Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Úgy érzem, egyre inkább szükség van egy ilyen topikra is, mert egyre többször felszínre kerül, egyre hevesebb kommenteket szül, hogy sokan az utolsó pillanatban gondolják meg magukat, vagy egy szó nélkül tűnnek el (örökre) válasz nélkül hagyva a másikat.

Személyeskedés, fikázás nélkül, kulturált hangnemben folyó véleménycserét, gondolat megosztás kérnék!

Az eddigi hozzászólások

2012. 09. 09. vasárnap 14:41  #157
Törölt felhasználó (849369)
Azt hiszem te nem igazán értetted amiről beszéltem. Viszont én nem sértegettem senkit, így te se tedd! Ha valami mondanivalód van személyesen nekem, akkor tedd meg privát üzenetben és ott nyugodtan megbeszélhetjük! Köszönöm!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 09. vasárnap 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (855747)
2012. 09. 09. vasárnap 09:39
Ahogy mondod nem férjet feleséget jöttünk keresni erre az oldalra hanem alkalmi vagy szexpartnert,de ne akarjátok ti férfiak ,hogy rögtön egy két mondat után este vagy legkésőbb reggel a farkatokra üljünk ,mi nem értetek jöttünk hanem a saját vágyainkat megéljük .Én sem örülnék ha a nevem szerepelne egy topikban,hogy vele lehet vagy nem lehet ez nem egy közvetítő iroda.Nem akarsz fölösleges köröket megtenni ott vannak a fizetös prostik oda direktbe mehetsz ők bíztos nem vágnak át.Asszem te rossz helyen keresgélsz.
2012. 09. 09. vasárnap 10:02  #156
Zsuzsa Zsuzsa
Sajnálattal tapasztaltam a hosszu évek során,hogy nem tudnak ismerkedni a férfiak,nem tudnak közeledni egy nőhöz...(
2012. 09. 09. vasárnap 09:39  #155
Ahogy mondod nem férjet feleséget jöttünk keresni erre az oldalra hanem alkalmi vagy szexpartnert,de ne akarjátok ti férfiak ,hogy rögtön egy két mondat után este vagy legkésőbb reggel a farkatokra üljünk ,mi nem értetek jöttünk hanem a saját vágyainkat megéljük .Én sem örülnék ha a nevem szerepelne egy topikban,hogy vele lehet vagy nem lehet ez nem egy közvetítő iroda.Nem akarsz fölösleges köröket megtenni ott vannak a fizetös prostik oda direktbe mehetsz ők bíztos nem vágnak át.Asszem te rossz helyen keresgélsz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 09. vasárnap 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 09. vasárnap 09:04
Viszon minek fussunk meg olyan felesleges köröket, amelyeket akár ki is lehetne hagyni?! Itt általában nem férjet/feleséget keresnek az emberek, hanem szexuális partnereket, jobb esetben hosszú távra. De azért ez mégsem olyan, mint mikor megismersz valakit az életben és elkezdesz udvarolni neki. Sokkal gyorsabban is történhetnek az események. Ezért bár viszonylag hamar kiderülhet, ha valaki nem az, aki, mégis pont erről megy a diskurzus folyamatosan, hogy elge van sokmindenkinek abból, hogy eltűnnek, nem jönnek el, nem válaszolnak...stb. Ezt lehetne leredukálni egy olyan topiccal, ahol azok az emberek igazolhatnák egymás valódiságát, akik ténylegesen is találkoztak már. És ezzel senkit sem lehet véletlenül sem megbántani, vagy alaptalanul vádolni.
De persze lehet mindig a kifogásokat keresni a megoldások helyett és akkor marad minden így, ahogy most van. A döntés jog a közösségé.
2012. 09. 09. vasárnap 09:04  #154
Viszon minek fussunk meg olyan felesleges köröket, amelyeket akár ki is lehetne hagyni?! Itt általában nem férjet/feleséget keresnek az emberek, hanem szexuális partnereket, jobb esetben hosszú távra. De azért ez mégsem olyan, mint mikor megismersz valakit az életben és elkezdesz udvarolni neki. Sokkal gyorsabban is történhetnek az események. Ezért bár viszonylag hamar kiderülhet, ha valaki nem az, aki, mégis pont erről megy a diskurzus folyamatosan, hogy elge van sokmindenkinek abból, hogy eltűnnek, nem jönnek el, nem válaszolnak...stb. Ezt lehetne leredukálni egy olyan topiccal, ahol azok az emberek igazolhatnák egymás valódiságát, akik ténylegesen is találkoztak már. És ezzel senkit sem lehet véletlenül sem megbántani, vagy alaptalanul vádolni.
De persze lehet mindig a kifogásokat keresni a megoldások helyett és akkor marad minden így, ahogy most van. A döntés jog a közösségé.
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 09. 09. vasárnap 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 09. vasárnap 00:31
El tudod képzelni hogy az a kisgyerek eljön a randira....én nem a kirívó esetekre gondoltam.
A randin kiderül ami a külsőt illeti nem érdeke hazudni...ha nem jön meg nem mindegy, nem foglalkozok vele tovább. A randi után meg már minden ugyan úgy van mint bárhol, mesélni azt mesél amit akar. A turpisság előbb utóbb kiderül, de előre senki sem adhat biztosítékot egy másik ember felől... szerintem.
2012. 09. 09. vasárnap 00:31  #153
Demona Demona VIP
El tudod képzelni hogy az a kisgyerek eljön a randira....én nem a kirívó esetekre gondoltam.
A randin kiderül ami a külsőt illeti nem érdeke hazudni...ha nem jön meg nem mindegy, nem foglalkozok vele tovább. A randi után meg már minden ugyan úgy van mint bárhol, mesélni azt mesél amit akar. A turpisság előbb utóbb kiderül, de előre senki sem adhat biztosítékot egy másik ember felől... szerintem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 08. szombat 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 08. szombat 23:46
Az életben hús-vér emberrel ismerkedsz. Itt meg regekkel, amik mögött lehet valós ember és lehet szórakozó kisgyerek. Ugye te sem gondoltad komolyan, amit leírtál...?!
2012. 09. 08. szombat 23:46  #152
Az életben hús-vér emberrel ismerkedsz. Itt meg regekkel, amik mögött lehet valós ember és lehet szórakozó kisgyerek. Ugye te sem gondoltad komolyan, amit leírtál...?!
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 09. 08. szombat 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 08. szombat 23:40
Csak egy valamit nem értek...a neten kívül, hogyan ismerkedtek? Szóba elegyedik két ember s kialakul egy kölcsönös szimpátia minek következménye meg beszélnek egy következő randit...oda majd személyi igazolványt, erkölcsi bizonyítványt és érvényes AIDS papírt kér a folytatáshoz confused
Felnőttek vagyunk mindenkiben kell lenni egy egészséges szűrőnek mivel a szavak mögé látunk, emberismeretnek mivel eldönthetjük figyelemre méltó e. Külső pedig személyes talinál kiderül, ha nem volt valódi a kép úgy se jön el. Az igaz vagy hamis játék mindenhol körbe vesz minket se itt se máshol nincs a homlokra biggyesztve őszinte vagy sem.
2012. 09. 08. szombat 23:40  #151
Demona Demona VIP
Csak egy valamit nem értek...a neten kívül, hogyan ismerkedtek? Szóba elegyedik két ember s kialakul egy kölcsönös szimpátia minek következménye meg beszélnek egy következő randit...oda majd személyi igazolványt, erkölcsi bizonyítványt és érvényes AIDS papírt kér a folytatáshoz confused
Felnőttek vagyunk mindenkiben kell lenni egy egészséges szűrőnek mivel a szavak mögé látunk, emberismeretnek mivel eldönthetjük figyelemre méltó e. Külső pedig személyes talinál kiderül, ha nem volt valódi a kép úgy se jön el. Az igaz vagy hamis játék mindenhol körbe vesz minket se itt se máshol nincs a homlokra biggyesztve őszinte vagy sem.
2012. 09. 08. szombat 14:27  #150
Sziasztok nekem eddig sikerült találkozni akivel megvolt beszélve igaz,hogy elötte kb 2 hétíg beszélgettünk írogattunk és aztán jöhetett a személyes találkozás ,minden rendben volt sőt nagyon kellemes is
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 08. szombat 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 08. szombat 13:28
Én inkább arra gondoltam, hogy akik ténylegesen találkoztak egymással, azok kölcsönösen igazolhatják a másik valódiságát. És természetesen nem csak párokról lehet szó. De bármi jobb lenne attól, mint ami most van...
2012. 09. 08. szombat 13:28  #149
Én inkább arra gondoltam, hogy akik ténylegesen találkoztak egymással, azok kölcsönösen igazolhatják a másik valódiságát. És természetesen nem csak párokról lehet szó. De bármi jobb lenne attól, mint ami most van...
(Ez egy válasz nyulipaar üzenetére (2012. 09. 08. szombat 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 08. szombat 13:16
Egy olyan topic lenne jó, ahol a vezetőnél telefonon be lehetne jelentkezni. Lehetőleg a topicvezető is nő legyen! smile Egy női telefonnal minden pár legalizálhatná magát, és a lista állandóan frissítve lenne....
Vélemény? wave
2012. 09. 08. szombat 13:16  #148
nyulipaar nyulipaar
Egy olyan topic lenne jó, ahol a vezetőnél telefonon be lehetne jelentkezni. Lehetőleg a topicvezető is nő legyen! smile Egy női telefonnal minden pár legalizálhatná magát, és a lista állandóan frissítve lenne....
Vélemény? wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 08. szombat 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 08. szombat 11:36
Nemrég valaki felvetette, hogy egy kamu topicot kéne csinálni. Ezzel ugye az a baj, hogy lehetnek benne rosszindulatú emberek, akik szándékosan le akarnak járatni másokat. Viszont, mi van akkor, ha megfordítjuk a dolgot?! Arra gondolok, hogy egy olyan topicot lehetne csinálni, melyben egy sikeres találkozót követően az illető pár, lány, vagy fiú nyugodtan leírhatná azt a nevet, akivel/akikkel találkozott. Persze itt is meg van a lehetősége annak, hogy "jogatalanul" kerül valaki be a pozitív listába, de azért hosszabb távon nyílván kibukik, ha valaki kamu regekkel ír saját magáról pozitívat. Így nem lehet senkit alaptalanul kellemetlen helyzetbe hozni és lesz egy olyan pozitív lista, ha úgy tetszik, ahol lehet tudni, hogy kikkel érdemes kommunikálni...
Véleményeket írjatok!
2012. 09. 08. szombat 12:22  #147
Törölt felhasználó (857590)
Tök korrekten leírtad smile
A sok idióta meg elgondolkozhatna ezen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 01. szombat 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
2012. 09. 01. szombat 14:45
Nem értem mit értetlenkedsz, ez egyértelmű. sniffles

1. Nincs válasz= nem akarunk szexelni veled, de nem akarunk megbántani/nincs kedvünk írni neked.
2. Udvarias elutasító válasz (pl: Köszi, nem, de további jó keresgélést)= nagyon psziho vagy és félünk tőled ezért békében akarunk lenni veled. Zaklass másokat!

Elnézést kérek azoktól, akiket bánt a hozzászólásom, de mint gyakorló hármasozó (négyesező, gruppenező) pár talán segítek ezzel eloszlatni néhány tévhitet:
Pl:
1. Ha kiírják, hogy most párt keresnek, akkor az valójában egy pasira vonatkozik. (a lányt keresnek meg lányos arcú fiúkra is vonatkozik).
2. Ha biszex pasit keresnek, az azt jelenti, hogy olyan pasit, aki szereti a biszex lányokat. (Ez nem vicc! egyik randinkon kifejtette az élőlény).
3. Ha nem válaszolnak az igen-t jelent, csak még kétszer-háromszor meg kell kérdezni.
4. Ha válaszolnak és nemet mondanak az talán-t jelent, csak meg kell győzni őket.
5. Ha hirdetnek, bármit írhatnak magukról, a lényeg az, hogy én akarom a nőt.
6. Teljesen mindegy mit írok magamról a reglapon, majd úgyis mást hazudok a beszélgetés közben és ők nem fogják észrevenni. Ha észreveszik és rákérdeznek, akkor hülye p****k és f****k, és ezért le kell tiltani őket és feljelenteni a moderátornál.
7. A reglapomra a windows háttér képei (vicces állatok, fagylalt vagy Mr. Bean (ez sem vicc!)) a legkúlabbak és rendkívül szexisek és a párok elalélnak tőlük.
2012. 09. 08. szombat 11:36  #146
Nemrég valaki felvetette, hogy egy kamu topicot kéne csinálni. Ezzel ugye az a baj, hogy lehetnek benne rosszindulatú emberek, akik szándékosan le akarnak járatni másokat. Viszont, mi van akkor, ha megfordítjuk a dolgot?! Arra gondolok, hogy egy olyan topicot lehetne csinálni, melyben egy sikeres találkozót követően az illető pár, lány, vagy fiú nyugodtan leírhatná azt a nevet, akivel/akikkel találkozott. Persze itt is meg van a lehetősége annak, hogy "jogatalanul" kerül valaki be a pozitív listába, de azért hosszabb távon nyílván kibukik, ha valaki kamu regekkel ír saját magáról pozitívat. Így nem lehet senkit alaptalanul kellemetlen helyzetbe hozni és lesz egy olyan pozitív lista, ha úgy tetszik, ahol lehet tudni, hogy kikkel érdemes kommunikálni...
Véleményeket írjatok!
2012. 09. 05. szerda 07:34  #145
Bezzeg aki meg tényleg menne, azt válaszra sem méltatják az esetek 95%-ában. Pedig egy fokkal azért talán szebb vagyok, mint az ördög... nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 05. szerda 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (72051)
2012. 09. 05. szerda 05:45
Igen így van, főleg ami , aki túl jónak néz ki hogy igaz legyen, az biztosan nem is igaz... mi így jártunk az egyik fiúval... képek alapján nagyon rendben volt minden, túl rendben is az itt található legtöbb pasihoz képest... aztán mindig kibújó hogy majd holnap este tudja megmondani mikor jó, közbe e-mailek hogy mit tenne a párommal, aztán mikor már egy kicsit idegesek lettünk az állandó hülyítés miatt, szépen eltünt... valószínűleg sohasem létezett olyan formában mint a képen...tanultunk az esetből...
2012. 09. 05. szerda 05:45  #144
Törölt felhasználó (72051)
Igen így van, főleg ami , aki túl jónak néz ki hogy igaz legyen, az biztosan nem is igaz... mi így jártunk az egyik fiúval... képek alapján nagyon rendben volt minden, túl rendben is az itt található legtöbb pasihoz képest... aztán mindig kibújó hogy majd holnap este tudja megmondani mikor jó, közbe e-mailek hogy mit tenne a párommal, aztán mikor már egy kicsit idegesek lettünk az állandó hülyítés miatt, szépen eltünt... valószínűleg sohasem létezett olyan formában mint a képen...tanultunk az esetből...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 03. hétfő 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (839452) VIP
2012. 09. 03. hétfő 18:44
Üdv Mindenkinek!
Egy kis szemelvényt tennénk közzé ami a partnerkeresést illeti. Először talán a mi szemszögünkből, vagyis amikor mi kapunk levelet. Vannak valós emberek, (fiúk is , párok is) akiktől nagyon aranyos levelet, leveleket kapunk. Volt akivel a személyes találkozóig is eljutottunk, erről kicsit később. Viszont itt is elmondjuk azoknak az embereknek (akik nagyon aranyosak) de mi ismerjük a saját időbeosztásunk, tudjuk nekünk mi fér bele távolságilag. Részünkre is sajnálatos hogy a valós emberek túlnyomó része "messze" lakik tőlünk. Ezért is keresgélünk a közelünkből, nem hülyítünk senkit hogy majd egyszer....! Pár találkozó lemondás után (ami nálunk benne van nagyon egyéb okok miatt) joggal gondolnák hogy mi is a népesebb tábort képviseljük, és ezt el akarjuk kerülni.
Na de ami az elmúlt percekben sokadjára kiverte a biztit. És már nem először találkozunk ezzel, gondoljuk másnál sem újdonság. Ír a pasi vagy mint legutóbb a leányzó (aki valszeg pasi) hogy de fasza jönne, menjünk...
Adatlapon kép, a pasi küld emailban. Ma már könnyű kideríteni egy képről is hogy honnan származik. No de a pasi teljesen a közelünkből való, így semmibe nem került személyesen találkozni vele. Mondjuk neki hogy nem ő van a képen, de biza az ő, csak megváltozott. (egy magyar DJ volt a képen) nyes Aztán szembesítés a dolgokkal, soha nem jelentkezett többet. De azért csak itt van az oldalon még mindig. Szintén egy másik közeli pasi, aki az adatlapján tök más képével díszeleg, neki is mondtuk hogy jobban járna ha kicserélné, de szegénykém annyira korlátolt hogy nem.
Biz isten, kedvünk lenne a regnevüket mindnek ideírni, de tudjuk semmit nem érnék el vele, semeddig sem tart újra regisztrálni.
Aztán még vannak egyéb történeteink is a témában, de nem akarunk untatni senkit.
Viszont a mi kedvünket nem veszi el, amiben mi utazunk ahhoz találtunk megfelelő embereket, nem feltétlen itt. A többi az egy kis kalandozás lenne, de vagy az idióták miatt, vagy pedig a távolság miatt sajnos egyenlőre tolódik.
Pedig éljük és élvezzük az életet, még a kimaradtakat is bepótoljuk. wink
2012. 09. 04. kedd 23:36  #143
vazelinator vazelinator VIP Admin
aki szexpartnert keres itt annak mindegy hoyg párja van, hisz a másik oldalnak is van rejtegetni valója, így nem hivatkozhat arra, hogy névtelen lenne, mert találkozáskor így is úgy is kiderül ki-kicsoda.
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2012. 09. 04. kedd 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 04. kedd 22:20
Pontosan.
A másik,meg,hogy senki ne rohanjon fejjel a falnak...bármennyire is izgatja a dolog. Csak türelmesen. Amig a másik oldal nem tesz eleget a kérésnek,hogy kellőképpen igazolja magát,addig nem kell kimozdulni. Mert ha az,akinek vallja magát,akkor úgyis mindent megtesz,hogy ezt leigazolja..
2012. 09. 04. kedd 22:20  #142
Macilacy Macilacy
Pontosan.
A másik,meg,hogy senki ne rohanjon fejjel a falnak...bármennyire is izgatja a dolog. Csak türelmesen. Amig a másik oldal nem tesz eleget a kérésnek,hogy kellőképpen igazolja magát,addig nem kell kimozdulni. Mert ha az,akinek vallja magát,akkor úgyis mindent megtesz,hogy ezt leigazolja..
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 09. 04. kedd 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 04. kedd 21:52
telefon ,webcam, face adatlap már elég biztosíték lehet.
ezt tudom szűrésre ajánlani. aki komolyan akarja, annak ezek nem jelentenek problémát.
2012. 09. 04. kedd 22:05  #141
Például, de nekünk is van a tarsolyunkban 1-2 apró dolog, ami megkönnyíti a helyzetünk. wink
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 09. 04. kedd 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 04. kedd 21:52
ezt tudom szűrésre ajánlani. aki komolyan akarja, annak ezek nem jelentenek problémát.
2012. 09. 04. kedd 21:52  #140
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 04. kedd 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 04. kedd 18:04
Teljesen igaz amit írtál, azért nem is akartuk kiírni a nevüket.Sajna de szerintünk ebben a formában jó ötlet nincs, már ami a szűrést illeti.
Marad a némi bosszankodás, és pár egyszerű dologgal a képről is kiszűrhető ha valaki nem valós egyed, ha más képeivel díszeleg.
A nagyobb gáz az az, ha valaki egy ilyen emberrel lebeszél egy személyes talit mondjuk úgy 80 km-re a lakhelyétől, és utazik oda-vissza a nagy semmiért. Na ez tényleg elveszi az emberek kedvét.
Itt a fórumokon is megfogalmaztak már mások hasznos tanácsokat, mi is okultunk néhányból.

Ja és ahogy mondod, más oldalakon dettó ugyanez a helyzet! szomoru1
2012. 09. 04. kedd 21:20  #139
Zsuzsa Zsuzsa
Ha ismered az ellenéget,már könnyen tudsz védekezni..Nem kell lebuktatni,esetleg figyelmeztethetsz priviben másokat.Kép,KAMERA! telszám,hivás.Indulás előtt hivás.
2012. 09. 04. kedd 18:04  #138
Teljesen igaz amit írtál, azért nem is akartuk kiírni a nevüket.Sajna de szerintünk ebben a formában jó ötlet nincs, már ami a szűrést illeti.
Marad a némi bosszankodás, és pár egyszerű dologgal a képről is kiszűrhető ha valaki nem valós egyed, ha más képeivel díszeleg.
A nagyobb gáz az az, ha valaki egy ilyen emberrel lebeszél egy személyes talit mondjuk úgy 80 km-re a lakhelyétől, és utazik oda-vissza a nagy semmiért. Na ez tényleg elveszi az emberek kedvét.
Itt a fórumokon is megfogalmaztak már mások hasznos tanácsokat, mi is okultunk néhányból.

Ja és ahogy mondod, más oldalakon dettó ugyanez a helyzet! szomoru1
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 09. 04. kedd 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 04. kedd 17:29
ezt mi is annyiszor körbe jártuk már, voltak próbálkozásaink illetve netten megkerestük az ez irányú próbálkozásokat.
de el jutottunk oda, hogy hiába bizalom jelölések, vagy a negatív jelölések, hisz egy egyszerű újra regisztrálással ki játszható, illetve úgymond léci jelöl pozitívra és én is téged levéllel.
emelet olykor, komolyan ismerkedők, pl nem fogadják egy "bunkó" beajánlkozását. regisztrál 20 nick-et és mindegyikkel lenegatívozza az ártatlant.

ezért nem járulunk ahhoz sem hozzá, hogy kiírjátok a fórumra nevét, mert nem tudjuk eldönteni, valós sérelem vagy csak bosszú.
de ha van jó ötletetek akkor nem zárkózok el előle, hogy megpróbáljam bevezetetni, persze ha nem játszható ki.
/ 19