mese írója,a férjed büszkén, megelégedetten, és hát gondolom, kielégülten nézhesse most velünk együtt . Különleges ajándék a négyes és a tizenegyes, ahol kicsit láttatsz a szemedből az arcodból, hogy mi, akik próbálunk elképzelni, és nap mint nap ábrándjaink tárgya vagy közelebb kerülhessünk Hozzád
Túl vagyok már az első, sőt a második „ megrázkódtatásokon” is melyekkel képeid nézegetve jutottam a csúcsra, így most fáradtan és kimerültem , kicsit talán a képeid eleganciájának és finomságának hatására nem mondom el azokat az „ alantas „ gondolatokat,melyeket keltettél ismét és ismét bennem.
Köszönöm., hogy láthattalak. Gyönyörű vagy. Szeretlek
2011. 08. 30. kedd 21:45  #329
Most a 6-8 -ra Mégegyszer, ujra és ujra.
2011. 08. 30. kedd 21:23  #328
Természetesen Most csak remeg még a kezem
2011. 08. 30. kedd 21:22  #327
Mosz a 3-4-re Szia
2011. 08. 30. kedd 21:15  #326
Törölt felhasználó (732708)
Örülök a szavak hömpölygésének! Erre van szükség! wave
2011. 08. 30. kedd 20:44  #325
12-14-17. MEGŐRÜLÖK. Félrevonulok egy órára.
2011. 08. 30. kedd 20:44  #324
Törölt felhasználó (295546)
Remélem lesz folytatás smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 30. kedd 02:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 30. kedd 02:15
Ő meg közbe olyanokat mond, hogy nézzem milyen gyönyörű a combhajlata, és a gömbölyű feneke. Amíg beszélt a balkezével mutogatott a képre és egyszer csak, jobbal a csuklómnál megfogta a balkezem és belehúzta a lába közé. azt hittem elájulok. Mögöttünk emberek,Ő meg rányomta a kinyitott tenyerem a faszára., miközben a tekintetét le nem vette a képről, szorította kezem rá a farkára. Nem mertem megmozdulni, mert, ha ellépek, látható lett volna, hogy hol a kezem, csak próbáltam elhúzni, de erősen szorított, és éreztem, hogy nem sikerülne, kiabálni, rángatni meg nem akartam, egyszerűen féltem a botránytól. Szóval álltunk a tömött szobába a falnak fordulva, kezem a farkán. És akkor kibujt belőlem a kisördog. Elkezdtem az ujjaimat összezárni, de úgy, hogy tenyerem a faszán maradjon, és erősen megszorítottam. Nagyon kemény volt, és szinte lüktetett a markomban. Ekkor eleresztette a csuklómat. Érezni akarta, hogy most magamtól önszántamből fogom a faszát. Pár másodpercig tartott, játszottam vele, markolgattam, húzogattam azután elengedtem, odábbléptem, és azt mondtam menjünk vissza, Ránéztem, teljesen be volt indulva. De hát igy itt hagy kérdezte, én meg mint egy igazi ribanc a füléhez hajoltam, és belesúgtam „ Talán egyszer, ha kedvem lesz leszoplak, vagy inkább baszni szeretnél, szeretnéd a pinám, vagy hogy szereted, seggbe? Dermedten állt, nem értette, most akkor mi van, én meg gondoltam, ha már fogdostam a farkad, mondhatok amit akarok Egyedül mentem vissza a férjemhez és kértem menjünk haza. Nagyon gyorsan elköszöntünk, a főnöke rettenetesen zavarba volt, én meg már úgy éreztem felé kerültem, mosolyogva köszöntem a vendéglátást, mondtam milyen jó volt, stb. azután irány az autó.A hogy elindultunk férjem megkérdezte,hogy érezted magad? Én meg nem tudom honnan vettem a bátorságot, el voltam kicsit kábulva az italoktól, meg hát a történtektől és nagyot nyújtózva az ülésben lábaim keresztbe, szoknyám eléggé felcsúszva azt mondtam, a lehető legtermészetesebb hangon. –Kösz jól. Nagyon szép fasza van a főnöködnek. Esküszöm beletaposott a fékbe, majdnem kiesetem az ablakon. Micsoda? kérdezte, miközben félreállt az úton Éjszaka volt kihalt. Senki az utcán. Micsoda? kérdezte még egyszer. Most mi van? megkért, hogy fogdossam egy kicsit, nagyon be van rám indulva. Könyörgött, hogy verjem ki .Meg hogy Ő mennyit segít neked, ennyit megtehetek. És Te? Mit csináltál, leszoptad? Most nem, de megígértem neki. Ne izgulj már. Csak kábítottam. És mi volt még. De itt már éreztem, hogy nyeregbe vagyok. A hangjában , az egész testében a remegés, a folytott indulat ismerős volt. Semmi, csak egy kicsit fogdostam. Mutasd, hogyan, mondta, én meg megmarkoltam a farkát, és odahajolva a fülébe súgtam: pont így, ahogy most a tiédet, majd belenyaltam a fülébe. Mutasd a pinád, szemét ribanc, kurva, rajtad van egyáltalán a bugyid… és innen egy új történet kezdődik, amit ha akartok tovább mesélek .Ha nem akkor nem
2011. 08. 30. kedd 20:25  #323
Nakivagyoken!
Most olvaslak, eddig a fotózással és a képfeltöltéssel voltam elfoglalva. Jól megérezted...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 30. kedd 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 30. kedd 19:34
Kedves Citrom.Azt hiszem a jó szó a storydra : finom. Nagyon finom. Olyan ízes, lassan hömpölygő, megfontoltan haladó, lappangóan bizsergető., azután hirtelen és váratlanul robbanó . Ebből megélhetnél. Szerintem a férjed meg is fog.Remegve várom a második részt. Sőt a harmadikat is .Én is a Főnőköd, is a Férjed is és sokan mások is akik nem is szólnak, csak néznek azóta is meredten és legfeljebb azt mormogják maguk elé: ez de jó! Boszika. Fel van adva a lecke. De Te megoldod. Egy uj sorozat, esetleg?
2011. 08. 30. kedd 20:23  #322
Ha Valakit esetleg érdekelne pár új kép rólam... Magyar amatőr lányok...
2011. 08. 30. kedd 19:34  #321
Kedves Citrom.Azt hiszem a jó szó a storydra : finom. Nagyon finom. Olyan ízes, lassan hömpölygő, megfontoltan haladó, lappangóan bizsergető., azután hirtelen és váratlanul robbanó . Ebből megélhetnél. Szerintem a férjed meg is fog.Remegve várom a második részt. Sőt a harmadikat is .Én is a Főnőköd, is a Férjed is és sokan mások is akik nem is szólnak, csak néznek azóta is meredten és legfeljebb azt mormogják maguk elé: ez de jó! Boszika. Fel van adva a lecke. De Te megoldod. Egy uj sorozat, esetleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 30. kedd 02:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 30. kedd 02:15
Ő meg közbe olyanokat mond, hogy nézzem milyen gyönyörű a combhajlata, és a gömbölyű feneke. Amíg beszélt a balkezével mutogatott a képre és egyszer csak, jobbal a csuklómnál megfogta a balkezem és belehúzta a lába közé. azt hittem elájulok. Mögöttünk emberek,Ő meg rányomta a kinyitott tenyerem a faszára., miközben a tekintetét le nem vette a képről, szorította kezem rá a farkára. Nem mertem megmozdulni, mert, ha ellépek, látható lett volna, hogy hol a kezem, csak próbáltam elhúzni, de erősen szorított, és éreztem, hogy nem sikerülne, kiabálni, rángatni meg nem akartam, egyszerűen féltem a botránytól. Szóval álltunk a tömött szobába a falnak fordulva, kezem a farkán. És akkor kibujt belőlem a kisördog. Elkezdtem az ujjaimat összezárni, de úgy, hogy tenyerem a faszán maradjon, és erősen megszorítottam. Nagyon kemény volt, és szinte lüktetett a markomban. Ekkor eleresztette a csuklómat. Érezni akarta, hogy most magamtól önszántamből fogom a faszát. Pár másodpercig tartott, játszottam vele, markolgattam, húzogattam azután elengedtem, odábbléptem, és azt mondtam menjünk vissza, Ránéztem, teljesen be volt indulva. De hát igy itt hagy kérdezte, én meg mint egy igazi ribanc a füléhez hajoltam, és belesúgtam „ Talán egyszer, ha kedvem lesz leszoplak, vagy inkább baszni szeretnél, szeretnéd a pinám, vagy hogy szereted, seggbe? Dermedten állt, nem értette, most akkor mi van, én meg gondoltam, ha már fogdostam a farkad, mondhatok amit akarok Egyedül mentem vissza a férjemhez és kértem menjünk haza. Nagyon gyorsan elköszöntünk, a főnöke rettenetesen zavarba volt, én meg már úgy éreztem felé kerültem, mosolyogva köszöntem a vendéglátást, mondtam milyen jó volt, stb. azután irány az autó.A hogy elindultunk férjem megkérdezte,hogy érezted magad? Én meg nem tudom honnan vettem a bátorságot, el voltam kicsit kábulva az italoktól, meg hát a történtektől és nagyot nyújtózva az ülésben lábaim keresztbe, szoknyám eléggé felcsúszva azt mondtam, a lehető legtermészetesebb hangon. –Kösz jól. Nagyon szép fasza van a főnöködnek. Esküszöm beletaposott a fékbe, majdnem kiesetem az ablakon. Micsoda? kérdezte, miközben félreállt az úton Éjszaka volt kihalt. Senki az utcán. Micsoda? kérdezte még egyszer. Most mi van? megkért, hogy fogdossam egy kicsit, nagyon be van rám indulva. Könyörgött, hogy verjem ki .Meg hogy Ő mennyit segít neked, ennyit megtehetek. És Te? Mit csináltál, leszoptad? Most nem, de megígértem neki. Ne izgulj már. Csak kábítottam. És mi volt még. De itt már éreztem, hogy nyeregbe vagyok. A hangjában , az egész testében a remegés, a folytott indulat ismerős volt. Semmi, csak egy kicsit fogdostam. Mutasd, hogyan, mondta, én meg megmarkoltam a farkát, és odahajolva a fülébe súgtam: pont így, ahogy most a tiédet, majd belenyaltam a fülébe. Mutasd a pinád, szemét ribanc, kurva, rajtad van egyáltalán a bugyid… és innen egy új történet kezdődik, amit ha akartok tovább mesélek .Ha nem akkor nem
2011. 08. 30. kedd 19:20  #320
Talán pont ezért már csak az EXED
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 30. kedd 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465893)
2011. 08. 30. kedd 17:03
Ööö, hát az exemet még az sem izgatta, ha más lányokkal kezdtem ki, nem hogy más pasikkal... Ki tudja, lehet, hogy majd a következő másképp gondolkozik. nyes
2011. 08. 30. kedd 17:03  #319
Törölt felhasználó (465893)
Ööö, hát az exemet még az sem izgatta, ha más lányokkal kezdtem ki, nem hogy más pasikkal... Ki tudja, lehet, hogy majd a következő másképp gondolkozik. nyes
2011. 08. 30. kedd 14:16  #318
Törölt felhasználó (814784)
Ne marjátok már szegény tanulólányt, tele van kissebbségi komplexussal, ami nem csoda ezen a lapon a Boszika mellett Látjátok, szinte minden csaj azonnal lekopik, elmenyvadaszt egyszer láttuk, pedig más lapokon nagyon aktív, de hát látta, hogy itt nem terem sok babér Neki, Szerencsére Citrom erőt vett magán, bár Ő inkább Látogató, mint Boszika fan., szerintem Neki akar imponálni, ami a hajnali történet alapján szerintem menni fog. Szóval tanulolány, Boszikát nem legyőzni, meghaladni kell. Egyáltalán, volna most valaki melletted, akiit izgatna, ha mással flörtölsz. Mert ha nem először azt kéne beszerezni. Az meg egy másik felület.
2011. 08. 30. kedd 10:35  #317
Igazad van, tévedtem. Valószínű megbasználak. Na de beszélgetni Veled? Már megbocsáss !
2011. 08. 30. kedd 10:06  #316
Kedves Látogató!
Köszönöm, de ezek csupán képek, ezért mondjunk köszönetet a Férjemnek is, aki fotózott és el tudta kapni azt a "pillanatot", amikor nem csak testet lát, hanem érzékiséget is...
Fotózhatna engem bárki más, de az erotikát, mint olyat csupán Ő hozza ki belőlem, a szavai, a mondatai, melyeket képkészítés közben suttog. Tudom mi fog utána következni és talán ezt láttad meg, ez jön át...
Egyébként igazad van, van bennem erotika, szenvedély, ezért teszek a kedvére és nap, mint nap ennek élek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 30. kedd 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 30. kedd 09:53
És n em erőszakolnálak meg. Vaszlószínű észre sem vennélek. Hat Sharon után se. Abban a jelenetben nem a kivillanó pinája volt az erotikus, hanem a pillantása közben. Én megnéztetm százszor, de mindíg csak a szemét. Hogy mit sugároz. Na ezt Tudja Boszika, és ezt nem tudod Te . AÍz erotika belül van, vagy ha nincs.hiába vetkőzől.
/ 27