Mi egyszer voltunk egy buliban, ahol eléggé elmérgesedett a hangulat. Iszogatás után összemelegedtünk egy párral. Engem orálisan kényeztetett a hölgy, mire a szemem sarkából láttam, hogy a férje már dugja a páromat. Nem tudtam másra figyelni, csak rájuk...
Azóta is az jár a fejembe...
Kedvesem, megbánta, bár mondta nagyobb farka volt, jobban kitöltötte a srác mint én..
Sajnos azóta semmi ilyesfajta izgalom nem volt, de nagyon bírnám újra!
Azóta is az jár a fejembe...
Kedvesem, megbánta, bár mondta nagyobb farka volt, jobban kitöltötte a srác mint én..
Sajnos azóta semmi ilyesfajta izgalom nem volt, de nagyon bírnám újra!
Régen én is így voltam ezzel. De ma már jobban izgatna ha az enyémet dugnák.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 22. szerda 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3864612)
2019. 05. 22. szerda 15:51
Sokkal izgalmasabb más feleségét dugni, mint egy függetlent. Édesebb, mint a tiltott gyümölcs
Hármasban vagy négyesben is izgató, mikor látja a férj, mennyire élvezem a feleségét.
Viszont az is izgat, ha az én páromat dugják.
Hármasban vagy négyesben is izgató, mikor látja a férj, mennyire élvezem a feleségét.
Sokkal izgalmasabb más feleségét dugni, mint egy függetlent. Édesebb, mint a tiltott gyümölcs
Flusztráció az nincs. Móka, és kacagás az elején van, aztán ezek elcsendesülnek, és másféle hangok vannak.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2019. 05. 19. vasárnap 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 19. vasárnap 17:04
Szia!Akkor van kizárólagosan összhang,harmónia,amennyiben mindenki élvezi a dolgot testileg és mentális téren egyaránt!Az utóbbi leginkább a hölgy férjére kell hogy érvényes legyen,mert másképp nagyon komoly frusztráció alakulhat ki,ami meg a további konszenzusos asszonyka megdugás akadálya lesz és véget ér a móka és kacagás!
Szia!Akkor van kizárólagosan összhang,harmónia,amennyiben mindenki élvezi a dolgot testileg és mentális téren egyaránt!Az utóbbi leginkább a hölgy férjére kell hogy érvényes legyen,mert másképp nagyon komoly frusztráció alakulhat ki,ami meg a további konszenzusos asszonyka megdugás akadálya lesz és véget ér a móka és kacagás!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 18. szombat 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2019. 05. 18. szombat 17:42
Attól függ kinek ? A kérdés költői persze, nem is tudom lehet e sorrendet állítani ?
Attól függ kinek ? A kérdés költői persze, nem is tudom lehet e sorrendet állítani ?
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2019. 05. 18. szombat 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Mágikus érzés az biztos!
Az "5-ik" barátunknak volt mindig ez a mondása nekem, mikor nálunk volt, pár szó különbséggel.
És mikor a diedet dugják?
(Ez egy válasz koma72 üzenetére (2019. 04. 16. kedd 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 16. kedd 09:00
Én is voltam már több alkalommal is párral,de mindig nagyon nagy izgalommal élem meg amikor más nejét, párját dugom meg...
ha tőlem kérnétek ilyet még hétvégén is megcsináltatnám mikor zárva vannak
(Ez egy válasz cmszex üzenetére (2019. 01. 31. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 31. csütörtök 17:34
Szerintetek egy lassan 10 éve együtt elő pár ha a harmadiknak beszálló idegen férfitól nemi szűrővizsgálatot kér óvszernélkűli és punciba élvezős szexért cserébe ráadásúl úgy hogy mi álljuk mennyire nehezitené meg az ismerkedést.??
Ez azért nem teljesen ugyanaz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (957431)
2019. 04. 14. vasárnap 21:09
A hét közepén nekem is volt ilyenben részem, érdekes és szupi volt.
Párjával nagyon finom édeshármast alakítottunk ki, teljes összhangban
A hölgy franciája isteni volt, majd a kiömlő anyagomat lenyalogatta rólam, és párjával csókolózni kezdett
Sose volt még ilyenben részem, tetszett...
A hölgy franciája isteni volt, majd a kiömlő anyagomat lenyalogatta rólam, és párjával csókolózni kezdett
Sose volt még ilyenben részem, tetszett...
Én is voltam már több alkalommal is párral,de mindig nagyon nagy izgalommal élem meg amikor más nejét, párját dugom meg...
A hét közepén nekem is volt ilyenben részem, érdekes és szupi volt.
Sose volt még ilyenben részem, tetszett... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sose volt még ilyenben részem, tetszett... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2019. 04. 14. vasárnap 19:41
Szerintem ez a része izgalmas, még úgy is, hogy full heterónak tartom magam. Most nem arról beszélek, hogy kiszemezgetni az idegen spermát az asszony szájából, csak arról, hogy van valami bizsergető abban, hogy az imént még egy másik farok járt a szájában, most meg engem csókol ugyanazzal a szájjal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)
2019. 04. 14. vasárnap 19:53
Ezt valamilyen szinten meg lehet erteni, mivel a ferfi-bi hatarat surolja nemelyek szamara. En azonban ugy gondolom aki ilyen jatekbe belemegy, annak fel kell keszulnie, hogy bizony ossze fog erni a masik ferfival neha. Bizonyos dolgok peldaul DP, elkepzelhetetlenek erintkezes nelkul. Ha ezen nem tud tullepni, akkor ez a fajta jatek nem neki valo. Ilyen alapon az asszony kezet se fogja meg, mert abban is benne volt az idegen farok. A legelso es legfontosabb dolog egy ilyen felallas tervezesenel, hogy el kell fogadni: barmi megtortenhet. Az egeszsegugyi es higieniai szabalyokon tul en nem eroltetnek semmit, de azok meg ugyis magatol ertetodoek.
"...Legjobb talán az, ha nincs előre elgondolt, megírt forgatókönyv, hanem mindenki az adott szituból a legbevállalósabb ÉN-jét elovéve átadjuk magunkat a többes élvezeteknek!..."
Ennyi (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ennyi (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)
2019. 04. 14. vasárnap 19:31
Látom, nagyon felpezsdült ez a fórum
Mivel én mostanában elég sok párral hármasoztam plusz beszállóként, én is hozzászólok. )
Nálam 30-40 perces szexmentes RELAX masszázzsal indul 90%_ban a téma
Persze, igen, tudják a párok, hogy szex ( is lehet) a vége...de mégis van neki adva egy ismerkedős keret, ami oldja a stresszt és lehetőséget ad számomra is megismerni a párt,, megismerni az igényeiket, és beszélni esetleges tabukról
Mivel én ilyen esetben harmadikként, beszállóként szívesen vagyok az élő vibrátoruk szerepében, így számomra elfogadható minden szabály, amit a pár szeretne. Ha nekik belefér a csók, nekem is belefér, ha nekik az tabu, azt pedig maximálisan el tudom fogadni
Mindenképp cicmókkal értek egyet. Az hogy orális játek és dugás van, még nem jelent automata csók is van dolgot
Vannak olyan párok,ahol a nő egy farkat mélytorokkal és szájba élvezéssel is fogad, de csók csak a férjjel..természetesnek tartom, mivel egy dugás vagy egy francia csak szex...egy csók, az intimitás és a szerelem jele
Ne belém legyen szerelmes a hölgy, akikhez beszállok. Ott van arra a férje, párja, barátja
De volt már olyan pár is, ahol francia és csók fért bele, dugás csak a férjjel.
Sőt egy olyan párral is voltam, ahol a csók se és a francia se, de dugás, popsi és szendvics amire vágytak...
Legjobb talán az, ha nincs előre elgondolt, megírt forgatókönyv, hanem mindenki az adott szituból a legbevállalósabb ÉN-jét elovéve átadjuk magunkat a többes élvezeteknek!
Csókra visszatérve, volt olyan is, ahol első talin tabu volt a csók, de harmadik negyedik visszatéréskor már azt is lehetett sőt igényelték!
DD
Mivel én mostanában elég sok párral hármasoztam plusz beszállóként, én is hozzászólok. )
Persze, igen, tudják a párok, hogy szex ( is lehet) a vége...de mégis van neki adva egy ismerkedős keret, ami oldja a stresszt és lehetőséget ad számomra is megismerni a párt,, megismerni az igényeiket, és beszélni esetleges tabukról
Mivel én ilyen esetben harmadikként, beszállóként szívesen vagyok az élő vibrátoruk szerepében, így számomra elfogadható minden szabály, amit a pár szeretne. Ha nekik belefér a csók, nekem is belefér, ha nekik az tabu, azt pedig maximálisan el tudom fogadni
Mindenképp cicmókkal értek egyet. Az hogy orális játek és dugás van, még nem jelent automata csók is van dolgot
Vannak olyan párok,ahol a nő egy farkat mélytorokkal és szájba élvezéssel is fogad, de csók csak a férjjel..természetesnek tartom, mivel egy dugás vagy egy francia csak szex...egy csók, az intimitás és a szerelem jele
Ne belém legyen szerelmes a hölgy, akikhez beszállok. Ott van arra a férje, párja, barátja
Sőt egy olyan párral is voltam, ahol a csók se és a francia se, de dugás, popsi és szendvics amire vágytak...
Legjobb talán az, ha nincs előre elgondolt, megírt forgatókönyv, hanem mindenki az adott szituból a legbevállalósabb ÉN-jét elovéve átadjuk magunkat a többes élvezeteknek!
Csókra visszatérve, volt olyan is, ahol első talin tabu volt a csók, de harmadik negyedik visszatéréskor már azt is lehetett sőt igényelték!
DD
Ezt valamilyen szinten meg lehet erteni, mivel a ferfi-bi hatarat surolja nemelyek szamara. En azonban ugy gondolom aki ilyen jatekbe belemegy, annak fel kell keszulnie, hogy bizony ossze fog erni a masik ferfival neha. Bizonyos dolgok peldaul DP, elkepzelhetetlenek erintkezes nelkul. Ha ezen nem tud tullepni, akkor ez a fajta jatek nem neki valo. Ilyen alapon az asszony kezet se fogja meg, mert abban is benne volt az idegen farok. A legelso es legfontosabb dolog egy ilyen felallas tervezesenel, hogy el kell fogadni: barmi megtortenhet. Az egeszsegugyi es higieniai szabalyokon tul en nem eroltetnek semmit, de azok meg ugyis magatol ertetodoek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3901512)
2019. 04. 14. vasárnap 19:35
Nem közvetlenül szopás után,de még az együttlét alatt!
Nekem sincs ezzel bajom,de van ismerősöm aki így àll hozzá: nehogy már a faszos száját csókolgassam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2019. 04. 14. vasárnap 19:41
Szerintem ez a része izgalmas, még úgy is, hogy full heterónak tartom magam. Most nem arról beszélek, hogy kiszemezgetni az idegen spermát az asszony szájából, csak arról, hogy van valami bizsergető abban, hogy az imént még egy másik farok járt a szájában, most meg engem csókol ugyanazzal a szájjal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3901512)
2019. 04. 14. vasárnap 19:35
Ez is olyan, ahogy te is írod, hogy embere válogatja. De nem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy a csók = szerelem, tehát az csak a hivatalos partnernek jár. Van, akinek az, és van, akinek nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)
2019. 04. 14. vasárnap 19:31
Látom, nagyon felpezsdült ez a fórum
DD
DD
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)
2019. 04. 14. vasárnap 19:32
Mennyivel utana? Rogton utana, vagy fogmosas utan sem?