Nyalni, szívni és a nyelved mélyen bedugni. Sztem minden Nő imádja. A csikló szívása, szopogatása is sikert arat ha elég óvatosan kezdesz hozzá. Lényeg a fokozatosság elve. A lágy szellőtől a brutális erősségű nyelvcsapásokig.
nyalni jó főleg ha már kicsit nedves is a punci
nagyon igaz,OK
Az a jó nyalás szerintem, ha a nő mikozben nyalod rákap a farkadra és elkezd szopni.Ezzel pedig elmegy a nő is meg te is.
Gibon kezű csajok előnyben :)
Demetra üzenetére reagálva jött elő a béna puncinyalás dolog. Pont ezért is írtam, hogy szerintem nincs sok pasi akinek a partnere panaszkodott volna, hogy nem jól csinálja. Egyébként szerintem sokan vagyunk aki élvezik csinálni nagyon, és szerintem sokan gondoljuk, hogy jól csináljuk. Ezért én is azt vallom Sexcel-lel egyetértve, hogy ha az ember odafigyel a csaj reakcióira, akkor nem lehet elbénázni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 08. szerda 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2006. 11. 08. szerda 12:37
Nincs olyan baromi nagy tapasztalaton, -de azért már van,- de imádom amikor nyalnak ( Én még nem nyaltam ) de nagyon szeretem, és valóban szerintem sem lehet elbénázni,
vagy jobb lett volna, ha nem kotyogok bele ?
a viszontválaszom is! amit küldtél az ilyen:
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 08. szerda 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 12:59
válasz ment !
válasz ment !
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 08. szerda 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 12:40
Szia elveszett kicsilány! Brummmmm merre jártál? Volt felém 1 igéreted! Küldtem figyelmeztető mélt is!
nagyon el vagyok, ill voltam havazva, már egy kicsit rendbe vagyok, olvasom a figy levelet bocsika
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 08. szerda 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 12:40
Szia elveszett kicsilány! Brummmmm merre jártál? Volt felém 1 igéreted! Küldtem figyelmeztető mélt is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 08. szerda 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 12:37
Nincs olyan baromi nagy tapasztalaton, -de azért már van,- de imádom amikor nyalnak ( Én még nem nyaltam ) de nagyon szeretem, és valóban szerintem sem lehet elbénázni,
vagy jobb lett volna, ha nem kotyogok bele ? (Ez egy válasz angyal_13 üzenetére (2006. 11. 08. szerda 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
vagy jobb lett volna, ha nem kotyogok bele ? (Ez egy válasz angyal_13 üzenetére (2006. 11. 08. szerda 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 08:14
Milyen a béna nyalás?? Ez elég relatív. Szeruntem nem mindenki ugyanúgy szereti.
Lehet, hogy valakinek az a jó, ami neked béna.
Szerintem inkább részletesen vetítsük le, kinek mi a jó nyalás, és akkor arról lehet véleményt mondani.
Elég tág az a fogalom, hogy jó meg rossz.
Részletesebben, ha lehet.
:)
Szerintem inkább részletesen vetítsük le, kinek mi a jó nyalás, és akkor arról lehet véleményt mondani.
Nem akarok nagyképűnek tűnni,de nekme még soha,senki nem momdta,hogy bénán nyalok,így nem is tudom milyen bénán nyalni!Egyébként (szeintem) ez nem annyira relatív,de lehet,hogy nincs igazam!
Milyen a béna nyalás?? Ez elég relatív. Szeruntem nem mindenki ugyanúgy szereti.
én imádok nyalni is és nyalatni is és már nekem is görcsölt be a szám:)
Ez ismerős, nekem volt olyan, hogy begörcsölt az arcom is :)
Imádok puncit nyalni,nagyon!Hihetetlen hosszú ideig képes vagyok,sok-sok orgazmusig nyalni!Csak másnap fáj az ember egész pofája,olyan szinten...,persze csak akkor ha nem csinálja az ember mindennap órákig!
Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy szerintem mi pasik nem tudjuk, milyen a béna puncinyalás, mert a lány vagy nem világosít fel, vagy sose nyalták még ki bénán a puncinkat :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 07. kedd 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)
2006. 11. 07. kedd 15:57
Szerintem puncit nyalni tudni kell, sok gyakorlással művészire lehet fejleszteni a dolgot, és nagy élvezetet lehet vele okozni. De egy amatőr, béna puncinyalás egyáltalán nem jó. (Lány vagyok)
Na azért ebben mindben nem adok igazat, mert a "mindent megteszhez" ennél több is kellhet, sőt van, hogy soha semmiért nem fog "mindent" megtenni
Szerintem puncit nyalni tudni kell, sok gyakorlással művészire lehet fejleszteni a dolgot, és nagy élvezetet lehet vele okozni. De egy amatőr, béna puncinyalás egyáltalán nem jó. (Lány vagyok)
Azt hiszem s az egybegyültek is igazat adnak minden nö szereti ha szájjal kényezteti a férfi. S ha tudja is csinálni utánna a hölgyemény bármit megtesz!!! Én például imádok játszani a csiklóval s ezt a barátnőim díjazzák mert aztán jövök én!!