Nagyon szeretem nyalni a finomra borotvált nagyobb ajkakkal és csiklóval rendelkező hölgyeket... őket finoman szopogatni szoktam... óriásit élveznek... imádom
Ki hogyan szokta tökéletesen csinálni? Kinek mi a bevált mozdulatok, ügyeskedések?
Esetleg tapasztalatcsere is mehet itt szerintem
Esetleg tapasztalatcsere is mehet itt szerintem
Feleségem sokszor nem akarja, ne ne ne, de én azért nem hagyom magam és a végén én győzök. Hatalmasakat tud így élvezni, szinte sikít orgazmuskor, utána bedugom a farkam a lucskos pinájába és nagyon megdugom. Olyan orgazmusai vannak, hogy dobálja magát az ágyon. Megőrülök ezekért a pillanatokért.
Egyszerűen imádok puncit nyalni.megveszek érte. Annyira feláll tőle a farkam,hogy majd felrobban. Semmihez nem tudom hasonlítani azt a vágyat,izgalmat, amit nyalás közben érzek. Párom ugyanígy van a szopassal. Imád szopni. Ez nagyon jól működik köztünk. Volt egy párom, aki nem is szopott, és ami a legjobban zavart,hogy kinyalni sem engedte magát. Pedig tökéletesen puncija volt. Igazi babapunci, kicsit húsosabb, hamburger típus.
Az egyik legjobb időtöltés egy finom puncit nyalni.
Imádom nyalni a feleségem nagy pináját.
Imádom a csiklót nyalni, szopogatni, a leg izgatóbb ha tele van élvezve.
Én imádom nyalni, kényeztetni, és szerencsére a kedvesem is imádja, ha így kényeztetem. Sokszor van orgazmusa tőle. Olyankor nem győz bocsánatot kérni, hogy "elsiette" és nem bírta tovább. Semmi baj, jöhet utána a közösülés és az újabb orgazmus neki is, meg nekem is.
imádom amikor orálisan elégítenek ki -
Csak irigyelni tudom azt akinek engedik hogy nyalja a párját
Imadom, ha tehetnem mindig nyalnam....imadom mikor elvezeskor a szamba ömlik a nedű....
Nem minden punci finom
Szeretem, imádom nyalni a puncit. Hosszan, többször.
Nagyon szeretem a puncit nyalni, nyalnám spermásan is.
Imádom! Élvezéséig nyalom.
Imádom sokáig nyalni a puncit... Puszika
(Ez egy válasz mano31 üzenetére (2022. 07. 22. péntek 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nagyon nagyon szeretek puncit nyalni
Nyalás nélkül nem is szex a szex.
Szép reggelt! Imádnék nyalni egy spriccelő puncit! Sajnos még nem volt szerencsém a hab a tortán lenne minnél moletteb!