Imádok nyalni, eddig minden csajszi élvezett tőle. Érzék kell hozzá, hogy mennyire legyen gyors, lassú, erőteljesebb, vagy kis finomkodó... anno a volt feleségem, képes volt így, akár egy percnél tovább tartó, folyamatos orgazmusra -hozzáteszem, egyébként is "gyorstüzelő" volt, kb percenként tudott (bármitől, bármilyen pózban élvezni) de nyalva, nagyon komolyat. A mostani párom is megőrül, ha alaposan belefúrom az arcomat a simára borotvált pinácskájába.
![beka3](images/smilies/beka3.gif)
párom kedvence ha jol nyalogatva van , mivel csilós így az a kedvence
Szeretek punct nyalni,élvezem mikor így szerzek örömet a páromnak.Van amikor türelmetlen és alig bírja kivárni,hogy bedugjam a farkam egyszerüen imádom
jonyelvéezékkel imádom
Imádom ha nyalják a puncim, jó sokáig tudom élvezni
Engem nagyon felizgat a puncinyalás. Érezni az ízét,illatát, közben minél több ujjal ujjazni
Pontosan így gondolom én is. Fiatalon volt egy csajom, akinek g*ci szép puncija volt, és nem engedte hogy kinyaljam :( a mostani páromnak is gyönyörű a puncikája, és ő imádja ha nyalom
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 20. vasárnap 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (4660752)
VIP
2022. 02. 20. vasárnap 20:26
A punci nyalas a legfontosabb számomra a szexben. Erezni a partner illatát, érezni az ízét. Ez hoz közel hozzá
A punci nyalas a legfontosabb számomra a szexben. Erezni a partner illatát, érezni az ízét. Ez hoz közel hozzá
Én nagyon nagyon szeretek puncit nyalni
Én nyalás függő vagyok
Ez igaz nálam nagy kedvenc .
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4652511)
2022. 02. 14. hétfő 13:34
Kunnilingváció, nyalás és csikló ingerlés mesterfokon
A nők számára talán a legintenzívebb szexuális élményt a nemi szerv nyelvvel történő ingerlése, azaz a kunnilingváció, profánabb köznapi nevén a „nyalás” jelenti.
A nők számára talán a legintenzívebb szexuális élményt a nemi szerv nyelvvel történő ingerlése, azaz a kunnilingváció, profánabb köznapi nevén a „nyalás” jelenti.
A csiklót is nyilván, meg minden egyéb részletét, a szeméremajkaktól a hüvely bejáratig!
Nyalogatni, játszani vele, beszívni finoman, majd egyre vadabbul. Amikor már itt kapunk egy zihálós orgazmust, na az a legjobb ajzószer!
![finom](images/smilies/finom.gif)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
imádom páromét nyalni
Hát, a te puncidat erről az oldalról szerintem nagyon sok pasi ájulásig nyalná, ha tehetné. Köztük én is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Törölt felhasználó (4652511)
2022. 02. 14. hétfő 13:34
Szerintem egy szép ápolt puncit élvezésig lehet nyalni.
A b...szás nyalás nélkül olyan, mint az opera nyitány nélkül
imádom ha nyalják a csiklóm, jó bő nyállal
lassan , finoman, aztán durván . . .
Imádom nyalni a csiklót és nedves puncit. Megállás nélkül. párral vahy lánnyal. vas ,zala ,veszprém és győr-moson-sopron megyében
Én nagyon szeretek puncit nyalni. Szerintem a világ egyik legizgatóbb dolga. Főleg mikor már tocsog a puncinedvben.