Voltam már olyan helyzetben / egymás mellett/, hogy egy lány nézte---s közben masztizott--ahogyan szexeltem a barátnőjével.Izgi volt!!! Voltam már úgy is, hogy több lány előtt masztiztam, de ez is élőben történt! Nagyon nagyot élveztem, és szerintem ők is, hiszen mindegyik simizte magát.De kamera előtt soha---vissza lehet élni vele!!!!
Élőben jó az!!! A webcam nem tudja ugyanazt nyújtani!
igazad van jó is az !
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 26. csütörtök 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (824443)
2013. 09. 26. csütörtök 17:35
Szia! nem mindenkit izgat a dolog, de én például imádok belesni mások hálószoba titkaiba lehet perverz vagyok, de ez van...Élőben is meglesném, de ahhoz nemnagyon van bátorságom, így marad a webcam.Sok párral , lánnyal kamoztam már innen és még szerencsére nem láttam vissza magam a neten sehol , de valóban megvan a veszélye.Óvintézkedésként véleményem szerint maszkkal vagy arc nélkül is megoldható a dolog
Kizárólag megbízható és szimpatikus emberrel.
Előfordult, hogy mutogattam magam webcamon, kicsit exchibicionista vagyok.
Szeretem, ha néznek, akár úgy is hogy én nem látom az illetőt. Szívesen benne vagyok az ilyen netes camozgatásokban :p
Szeretem, ha néznek, akár úgy is hogy én nem látom az illetőt. Szívesen benne vagyok az ilyen netes camozgatásokban :p
Csak ha meglenne a kölcsönös szinpátia és bizalom. Teljesen ismeretlennel nem.
Nekem nem lenne célravezető az arctakarás mert van egy-két tetkóm. A farkamon is van
Lehet arc nélkül is kamerázni, így vállalható szerintem....
Szia! nem mindenkit izgat a dolog, de én például imádok belesni mások hálószoba titkaiba lehet perverz vagyok, de ez van...Élőben is meglesném, de ahhoz nemnagyon van bátorságom, így marad a webcam.Sok párral , lánnyal kamoztam már innen és még szerencsére nem láttam vissza magam a neten sehol , de valóban megvan a veszélye.Óvintézkedésként véleményem szerint maszkkal vagy arc nélkül is megoldható a dolog
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2013. 09. 26. csütörtök 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 26. csütörtök 07:26
Ez a webkamerás dolog nem veszélytelen. A másik fél felveszi a műveletet és már kint is van a neten. Én az ilyet nem kockáztatnám, amellett, hogy abszolúte nem is izgat a dolog.
Ez a webkamerás dolog nem veszélytelen. A másik fél felveszi a műveletet és már kint is van a neten. Én az ilyet nem kockáztatnám, amellett, hogy abszolúte nem is izgat a dolog.
hello lanyok, nök, parok en is megmutatnam magam skypon *****cím egyeztetés priviben****
(moderálva:extraxl)
(moderálva:extraxl)
Hello!épp most masztiztam egy formás testű lánnyal....szuper volt, csak hamar le kellett lépnie sajnos!Ha olvasod köszi és remélem megismételjük!
Volt már rá példa egyszer-kétszer és szuper volt. Bár ebben a b....i világban nagyon óvatosnak kell lenni nehogy csak egy videó legyen a túloldalon.... De ha sikerül jó partnert találni rá akkor ez is egy szuper dolog szerintem!
Nálunk volt ilyen, az aktuális lánnyal/párral akivel éppen kapcsolatban voltunk és éppen úgy alakult a helyzet! Ismeretlenben csak akkor, ha lány vagy pár volt a másik oldalon, és volt kamera ott is!
Igen, nagyon szivesen. Volt mar ra pelda, a kamera mindket felen elveztuk a varazsat! A Holgy is elment (valszeg. keves fenynel kam-on keresztul ez azert eljatszhato...) es en is! Izgi volt!
Sziasztok,a magamutogatasnak teljessen mas varazsa van, es akkor a legszebb ha egy no ker meg ra...akkor a legizgalmasabb...vannak bizonyos hatarok is akkor jo ha a masik partner elvezi es benne van....ha nem az mar beteges bizony...
Régi vágyam, hogy kiverjem hölgy előtt, főleg ha 50 feletti az illető
viccnek gyenge volt, még gyakorolj a tükör előtt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 22. szombat 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (427062)
2013. 06. 22. szombat 19:53
Azért a pasikat nem nehéz erre rávenni. Pláne még tini korban.
Azért a pasikat nem nehéz erre rávenni. Pláne még tini korban.
nagyon izgató a párod a kép alapján!!! kipróbálnám én is! még nyilvánosan is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 22. szombat 03:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (81552)
2013. 06. 22. szombat 03:21
Nem lenne jobb a párom picsájába ??