lehet egyszer kipróbáljuk
Ez nem újdonság, vannak párok akik csinálják egymással vagy pasiknak. Mi is csináltuk már de nem otthonról és farsangi álarcban.
Annak talán inkább izgibb, aki nézi, de az is csak virtuális. A tudat, hogy néznek, de csak kamerán át, a jó ég tudja, az is csak virtuális. Biztosan jobb az élő kapcsolat.
És párként van tapasztalatotok?
Nyitott vagyok, volt rá példa, izgalmas is, de mégis hiányérzete van az embernek...
Mit kéne róla meséljek? Izgalmas pár alkalommal de csak azoknak akik megelégednek a virualitással... olyan mint leszbikusnak lenni és férfi farkat utánzó eszközzel mímelni a jó szexet. "Nem az igazi"
Miért akkora újdonság, ez a webkamerás dolog? Úgy jó 7-8 éve van már ilyen, csak weblap volt kevés amire a magyar ember bejutott, de msn-en is tudok és halottam is ilyenről. Sőt személyesen is van ismerettségem úgy női mint férfi oldalról
Amúgy meg aki nem mutatná meg magát, nagy valószínüséggel nem is olvassa el ezt a topikot.
A kérdésre a válasz: Már láttak kemerában. És nem fogok megint kamerázni, akárki, akármit ír!
Amúgy meg aki nem mutatná meg magát, nagy valószínüséggel nem is olvassa el ezt a topikot.
A kérdésre a válasz: Már láttak kemerában. És nem fogok megint kamerázni, akárki, akármit ír!
Nem hiszem, hogy sok köze volna ahhoz.
valo vilag 5!!!!
lol új vagyok. Ezek szerint még vannak hasonló gondolkodású emberek
Most jutott az eszembe, hogy érdekes lenne, ha a párok egymást nézhetnék akció közben. Ki sem kellene mozdulni otthonról, csak bekapcsolni a webkamerát és hagyni, hogy nézzenek miközben mi is nézhetnénk más párokat akár egy másik városból, országból. Mutathanánk új pózokat egymásnak élőben, és persze tanulhatnánk is. Mit szóltok? (Engem egész feltüzel az ötlet.)
Van olyan pár akinek, ez egy jó móka? Még az is lehet, hogy tud izgató lenni, ha más néz titeket.... Kipróbáltátok már?
Ismerek nehány fizetős oldalt, de most inkább nem mint néző, hanem mint "előadó" érdekel a véleményetek.
El tudjátok képzelni magadok a webkamera előtt?
El tudjátok képzelni magadok a webkamera előtt?
Sziasztok!
Ha adott volna a környezet (webkamera, megfelelő internet, szabadidő ), te megmutatnád előbe magad itim helyzetben?
Pl. tusolás, maszturbálás vagy éppen kefélés közben szeretnéd, ha többen is otthonról élvezhetnék, amit épp te csinálsz a pároddal?
Volna bátorságod? Tetszene a gondolat, hogy sokan bámulnak?
Mennyire vagy nyitott az ilyesmire?
Ha adott volna a környezet (webkamera, megfelelő internet, szabadidő ), te megmutatnád előbe magad itim helyzetben?
Pl. tusolás, maszturbálás vagy éppen kefélés közben szeretnéd, ha többen is otthonról élvezhetnék, amit épp te csinálsz a pároddal?
Volna bátorságod? Tetszene a gondolat, hogy sokan bámulnak?
Mennyire vagy nyitott az ilyesmire?