Ne sajnáljátok mindenkinek kosarat dobnak egész listánk van!!És akik itt rendszeresen keresnek a legtöbbjük ilyen!!Ha nem igy lenne nem hetente írná ki!
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2025. 01. 21. kedd 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnáljuk, hogy mi nem voltunk nyerők Nálatok
(Ez egy válasz DuplaBi üzenetére (2025. 01. 21. kedd 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 07:24
Fontos nektek, hogy kivel bújtok ágyba?
Nem ijedtek meg a saját nemetek érintésétől és önfeledten bele tudtok feledkezni egy négyes gabalyodásba?
Nem dohányoztok?
Ez már elég alap ahhoz, hogy ismerkedjünk!
Minden párnak válaszolunk.
Nem ijedtek meg a saját nemetek érintésétől és önfeledten bele tudtok feledkezni egy négyes gabalyodásba?
Nem dohányoztok?
Párral ismerkednenk Miskolc környékéről helyünk van fogadni tudunk, biszex dolgok csak lehetőség privát üzenet várunk
Péntektől-vasárnapig Zalakaroson leszünk, ismerkednénk szimpatikus párral
Fontos nektek, hogy kivel bújtok ágyba?
Nem dohányoztok?
Nem dohányoztok?
Sziasztok.
Akik esetleg valós igazán vonzó párokkal szeretnének "gabalyodni",Jan.25.én igényes házibuli jellegű privát bulit szervezünkPiliscsaba mellett!Szívesen látunk még sportos vagy normál testalkatú PÁROKAT,50 éves korig!
Részletekért bátran keressetek privátban....
Akik esetleg valós igazán vonzó párokkal szeretnének "gabalyodni",Jan.25.én igényes házibuli jellegű privát bulit szervezünkPiliscsaba mellett!Szívesen látunk még sportos vagy normál testalkatú PÁROKAT,50 éves korig!
Részletekért bátran keressetek privátban....
Sziasztok!
35/37 éves pár vagyunk.
Nem vagyunk topmodellek, de vékonyak és sportosak vagyunk, a heti 3 mozgás és egészséges életmód nagyon fontos nekünk. Hasonló partnereket keresünk.
Diplomás, szellemi foglalkozást üző, értemiségi pár vagyunk. Nem sznob, nem nagyképű, de fontos, hogy a partnereink is hasonlóak legyenek.
Ilyen paraméterekkel keresünk párokat, a korosztályunkból. Írjatok bátran!
35/37 éves pár vagyunk.
Nem vagyunk topmodellek, de vékonyak és sportosak vagyunk, a heti 3 mozgás és egészséges életmód nagyon fontos nekünk. Hasonló partnereket keresünk.
Diplomás, szellemi foglalkozást üző, értemiségi pár vagyunk. Nem sznob, nem nagyképű, de fontos, hogy a partnereink is hasonlóak legyenek.
Ilyen paraméterekkel keresünk párokat, a korosztályunkból. Írjatok bátran!
Párral ismerkednénk!
Sziasztok Február 13tól 16ig egy Pest melletti wellness hotelba töltjük.Szivesen töltenék azt a pár napot egy hozzánk illő párral. Az adatlapunkon minden fontos információ.megtalálható Kérem csak olyan párok írjanak akik komolyan is gondolják.Egyedűl álló férfit semmilyen formában nem keresünk.
Sziasztok! Február 7 és 9 között elmennénk valahová wellnessezni, kb 100 km-es körzetben a Fővárostól. Szeretnénk kicsit izgalmasabbá tenni és ehhez keresnénk hozzánk hasonló korú és alkatú Párt, akik nem riadnak meg a saját árnyékuktól. Adatlapot olvassatok please!!! SZÓLÓ FÉRFIT NEM (!) KERESÜNK!!!!!!!!
Kedves Partner,
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Budapesti, többesben tapasztalt, együtt élő, ötvenes, jó megjelenésű, ápolt, nyugodt és türelmes pár vagyunk.
Szívesen ismerkednénk olyan nem dohányzó párral, akik nyitottak a párcserés szexre.
Minden párnak válaszolunk, őszintén és nyíltan kommunikálunk.
Szívesen ismerkednénk olyan nem dohányzó párral, akik nyitottak a párcserés szexre.
Minden párnak válaszolunk, őszintén és nyíltan kommunikálunk.
Sziasztok.Aranyos,kedves,GYÖNGYÖSI párt keresünk!
Sziasztok párt keresünk Győr környékén párcserés szexre.
Kedves GG Tagok!
Kedves Párok!
Olyan pár (női bi elfogadott) ismerettségét keressük, akik csatlakoznának egy meglévő 3-as felálláshoz (1 nő 2 ffi).
Fontos: csak hétköznap napközbeni időpont (pl. délelőtt) lenne megfelelő számunkra, és apartmanba tudnánk találkozni Gyulán.
Köszönjük!
Kedves Párok!
Olyan pár (női bi elfogadott) ismerettségét keressük, akik csatlakoznának egy meglévő 3-as felálláshoz (1 nő 2 ffi).
Fontos: csak hétköznap napközbeni időpont (pl. délelőtt) lenne megfelelő számunkra, és apartmanba tudnánk találkozni Gyulán.
Köszönjük!
Most nekünk irogat, már szánalmas
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (2025. 01. 18. szombat 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 18. szombat 11:33
Vigyázzatok, mert Puncivadász1 néven van fent egy gyengeelméjű ember, aki párokat zaklat...
Sziasztok. Kedves párt keresünk közös élményekre. Többnyire hét közben 18.00 utáni időpontban tudunk fogadni otthonu kban. Privát üzenetet várunk. Köszönjük.
Este várunk szeretettel...
(Ez egy válasz Andris3333 üzenetére (2025. 01. 19. vasárnap 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 19. vasárnap 10:24
sziasztok,
kezdő passzív férfiként kipróbálnám férfivel, vagy bi párral mindkettő fél örömére. 188 magas 34 éves 90 kg sportoló vagyok, 20f
kezdő passzív férfiként kipróbálnám férfivel, vagy bi párral mindkettő fél örömére. 188 magas 34 éves 90 kg sportoló vagyok, 20f
Te sem tudsz olvasni?
Vagy csak a matek nem megy?
(Ez egy válasz Andris3333 üzenetére (2025. 01. 19. vasárnap 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy csak a matek nem megy?
2025. 01. 19. vasárnap 10:24
sziasztok,
sziasztok,