Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Írd ide le, ha voltál már hármasban. Oszd meg velünk élményeid bárki is vagy a hármasból vagy többesből. Akkor is írj bátran, ha csak álmodozol róla vagy ha szeretnéd rávenni az asszonyt.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

2019. 04. 14. vasárnap 19:31  #269
Törölt felhasználó (1292612)
Látom, nagyon felpezsdült ez a fórum
Mivel én mostanában elég sok párral hármasoztam plusz beszállóként, én is hozzászólok. smile )
Nálam 30-40 perces szexmentes RELAX masszázzsal indul 90%_ban a téma
Persze, igen, tudják a párok, hogy szex ( is lehet) a vége...de mégis van neki adva egy ismerkedős keret, ami oldja a stresszt és lehetőséget ad számomra is megismerni a párt,, megismerni az igényeiket, és beszélni esetleges tabukról
Mivel én ilyen esetben harmadikként, beszállóként szívesen vagyok az élő vibrátoruk szerepében, így számomra elfogadható minden szabály, amit a pár szeretne. Ha nekik belefér a csók, nekem is belefér, ha nekik az tabu, azt pedig maximálisan el tudom fogadni
Mindenképp cicmókkal értek egyet. Az hogy orális játek és dugás van, még nem jelent automata csók is van dolgot
Vannak olyan párok,ahol a nő egy farkat mélytorokkal és szájba élvezéssel is fogad, de csók csak a férjjel..természetesnek tartom, mivel egy dugás vagy egy francia csak szex...egy csók, az intimitás és a szerelem jele
Ne belém legyen szerelmes a hölgy, akikhez beszállok. Ott van arra a férje, párja, barátja
De volt már olyan pár is, ahol francia és csók fért bele, dugás csak a férjjel.
Sőt egy olyan párral is voltam, ahol a csók se és a francia se, de dugás, popsi és szendvics amire vágytak...

Legjobb talán az, ha nincs előre elgondolt, megírt forgatókönyv, hanem mindenki az adott szituból a legbevállalósabb ÉN-jét elovéve átadjuk magunkat a többes élvezeteknek!

Csókra visszatérve, volt olyan is, ahol első talin tabu volt a csók, de harmadik negyedik visszatéréskor már azt is lehetett sőt igényelték!
nyes DD
2019. 04. 14. vasárnap 19:23  #268
Törölt felhasználó (3715492)
Pontosan. Mintha vendegloben lenne az ember. Vagy egzotikus kirandulason. Mindent meg kell kostolni, azutan hazamegyunk. De valtozik valami otthon attol, hogy egy kicsit kicsapongtunk? Nem nagyon, esetleg jobb lesz mert bovitettuk az ismereteinket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2019. 04. 14. vasárnap 17:34
Így, így... Nálunk is az van, hogy ha a szájába engedi a barátunk farkát (és tisztára is nyalogatja a végén), akkor ugyan már miért ne csókolhatná is meg...? Az, hogy megcsókolják egymást, még nem azt jelenti, hogy holnaptól együtt akarnak élni. Nálunk is ugyanúgy a szex természetes része, mint az aktus többi összetevője. Sőt, a páromnak egyrészt előfeltétel, hogy előbb megízlelné a srácot felül, és ha az passzol, akkor alul is. smile Valamint külön izgató számára, amikor hol ide, hol oda csókol.
2019. 04. 14. vasárnap 17:34  #267
Törölt felhasználó (3989732)
Így, így... Nálunk is az van, hogy ha a szájába engedi a barátunk farkát (és tisztára is nyalogatja a végén), akkor ugyan már miért ne csókolhatná is meg...? Az, hogy megcsókolják egymást, még nem azt jelenti, hogy holnaptól együtt akarnak élni. Nálunk is ugyanúgy a szex természetes része, mint az aktus többi összetevője. Sőt, a páromnak egyrészt előfeltétel, hogy előbb megízlelné a srácot felül, és ha az passzol, akkor alul is. smile Valamint külön izgató számára, amikor hol ide, hol oda csókol.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 14. vasárnap 17:12
En is ezen az allasponton vagyok. Ha valakik kepesek a szexet mint jatekot kezelni, akkor van ertelme nyitott hazassagban elni. Egyebkent elobb-utobb a feltekenyseg diadalmaskodik es baj lesz belole. Nekem peldaul eszembe se jutna megszabni a felesegemnek mit tehet es mit nem, hiszen egyreszt nem a tulajdonom, masreszt az egesz arrol szol, hogy elvezze a dolgot. Ha azon kell gondolkoznia mit szabad es mit nem, az elveszi az egesz ertelmet. Ha ott, abban a pillanatban egy csok esne neki jol, akkor hajra.
2019. 04. 14. vasárnap 17:13  #266
Törölt felhasználó (3901512)
És az,hogy érinti a hölgyet,ha a másik pasi szopása után a férje esetleg nem erőlteti a csókolózást?
2019. 04. 14. vasárnap 17:12  #265
En is ezen az allasponton vagyok. Ha valakik kepesek a szexet mint jatekot kezelni, akkor van ertelme nyitott hazassagban elni. Egyebkent elobb-utobb a feltekenyseg diadalmaskodik es baj lesz belole. Nekem peldaul eszembe se jutna megszabni a felesegemnek mit tehet es mit nem, hiszen egyreszt nem a tulajdonom, masreszt az egesz arrol szol, hogy elvezze a dolgot. Ha azon kell gondolkoznia mit szabad es mit nem, az elveszi az egesz ertelmet. Ha ott, abban a pillanatban egy csok esne neki jol, akkor hajra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4061962)
2019. 04. 14. vasárnap 14:31
Bocsi de nem osztom ezt az álláspontot hiába sokan gondoljátok így, bár az igaz hogy a fogadó felek tabuit tiszteletben kell tartani minden esetben!! Szerintem ha féltékenységtől mentes maximális bizalom van egy kapcsolatban, és többes szex a vágyuk, akkor szexnél A csók nem jelenthet gondot. Az az alapja a jó szexnek ez az egyik, a másik hogy pl mivel külömb az adott partner farkát vagy puncusát a szánkhoz venni mint a nyelvét? smile Ahoz is kell érzelem, sőt!! Harmadik,ha valaki nem szimpatikus csókolni,nem szimpatikus orálszexre és dugni sem. Akik meg féltékenyek hogy csóknál kialakulhat valami kötődés,hát orálnál és dugásnál is kialakulhat,nem? Amúgy meg prostiknál szokás hogy nem csókolnak,mert ők egy szolgáltatást adnak ez érthető is. De egy igazi vágyakon alapuló többesszexnél ahol a partnereknél a féltékenység kizárt, a csók nem jelenthet gondot. Szerintem. De mindannyiak mások vagyunk tudom. Egyébként Írom ezt úgy hogy feleségemmel többször is fogadtunk fiút harmadiknak és jelenleg is van házibarátunk aki évek óta kapcsolatunk smile Mielőtt alapok nélküli okoskodónak tituálnátok wink Üdv.
2019. 04. 14. vasárnap 15:44  #264
Zozo77 igen egy jó heves szexnél igenis elcsattanhat egy ártatlan csók is ami a szex része. A csávó besértődött és kiment smile Ennyit a nyitottságról és a féltékenység mentességről wink Akik meg tudnak gépiesen érzelem nélkül szopni nyalni (ami persze nem szerelmi érzelem) inkább szimpátián alapulónak nevezném,csak gratulálok az ő dolguk csinálják úgy. Egyébként az is igaz ha valaki csatlakozik és ez tabu nem várhatja el. Ennyi.
2019. 04. 14. vasárnap 15:14  #263
nikoszelena nikoszelena
Nálunk is hasonló a helyzet, a szex az nálunk egy kellemes, örömszerzéssel egybekötött szabadidős tevékenység. Ráérsz? Rá! Van kedved? Van! Akkor jöhet a szex. De amikor a hormonok helyett az érzelmek veszik át a főszerepet akkor mi is a férjemmel szeretkezünk, nem szexelünk. Olyankor nincs helye harmadiknak-negyediknek, nincs ilyen-olyan figura, olyankor csak a tiszta szerelem van...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (958341)
2019. 04. 14. vasárnap 10:28
Már ne haragudj, de ebben nincs igazad
Én, mint feleség imádom a ffi többes szitut
De szeretkezni CSAK a férjemmel szeretkezek.
Tehát többesben a beszálló harmadik az mindig CSAK megdud, nem szeretkezik!!!
Ez szerintem így van rendjén!
Párok esetében sem szeretkezek a másik pár férfijével, csak megdugatom vele magam...
És az én férjem se szeretkezik más nőkkel, hanem csak megdugja őket!
Egy jól működő párkapcsolatnál ( vallom, hogy a mienk ilyen...), ott ez nem is kérdés.nálunk a szeretkezés intimitása a csók így ezt másokkal NEM csináljuk
A szex, a dugás az fincsi mással, de csók csak saját párommal. ( és lánnyal, mert az azért belefér...)
2019. 04. 14. vasárnap 15:01  #262
Törölt felhasználó (4058952)
Érzelem?
Sajnos sokan összekeverik, főleg pasik az érzelmet a vággyal....
A orális lehet vágy, a dugás lehet vágy, amihez érzelem nem kell.
Csókhoz már érzelem is kell, ami ha a harmadik részről elvárt, akkor nincs is miről beszélni.
Szerintem.
2019. 04. 14. vasárnap 14:51  #261
zozo77 zozo77
Sziasztok, én voltam olyan hármasban ahol kérdeztem a párost hogy mit szabad tennem mit nem, de nem adtak csak bizonytalan választ, hogy majd kialakul me meglátjuk stb. Elkezdődőtt az aktus, a férj hátulról benne volt a feleség pedig orálisan engem, majd a következő pillanatban a feleség felemelte a fejét és megcsókolt, na ezen a férj teljesen kiborult és otthagyott minket, persze rögtön vége lett az egésznek és el kellett mennem. Szóval a csók igenis fontos meg az is hogy a párok tisztázzák egymás közt hogy mit lehet mit nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Párok esetében sem szeretkezek a másik pár férfijével, csak megdugatom vele magam...
Egy jól működő párkapcsolatnál ( vallom, hogy a mienk ilyen...), ott ez nem is kérdés.nálunk a szeretkezés intimitása a csók így ezt másokkal NEM csináljuk
A szex, a dugás az fincsi mással, de csók csak saját párommal. ( és lánnyal, mert az azért belefér...)
2019. 04. 14. vasárnap 14:31  #260
Bocsi de nem osztom ezt az álláspontot hiába sokan gondoljátok így, bár az igaz hogy a fogadó felek tabuit tiszteletben kell tartani minden esetben!! Szerintem ha féltékenységtől mentes maximális bizalom van egy kapcsolatban, és többes szex a vágyuk, akkor szexnél A csók nem jelenthet gondot. Az az alapja a jó szexnek ez az egyik, a másik hogy pl mivel külömb az adott partner farkát vagy puncusát a szánkhoz venni mint a nyelvét? smile Ahoz is kell érzelem, sőt!! Harmadik,ha valaki nem szimpatikus csókolni,nem szimpatikus orálszexre és dugni sem. Akik meg féltékenyek hogy csóknál kialakulhat valami kötődés,hát orálnál és dugásnál is kialakulhat,nem? Amúgy meg prostiknál szokás hogy nem csókolnak,mert ők egy szolgáltatást adnak ez érthető is. De egy igazi vágyakon alapuló többesszexnél ahol a partnereknél a féltékenység kizárt, a csók nem jelenthet gondot. Szerintem. De mindannyiak mások vagyunk tudom. Egyébként Írom ezt úgy hogy feleségemmel többször is fogadtunk fiút harmadiknak és jelenleg is van házibarátunk aki évek óta kapcsolatunk smile Mielőtt alapok nélküli okoskodónak tituálnátok wink Üdv.
2019. 04. 14. vasárnap 12:49  #259
colamatyi colamatyi
jó lenne de nem tolakodnak
2019. 04. 14. vasárnap 12:33  #258
Törölt felhasználó (4058952)
eljen eljen
2019. 04. 14. vasárnap 12:03  #257
Törölt felhasználó (1777462)
Tökre igaz. Mi több nálunk a kedvenc dolog, ha én (nő), kvázi tárgyként vagyok használva uram felügyelete mellett. Ha megdugat mással, kölcsönad, ribancként kezel. Ettől indulok be igazán.
2019. 04. 14. vasárnap 10:28  #256
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 01. 31. csütörtök 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 31. csütörtök 16:12
Csak egyszer olvasnék már olyan topik címet, hogy "Izgat, ha szeretkezem a feleségeddel", "Izgat, ha szeretkeznek a feleségemmel", hogy ne úgy nézzen ki a feleség szerepe, mintha eladnák, mint egy malacot.
2019. 04. 13. szombat 20:33  #255
19910323 19910323
Sziasztok 35 feletti feleséget szívesen kényeztetnék akár a férjjel együtt is. Kezdőként a kíváncsiságtol vezérelve heteróként!
2019. 04. 13. szombat 19:49  #254
Törölt felhasználó (925470)
https://forum.index.hu/Article/showArticle?la=150682705&t=- 9080212
Tessék smile
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 01. 31. csütörtök 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 31. csütörtök 16:12
Csak egyszer olvasnék már olyan topik címet, hogy "Izgat, ha szeretkezem a feleségeddel", "Izgat, ha szeretkeznek a feleségemmel", hogy ne úgy nézzen ki a feleség szerepe, mintha eladnák, mint egy malacot.
2019. 04. 13. szombat 05:31  #253
jony1983 jony1983
Egy ilyen csajjal nekem nem okozna problémát
(Ez egy válasz cmszex üzenetére (2019. 01. 31. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 31. csütörtök 17:34
Szerintetek egy lassan 10 éve együtt elő pár ha a harmadiknak beszálló idegen férfitól nemi szűrővizsgálatot kér óvszernélkűli és punciba élvezős szexért cserébe ráadásúl úgy hogy mi álljuk mennyire nehezitené meg az ismerkedést.??
2019. 04. 12. péntek 01:04  #252
almodozo12 almodozo12
Engem (ff) nagyon izgat, és érdekel hogy a párokhoz, vagy hozzánk h párhoz "beszálló" férfi mit szeretne párommal kipróbálni, megtenni, átélni, Mi az amit szeretne, amire vágyakozik. Mi az ami izgatja. Rendkívül izgat amikor előtte elmondja, vagy leírja. Nem tudom miért de rendkívül izgató ezt tudni, olvasni vagy hallani. Szex közben várom ezeket a szitukat. Vagy csak úgy fantáziálok ezekről.
2019. 04. 04. csütörtök 21:34  #251
Törölt felhasználó (3973982)
Tudom nem szép, ismerős körben, lehet a legnagyobb élvezeteket megélni ...

Van másnak is ilyen élménye?
2019. 04. 04. csütörtök 15:24  #250
bikiváncsi bikiváncsi
Engem jobban izgat ha az én páromat dugjuk ketten.
De mégis van itt egy pár akinek a hölgy tagjába nagyon szívesen élveznék a párjával együtt. finom
/ 22