De Moncyka!
Csodák talán nincsenek, de bármi bárhol megtörténhet...
Ezt pont neked magyarázzam...?
Csodák talán nincsenek, de bármi bárhol megtörténhet...
Ezt pont neked magyarázzam...?
Szerelem??? Ugyan emberek!! Itt pont ezen a chaten... na mind1 ha még hisztek a csodákban... amik ugye tudjuk nincsenek ....
bár én is szeretnék újra szeretni
bár én is szeretnék újra szeretni
Számomra nagyon érdekes ez a dolog.
Nemrégen kezdtem el ezt az egész fórumozást, chatelést, de eszembe sem jutott mikor elkezdtem, hogy bármi ilyesmi kialakulhat.
Sok embert megkedveltem itt, de van valaki, aki ennél többet jelent számomra. Nem nevezném szerelemnek, hiszen még nem is láttam, csak beszélgettünk szóban, de mégis, valami megmozdult bennem ...
És hogy mit hoz a jövő...???
Nemrégen kezdtem el ezt az egész fórumozást, chatelést, de eszembe sem jutott mikor elkezdtem, hogy bármi ilyesmi kialakulhat.
Sok embert megkedveltem itt, de van valaki, aki ennél többet jelent számomra. Nem nevezném szerelemnek, hiszen még nem is láttam, csak beszélgettünk szóban, de mégis, valami megmozdult bennem ...
És hogy mit hoz a jövő...???
Na ez itt a kérdés, hogy őszinték voltak-e. De végül is egyszer kiderül minden.
(Ez egy válasz mrgee üzenetére (2004. 11. 04. csütörtök 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Biztos,hogy öszinték egymással?
(Ez egy válasz macido üzenetére (2004. 11. 04. csütörtök 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 04. csütörtök 17:49
Ha mind a ketten őszinték voltatok és magatokat adtátok, akkor miért ne létezne?
Ha mind a ketten őszinték voltatok és magatokat adtátok, akkor miért ne létezne?
(Ez egy válasz Honusz üzenetére (2004. 11. 04. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 04. csütörtök 15:09
Lehett létezik , szerelmes is vagyok egy valakiba , de legyen az én titkom chaten. Kinek volt ilyen , vagy.
Létezhet szerelem chateten....
Ez igy igaz.......itt indul és élőben vagy beérik vagy nem:)))))))))
puszzzzzzzzzzzzzzzz
puszzzzzzzzzzzzzzzz
Szia !
Létezik ilyen.......élő példa vagyunk mi charli02-vel.........
puszika
Létezik ilyen.......élő példa vagyunk mi charli02-vel.........
puszika
Szioka honusz:) Szerintem szimpátia biztos lehet két ember között a cheten is és ez jó alap lehet egy bimbózó szerelemre is.Mindenhez 2 ember kell de szerintem működhet.
Lehett létezik , szerelmes is vagyok egy valakiba , de legyen az én titkom chaten. Kinek volt ilyen , vagy.