A harmadik képen is ő van? Alig lehet felismerni...
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2010. 06. 02. szerda 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Így van az biztos! Nem nagy szám ez a Paris Hilton, de ő 1 igazi celeb, egyet pislant és az egész sajtó vele van tele
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 11. 03. kedd 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 03. kedd 18:25
Alsó hangon... de nem kell ahhoz Pest, meg belváros, bármelyik faluban jobb csajokat lehet találni ennél a békánál
Alsó hangon... de nem kell ahhoz Pest, meg belváros, bármelyik faluban jobb csajokat lehet találni ennél a békánál
(Ez egy válasz siemens béla üzenetére (2009. 11. 03. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
10-t ? percenként?
"Arra azért kíváncsiak lennénk, hogy mi járhat Paris Hilton fejében. "
Moderáltam: DrAnthony
Nem utalj kérlek senki halálára, még ilyen átvitten sem. Ezen kívül nem szép dolog valakinek ezt kívánni. (Ez egy válasz bigfoot20 üzenetére (2009. 06. 01. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Van az úgy, hogy ez ember elfeledkezik magáról, és a nagy koncentrálásban egyszer csak azt veszi észre, hogy a nyelve nincs a szokott helyén.
Nem kell az a legyező, mi akkor is látjuk, hogy valami nincs itt rendjén Arra azért kíváncsiak lennénk, hogy mi járhat Paris Hilton fejében.
Moderáltam: DrAnthony
Nem utalj kérlek senki halálára, még ilyen átvitten sem. Ezen kívül nem szép dolog valakinek ezt kívánni. (Ez egy válasz bigfoot20 üzenetére (2009. 06. 01. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 01. hétfő 21:30
Van az úgy, hogy ez ember elfeledkezik magáról, és a nagy koncentrálásban egyszer csak azt veszi észre, hogy a nyelve nincs a szokott helyén.
Nem kell az a legyező, mi akkor is látjuk, hogy valami nincs itt rendjén Arra azért kíváncsiak lennénk, hogy mi járhat Paris Hilton fejében.
Mi nincs rendben a képen???
(Ez egy válasz bigfoot20 üzenetére (2009. 06. 01. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 01. hétfő 21:30
Olyan izé feje van... Olyan ráverhetnékem támad a láttán...
Paris Hilton ruhája nem takar túl sokat. A dekoltázsa szép, ami van, azzal jól bánik, éppen eleget mutat, annyira mégsem volt meggyőző a viselt darab. (Ez egy válasz hp2003 üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Régen azt mondták mifelénk, hogy "középen meg farostlemez"
Az egy dolog, hogy gebe, de szerintem fejre is rusnya, mint a bűn... (Ez egy válasz hp2003 üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Az egy dolog, hogy gebe, de szerintem fejre is rusnya, mint a bűn... (Ez egy válasz hp2003 üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Aranyos a kis Paris, de elől deszka, hátul léc szegényke :S
Paris Hilton és barátnője, Aubrey O'Day a Sundance filmfesztivál nyitópartiján.2009. január 16., Utah
Paris Hilton amerikai híresség, és "legjobb barátnője", Brittany Flickinger - Flickinger lett Hilton barátkereső valóságshow-jának nyertese.
2008. december 31., Bondi Beach
(itt annyira nem néz ki 45 kg-nak)
Mostanság olvastam Paris-ról, hogy mivel párja és szerelme a kimondottan vékony nőket szereti (nem mintha Paris oan vastag lett volna eddig is), ezért drasztikus fogyókúrába kezdett, aminek eredményeképp 45 kg-ra fogyott le.
Mivel eddig is dohányzott, a kimaradt evéseket még több cigivel pótolja, így gyakorlatilag láncdohánossá vált.
Biztos jó lesz ez így neki?
Mivel eddig is dohányzott, a kimaradt evéseket még több cigivel pótolja, így gyakorlatilag láncdohánossá vált.
Biztos jó lesz ez így neki?
a múltkor láttam az egyik hypermarketben paris hiltonos babát a gyerekjáték osztályon...legközelebb alaposan megnézem mitől hiltonos
Paris Hilton amerikai híresség és valóságshow-hősnő kilenc hónapig tartó kapcsolata Benj Madden rockzenésszel, a Good Charlotte együttes tagjával véget ért - erősítette meg a pletykákat Hilton szóvivője.
"Még mindig szerelmesek egymásba, de mindketten úgy gondolják, hogy barátokként több esélyük van a boldogságra" - mondta a szóvivő. "Mélységesen tisztelik egymást, és biztos, hogy megmarad közöttük a jó kapcsolat."
"Paris nagyon szomorú, de megértette, hogy ő és Benji nagyon különbözőek, és teljesen mást akartak az élettől" - mondta a híresség egyik ismerőse. "Benji Paris minden lépését ellenőrizni akarta, és a barátaival sem jött ki túl jól. Paris úgy érezte, megfullad, ha nem lehet újra önmaga."
Bennfentesek szerint a szakításban nem játszott szerepet, hogy a hét elején több fotó is megjelent Paris Hiltonról és exbarátjáról, Stavros Niarchosról, akik egy miami partin kerültek egymáshoz igen közel - az ismerősök szerint "csak baráti beszélgetésről volt szó".
"Még mindig szerelmesek egymásba, de mindketten úgy gondolják, hogy barátokként több esélyük van a boldogságra" - mondta a szóvivő. "Mélységesen tisztelik egymást, és biztos, hogy megmarad közöttük a jó kapcsolat."
"Paris nagyon szomorú, de megértette, hogy ő és Benji nagyon különbözőek, és teljesen mást akartak az élettől" - mondta a híresség egyik ismerőse. "Benji Paris minden lépését ellenőrizni akarta, és a barátaival sem jött ki túl jól. Paris úgy érezte, megfullad, ha nem lehet újra önmaga."
Bennfentesek szerint a szakításban nem játszott szerepet, hogy a hét elején több fotó is megjelent Paris Hiltonról és exbarátjáról, Stavros Niarchosról, akik egy miami partin kerültek egymáshoz igen közel - az ismerősök szerint "csak baráti beszélgetésről volt szó".
Láttam persze, mondjuk nem mindig nézem, de ezt a részt pont láttam és haláli volt.
Behaltam ezen a fejen. (Ez egy válasz Slauka üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Behaltam ezen a fejen. (Ez egy válasz Slauka üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
South Park-ból van iszonyat komoly volt az a rész te láttad?
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 01:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 20. csütörtök 01:19
Íme a hölgyemény más szemszögből is :
Paris Hilton Southpark Edition
Paris Hilton Southpark Edition