Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2005. 07. 15. péntek 01:17  #31
wetfzw wetfzw
nekem is volt chates szerelmes össze is jöttünk. én hiszek ebben az egészben és mindenkinek sok sikert kivánok hozzá eljen

ja és sok sikert Honusz ! wink
2004. 11. 12. péntek 19:37  #30
lina24 lina24 VIP
örülök neki komolyan én is boldog vagyokk szia
(Ez egy válasz Honusz üzenetére (2004. 11. 08. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 08. hétfő 19:41
Én meg talátam boldogságot és nagyon szeretem az a valkit és nagyon imádom , és boldogáis teszem.
2004. 11. 11. csütörtök 06:06  #29
Moncy Moncy
Dehogynem.... aki már nincs a fórumon és kihozott Téged a béketűrésből...
Mert szerintem mindenkinek megírta mit érez irántad..
De nem baj!
Most indul egy új fejezet wave wave
2004. 11. 10. szerda 08:20  #28
Moncy Moncy
Sziasztok!
Sztem felesleges mentegetőznőm.. na jó aláírom hogy vannak kivételek...WebDragon-nak is gratuláltam CB és Charli természetesen nektek is!Sőt a legjobb bnőm a wap-on ismerkedve lett menyasszony és készül most párjával a közös életükre..

Tom!Hiába nem írtál nevet, tudom - ahogy sztem majdnem mindenki - kire céloztál.. (természetesen ez kettőtök dolga) tudod írtam már hogy "öreg" sok mindent megélt és látott agytekervényeink... wave wave wink
2004. 11. 09. kedd 16:21  #27
Crazy-Baby Crazy-Baby
Nagyon szeretlek!
(Ez egy válasz charli02 üzenetére (2004. 11. 09. kedd 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 09. kedd 16:03
Tom barátom köszönöm a jókívánságaidat. wave eljen
2004. 11. 09. kedd 16:03  #26
charli02 charli02 VIP
Tom barátom köszönöm a jókívánságaidat. wave eljen
2004. 11. 09. kedd 15:16  #25
charli02 charli02 VIP
Na írok pár sort mert látom sokan nem hisznek a chates szerelemben ill. kapcsolatban !
Én személy szerint jobban kedvelem mostmár a chates ismerkedést mint a discost példáúl.
Miért is ?
Egyszerű.Nos a discos ismerkedésben az a rossz ,hogy ott a leányzót kűlsőleg itéljűk meg előszőr ami úgye nem rossz de mivan ha a szép kűlső egy buta belsőt takar ?
Nos ezt nem tudjuk meg mig jópárszor nem randiztunk az illető leányzóval de mivan ha a csaj csak egyéjszakás kalandot akar "persze ez nincs kizárva fordiva se" akkor az van nem ismer meg minket a következő buliban már, meg elkell néznűnk ,hogy más pasikat ostromol mi meg hoppon maradtunk.Kellemetlen.
A netes ismerkedésben meg teljesen más mert itt előszőr a belső tulajdonságait fedezzűk ill. imerjűk meg a másikban ami a legfontossabb szerintem.A sok chates beszélgetés és levélváltásban sokkal előbb megnyillik egy ember mint személyes találkozókor mert olyankor minden mozdulatunkal meg akarunk felelni levélben meg sokkal könnyebben leírjuk a hibáinkat már aki öszintén akarja a kapcsolat kialakitást.... szerintem..... Mivan hakűlsőleg nem jőn be a partner semmi mert ha valakit a belső tulajdonságai alapján megszerettűnk és teljes az öszhang akkor a kűlső ehyhe csalódása eltőrpűl szerintem mert nem azért akarúnk valakit szeretni mert mutogatni akarjúk és dicsekedni hanem azért mert belsőleg mindenben passzolunk egymáshoz.......szerintem .....
a discos csajozáshoz még annyit, hogy nekem még nem sikerűlt onnan soha egyetlen olyan lánnyal se össze jőnni akit szeretni tudtam volna pedig régen nagy discoba járó voltam én is, de itt a neten már volt jópár kapcsolatom igaz egyikse miattam ment tönkre de ez van .

Ui.. A mostani kedvesemet itt ismertem meg a chaten és nagyon jól kijővűnk annak elenére ,hoy sokan támadják a kapcsolatunkat.....nos nekik annyit űzennék bee1 mf3 eben benne van minden .... és ne irigykedjenek már ....
2004. 11. 08. hétfő 21:26  #24
WebDragon WebDragon
Köszi a jókívánságokat. Azért azóta sokat változott a világ. Kicsit jobban kell vigyázni, kinek nyílsz meg, mit mondassz el... azonban van egy nagy előnye a net-es kapcsolatnak. Nincs azonnali kontakt a partnerrel, ezért őszintébb vagy. Szinte olyan, mintha magadnak írnál dolgokat. Ha meg megértésre is találsz, akkor kicsit felgyorsulnak a dolgok. De még valami... Minden kapcsolatot úgy kell alakítani, hogy tudd milyen úton jársz, ill járhatsz be... A határokat, csak saját felelősségre, és lassan szabad elmozdítani. Ezt érezni, kell... kicsit kívülről szemlélve, kontrolálva. Könnyen zsákutcába lehet menni, (ön)kontroll nélkül. A másik nem biztos ugyanazt gondolja (érzi, mint te) a kapcsolat minőségéről. Ezt legjobb tisztázni. Óvatos duhaj légy. Én már jópár emberrel taliztam a chat-es időmből, de nem mindíg jó szájízzel távoztam. A csajok általában megpróbálnak elvakítani, de fel kell venni ehhez a szemüveget, hogy tisztán lássuk a reális képet. Bár ez nem mindenkire igaz. A manusok között is sok a vetítőgépész. A hosszútávú kapcsolat legfontosabb szabálya, nem kell a másikat hülyének nézni, és őszintének kell lenni. Udvarlás szintjén némi hazugság belefér... de ezt se szabad túlzásba vinni.
-De jól áll rajtad ez a ruha megjegyzése -egy mosórongyra.
A csajszi is tudja ez nem igaz.

Na elengedtem magam.. remélem nem voltam off.
2004. 11. 08. hétfő 20:27  #23
Crazy-Baby Crazy-Baby
Gratulálok........
puszika....
remélem az enyém is elér majd minimum ennyi időt.....azon leszünk mi is Charliva.....
Mi a chaten jöttünk össze.....ha még nem tudnád.....vagyis ezen a chaten !
puszika:) wave wave
(Ez egy válasz WebDragon üzenetére (2004. 11. 08. hétfő 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 08. hétfő 15:39
Sziasztok!
Én egy NetCaffe-ban ismerkedtem meg a mostani párommal, 6 éve. Fél évig csak leveleztünk, igaz nagyon inztenzíven, és utána taliztunk. Ő Stocholmban én Budapesten laktam. Fél év ritka talázás után (távolság) Úgy döntöttünk, összebútorozunk. Most két gyerkőcünk van, egy 46 hónapos, és egy 15 hónapos. Boldogon élünk, míg meg nem halunk.
2004. 11. 08. hétfő 19:51  #22
Moncy Moncy
Tom!
Semmi baj!!!
Csak egyszerűen (na és itt most a szőke nök csukják be a szemüket)a fenébe ebből akkor is bántódás lesz... ezt most hogy magyarázzam ki...

Szóval "nem most jöttem le a falvédőről" olvasok én is a sorok között!
Sajnálom hogy lini csalódott...
Pussssz Tom
2004. 11. 08. hétfő 19:41  #21
Honusz Honusz VIP
Én meg talátam boldogságot és nagyon szeretem az a valkit és nagyon imádom , és boldogáis teszem.
2004. 11. 08. hétfő 15:54  #20
Moncy Moncy
Gratulációm őszinte szívből árad felétek!!!!

Lám lám mégis vannak csodák!!! wave wave
(Ez egy válasz WebDragon üzenetére (2004. 11. 08. hétfő 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 08. hétfő 15:39
Sziasztok!
Én egy NetCaffe-ban ismerkedtem meg a mostani párommal, 6 éve. Fél évig csak leveleztünk, igaz nagyon inztenzíven, és utána taliztunk. Ő Stocholmban én Budapesten laktam. Fél év ritka talázás után (távolság) Úgy döntöttünk, összebútorozunk. Most két gyerkőcünk van, egy 46 hónapos, és egy 15 hónapos. Boldogon élünk, míg meg nem halunk.
2004. 11. 08. hétfő 15:39  #19
WebDragon WebDragon
Sziasztok!
2004. 11. 08. hétfő 14:40  #18
Moncy Moncy
Ajajjjjj......
2004. 11. 07. vasárnap 16:47  #17
rilu rilu
Tom!

És mi van azokkal az emberekkel, akik szerelmesek AKARNAK lenni és nem látják a fogpiszkálótól a sótartót? Tehát semmilyen negatív tulajdonságot nem észlelnek mert ők szerelmesek AKARNAK lenni. Teljesen mindegy, hogy hol ismerik meg párjukat elvakultak.

Természetesen majd kiderül, hogy egy ilyen chat-es szerelem mennyi ideig tarthat. Van egy élő példánk is. (Crazy és Charly /mily gyönyörű két magyar név... crazya /) NEM SÉRTÉSNEK SZÁNTAM!!! (mielőtt még valaki félreértené...)
2004. 11. 07. vasárnap 16:17  #16
Moncy Moncy
Hát ide nem írom le újra a véleményemet... a rejtélyes szerelem topicba leírtam....

Tom!!! Te drága bölcs! Mi "öregek" nagggyon egyformán használjuk kis agytekervényeinket.... eljen

Igazad van amúgy az egész élet "Kész átverés show"!!! Postázom a pezsgőket !! wink wink
Na de 1x élünk!!
2004. 11. 06. szombat 22:20  #15
junior32 junior32
én ehez csak annyit tudok hozzá fűzni, hogy semmit itt beka2 hehe hehe
2004. 11. 06. szombat 16:11  #14
Honusz Honusz VIP
Tudom létezik szerelem én abban cipö vagyok és szuper dolog. crazya vigyor2 beka2
2004. 11. 05. péntek 23:14  #13
go-go go-go
Én feladtam az efféle ábrándot!Mindig volt barátnöm,de nem itt ismerkedtem!De állok elébe.:)Így nincs vélemény!
2004. 11. 05. péntek 08:38  #12
Törölt felhasználó (10061)
hejhó mind
én mindig is tagadtam,hisz nem épeszű emberre vall,ha nem a való világban keresi a párját,hanem egy betűkupaccal teli szobában...de....
hát frankón bevallom,nekem is sikerült nagyon magas szinten belezúgnom valakibe anno domini...beszélgetések,játszadozások,minden ami ilyenkor kell,aztán tali.Hát,én ilyen jó pasit még nem láttam..és ott állt elöttem..komoly gy szitu volt..átdumáltuk az egész délután ,éjszakába nyulóan beszélgettünk..volt valami varázsa a dolognak,hogy még életemben nem láttam,de ugy beszélünk egymással mintha már ezer éve ismernénk a másikat.De hát valóban igy volt,hisz akkor már egy fél éve bezélgettünk..Egyszóval tök jó volt,csak nem lett belöle semmi.Ő folyton utazott-lévén szinkrontolmács a lelkem-én meg nem vállaltam ezt a rizikót..igy utólag visszagondolva lég nagy marha voltam.Ilyen pasit mégegyszer biztos nem találok...CSak a csajok kedvéért néhány para róla: kezdjük ott hogy félig olasz a pasi.26 éves,barna haj,égetően barna szempár,keskeny derék széles váll,ujjuj popsi...és olyan értelmes,hogy jajj.szoval ezt sikerült kihagynom...ügyes vagyok,mi?
/ 3