Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2014. 04. 09. szerda 11:13  #53
greatom greatom
Na, most komolyan, egy hónapot nem bír ki? Aztán ha annyira viszket neki, akkor próbáljátok hármasban. Neki is nagyobb élmény lehet, ha ketten csináljátok meg egyszerre smile
Kicsit sántít ez az egész, de nyilván nem ez a fórum a hely, ahol érdemi vélemények fognak születni. Csak afféle kocsmai okoskodásra számíts smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 09. szerda 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (863523)
2014. 04. 09. szerda 10:40
Köszönöm de nem jutottam előrébb, az egyik azt mondja legyen, a másik meg azt, hogy ne. Közben bennem is az kavarog, hogy mi van ha ez nyomot hagy a kapcsolatunkon, vagy ha beleszeret másba.
Egy kis kiegészítés a sztorihoz: Még 1 hónapig kellene külön élnünk, utána én is kiköltözök, hogy elkezdjük a közös jövőt építeni.
2014. 04. 09. szerda 10:40  #52
Köszönöm de nem jutottam előrébb, az egyik azt mondja legyen, a másik meg azt, hogy ne. Közben bennem is az kavarog, hogy mi van ha ez nyomot hagy a kapcsolatunkon, vagy ha beleszeret másba.
Egy kis kiegészítés a sztorihoz: Még 1 hónapig kellene külön élnünk, utána én is kiköltözök, hogy elkezdjük a közös jövőt építeni.
2014. 04. 09. szerda 09:55  #51
Törölt felhasználó (853039)
A szitu ismeros, szinte egesz eletemet tengeren tulon toltottem, elso hazassagom tonkrement ezert, mostani parom miatt hazajottem eppen ezert hogy ne menjen karba...igaz itthon nagyon nehez,de boldogak vagyunk meg igy is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 09. szerda 01:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 09. szerda 01:57
Sziasztok! Komoly dilemmában vagyok. A barátnőm sajnos 1000km-re van tőlem, munka miatt és ez így van már 7 hónapja. 1-1.5 havonta találkozunk és akkor természetesen hatalmasakat szeretkezünk. Komoly kapcsolat a miénk, kétségem sincs afelől, hogy szerelmes belém.
Na most nem rég öntötte ki a lelkét, hogy a munkahelyén van egy srác, aki szimpatikus neki, és az elmúlt 1 hónapban kezdte el érezni azt, hogy le akar feküdni vele. Azt mondta maga sem érti miért érzi ezt hiszen a mi kapcsolatunkkal teljesen meg van elégedve minden téren. Ezért mindent elmondott h mit érez, hogy egyáltalán nem gondolna többet a faszival, csak szexet. Fél, hogy ha megteszi az a kapcsolatunk rovására megy. De attól is tart, hogy idővel esetleg bánni fogja, hogy nem tette meg.
A 3-as felállásra mindig is vevő voltam, ő kevésbé, de azért ellene sem volt soha, habár még nem volt ilyen élményünk. Ez viszont most teljesen más. Kifejtette, hogy az utolsó amit akarna, hogy engem megbántson. De ha nem is mondta ki szó szerint, nagyon örülne ha engedném neki, mert akkor talán megnyugszik
(egyedül van kint, elég stresszes a munkahelye, meg nyilván megviseli, hogy nem vagyunk együtt)
Azt is mondta, úgy érzi, hogy ha megengedném se biztos, hogy megtenné, mert a lelkiismerete talán még akkor is visszatartaná. Viszont ha megtenné akkor úgy gondolja még jobban szeretne engem.

Az a baj, hogy én alapból nem tudok korlátozni másokat, csináljon mindenki amit akar. De ebben a helyzetben döntésképtelen vagyok.
Valaki tudna tanácsot adni, vagy bármi segítséget? Köszönöm!
2014. 04. 09. szerda 07:53  #50
greatom greatom
Hű, de optimista vagy. Reálisabb a worst case scenario és a leányzó a legalizált félredugásból továbblépve elmélyültebb érzelmi kapcsolattá fejleszti a másik pasivaval meglévő kapcsolatát.
Vagy... már most is bőszen félrekúr, csak még egyelőre igyekszik két vasat a tűzben tartani és a biztonság kedvéért jóváhagyást igyekszik elérni.
Vagy... Vadászkutyához hasonló troll tárta elénk kitalált problémáját.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 09. szerda 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (880586)
2014. 04. 09. szerda 07:27
Engedd meg neki, mert így legalább majd amikor legközelebb találkoztok elmeséli, ami nem kicsit fog beindítani mindkettőtöket és egy hatalmas dugás lesz belőle! Valamint amúgy is megtenné. Ezt a kapcsolatot így sokáig amúgy sem lehet és felesleges is fenntartani, ha pedig valamikor visszaköltözik és normálisan együtt tudtok élni, akkor is jobb lesz így.h tudod,h alapból őszinte veled.
2014. 04. 09. szerda 07:27  #49
Törölt felhasználó (880586)
Engedd meg neki, mert így legalább majd amikor legközelebb találkoztok elmeséli, ami nem kicsit fog beindítani mindkettőtöket és egy hatalmas dugás lesz belőle! Valamint amúgy is megtenné. Ezt a kapcsolatot így sokáig amúgy sem lehet és felesleges is fenntartani, ha pedig valamikor visszaköltözik és normálisan együtt tudtok élni, akkor is jobb lesz így.h tudod,h alapból őszinte veled.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 09. szerda 01:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Komoly dilemmában vagyok. A barátnőm sajnos 1000km-re van tőlem, munka miatt és ez így van már 7 hónapja. 1-1.5 havonta találkozunk és akkor természetesen hatalmasakat szeretkezünk. Komoly kapcsolat a miénk, kétségem sincs afelől, hogy szerelmes belém.
Na most nem rég öntötte ki a lelkét, hogy a munkahelyén van egy srác, aki szimpatikus neki, és az elmúlt 1 hónapban kezdte el érezni azt, hogy le akar feküdni vele. Azt mondta maga sem érti miért érzi ezt hiszen a mi kapcsolatunkkal teljesen meg van elégedve minden téren. Ezért mindent elmondott h mit érez, hogy egyáltalán nem gondolna többet a faszival, csak szexet. Fél, hogy ha megteszi az a kapcsolatunk rovására megy. De attól is tart, hogy idővel esetleg bánni fogja, hogy nem tette meg.
A 3-as felállásra mindig is vevő voltam, ő kevésbé, de azért ellene sem volt soha, habár még nem volt ilyen élményünk. Ez viszont most teljesen más. Kifejtette, hogy az utolsó amit akarna, hogy engem megbántson. De ha nem is mondta ki szó szerint, nagyon örülne ha engedném neki, mert akkor talán megnyugszik
(egyedül van kint, elég stresszes a munkahelye, meg nyilván megviseli, hogy nem vagyunk együtt)
Azt is mondta, úgy érzi, hogy ha megengedném se biztos, hogy megtenné, mert a lelkiismerete talán még akkor is visszatartaná. Viszont ha megtenné akkor úgy gondolja még jobban szeretne engem.

Az a baj, hogy én alapból nem tudok korlátozni másokat, csináljon mindenki amit akar. De ebben a helyzetben döntésképtelen vagyok.
2014. 04. 09. szerda 06:19  #48
greatom greatom
Engedd el és keress másik barátnőt.

2014. 04. 09. szerda 01:57  #47

2014. 04. 03. csütörtök 13:58  #46
greatom greatom
Jó meglátás, de téves következtetés. Megfelelő önismeret és helyes önkép mellett éppen úgy játszhat szerepet az ember. Sőt sokan talán éppen azért játszanak, mert tudják, hogy másként a cél közelébe sem jutnának.
(Ez egy válasz s.j.68 üzenetére (2014. 04. 02. szerda 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 02. szerda 00:11
Teljesen egyetértek!Az emberek nagy része még a párkapcsolatában is szerepet játszik és ez bizony az önismeret hiánya.
2014. 04. 03. csütörtök 12:46  #45
Fülig Jimmy Fülig Jimmy
Hát ezzel az üzenettel én is egyetértek! Mert ugye az élet nem a lélegzetvételek számától függ hanem azoktól a pillanatoktól, amikor eláll a lélegzeted! wink
(Ez egy válasz s.j.68 üzenetére (2014. 04. 02. szerda 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 02. szerda 00:11
Teljesen egyetértek!Az emberek nagy része még a párkapcsolatában is szerepet játszik és ez bizony az önismeret hiánya.
2014. 04. 02. szerda 00:11  #44
s.j.68 s.j.68
(Ez egy válasz neta üzenetére (2011. 08. 05. péntek 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 05. péntek 21:24
Vannak pszichológusok, akik szerint az emberek többsége (80%-a) meghal mielőtt megszületett volna...
Találó! Úgyhogy ebben a világban már szinte nem az a kérdés, hogy a másikat ismerjük-e, hanem az, hogy magunkat ismerjük-e? Amíg magunkat nem ismerjük, addig nem ismerjük meg a másikat, és nem is tudjuk igazából szeretni.
Szóval szerintem az a ritka, ha két pár tényleg ismerik egymást!
2014. 03. 18. kedd 11:01  #43
Törölt felhasználó (435842)
Az új asszonyka van a képen, de a régi is hasonlóan nézett ki, csak ő szőke volt smile
Bár azt mondják, hogy az ember hasonló típusú nőket vonz be, és sok a hasonlóság bennük, de már tudom mire mit kell lépni, plusz hogy működnek a dolgok erősít abban a hitben, hogy minden rendben lesz...
Viszont azt is megfogadtam, hogy többet nem fogok évekig szenvedni egy kapcsolatban... Elmondom a problémáimat, adok időt magunknak, hogy megoldjuk, de ha nem megy, továbbállok. Az anyagi részt most totálisan bebiztosítottam, így onnan már nem érhet meglepetés. De a jelenlegi eszemmel mindent másképp csináltam volna...
2014. 03. 17. hétfő 14:45  #42
Fülig Jimmy Fülig Jimmy
Hát ja, ha az exed van a képen akkor megértem miért volt nehéz elszakadni!! wink Persze azért egy jó test kevés egy kapcsolat fentartásához! A kulcs amit leírtál: "Soha nem voltunk egymásnak valók." Mondjuk egy gyermek az nagyon nehézzé teszi a döntést! Én már csak tudom...
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 03. 17. hétfő 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 17. hétfő 13:07
Örülj neki, hogy megszabadultál ettől a nőtől. Ha a mostani pároddal boldog vagy, akkor ne sajnáld az elvesztegetett éveket, mert talán soha nem jöttél volna vele össze. A képen ő szerepel? Ha igen akkor gratulálok!
2014. 03. 17. hétfő 13:07  #41
Oroszlány Oroszlány
Örülj neki, hogy megszabadultál ettől a nőtől. Ha a mostani pároddal boldog vagy, akkor ne sajnáld az elvesztegetett éveket, mert talán soha nem jöttél volna vele össze. A képen ő szerepel? Ha igen akkor gratulálok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 17. hétfő 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 17. hétfő 10:30
A fiam sínyli meg a legjobban, mert most ő a bosszújának az eszköze.. Meg a szüleim.. Most minden körülöttem lévőt perelget az exem azért, amiért velem is kapcsolatba került : a pénzért.
2014. 03. 17. hétfő 10:30  #40
A fiam sínyli meg a legjobban, mert most ő a bosszújának az eszköze.. Meg a szüleim.. Most minden körülöttem lévőt perelget az exem azért, amiért velem is kapcsolatba került : a pénzért.
2014. 03. 17. hétfő 10:25  #39
Nagyon régen nem írtam ide, ezért gondolom leírom mik történtek azóta smile
Szeptemberben kiderült, hogy egy nálunk tizenévvel idősebb fickóval 5 hónapja napi telefonos kapcsolatban volt, randizgattak, állítólag semmi más nem volt. Annyit kell tudni erről az emberről, hogy a harmadik élettársával volt, akivel nevelte a második lányát, Mikor ez kiderült, beszéltem a fickóval minden agressziótól mentesen, hogy vigye nyugodtan, nekem már elég szenvedést okozott. Ennyit kellett csak mondanom, a 'szuper' pasi rögtön elhúzott, azóta szétvált a harmadik csajtól is. Mikor ez kiderült,mondtam az exemnek (már az), hogy próbáljon felelős nőként és anyaként viselkedni. De nehezen viselte, hogy kicsúszott a kezéből az irányítás, így tovább romlott a helyzet. Utána beadtam a válópert, de mondtam, ha változik a hozzáállása, akkor együtt maradunk, de ez sem segített. Így teljes szétválás lett az eredmény. Utána elkezdtem csajozni, tucatnyi nővel voltam, és iszonyú jó érzés volt, hogy ezek a nők a férfit keresték bennem. Totálisan elmúlt az enyhe bisex kísértésem, rájöttem, hogy ez azért volt, mert totál ki voltam éhezve. Aztán közel egy év vadulás után lenyugodtam, és megtaláltam az igazit. Most már több mint egy éve vagyok együtt az új párommal, tervezzük az esküvőnket, gyereket. Vele annyira működik minden, ami az exemmel soha..
Sokat tanultam, nagyon odafigyelek a kapcsolatunkra, és rájöttem, hogy ez volt az én hibám, ennek hiánya vezetett a régi kapcsolatom töréséhez azon kívül, hogy így utólag rájöttem: Soha nem voltunk egymásnak valók. Most boldog vagyok. Az exem pedig összeszedett újfent egy lassan 50 éves műkörömépítő bisex ffit..
2011. 08. 08. hétfő 09:03  #38
ravenna ravenna
Fura hogy mndenki a feleségnél keresi ismeretlenül a probléma megoldását, hiszen micsoda dolgok derültek ki szegényről itt a háta mögött, hogy extrém sportolna meg hogy éveket foglalkozott csak magával sőt már a szülői hátteret is ki-ki vesézte pár fórumtárs.
De arra nem gondol senki hogy mi van ha épp a kérdezővel van a gond? Hogy épp nem vette észre a párja gondjait 10 éve? Hogy nem a feleség, hanem a férj az ki félrelépett és talán felesége hibáinak kivetítésével palástolná saját tettét?
Deninapa írt jó dolgokat, de csak egy egyik oldalra figyel oda, holott lehet hogy épp a másik oldal a ludas.
De tisztában kell lenni mindenkinek önmagával és azzal, akivel együtt él. Az eltitkolt dolgok, legyen az bármi egyrészt úgy is kiderül, másrészt pedig sok-sok feszültség forrása.
(Ez egy válasz Denipapa üzenetére (2011. 08. 07. vasárnap 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 07. vasárnap 10:22
Sziasztok!

Végigolvastam a postot.
Jó tanácsot adni ebben nem lehet, mert nem mi vagyunk benne a kapcsolatban, nem tudjuk, hogy zajlik egy nap náluk
Lehet okoskodásnak tűnik amit mondok, de a te kapcsolatod (envagyok75) már régóta nem arról szól aminek egy kapcsolatnak szólnia kellene. Feleségedben is és benned is vannak olyan dolgok amiket elfojtottatok az évek során. 10 év hosszú idő, gondolj bele, palacsintából is meg tudnál enni annyit?
Feleséged be nem teljesült szexuális vágyai és a te bi hajlamod az évek során elnyomásra kerültek, mert mégiscsak házasságban éltetek, egymásnak éltetek (ha jól gondolom).
Feleséged ejtőernyős vágya, motorozási vágya, ezek mind valami elől a menekülést jelentik!
Írtad, hogy anyagi gondjaitok nem voltak. Ez nagyszerű dolog és ebben a kicsiny országban nagyon kevés embernek jön össze, hogy ne legyenek anyagi gondjaik. De tudod mit szoktak mondani. "A kutya is jó dolgában veszik meg". Aki mindent megkap az egy idő után nem tudja becsülni azt amit kap és itt nem feltétlenül a pénzre gondolok. Persze ha nem kapja meg akkor belső vérmérséklete alapján fog érte vágyni, könyörögni, követelni.

Ne haragudj, hogy ezt írom, de szerintem az asszonykád már félrelépett. Vagy nagyon azon az úton van, hogy félre fog. Mindenkinek az életében vannak olyan pillanatok amiknél válaszút elé kerül szexuális téren. Munkahelyen jó kinézetű nyomulós kolléga, szórakozóhelyen buliban egy személy, de akár még egy orvosi rendelőben is ott lebeghet az, hogy valaki felkelti az érdeklődését.
Megtegye, ne tegye? Morális válság. Megtenné, mert a vágy hajtja. Nem tenné meg, mert ott a család a férj, stb. Ezek mind őrlődéshez vezetnek!
Az, hogy gyerekkora óta maszturbál az nem rossz dolog, mert elvégre megismeri saját testét, tudja mi a jó neki. Az viszont baj, hogy a szülei leszidták miatta. Emiatt gát alakul ki benne ami a klimaxon túl is végigkíséri.
Az ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt gondolom azt, hogy nincs tisztában önmagával. Nem tudja értékelni magát belül kellően és ebben senki nem tud segíteni, egyedül csakis saját maga!

Az ember olyan mint egy rugó. Ha a vágyai, érzelmei, kívánságai nem kapnak teret, akkor ez a rugó lenyomódik. Viszont a rugó egy idő után kirúgja saját magát és az addigi elfojtott dolgok felszínre kerülnek, ráadásul halmozottan és elsöprően.
Feleséged belül tudja, hogy amit tesz vagy tenni akar az nem feltétlenül etikus! Idővel viszont csakis kizárólag a saját érdekét fogja nézni és sajnos azt kell mondjam, hogy abban a te érdekeid sérülni fognak, ahogy sérülnek most is. Kétségbeesel, kapkodsz, tepersz, próbálsz toleráns és megértő lenni!
Egyvalamit ne feledj! Benned is kell lennie annyi büszkeségnek, hogy megmondod neki azt amit érzel, azt amit gondolsz és azt, hogy te hogyan tudnál rajta segíteni úgy, hogy ő is lássa azt, hogy 10 év után is van még mit rakni a tűzre, mert a parázs alatt van még tűz!

Hívd el randira, vidd el vacsorázni, de menjetek külön, ha lát varázst a dologban, akkor lesz még 10 év!
2011. 08. 08. hétfő 07:39  #37
Törölt felhasználó (812316) VIP
Ott a pont!!!
(Ez egy válasz Denipapa üzenetére (2011. 08. 07. vasárnap 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 07. vasárnap 10:22
Sziasztok!

Végigolvastam a postot.
Jó tanácsot adni ebben nem lehet, mert nem mi vagyunk benne a kapcsolatban, nem tudjuk, hogy zajlik egy nap náluk
Lehet okoskodásnak tűnik amit mondok, de a te kapcsolatod (envagyok75) már régóta nem arról szól aminek egy kapcsolatnak szólnia kellene. Feleségedben is és benned is vannak olyan dolgok amiket elfojtottatok az évek során. 10 év hosszú idő, gondolj bele, palacsintából is meg tudnál enni annyit?
Feleséged be nem teljesült szexuális vágyai és a te bi hajlamod az évek során elnyomásra kerültek, mert mégiscsak házasságban éltetek, egymásnak éltetek (ha jól gondolom).
Feleséged ejtőernyős vágya, motorozási vágya, ezek mind valami elől a menekülést jelentik!
Írtad, hogy anyagi gondjaitok nem voltak. Ez nagyszerű dolog és ebben a kicsiny országban nagyon kevés embernek jön össze, hogy ne legyenek anyagi gondjaik. De tudod mit szoktak mondani. "A kutya is jó dolgában veszik meg". Aki mindent megkap az egy idő után nem tudja becsülni azt amit kap és itt nem feltétlenül a pénzre gondolok. Persze ha nem kapja meg akkor belső vérmérséklete alapján fog érte vágyni, könyörögni, követelni.

Ne haragudj, hogy ezt írom, de szerintem az asszonykád már félrelépett. Vagy nagyon azon az úton van, hogy félre fog. Mindenkinek az életében vannak olyan pillanatok amiknél válaszút elé kerül szexuális téren. Munkahelyen jó kinézetű nyomulós kolléga, szórakozóhelyen buliban egy személy, de akár még egy orvosi rendelőben is ott lebeghet az, hogy valaki felkelti az érdeklődését.
Megtegye, ne tegye? Morális válság. Megtenné, mert a vágy hajtja. Nem tenné meg, mert ott a család a férj, stb. Ezek mind őrlődéshez vezetnek!
Az, hogy gyerekkora óta maszturbál az nem rossz dolog, mert elvégre megismeri saját testét, tudja mi a jó neki. Az viszont baj, hogy a szülei leszidták miatta. Emiatt gát alakul ki benne ami a klimaxon túl is végigkíséri.
Az ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt gondolom azt, hogy nincs tisztában önmagával. Nem tudja értékelni magát belül kellően és ebben senki nem tud segíteni, egyedül csakis saját maga!

Az ember olyan mint egy rugó. Ha a vágyai, érzelmei, kívánságai nem kapnak teret, akkor ez a rugó lenyomódik. Viszont a rugó egy idő után kirúgja saját magát és az addigi elfojtott dolgok felszínre kerülnek, ráadásul halmozottan és elsöprően.
Feleséged belül tudja, hogy amit tesz vagy tenni akar az nem feltétlenül etikus! Idővel viszont csakis kizárólag a saját érdekét fogja nézni és sajnos azt kell mondjam, hogy abban a te érdekeid sérülni fognak, ahogy sérülnek most is. Kétségbeesel, kapkodsz, tepersz, próbálsz toleráns és megértő lenni!
Egyvalamit ne feledj! Benned is kell lennie annyi büszkeségnek, hogy megmondod neki azt amit érzel, azt amit gondolsz és azt, hogy te hogyan tudnál rajta segíteni úgy, hogy ő is lássa azt, hogy 10 év után is van még mit rakni a tűzre, mert a parázs alatt van még tűz!

Hívd el randira, vidd el vacsorázni, de menjetek külön, ha lát varázst a dologban, akkor lesz még 10 év!
2011. 08. 07. vasárnap 10:22  #36
Denipapa Denipapa
Sziasztok!

Végigolvastam a postot.

2011. 08. 06. szombat 23:15  #35
neta neta
Nem is akarok diagnosztizálni, mivel nem ez a szakmám.
a 40-es tényleg szerencsétlen és felelőtlen kijelentés volt tőlem ilyen formátumban. Itt voltak a hátam mögött és nem szeretem, ha néznek és valamit írni akartam gyorsan. Hiba volt így. Nem akarok mentegetőzni!

Igazából csak arra akartam rávilágítani, hogy az ember milyen kapcsolatban van, volt a szüleivel, és mit kapott tőlük fiatalon (pozitívat és negatívat), tovább viszik a házasságukba .... stb. De neked nem akarok magyarázni, hisz szakmailag szerintem valószínű, többet tudsz róla mint én. Ha észrevetted volna hangoztatom, hogy menjen el szakemberhez! Engem egyébként semmi más szándék nem vezet, csak az, hogy gondolkozzon el a "srác". Mert tényleg itt a fórumon lehet hülyeségeket és jó dolgokat is írni. Mint látod, ahogy én is tettem! Pedig eszem ágában sem volt flegmán, hanyagul odavágni egy két szót!
Nem ártani! Ez fontos! És igaz! Egyébként pont ezért is kezdtem el írni itt neki. Mert pont azt láttam, hogy sok nálam "okosabb" hozzászólók szétszednek egy kapcsolatot felelőtlenül.

Igen, hallottam! smile
2011. 08. 05. péntek 21:24  #34
neta neta
Vannak pszichológusok, akik szerint az emberek többsége (80%-a) meghal mielőtt megszületett volna...
Találó! Úgyhogy ebben a világban már szinte nem az a kérdés, hogy a másikat ismerjük-e, hanem az, hogy magunkat ismerjük-e? Amíg magunkat nem ismerjük, addig nem ismerjük meg a másikat, és nem is tudjuk igazából szeretni.
Szóval szerintem az a ritka, ha két pár tényleg ismerik egymást!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2011. 08. 05. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 05. péntek 12:56
Ne haragudj, de ha 10 éves vagytok házasok és ő saját bevallása szerint 1-2 naponta masztizik és erről neked az égvilágon semmi tudomásod, akkor elképzelhető hogy van benne gátlás, vélt vagy akár tényleg valós probléma de ha ezt nem beszéltétek meg,... akkor lehet el kéne gondolkozni mindkettőtöknek, hogy ismeritek-e egymást?
Egy kapcsolat nem arról szól hogy együtt élni. Korábban írtad, hogy más a szexuális igényetek, később kiderült hogy ő meg könnyített magán. Talán össze kellett volna hoznotok a kettőt, ha már "együtt ébredtek és keltek".
És egy kapcsolatban okozhat gondot az amit otthonról hozunk, vagy épp gyerekkorban megélt trauma, de a valódi gyilkosa egy jó együttlétlen és együttélésnek az hogyha Ti magatok se ismeritek egymást.
Aki nem képes feltárni a múltját, a vágyait a párjának az őszinte-e vele?
/ 9