Ha nem az lenne a neve hogy Paris Hilton, a kutya se lenen rá kiváncsi,mert azért valljuk be,n me vmi igazi bombázó!!
ezt a részt én is láttam.
kb úgy néz ki, mint akit összevertek. (Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 01:19), amit ide kattintva olvashatsz)
kb úgy néz ki, mint akit összevertek. (Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 01:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 20. csütörtök 01:19
Íme a hölgyemény más szemszögből is :
Paris Hilton Southpark Edition
Paris Hilton Southpark Edition
Íme a hölgyemény más szemszögből is :
Paris Hilton Southpark Edition (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 11. 17. hétfő 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Paris Hilton Southpark Edition (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 11. 17. hétfő 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem annyira nem tetszik ez a csaj, hogy nagyon
de benne van a SouthPark-ban, azon akkorát röhögtem
Nagyon nagy.
de benne van a SouthPark-ban, azon akkorát röhögtem
Nagyon nagy.
Sajnos ebből nem derül ki, hogy kire adta le a szavazatát...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 11. 06. csütörtök 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 06. csütörtök 07:20
Aktuális:
Paris Hilton szavaz
2008. november 4. Norwalk, Kalifornia
Paris Hilton szavaz
Aktuális:
Paris Hilton szavaz
Paris Hilton szavaz
Na, láttad már vezetni???
Mondjuk egy szöszi HP a volán mögött, mindig nagy istenkísértés... (Ez egy válasz richy2000 üzenetére (2008. 08. 17. vasárnap 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondjuk egy szöszi HP a volán mögött, mindig nagy istenkísértés... (Ez egy válasz richy2000 üzenetére (2008. 08. 17. vasárnap 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 17. vasárnap 12:27
ez a Piros Hilton kimondhatatlanul nagy r.i.b.a.n.c a kobon. Mintha valami jatekbaba lenne akivel azt csinalnak az emberek amit csak akarnak. A vezetesi stilusa meg olyan borzalmas,h egy ovis jobban vezet nala.
ez a Piros Hilton kimondhatatlanul nagy r.i.b.a.n.c a kobon. Mintha valami jatekbaba lenne akivel azt csinalnak az emberek amit csak akarnak. A vezetesi stilusa meg olyan borzalmas,h egy ovis jobban vezet nala.
Stars Are Blind
I don't mind spending some time
Just hanging here with you
Cuz I don't find too many guys
That treat me like you do
Those other guys all
Wanna take me for a ride
But when I walk their talk
Is suicide
Some people never get beyond
Their a stupid pride
But you can see
The real me inside
And I'm satisfied, oh no, ohh
Even though the gods are crazy
Even though the stars are blind
If you show me real love baby
I'll show you mine
I can make you nice and naughty
Be the devil and angel too
Got a heart and soul and body
Bájos pofiM? Szilva Drága, Te melyik képet nézted???
Egyébként amikor azt írtam, hogy olyan "Barbie-haj"-féle van a fején, én is arra értettem, hogy olyan, mintha valami műszálas akármi lenne. Borzalmas... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 16. szombat 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként amikor azt írtam, hogy olyan "Barbie-haj"-féle van a fején, én is arra értettem, hogy olyan, mintha valami műszálas akármi lenne. Borzalmas... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 16. szombat 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 16. szombat 10:54
jajmá! hirtelen ránéztem a képre, mondom: "mivanmá? itt a rubint réka?"
minél tovább nézem annál jobban nem hasonlít, de így hirtelen felindulásból olyan volt
egyébként mi az a fehér csík paris fenekén a bugyi alatt? napozáscsík? a második képen meg olyan a haja, mint régen a hajasbabáké, olyan műszálasféle
egyébként szerintem egész bájos a pofikája
minél tovább nézem annál jobban nem hasonlít, de így hirtelen felindulásból olyan volt
egyébként mi az a fehér csík paris fenekén a bugyi alatt? napozáscsík? a második képen meg olyan a haja, mint régen a hajasbabáké, olyan műszálasféle
jajmá! hirtelen ránéztem a képre, mondom: "mivanmá? itt a rubint réka?"
Valszeg többek között ezért (is) annyire ellenszenves sokaknak Paris kisasszony...
Nem elég, hogy fejre randa, mint a bűn, most még feltette ezt a műanyag Barbie-haj szerű izét a fejére, és felvette hozzá eztn a hálóinget. Brrrrr... Borzalmas...
Nem elég, hogy fejre randa, mint a bűn, most még feltette ezt a műanyag Barbie-haj szerű izét a fejére, és felvette hozzá eztn a hálóinget. Brrrrr... Borzalmas...
Paris Hilton See Through Ass At Playboy Party (2008.08.14)
Hilton kisasszony megmutatta a seggét a Playboy Partiján!
Hilton kisasszony megmutatta a seggét a Playboy Partiján!
az igaz szerelem!
Paris Hilton és barátja, Benji Madden, a Good Charlotte együttes frontembere Koppenhágában
2008. augusztus 4.
Paris Hilton és barátja, Benji Madden, a Good Charlotte együttes frontembere Koppenhágában
2008. augusztus 4.
"A botrányhősnő anya lesz?!
Árulkodó fotók: Hoppá - Paris Hilton terhes?
Csak nem összejött? - A botrányos életviteléről híres Paris Hilton mostanság mintha kissé megnyugodott volna, ami kiegyensúlyozott kapcsolatának is köszönhető. De máris terhes lenne?
Érdekes fotók jelentek meg a minap Paris Hiltonról és kedveséről, Benji Madden zenészről.
A csinos szállodaörökösnőt, aki mostanság szinte mindenhová elkíséri szerelmét - ilyen se gyakran fordult elő nála korábban...-, fényes, kissé bő zöld ruhában kapták lencsevégre. Mintha a hasa domborodna alatta....
Vajon mit rejt a bő ruha?
Paris szemmel láthatóan nagyon boldog, és külsejét illetően is felülmúlja önmagát - Vajon tényleg egy baba érkezésének köszönhető az a titokzatos mosoly...?
A kérdés már csak azért is érdekes, hiszen a Hilton-lány nemrég nyíltan beszélt arról, hogy úgy érzi Benji Madden az Igazi számára, és hamarosan szeretne egy kisbabát!
Amikor kedvese Prágában, majd Budapesten is koncertezett zenekarával, Paris mindkét helyre vele ment, és nem rejtette véka alá, hogy a gyermekáldáson is "dolgozni fognak".
Sőt, azt tervezte, hogy ha ezen két város egyikében fogan meg közös babájuk, a Prague vagy Budapest nevet adná neki! Lehet, hogy valóban készülhetünk egy újabb sztárbabára?"
Árulkodó fotók: Hoppá - Paris Hilton terhes?
Csak nem összejött? - A botrányos életviteléről híres Paris Hilton mostanság mintha kissé megnyugodott volna, ami kiegyensúlyozott kapcsolatának is köszönhető. De máris terhes lenne?
Érdekes fotók jelentek meg a minap Paris Hiltonról és kedveséről, Benji Madden zenészről.
A csinos szállodaörökösnőt, aki mostanság szinte mindenhová elkíséri szerelmét - ilyen se gyakran fordult elő nála korábban...-, fényes, kissé bő zöld ruhában kapták lencsevégre. Mintha a hasa domborodna alatta....
Vajon mit rejt a bő ruha?
Paris szemmel láthatóan nagyon boldog, és külsejét illetően is felülmúlja önmagát - Vajon tényleg egy baba érkezésének köszönhető az a titokzatos mosoly...?
A kérdés már csak azért is érdekes, hiszen a Hilton-lány nemrég nyíltan beszélt arról, hogy úgy érzi Benji Madden az Igazi számára, és hamarosan szeretne egy kisbabát!
Amikor kedvese Prágában, majd Budapesten is koncertezett zenekarával, Paris mindkét helyre vele ment, és nem rejtette véka alá, hogy a gyermekáldáson is "dolgozni fognak".
Sőt, azt tervezte, hogy ha ezen két város egyikében fogan meg közös babájuk, a Prague vagy Budapest nevet adná neki! Lehet, hogy valóban készülhetünk egy újabb sztárbabára?"
Nicky és Paris Hilton a legújabb Hilton valóságshow, a barátnőkereső Paris' Best Friend forgatásán
Felvetődött, hogy mindkét hölgyet topicostul mindenestül deportálom a "Negatív szex-szimbólumok" thread-be, de ugye KA élvez egyfajta privilégiumot, Paris meg...
Majd a köv. fórum felújításnál esetleg véletlenül elfelejtődnek... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 28. péntek 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Majd a köv. fórum felújításnál esetleg véletlenül elfelejtődnek... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 28. péntek 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 03. 28. péntek 16:16
ezt a hilton lányt..meg a Kelemen annát..miért nem egy topicba zártátok???
tökre egyformák...gondolok itt arra,hogy mü hülye mind a kettö...szökék is(brrr)...randák is....meg probálkoznának is szegénykék...dehát a kutya is abba döglött bele....
mondjuk...a Parisnak több pénze van...
tökre egyformák...gondolok itt arra,hogy mü hülye mind a kettö...szökék is(brrr)...randák is....meg probálkoznának is szegénykék...dehát a kutya is abba döglött bele....
ezt a hilton lányt..meg a Kelemen annát..miért nem egy topicba zártátok???
Mivel ez OFF (nem közvetlenül a topichoz tartozik), kérem a feleket, hogy priviben beszéljék meg az oldal használatát!
(Ez egy válasz petya0099 üzenetére (2008. 03. 24. hétfő 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 24. hétfő 23:41
megnéztem én is ezt az oldalt (photofun.extra.hu) de nem tudok képet csinálni,mikor be akarom illeszteni a saját képemet tölti egy kis ideig aztán visszadob az effektekhez. mi lehet a baj? regisztrálni kell valahol hozzá vagy mi?