Mi is párt kerestünk lányt találtunk de pár az nem jött össze nagyon nehéz ez most....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 06. csütörtök 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4538092)
2022. 01. 06. csütörtök 17:02
Van itt pár aki ismerkedne velünk????
Lányt már nem is említünk inkább.
Privátban légyszi ha mégis pussz
Ennyire semmi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 06. csütörtök 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4538092)
2022. 01. 06. csütörtök 17:02
Sziasztok! Szivesen ismerkednénk párokkal! Fogadni tudunk!
Sziasztok!
Nem állandó párként keresünk Debrecen és környékén elsősorban párokat,végső esetben igényes férfit minden jóra! Csak hetero dolgokban gondolkodunk! Igényes,sportos,40-es évei vége felé járó pár vagyunk! Helyünk sajnos nincs! Diszkréció fontos! Privátban írjatok,ha kérhetem! Üdv. Mindenkinek!
Nem állandó párként keresünk Debrecen és környékén elsősorban párokat,végső esetben igényes férfit minden jóra! Csak hetero dolgokban gondolkodunk! Igényes,sportos,40-es évei vége felé járó pár vagyunk! Helyünk sajnos nincs! Diszkréció fontos! Privátban írjatok,ha kérhetem! Üdv. Mindenkinek!
Sziasztok! Január 14-én Esztergomba leszünk egy eldugott kis házikóban. Párokat keresünk akik csatlakoznának hozzánk. Női bi szuper lenne ! Amennyiben szeretnétek kipróbálni egy jacuzzis , szex hintás gabalyodást
Akkor írjatok privát üzenetet. Szép estét mindenkinek!
M&P
Akkor írjatok privát üzenetet. Szép estét mindenkinek!
M&P
Szívesen látunk egri házunkban vendégül párokat ezen a heten. Pasit mi keresünk, ha a meglevő ismerősök közül senki nem ér rá. Szóló lány csal akkor irjon, ha lány és fiú is érdekli.
Parkent keresunk part Bajan parcsere. Ha erdekel irj rank es megbeszeljuk a többit.
Párt keresünk lányos játékokra kor alkat nem számít
Sziasztok holnap délután 2 kor keresünk alkalmi partneremmel csak párt pest megye déli részén.
Sajnos az ország másik fele élvezi ezt a dolgot. Erre nem találtam senkit.
Sziasztok! Ugy alakult hogy újra megprobáljuk itt az oldalon megtalálni a párunkat. Igen párt a gyengébbek kedvéért. Nem Barbi&Ken vagyunk hanem halandók. Ha esetleg érdekes lehet keressetek bennünk. Puszi pacsi
Sziasztok Február 25-27 között Duna Relax Hotelban leszünk Ráckevén párral vagy lánnyal szivesen taliznánk ott.
Nöi bi párcsere érdekel! Férfit nem keresünk!
Nöi bi párcsere érdekel! Férfit nem keresünk!
kis faszú pasit vagy ilyen tagú párt keresünk akik szeretnek bulizni is nem csak szex hanem beszélgetés -iszogatás és alkuljon az este jól
Fotót kérünk meztelent is,viszonozzuk
Egy pár női tagjaként keresnék hölgyet akivel kényeztetnénk egymást a párom előtt . A párom nem szállna be ő csak végignézné.Egymás előtti szex esetleg párcsere is szóba jöhet.
Kimaradt hogy pest megyeiek vagyunk.
Sziasztok.
Fiatal bi pár vagyunk.
Bi párt keresünk estére.
Privibe irjatok.
Fiatal bi pár vagyunk.
Bi párt keresünk estére.
Privibe irjatok.
kis faszú pasit vagy ilyen tagú párt keresünk akik szeretnek bulizni is nem csak szex hanem beszélgetés -iszogatás és alkuljon az este jól
Sziasztok! Január 14-én rendezünk egy kis bulit, ahova szeretettel várunk párokat. Egy kis házban Esztergomban amiben van egy kis jacuzzi és nagyon szuper ágy. Amennyiben szeretned kipróbálni a szex- hintánkat arra is lesz lehetőség ,amennyiben eljössz .szép napot sziasztok !!
Szia itt lesz a számom